Da podelimo malo i sa vama

Started by Labello, January 29, 2011, 05:55:16 PM

Previous topic - Next topic

Labello

E ovako danas Spinx i ja radili povodom turnira (proveravali guidove) i ja dosao na ideju da lozim malog Belicka kako fanTom ima skripte i vidite razgovor  :D :yahoo

EPIC FAIL

L4bello =): fantomu nadjena skripta na pbbans evo sad proveravamo sve za turnir spinx i ja
[WC]=beLicK=: ma znam
[WC]=beLicK=: sad promenio cfg
[WC]=beLicK=: imao je 4 skirpte
[WC]=beLicK=: za nade
[WC]=beLicK=: znm
[WC]=beLicK=: sad nema nista
[WC]=beLicK=: ....
[WC]=beLicK=: e
[WC]=beLicK=: sta ce sad da bude sa njim
[WC]=beLicK=: ?
[WC]=beLicK=: proverite mu ovo novo
[WC]=beLicK=: ...
L4bello =): najverovatnije ce biti diskvalifikovan sa turnira a mozda i ceo vas klan
[WC]=beLicK=: brate
[WC]=beLicK=: proverite ga
[WC]=beLicK=: igrao je sa novim cfg-om
[WC]=beLicK=: malo pre na sd
[WC]=beLicK=: izacice valjda
[WC]=beLicK=: poslo sam mu moj
L4bello =): morate da ga kikate iz klana ako zelite da igrate turnir
L4bello =): vece je donelo odluku
L4bello =): jbg..
[WC]=beLicK=: e
[WC]=beLicK=: ae ti to vidi
[WC]=beLicK=: sa mufom
[WC]=beLicK=: ili counterX-om
[WC]=beLicK=: ja nisam admin
[WC]=beLicK=: ae brate nesto sredi
[WC]=beLicK=: da provere sad
[WC]=beLicK=: pls

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Spinx!!

e da nije bilo labela ne bi se slatko nasmejao

Belick

stewzoR

Pa belick je ocigledno priznao da fantom ima 4 scripte...iako je zajebancija

Labello

Belick

pa jeste priznao sam ali ajde proverite ga sad

stewzoR

Ako je ostalo na pbbans il gv il ggc ,ostaje zauvek...dzaba sada... :stoner:

AlekSerbia

Quote from: belick!:) on January 29, 2011, 06:31:56 PM
pa jeste priznao sam ali ajde proverite ga sad
Ne razumem te bas.... ako si ti priznao da tvoj covek iz tima ima nesto... onda sta ce provere...

counterX  jel ti rekoh ja da kupis bika da ti po `ebe ove kravice malo... vidis da su poludele...pocele medjusobno da se  :icon_bad:

ToTo

Ako je prljav ne moze igrati, ako je cist - igra, prosto.
Posle svakog wara ce se proveravati da li je neko koristio sckripte, tako da ....

counterX

fanTom!

Nece se vise ponoviti nisam znao  :sorry

stewzoR

Znas kako Makicancer kaze

JEDNOM CHITER, UVEK CHITER

al ti si newb ,pa ti se oprasta

fanTom!

Ovo nije cit hahahahahahahahahahahaha  :tease

AlekSerbia

Quote from: fanTom! on January 30, 2011, 12:09:47 AM
Aj nas prosvetli sta je onda to  :worth :worth

stewzoR

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on January 30, 2011, 02:37:35 AM
Quote from: fanTom! on January 30, 2011, 12:09:47 AM
nego sta je ?
Fantom preporuka ne kaci se sa Stewitzom :D zajeban je on igrac....

stewzoR

Fantom prvo mora da raspozna pojmove,

CHEAT=Varka,sve sto ti pomaze da na nelegalan nacin budes bolji u igri
HACK je vrsta gorepomenute varke
SKRIPTA je takodje vrsta varke

Kontas,ba?

AlekSerbia

Kako to Stewzor lepo pojasnio....

Fantom...pa muko sto se igras sa skriptama...vidis da ovaj oce da bije...sad ima da te cima dok ne izbrises igricu iz racunara...

fanTom!

Ok bas me briga a sto clanovi malisana haxaju njima se nista ne kaze a ja sto sam imo scriptu za nade jos nisam znao pa sam obrisao pa nikom nista

vd|cube(im)

Quote from: fanTom! on January 30, 2011, 11:08:11 AM
Ok bas me briga a sto clanovi malisana haxaju njima se nista ne kaze a ja sto sam imo scriptu za nade jos nisam znao pa sam obrisao pa nikom nista

Nije mi jasno kakve veze imaju "Mališani" sad u ovoj temi, i to onako bez nekih dokaza samo da prebaciš krivnju na nekog drugog. :ne_razumem .Otvori novu temu stavi dokaze pa će ljudi da seru po forumu o njima, ako za to ima razloga.

Moj ti je savjet da drugi put provjeriš kad uzimaš cfg od nekog ili da daš nekom ko to zna , a vjerujem da Counterx zna sve o cod2 igri i da ti moоe pomoći da ne dovodiš sebe i cijeli klan u neugodnu situaciju.  :stoner:

fanTom!

Ma ne nego vidi napao me stewa ko da sam imao wh a ne skriptu za nade koja ne pomaze mnogo omg

vd|cube(im)

Quote from: fanTom! on January 30, 2011, 11:59:08 AM
Ma ne nego vidi napao me stewa ko da sam imao wh a ne skriptu za nade koja ne pomaze mnogo omg

Nije dozvoljena nikakva vstr scripta zato te napao, to je tako i moraš da se sa tim pomiriš.

Izašlo je na forumu, ljudi će da pišu svašta, ne moоeš to promjeniti sad koliko god ti to оelio, samo nemoj da se raspravljaš i okrivljuješ druge bez nekih dokaza nije to baš lijepo.

Ja svaki put kad otvorim forum оelim samo da vidim temu da je moj Stewo uhvaćen da haxa, pa da njega malo  :icon_bad:

fanTom!

Ja bi ovde svasta napisao nego se drzim pravila.A to sto je on sad dobar sa bitangama nema pravo da me napada i da vredja druge igrace na serverima kao sto je ''Keva Drolja?'' i da li je njemu neko skrenuo paznju?

stewzoR

Quote from: fanTom! on January 30, 2011, 12:47:57 PM
Ja bi ovde svasta napisao nego se drzim pravila.A to sto je on sad dobar sa bitangama nema pravo da me napada i da vredja druge igrace na serverima kao sto je ''Keva Drolja?'' i da li je njemu neko skrenuo paznju?
dokaz ?

btw,skripta kakva takva je,ona pomaze,na nelegalan nacin,to jest,imao si CHEAT

fanTom!

Ok ali vazno je da stewzor moze da vredja drugima familiju i tako to to nece niko tebi da skrene paznju ali nema veze

ToTo

Ocigledno je decko pokupio neciji cfg, u kom je vec bila scripta za nade, koju btw ima bar pola igraca, koji igraju na SD original serveru, pa to uopste nije tesko dokazati. Zato se smirite, da ne bi malo proverili SD server, pa ce se mnogi ovde iznenaditi sta sve imaju u cfg. Ako je samo to u pitanju, nista strasno, pih...

Zasto uopste uzimate od drugih cfg? Imate temu ovde, u kojoj je Maki do detalja sve objasnio, pa napravite sami svoj cfg. Prosle godine, i ja sam uzeo, ne znajuci za sva ova sranja, cfg od jednog druga, pa kad sam dao drugom da pogleda ispalo je svasta. Sreca pa nisam igrao sa tim cfg, inace bi vec odavno bio anatemisan ovde kao citer.

Kako ne kontate, bas zato sto nije nista strasno, Labeko je stavio temu, da se malo zajebava, ali posto ne kapirate - lock.