News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Serbia vs Otpisani ( 6 : 0 )

Started by Simke, April 24, 2008, 11:03:23 PM

Previous topic - Next topic

Simke

Otpisani su izasli pre kraja matmate pri rezultatu 6-0.
Poceli smo war poveli i poveli sa 1-0 kad je labelo izasao sa servera,kada se vratio posle 10 min pristali smo na restart iako nismo bili u obavezi da uradimo to.
Na poluvremenu smo cekali da se vrati gigiman pa da pocnemo,dok on ne stisne F ne mozemo da krenemo.Zamolio sam Zverinu da kikuje gigu i da mi krenemo posto smo cekali vise od 5 min da se vrati.Dok smo igrali labelo je cesto izlazio i umesto njega je ulazio jedan igrac LABELO JUNIOR koji nije u sastavi otpisanih...
Sto je najvaznije,drugo poluvreme smo poceli bez sudije i otpisani se nisu zalili,tek kad je krenulo punjenje pokazali su svoj neprofesionalizam i svi do jednog su izasli bez objasnjenja... Labelo mi posle kaze -War se ne vazi jer nije bilo sudije .. ????????? 8|  Samo nek je ziv i zdrav ... a nisu se zalili na pocetku 2. poluvremena

Labello

dok nije usao onaj iz House Team i napravio opstu pobunu!!!!!!!!!!
i nemoj da lazes da je ulazio vise puta(JA SAM SE PRESELIO NA DRUGI KOMP SAMO JEDNOM KADA MI JE PING BIO 999!!!!!!!!!!) LABELLO JUNIOR, to sam bio ja ali sam upao sa drugog kompa i menjao sam nick u |otpisani|Labello.....
mene je briga, racunajte kao pobedu i rezultat 50:0 ali ovo sto se desilo je stvarno jadno......organizacija je cista 0!

Simke

O boze jel vidis koliko ti lazes ????????U drugom topiku kazes da nam je ulazio 6. igrac a ovde pricas kako je stvarno bilo...
Labello junior je takodje igrac u vasem klanu koji nije registrovan za ovaj turnir tako da je moja sumnja opravdana !Kakve li ironije Labelo meni kaze da sam lazov. :dummy :||
A kako si ti cinican da ne pricamo,jel sam mi krivi za organizacuju,jel sam mi krivi sto su ulazio i izlazio 15 puta,organizacija ti je bila dobra dok je rezultat bio aktivan za vas ...

Labello

pa ne bih reko da je Labello JUNIOR ne prijavljen!!!!!a i on nije igrao, ja sam upao da igram sa njegovog kompa jer mi je ping bio 999!!!pa sam menjao nick!!!razumes????
rekao sam ti 50:0 za vas......
briga me za rezultat......ne zelim da se svadjam zbog toga!!
pobedili ste i kraj.....ovo je bilo glupo ali jbg....

wOo3cA

da da,a owo wredjanje i psowanje ko shisha...jbt,wi ste mi ozbiljan klan,i nemojte na zhivce da mi se vadite,u fazonu nervoza itd... :|| :|| :||

Shumaher

To sto sam napisao RETARD, svakako nije bilo lepo ... al takodje nije lepo to sto ste vi usred wara izasli, bez obzira sto smo mi pristali da se restartuje mapa, a ni smo ni morali da cekamo Labella ... jer ako mi mozemo da dodjemo spremni na ugovoren war, mozete i vi ... i jos jedna stvar ... lepo smo se dogovorili da igramo bez sudije jer se vama zurilo (woo3ca je insistirao da se war odlozi, dok mu je labello sve vreme govorio da NE SERE), vi ste pristali, igrali smo dok nismo mi poveli 6:0 i onda naravno labello govori:"E to ne moze tako, da znate" ... izvadicu SS iz Demoa pa ce da se vidi ... mislim smesno je sto uopste raspravljamo, a jos se vi nesto bunite ...

Simke

@ Woo3ca 
Svako iole pametan bi mogao da zakljuci da recenica "a gde je sad onaj retard" ukazivala da se nasoj ekipi zurilo i da smo bili iznervirani posto se war prekidao na svakih 10 minuta!Naravno to me ne opravdava sto sam ga nazvao retard ali iz prethodno napisanog nije bilo  namere da ga uvredim.

Zver

War se naravno vazi, gigiman je bio odsutan par minuta, ako ste poceli sa sudijom, rezultat kojim je war zavrsen se vazi.

ZNACI 2 BODA I ZUTI KARTON (ipak nije zuti karton, posto nije bilo upuceno sudiji, ali ubuduce nemojte vredjati ni protivnika) ZA SERBIU

$tring

Tako je. Ja sam bio kod GIGIMAN-a i to sam zapravo bio ja. Bilo je rodjendan u toku pa nisam svo vreme gledao u ekran. Nemojte se vaditi na sudiju. Molim vas sve da smirite strasti. Jedan izgubljen mec nije nista strasno. Ako je neko bolji - bolji je. Svaki war treba da protekne u miru, i prijateljskoj atmosferi. Zato smo tu - PRVENSTVENO ZBOG DRUZENJA! ... Sta bi se desilo kada bi svaki klan posle izgubljenog meca poceo jebanje mame drugoj strani?! ... Daj ljudi.... i jedni i drugi. Smirite se, i ne hvatajte se za svaku slamku kako bi pobedili, ili ponistili drugoj ekipi pobedu.

SERBIA je pobedila Otpisane. NIsta strasno. Igramo i delje.....  :ziveli