News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PETAK 25.04.2008!!!!!!!!!

Started by |ndb| Dusan Silni, April 24, 2008, 02:50:32 AM

Previous topic - Next topic

|ndb| Dusan Silni

U petak, 25.04.2008 GERILA BAR vas poziva na proslavu godinu dana postojanja... dakle prvi rodjendan!!! :wah
Ziva svirka + najjeftinija cuga u gradu!!!! I seksi konobarice!!! Dodjite da uzivamo zajedno!!! A za zenski deo populacija, nije ni gazda za bacanje!!!! ;D

mean

Nadam se da "RAKIJADA" i dalje traje :ziveli

clumsy

ako dodje predsednik, moze gazda da se oprosti od zenske populacije. ipak je on ROBIJA :)

Citadel of Pain

Moramo samo smisliti neku taktiku...recimo kljuc je drzati sank,
ja cu desnu stranu da bi sprecio da bilo koja devojcica udje
u sank i napadne naseg lidera  ;D

El Muerte

A ja cu da se ustekam u ostavi iza zavese, gde se drzi sva ostala cuga.ko god proviri unutra - odma zvekete  u glavu !

Ne brini te se za mene sto se zrtvujem.....nekako cu se vec snaci .....    :-\

Podpredsednik

Aaaaaaaa, pa to je sutraaaaaaaa, samo 10% sanse postoji da dodjem!!! Sto se tice konobarica grrr, avvv, avvv, mljac...i onda "ROBIJA"!
Moracu Murti da nabavim dummy koji ce da stoji u baru i kad se napije moze da ga kundaci do mile volje!

PICAj3La

ok ja pazim onda na ove sto prilaze sa dve cevke:)))

mean

El Muerte

Leeman3

Na 1. rodjendan Gerila bara i najjefitnije pivo u gradu, pravo iz igraonice, dosla je ekipa Zlih Futozana. Susret sa Bitangama je umesto preko nisana, protekao uz pivo. Za uspomenu ostaje fotka pod imenom "Zle Bitange"  ;D

El Muerte

Ahh :D :D : D
Mogli bi cesce ovako da se nalazimo....posle igraonice direktno u kafanu na "revansh partiju".

Leeman3

Zaboravih da napomenem, crvenim slovima su //bitange// RED tim, a zutim su Zli Futozani zf| tim.

Stvarno bi mogli da uskladimo termine u igraonici i u Gerila baru  ;D  :ziveli. Jos da ostale bitange stignu sa svirke na vreme....

$tring

ma mogli bi jedan LAN-war! :) to nismo radili 1000 godina... ajde samo kazite kada, i da se nadjemo.... moze bilo koji dan uvece..... kapiram da bi 7:7 bilo opusteno.