News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Map rotate na SD serveru

Started by $tring, January 17, 2011, 03:57:24 AM

Previous topic - Next topic

$tring

burgundy
toujane
dawnville
toujane
burgundy
toujane
matmata
burgundy
toujane
carentan
toujane

:aug :camper

Luda Krava

Mozda ne bi bilo lose ubaciti umesto treceg toujan-a recimo vallente ili tobruk probati nedelju dana i videti sta se desava kako masa prihvata  mapu jer mislim da ce nam po ovom rotate-u toujan izaci na nos od muke :) :) :).Inace server sada radi bas lepo maltene poslepodne da uvek ima mase da se igra a da nepricamo o tome kakvo je zadovoljstvo igrati bez haxora i klinaca koji za sve odma pominju majku.Nadam se da ce se popularizacija servera nastaviti i da ce sve vise mase biti na njemu :super

STEK

$tring

Quote from: Luda Krava on January 17, 2011, 11:32:31 AM
Mozda ne bi bilo lose ubaciti umesto treceg toujan-a recimo vallente ili tobruk probati nedelju dana i videti sta se desava kako masa prihvata  mapu jer mislim da ce nam po ovom rotate-u toujan izaci na nos od muke :) :) :).Inace server sada radi bas lepo maltene poslepodne da uvek ima mase da se igra a da nepricamo o tome kakvo je zadovoljstvo igrati bez haxora i klinaca koji za sve odma pominju majku.Nadam se da ce se popularizacija servera nastaviti i da ce sve vise mase biti na njemu :super

Ranije sam bio misljenja da su toujane,burg,dawnville,matmata i carentan mape koje ljudi obozavaju. Na kraju se ispostavilo da ljudi od 16 standardnih mapa i preko 1000 custom mapa vole samo BURG i TOUJANE. Masovno izlaze sa servera ako krene kojim slucajem matmata.

Ja da se pitam i da pravim map rotate po svom ukusu izgledao bi ovako:

Toujane,Tobruk,Burgundy,Decoy,Harbor,Breakout,Matmata,Carentan,Dawnbille,Port,Vallence,Wallander(Rhine) ... pa sve u krug...

Istina je da niko zivi ne bi igrao pola mapa koje sam nabrojao. Jos uvek nisam shvatio zasto ljudi toliko vole Toujane. Meni nista losija nije Breakout za SD. Zapravo, malo mapa postoji da su lose za SD. Mape je tesko praviti za CTF, jer se tu mora dosta toga paziti. Za SD u principu je svaka mapa dobra i ne kapiram zasto ekipa toliko ignorise...

No stavio sam 'sta narod hoce' map rotate... Ako mislite da treba da se koriguje lako cemo izglasati na forumu i napraviti najbolje resenje... :)

Leeman3

nesto razmisljam

jel se moze nezavisno od map rotatea promeniti mapa na drugu, ukoliko mi igraci to zelimo, a da se posle nastavi rotate kako si ti postavio???

tipa nas 10ak se igra i dosadi nam burg i touj, te hocemo tobruk i promenimo je, a posle sam server nastavi gde se stalo?

u tom slucaju je stvar resena, kako se vecina dogovori igrace se tako, a ionako su nosioci igre bitange, budaletine i jos par ljudi....

$tring

Quote from: Leeman3 on January 17, 2011, 04:35:50 PM
nesto razmisljam
jel se moze nezavisno od map rotatea promeniti mapa na drugu, ukoliko mi igraci to zelimo, a da se posle nastavi rotate kako si ti postavio???

tipa nas 10ak se igra i dosadi nam burg i touj, te hocemo tobruk i promenimo je, a posle sam server nastavi gde se stalo?
u tom slucaju je stvar resena, kako se vecina dogovori igrace se tako, a ionako su nosioci igre bitange, budaletine i jos par ljudi....

Moze naravno... tako to i funkcionise... Jedino sto treba je da instaliram Tobruk na SD, ali da ga ne ubacujem u map rotate. Ja sam cak kapirao jedno vreme da napravim vise map rotate-a pa da se ukljucuju na vreme, ali nisam pronasao resenje kako to da uradim..

Tipa, da pre podne ide jedan map rotate, poslepodne drugi, uvece treci, vikendom cetrvriti itd... No, to ne moze.. osiom rucno da pozivamo... :) Ali ko ce sa tim njakati....

Belick

Ja bih ostavio isto samo ubacio tobruk,vallente  i decoy

AlekSerbia

Quote from: belick!:) on January 18, 2011, 11:25:46 PM
Ja bih ostavio isto samo ubacio tobruk,vallente  i decoy
to je cool samo da nema ovog toujane  .. msm da cu creva da izbacim na tastaturi kad vidim ovu mapu jos ako se nastavi ovako pa 5 puta e lele ..  :suicide

$ub3eroU aka Fallen AngeL

String ti to okaci pa cemo videti. Vreme ce valjda pokazati najbolje. Bitno je da nas zadnje vreme ima na serveru koji je poprilicno ok sto se tice laga, barem meni.  :super

Belick

upravu je sub samo na SD-u mi ne laga....

$tring

Quote from: string on January 17, 2011, 03:57:24 AM
burgundy
toujane
dawnville
toujane
burgundy
toujane
matmata
burgundy
toujane
carentan
toujane

:aug :camper

Sada je modifikovan map rotate.... da bude ravnopravno burg+tj...

STEK

$tring

Quote from: STEK on January 22, 2011, 11:36:21 PM
a ostale mape?

Pa bojim se da i ovako krhku posetu ne sjebemo.... :) .... Mada bi ja opustneo igrao svaku petu mapu TOBRUK ili RAILYARD recimo... rhine i caen.... super mape za SD.... i jedna koja mi je isto tako dobra a igrao sam je malo puta : HARBOR! :)

tamarifa

Mani se Burge,ubaci ti jos 2-3x Toujane i Decoy koji put,mapa stvarno nije losa za SD,tesko se planta i defa  ;D
Moskow je isto super za SD,igrala sam pre neki dan,ima mnogo stekova,vole to ljudi -.-  :fighting:

Labello

Caen i Tobruk su extra i stvarno ih treba ubaciti ali da se ja pitam carentan bih izbacio bez razmisljanja, posto pola ljudi nestane kad dodje na red... :king: