News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN4FUN - Special edition (16.jan 2011.)

Started by $tring, January 17, 2011, 01:06:36 AM

Previous topic - Next topic

$tring

Bilo je sjajno druzenje... 4 ekipe su se pojavila na ovom specijalnom LAN4FUN-u, i lepo smo se zabavili....

STATISTIKE TURNIRA:
http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=lan4funse.php

STATISTIKE BITANGE vs SVIALKO:
http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=lan4funse2.php

SNapshotove sam zaboravio da snimim, pa su otisli u zaborav... ako neko ima, neka postuje....  :nervous:

kordoba

Super je bilo...
Izvinjavam za se buku i lupanje, jbg ne umem da gubim...
Cestitam pobednicima !

P.S. Kad vidim ove fotke, dodje mi da otvorim igraonu... Kako je kriza veca, tako ovo mesto sve bolje radi...
:drinks2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Extra je bilo :rock3  :drinks2
Imali su vise srece bitange 1, ali mi (bitange 2) smo gledajuci bili jaca ekipa  :hooray:
String za snapshotove ces dobiti poseban tretman od mene  :D  kao npr :whip3:

Evo rezultati od moje ekipe:
  1. Matmata - Bitange 2 (Rasputin, Mykel, don Korleone, Jack Sparrow, DexonDee) 18 : 0 Totova ekipa (Toto, masta, 1mm0r7al, T-ReX, rxkyxd)
  1. Caen - Bitange 2 (Rasputin, Mykel, don Korleone, Jack Sparrow, DexonDee) 14 : 0 Totova ekipa (Toto, masta, 1mm0r7al, T-ReX, rxkyxd)

2. Matmata - Bitange 2 (Rasputin, Mykel, don Korleone, Jack Sparrow, DexonDee) 11 : 5 grupa VOZD (COperinjO, Spinx, DelBoy, Sith, (M)(M)(C))
  2. Carentan - Bitange 2 (Rasputin, Mykel, don Korleone, Jack Sparrow, DexonDee) 6 : 0 grupa VOZD (COperinjO, Spinx, DelBoy, Sith, (M)(M)(C))

3. Matmata - Bitange 2 (Rasputin, Mykel, don Korleone, Jack Sparrow, DexonDee) 3 : 5 bitange 1 (Picajzla, Saltstone, String, Citadel, Mr. Hyde)
  3. Burgundy - Bitange 2 (Rasputin, Mykel, don Korleone, Jack Sparrow, DexonDee) 5 : 5 bitange 1 (Picajzla, Saltstone, String, Citadel, Mr. Hyde)

[dragoni]Tang-su

DexonDee

Extra je bilo...ko zeli jos da puca nek dodje u matrix jos sam tu :D  :peace:

PICAj3La

ijao, divnih li statistika! :)))

e pa deco, morate jos da vezbate! :>>>

STEK

DexonDee

Quote from: PICAj3La on January 17, 2011, 01:56:49 AM

Hehe Zoko evo ja jos vezbam :)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Morao sam te malo pustiti na pocetku  8)

$tring

Quote from: [dragoni]Tang-su on January 17, 2011, 01:42:22 AM
Zao mi je sto nismo bili..:(

Da znate da smo vas spominjali... :) Hajde pa na sledece drzuenje se malo organizujte i dodjite... hajdeeeeeeeeeeeeee!  :whip3:

SALTSTONE

Vidim da cu morati da ti otmem sniper,.... :tongue2

P.S. SUper bilo pucanje, druzenje,  :icon_bad:,..... i steta sto nisu bili Dragoni  :down !!! Ziveli  :drinks2 

Jacⱪ Sparroⱳ™

Jeli bi htela Zoko da mi drzis casove snipovanja  :D

DexonDee

Zoka tata mata sa snipom :)

Ljudi pa da li je ovo moguce i dalje sam u matrixu  :|| :||

MakiMDSS.rs

ccccc zaboraviste cije ste ime vise puta spominjali a? ko je pucao kroz dim sa snipom a? ccccc jao jao  :clapping2

ajde ajde na ukupne statistike ko je sniper najbolji bio ? da vidim ? a ?

http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=lan4funse.php

grupa VOZD-(M)(M)(C) - http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=^1grupa%20VOZD-%28M%29%28M%29%28C%29&config=lan4funse.php

pogledaj te awarde jujuj nisam ni video odma au - jos 3ci na ukupnoj Hvala grupi VOZD sto su me pozvali u TIM nadam se da sam opravdao mesto u ekipi ?

Awards List
Best Killer with Kar98k sniper    
Best Killer with Springfield    
Best Killer with Webley    
Player
Best Killer    
Damage Given

al sam opasan :P aj aj uzdravlje pa se vidimo ponovo cimajte :D

a za casove snipom na mail ili xfire obratite se ovi sa LANA imaju poseban popust :P

PICAj3La

sta li ti naprica.. ja te vala nista razumela nisam :>

MakiMDSS.rs

ma zajebavam se opustencija :P extra pucanje bilo

Mykel

Sjajno zezanje. Odlicne partije. Falili dragoni. Cestitam pobednicima mini turnira :handshake:. Svaka cast. Hvala svima koji su dosli i uvelicali ovo druzenje.  :drinks2  :hat 

Citadel of Pain

coper

bilo je odlicno  :hat  vidimo se opet skorije... lepo ste seuigrali u matrixu, igrate kao sa svojih kompova... ja sam se ubacio tek na trecem mecu, ali bilo je kasno jer je spinxe jelte morao da pozuri... zato spinxe za sledeci put, ako ides sa coperom nedge vracas se kad se ja vracam  8)  ps. ili idi biciklom

MakiMDSS.rs

PICAj3La

PA cuti Coperu, imali ste srece, bar je dosao i otisao sa vama :> ne daj boze da je bio neki pravi turnir i da vas je ispalio posle jednog meca :)) ko neke! :>