News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Mome bratu Gagiju

Started by kordoba, January 05, 2011, 12:27:01 AM

Previous topic - Next topic

kordoba

Brate Gagi, osta ti na jednom ali vrednom glasu  :yikes:
Ali jos uvek ima nade, ili ako ti je lakse imas 3,2% to nekako zvuci bolje...

Sta da ti kazem, od kada je Dexon preuzeo upravljanje, na mladima osta`  svet pa i ovaj nas klan :icon_confused:
Ipak, ako ti nesto znaci, radi posebnih zasluga, mnostva resenih tajnih zadataka i ubijenih stekara, unapredjujem te u cin pukovnika ... :o
To je bila lepa vest  8)
A sada, kao i u zivotu, moram ti reci i jednu ruznu vest... Penzionisem te ! :(
Ne brini, nisi sam...  i ja sam u penziji, prosto da ne poverujes  :no

Upravo mi je stiglo Resenje, od doticnog gospodina Dexona da me penzionise tako da sam morao i ja nekog, da ne budem jedini penzioner u klanu...

Jbg buraz oprosti, od danas smo pukovnici u penziji... Savet staraca...

Resenje mozes pokupiti kad budes prolazio pored firme...

Tvoj prijatelj sa Matmate

pukovnik u penziji
KordobA

don_gagi

Brate po penziji,

mozda jeste 1 glas, al je vredan...znam da sam uvek bio mali i gadan, i da me nikad niko nije voleo  :cray , al sta ces, taki je zivot....mada sam se ja i onako uvek trudio da budem co'ek iz senke(tj iza coska)  8) , a procenti, statistika i kojekakve brojke me nikad nisu zanimale, to ostavljam nasem podmlatku!  :hooray: A da mi je trebao jedan MP3 player, ja bih angazovao najbolju marketinsku firmu na ovim prostorima RES Mediu, i ne bi bilo zime za procente....to bio Davy trebalo da zna najbolje!  :tease

Sto se tice unapredjenja, nemam sta da dodam osim  :thankyou
A to za penzionisanje, to nije losa vest, to je sjajna vest...ma idi bre, u ovoj nasoj zemlji su penzioneri najbolja klasa, nista ne rade, a jebu sve redom...tako da mozemo samo da porucimo ovoj omladini, cuvajte se bice  :icon_bad:
I po resenje cu doci prvom prilikom, pa cemo s ponosom da  :drinks2 u to ime...a taman bi mogli da odigramo i koju partiju saha u stilu nase klase!

Tvoj penzionerski drug iz rova Decoy-a!
Gagi

DexonDee

Gagi ti ides u penziju zato sto nisi sposoban vise da vozis za malo me zgazi i to na posackom prelazu to su 2 poena kazna pa za tvoje bolje u penziju imaces solidnu penziju :D Kordoba ide u penziju da ti pravi drustvo :D bolje da Vas obojcu posaljem da imate penzije jer dolaze gadna vremena mi mladi necemo imati penzije tako da Pukovnici srecno u penziji  ;D ;D ;D ;D

PS evo Vam po +1 penzioneri hahahahaha

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: don_gagi on January 06, 2011, 03:08:38 PM
Brate po penziji,

mozda jeste 1 glas, al je vredan...znam da sam uvek bio mali i gadan, i da me nikad niko nije voleo  :cray , al sta ces, taki je zivot....mada sam se ja i onako uvek trudio da budem co'ek iz senke(tj iza coska)  8) , a procenti, statistika i kojekakve brojke me nikad nisu zanimale, to ostavljam nasem podmlatku!  :hooray: A da mi je trebao jedan MP3 player, ja bih angazovao najbolju marketinsku firmu na ovim prostorima RES Mediu, i ne bi bilo zime za procente....to bio Davy trebalo da zna najbolje!  :tease

Sto se tice unapredjenja, nemam sta da dodam osim  :thankyou
A to za penzionisanje, to nije losa vest, to je sjajna vest...ma idi bre, u ovoj nasoj zemlji su penzioneri najbolja klasa, nista ne rade, a jebu sve redom...tako da mozemo samo da porucimo ovoj omladini, cuvajte se bice  :icon_bad:
I po resenje cu doci prvom prilikom, pa cemo s ponosom da  :drinks2 u to ime...a taman bi mogli da odigramo i koju partiju saha u stilu nase klase!

Tvoj penzionerski drug iz rova Decoy-a!
Gagi
:worth Gagi  :love

potpredsednik Rambo

Kazu da poslije svakog bitnog unapredjenja obicno dodje penzija.
Sretan odlazak u penziju drugovima i sabraci u borbi zeli Vas Rambo.

P.S. Mislim da je sad pravi cas da se krene sa pisanjem memoara.  :yes

don_gagi

Quote from: potpredsednik Rambo on January 09, 2011, 12:46:20 AM

Hvala prijatelju!  :hat

kordoba

Quote from: potpredsednik Rambo on January 09, 2011, 12:46:20 AM

Hvala brate, stvarno je vreme za pisanije...

Znaci Gagi cuo si sta kaze nas iskusniji prijatelj... Od danas umesto "Sluzbenih Beleski", pisemo nastavak serijala "Mirko I Slavko" ili ti kako preziveti mladez u klanu "grupa VOZD"  :shutup:

kordoba

Ah Gagi, izgleda da je nas brat Rambo drugi koji ti je dao glas  :o
Ziveo Rambo !!! :hat

don_gagi

Quote from: kordoba on January 09, 2011, 12:23:05 PM
Hvala brate, stvarno je vreme za pisanije...

Znaci Gagi cuo si sta kaze nas iskusniji prijatelj... Od danas umesto "Sluzbenih Beleski", pisemo nastavak serijala "Mirko I Slavko" ili ti kako preziveti mladez u klanu "grupa VOZD"  :shutup:

Mislim da ce to biti sjajna "knjiga utisaka"!!!  ;D

Quote from: kordoba on January 09, 2011, 12:23:05 PM
Ah Gagi, izgleda da je nas brat Rambo drugi koji ti je dao glas  Shocked
Ziveo Rambo !!! :hat

Ko god da je dao glas meni, uzalud ga je potrosio  :super ...al u svakom slucaju hvala im za podrsku, mi penzioneri znamo to da cenimo!  :worth  :drinks2

kordoba

Stigao i treci glas   :clapping
Da nije neka namestaljka ?  :spiteful

Nije da ne verujem u tebe bate Gagi-druze po penziji (10. i 25. u mesecu stizu rate), ali prosto ne znam ko moze da veruje da ti ja toliko verujem pa ti je podario glas ? :shok
Ili ti veruje bez mog verovanja ?  :o

Ne, ne... Sve mora ponovo da se odigra i da oni nekako zakasne sa glasanjem pa da ti pobedis sa 3 slovima (TRI) glasa  :hmm

Kad bolje razmislimo, bas nas briga... Osmislicemo mi neko nase glasanje... Ucestvujemo samo ti i ja i eventualno damo jos i Rambu... Ti das glas meni, ja tebi a Rambo nece sam sebi - on je posten, tako da je neko od nas dvojice prvi !!! :yahoo  :yahoo  :yahoo
Ovaj prvi proglasi drugog drugim a Rambu damo nagradu za postenu igru  :clapping
Resenoooo  :yahoo  :yahoo  :yahoo

s1k1

Ja sam dao glas Gagiju u znak zahvalnosti sto mi je prosle godine mnogo pomogao da udjem u La_Famigliju :) Jos jednom,hvala Gagi. Do pobede!  :clapping  :hat