News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

grupa VOZD - jaci nego ikada

Started by kordoba, January 01, 2011, 05:06:15 PM

Previous topic - Next topic

kordoba

Pocelo je glasanje za najomiljenije igrace klana "grupa VOZD"

Namerno nismo pisali nagrade da one ne budu motiv za "nabijanje" glasova nekom svom prijatelju...
Nagrade ce biti vredne sigurno, a pored najboljeg igraca po statistici bice jos kategorija koje ce uskoro biti objavljene...
Glasanje ce trajati do 15.01.2011.godine.

I ono sto je najvaznije, jeste da rivalstvo ostane u pozitivnom duhu !

To sto sam ja zbog bolesti bio neke vreme odsutan sa servera i foruma, ne znaci da su istinite price o raspadu koje cujem ovih dana.
Usput da napomenem da to sto Davy i ja nosimo i tag bitangi, ne znaci da smo slabiji nego naprotiv JACI nego ikad, jer ce iz tog nama prijateljskog klana, neki od najboljih igraca nositi i tag "grupa VOZD"...

Biti u grupi VOZD treba da ostane privilegija a jedini uslov je pored postovanja drugih, razvijanje i medjusobnog postovanja medju igracima... Time postajemo jaci... Ovo je samo igra !

Glasajte za one koje volite iz bilo kog "postenog" razloga!

KordobA

Lag

ja najvishe volim dejvija
moj glas ide srkiju!

kordoba

Da i ja ga volim... Bas je "propricao" ovih dana  :rofl
Al` moj glas ide Gagiju - spoj znanja, vestine, lukavstva i iskustva... GAGI  :clapping2

don_gagi

Quote from: kordoba on January 03, 2011, 04:32:40 PM
Al` moj glas ide Gagiju - spoj znanja, vestine, lukavstva i iskustva... GAGI  :clapping2

E moj direktore, ono boldovano nam u ovim godinama jedino ostaje, pored svih mladih hakera!  :smartass

kordoba

Quote from: don_gagi on January 03, 2011, 06:22:32 PM

E moj direktore, ono boldovano nam u ovim godinama jedino ostaje, pored svih mladih hakera!  :smartass

Brate, dzaba im sve, sebe varaju...
Ipak je ovo samo igra i ne treba se zbog nje m(L)ogo uzbudj(A)vati... (jbg zato ja u LAN-u sedim u cosku, da imam zid za lupanje-toliko o ne nerviranju  :spiteful)

A ti si po meni olicenje savrsenog pripadnika naseg klana, cak ti je i avatar takav... Kravata, ruza, osmeh dok se ne zakuva. Onda resis situaciju i opet u odelo  :whistling

DexonDee

Quote from: kordoba on January 04, 2011, 12:40:33 AM
Quote from: don_gagi on January 03, 2011, 06:22:32 PM

Ipak je ovo samo igra i ne treba se zbog nje m(L)ogo uzbudj(A)vati... (jbg zato ja u LAN-u sedim u cosku, da imam zid za lupanje-toliko o ne nerviranju  :spiteful)

A ti si po meni olicenje savrsenog pripadnika naseg klana, cak ti je i avatar takav... Kravata, ruza, osmeh dok se ne zakuva. Onda resis situaciju i opet u odelo  :whistling

Opasan je Gagi samo mu kola u ruke ne treba davati hehehehe :P

don_gagi

:rofl :rofl :rofl

:thankyou

Quote from: DexonDee on January 04, 2011, 01:07:48 AM
Opasan je Gagi samo mu kola u ruke ne treba davati hehehehe :P
A tebe od danas vijam po gradu, i gazim gde god stignem!  :diablo :tease

DexonDee

Hahahahaha od sad nosim CZ da se branim xD

don_gagi

Quote from: DexonDee on January 04, 2011, 08:36:48 PM
Hahahahaha od sad nosim CZ da se branim xD

Ma ni zolja ti nece pomoci!  :spiteful

SALTSTONE

DexonDee