eno tito prvi na statistikama

Started by olo-sh, December 20, 2010, 10:14:25 AM

Previous topic - Next topic

olo-sh

neko bi se trebao ozbiljno pozabaviti ovim likom jer se vise nemoze igrati od njega shotkom pogadja sa nevjerovatnih daljina svaki kilkam je sumljiv da sumljiviji nemoze biti a da stvar bude smjesnija on je pro postao prije neki dan a do tada se vukao po mapi i kuburio sa skorom
a sad je bolji od mikela i dusana zajednoi :icon_grrr:
p.s. posto je tako dobar igrac mislim da ga treba bar primiti u bitange ako ne u repku :clapping2

komara

Moоda ima preteran komp i net  :wink: a vidim i Oglo je četvrti jbg ljudi uče .

stewzoR

Quote from: olo-sh on December 20, 2010, 10:14:25 AM
neko bi se trebao ozbiljno pozabaviti ovim likom jer se vise nemoze igrati od njega shotkom pogadja sa nevjerovatnih daljina svaki kilkam je sumljiv da sumljiviji nemoze biti a da stvar bude smjesnija on je pro postao prije neki dan a do tada se vukao po mapi i kuburio sa skorom
a sad je bolji od mikela i dusana zajednoi :icon_grrr:
p.s. posto je tako dobar igrac mislim da ga treba bar primiti u bitange ako ne u repku :clapping2
:offtopic
samo statistike jure.

ToTo

Ja sam ga pre neki dan pratio celu mapu, i jbg, ja nista sumnjivo nisam video, iako je njih nekoliko kukalo, ali, sto bi moj drug Master rekao, nisam ja punkbuster pa da znam da li je on citer ili ne  :rofl

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ToTo on December 20, 2010, 09:50:55 PM
sto bi moj drug Master rekao, nisam ja punkbuster pa da znam da li je on citer ili ne  :rofl
haha  :rofl :rofl

boki_ns

Quote from: komara on December 20, 2010, 11:01:58 AM
... jbg ljudi uče .

Evo i jedne pametne i iskrene. Niste samo vi pojedinici uvek najbolji. Doslo vreme da dodju bolji.

DexonDee

coper

i ja sam bolji od mykela i dusana zajedno  8)

lang

boki_ns

Quote from: DexonDee on December 21, 2010, 10:29:36 PM
Boki znas ti o cemu jer rec ovde?

Cim dodje neko novi i malo vas isprasi odmah dodjete ovde i kukate kako koristi i kurtu i murtu, da je prevarant i sve ostalo. Sad reci da li sam u pravu ili ne?

DexonDee

Quote from: boki_ns on December 22, 2010, 02:50:53 AM
Quote from: DexonDee on December 21, 2010, 10:29:36 PM
Boki znas ti o cemu jer rec ovde?

Cim dodje neko novi i malo vas isprasi odmah dodjete ovde i kukate kako koristi i kurtu i murtu, da je prevarant i sve ostalo. Sad reci da li sam u pravu ili ne?

Novi? Koliko ja znam Tito nije nov...i nisi u pravu jer sam pre neki dan igrao COD u Matrixu i Tito je cepao ko lud,a nikad nije igrao tako znaci da ima nesto 100%.... :peace:

boki_ns

Mozda mu je jednostavno bio dan. I ja igram dosta lose pa me nekad bas krene. Sto se tice novih, nisam mislio samo na njega, u pitanju je bila mnozina. Svi ste nekad bili pocetnici pa ste naucili igrati. Tako sad dolaze i novi koji su to dosta dobro savladali.

lalaSTAR

taj tito 100% haxa , ja njemu nikako sprijeda da dodem da on nebude spreman i puno puta makar me ne cuje zastane da naletim ... uglavnom haxa momak ,a vi recite sta god... :) enjoy

DexonDee

Quote from: boki_ns on December 22, 2010, 08:06:00 PM
Mozda mu je jednostavno bio dan. I ja igram dosta lose pa me nekad bas krene. Sto se tice novih, nisam mislio samo na njega, u pitanju je bila mnozina. Svi ste nekad bili pocetnici pa ste naucili igrati. Tako sad dolaze i novi koji su to dosta dobro savladali.

Jesmo svi smo jednom bili pocetnici al nismo koristili nikakav cit ili slicno...ne moze svaki dan da ti bude dan svakoga od nas jednom hoce jednom nece al to je normalno al sad svaki dan da budes najbolji e pa sad to ne moze ni Chuck Norris :)

djed

jbg..ljudi...ja imam tri videa da tito ima wh..i ako treba to cu da postavim na forumu..:D

ToTo

Tito nije novi igrac, vec snake, koji ne znam jbg, ali tako mi je rekao.

lang

"Snake" Plissken /Escape from New York/ ? :king:

snake

Tito je etigers Snake:D,  to jest ja. I taj sam nick imao jer me inace mr.Hyde kickao, radi onoga sta sam opiso u drugom postu tu na forumu. A ako neko ima dokaze da varam nek ih slobondo stavi da svi vidimo a ne samo pricat.

lang

Ban za Tita/snake/ ! Ja mislio on neki dasa a on ljakse  :whip3:

AlekSerbia

Quote from: djed on December 24, 2010, 05:13:42 PM
jbg..ljudi...ja imam tri videa da tito ima wh..i ako treba to cu da postavim na forumu..:D

Djed nemoj samo da trabunjas .. nego postavi ako imas .. ako nemas onda suti ..

djed

sutra ako uhvatim vremena onda cu stavit na forum...pa sad jel to sad tito il neki snake..nzm ni ja..

AlekSerbia

Quote from: djed on January 02, 2011, 01:39:27 AM
sutra ako uhvatim vremena onda cu stavit na forum...pa sad jel to sad tito il neki snake..nzm ni ja..
Pa sad bem ga ko je ko ... poznat mi je jedan TiTo .. lik koji igra na garage serveru .. i neverujem da on tako nesto radi .. a ovaj snake pa on jbg .. sta vec .. priznaje neke stvari  tamo u onom drugom delu foruma se izvinjava zbog opaske ..
Ali Djed turi ti sto imas .. ;) te dokaze ;)

djed

pa ja znam tita sto igra na mainu...sad kaze da je prije  bio snake...pa kod mene se vidi kad me ubio da pise tito...

snake

Tito je snake, sta nisam to vec rekao?