News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kick !?

Started by pxzyy [@] m@x], November 26, 2010, 12:23:46 PM

Previous topic - Next topic

pxzyy [@] m@x]

hteo bih pitati : Ko me kika sa TDM i zasto  !?

STEK

moze da bude sa bilo kog servera.... :shutup:

pxzyy [@] m@x]

Spinx!!

dokazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Lun

Moоe da bude par razloga: vređanje, nacionalizam, provokativni nadimci, visok ping, jump, reklamiranje drugih gaming sajtova/servera, spam i korištenje nedozvoljenih skripti/programa.
Ako je nešto sem ovog u pitanju ne bi trebalo da budeš izbačen, mada, jedan prijatelj mi se pre neki dan takođe оalio da ga je neko sa nadimkom "Solo"(ako se dobro seća) izbacio sa TDM servera kad ga je ovaj par puta za redom overio.

ToTo

Super, jedva sam cekao ovakav post. Ovo je siguran znak da se i na tdm zavodi red. :super

pxzyy [@] m@x]

Koristio sam scope i niko skoro niko nije mogo da me ubije , i odjednom kick ? ja udjem opet on mene opet kika i tako jos 2 , 3 puta xD

ToTo

Sinko, dzabe nije bilo sigurno. Kad se neko zalio ovde da ga kikaju bez razloga, na kraju se ispostavilo da je postojao debeli razlog za kik, zato batali, i sledeci put bez ss igraca na serveru, nemoj ni otvarati temu.

Spinx!!

Evo ja sam te kikao. Omanuo citera i kikao tebe, Jer mi oprosteno?

pxzyy [@] m@x]

kako da dam dokaz , kad lepo pitam KO ME JE KIKAO I RAZLOG ZASTO ME JE KIKO i niko ne odgovora !

$tring

Quote from: pxzyy@] m@x] link=topic=4706.msg53406#msg53406 date=1290875406]
kako da dam dokaz , kad lepo pitam KO ME JE KIKAO I RAZLOG ZASTO ME JE KIKO i niko ne odgovora !

Lun ti je odgovorio.