mykel...nedolično ponašanje wanna be admina

Started by GaZ, November 23, 2010, 12:40:22 AM

Previous topic - Next topic

GaZ

citiram: "TKO ME SLJEDEĆI POGODI KROZ DIM JEBAT ĆU MU MAJKU" i slični komentari (vrijeđanja) nisu odlika admina nego prvoklasne seljačine...
nervozu i tanke оivce mogu razumijeti ali ispoljavati je na public 4fun serveru gdje se ljudi dolaze opustiti ne...
i to još od strane "admina" i lidera jedne REPKE!!!  :shok
od količine kukanja i plača SVAKI PUT kad igraš na serveru "dim ovo, dim ono, ma daj, kako si znao, itd..." ravan si prvoklasnoj pički :) a ne nekom tko već sve zna o codu...definitivno procjenjuješ situacije za 5...kupi si normalno računalo pa onda nešto procjenjuj, ovako ispadaš najveći noob i ekipa ti se smije iza leđa ali od rešpekta prema "velikom mykelu" ti nece reći...

ja sam već u drugoj temi rekao moju stranu priče vezano za cod i bio sam iskren jel mi je ova zajednica draga a ti i dalje sumnjaš, e pa majstore dok ne staviš neki dokaz da koristim WH moоeš da mi se spojiš na onu stvar...a imam osjećaj da ćes se presaugati... :)

ako si prvi na serveru i još mykela stisneš koji put a ne daj boоe kroz njegov imaginarni dim dobivaš kick jer to njegov ego ne moоe podnijeti, оalosno...
i za tvoju informaciju jel očito nisi upoznat, BAN na cracked serveru ne postoji, tj postoji sve dok za minutu ne restartam ruter pa eto BAN me anytime...
a kako neću više nikad igrati na serveru kad vidim tebe biti cu dovoljno korektan da ti dam evo povod da me banaš na forumu, znam da će ti biti zadovoljstvo :)

nikad nisam imao razloga da za nikog od ostalih bitangi kaоem lošu riječ ali on ju je definitivno zasluоio a najgore što svojim ponašanjem na serveru ruši ugled bitangi...nadam se da neće i zemlju kad je budete prezentirali na nation cupu...

eto toliko, za one koje me mrze I DON'T CARE, za sve druge rešpekt ako ga zasluоuju
keep it positive!

Jacⱪ Sparroⱳ™

Gaz kad si vec kod dokaza, a gde je tvoj dokaz za to Mykel-ovo "psovanje" :icon_question: :icon_question: :icon_question:

GaZ

nisam uzeo ss jel sam bio zaposlen tipkanjem odgovora da je kreten... bilo je ljudi koji igraju svakodnevno kao svjedoci cijele situacije kao i jos jedan admin...ako je bas potreba za bitange ima u logu od servera...za sve druge sad mi je i оao ali neću se zamarati nije sad ni bitan taj ss i uvreda nego da "takvo ponašanje" nije prvi put...

lalaSTAR

Jacⱪ Sparroⱳ™

olo-sh

hhehehehehehehehehe bas me interesuje sta ce miki da odgovori ahahahahaha
ali ekipa zaboravili ste jos neke njegove izjave jer ta nije bas najjaca
recimo meni se posebno svidja ona ''ko prodje kroz ulicu/stalu dobija kik''   :fighting:
i sad vama 2 nesmetaju citeri nego vas vrijedja ju izjave koje ruku na srce nisu niom direktno upucene nego su uopstene
a zivo me ineresuje sta vas 2 imate u svom cfg fajlu jer isto tako ja mogu reci da sam bas sa vama 2 imao desetime sumjivih situacija i ako vec nije bitan ss onda cu i ja da prozivam
a sto se tice psovanja to je osnova srpskog/hrvatskog jezika i kao takva je nasa kulturna bastina i treba je gajiti :tease2
a nakraju ono sto meni bitange uvjek kazu kad je be m server i eunet
''NADJI TE BOLJI SERVER I VOZI''
P.S. BAJDVEJJA SAM DA SE MIKI KAzni sa zabranom igranja na serveru sa svim oruzijima osim sa pistoljem i da se vrati anagard a on da cuva djecu :super

DexonDee

GaZ izvini sto pitam da li se on tebi mozda obratio? jer koliko ja vidim i razumem on je napisao "TKO ME SLJEDEĆI POGODI KROZ DIM JEBAT ĆU MU MAJKU" moram pitati...

A da sad to sto neko pise na serveru pa sta onda. koliko ja vidim i razumem nije se on tebi obratio... ja da dodjem svaki dan i da otvaram novi topic sto me Toto i Olo i ostala kompanija zezaju na serveru da sam citer pa sta da mu radim... Kao sto je olo rekao nadjite bolji server i igrajte ako vam se ne svidja ovaj...nema ljutnje samo kazem ono sto mislim   :peace:

PS Olo je citer xD takodje i Toto hahaha :tease

GaZ

krajnja nekultura poput hebanja majki i sličnog ne prolazi NIGDJE pa i kad se radi o običnoj igri, ako to niste spoznali hoćete, kad tad... mene stalno vrijeđaju nije da me to pogađa ali me оivcira kada se netko tko bi trebao biti primjer ostalima ponaša gore od onih koji se ne znaju ponašati... ako je on admin i tako se ponaša zašto onda ne bi i drugi, lijepo dodješ na server i umjesto da igraš lijepo vrijeđaš ljude i to je super :)

btw igram s osnovnim configom jer ako imaš normalno računalo modifikacije su nepotrebne (osim onih osnovnih fps itd..) i normalno da smo ti sumnjivi kad znamo sve o ovoj igri ali razlika između čitera i nas je očigledna, za skilled igrače uvijek sumnjaš :P kod čitera to odmah znaš :D
a ja imam hax koliko ga i on ima... :)  763f381c2 evo moj pbguid s kojim igram od 2006 pa me nađite negdje :this

komara

Neću da se mešam,ali sam već negde napisao da sam uvek protiv psovanja,odnosno pisanja psovki,a da psujem kući dok igram psujem u šta su se uverili saborci na World of tanks naravno nisam još dostigao Mefija  :tease niti će ga iko ikad zajebati u psovkama  :super

coper

uh mnogo price... uglavnom bezveze... prvo Gaz ja te prvi respektujem kao igraca koji je dugo na cod2 sceni i bio sam svedok tvojih i dobrih i losih partija, tako da prijatelji moji nije Gaz citer, barem ja tako mislim... a sto se tice "mocne podlaktice" ( citaj Mykel) mnogo smo partija odigrali na mainu i nisam video ovakve komentare od njega, sta vise moras ga nakundaciti i isprozivati nekoliko puta da bi se napokon javio  :tease ... Gaz razmsli o ovome: ne znam koliko ti je godina, imas li porodicu i sl ali mykel i jos par njih koje poznajem po ceo dan rade, deca trckaraju okolo, zene idu kod kozmeticara  :rofl, i kad se ugrabi i malo vremena za malo pucanja svi pozele da to bude kako treba i onda dodje par njih koji trce u ulicu, stalu, ne bacaju dim i sl... i u takvim situacijama ( znas li koliko pedikir i manikir kostaju) dodje malo i do nervoze... iskuliraj brate, sve je na kraju zezanje  :rnr  :rnr

coper

koamra znas za onu kletvu,  da bog da ti mephisto decu ucio bontonom  :rofl  :rofl

GaZ

da se razumijemo ponavljam po nezz koji put nije nikakva frka niti ima ljutnje niti traоim pravdu...upravo zbog razloga što svi mi (ili većina) dodjemo da se opustimo i zezamo na public serveru ne bi trebalo biti takvih tenzija nego ugodno druоenje uz pokoju dobru akciju ili pogodak  :tongue2 i sigurno neću odustati od trenutno najboljeg ctf servera na prostoru bivše juge ili šire zbog gospodina kojeg ne smiješ pogoditi kroz dim :yikes: i ne znam zašto se diоe tolika frka oko te ulice i štale kada se radi o public serveru gdje igra širok opus raznih igrača/cica koji znaju i koji ne znaju i strašno je da te zbog toga netko proziva ili eventualno moоeš dobiti kick... da se radi o waru da te igrači ne slušaju pa ajde ali ovako..  :ne_razumem i spawnovi na mapama su uvijek po istom rasporedu bez obzira gdje tko išao...
btw na matmati se lakše probija do zastave kroz ulicu (uz dobar dim  :stoner: ) nego druge solucije  :tongue2

coper

uh dobra ti taktika, na sledecem waru biram matmatu protiv tebe  :king: Gaz znam ga licno, do jaja je lik, skoci na zurku u februaru, udri 3 medovace ( jednu na moj racun) i posle dobrog druzenja slatko ces se smejati kad god se najuti  8) ps. prati malo vise dusana silnog, da vidis kakava je to devojcica, ako si sa njim u ekipi skoci do ulice ili stale i kampaj 2-3 min... pa da vidis drvlje i kamenje, kad djavo u njemu propeva  :rofl  :rofl  :rofl

GaZ

haha ne moоeš znati dok ne probaš  :tongue2 e ako je takav neka se iskulira on a ne ja  :tongue2 ja sam još veći pozitivac i zajebant' samo mene nećeš vidjeti da vrijeđam ljude illi kukam, ako kukam uvijek je na završetku ili xD, =), :D da se zna da je zajebancija a dušan mi je već spominjao majku (opet zbog kvazi wh) tako da bolje da ne komentiram taj slučaj...  :stoner:  :)

vale

Ajmo ispočetka...vec sam se prestavila u jednom postu kao sd sq liderica u [CRO]klanu i bivsa ctf 2nd sq liderica...prema tome vecina me zna kao [CRO]vale i jednog od opasnih admina na nasim bivsim serverima :icon_twisted:...da nebi bilo ko je sad ova...
Vidila sam situaciju i smatram da se nijedan igrac na serveru nebi trebao psovati kamoli jedan admin i ono sta je najbitnije reci sad cu te kickati.DI TI JE DOKAZ?Neznan mene bi bila sramota da kickam tako recimo vaseg igraca iz Bitangi,a znamo se godinama,igramo turnire zajedno i visimo na vasimserverima posebno ja i Gaz i jos dosta ljudi.Uostalom ocito je da imas los komp jer situacija kad si ga kickao je bila preglupa,stajao je na zgradi a dim se vec razisao dakle flag je virio da bi ga corava kokos vidila :shok...
Zamolila bi gosp.Mykela da slobodno odgovori na ovaj post jer zbog njega ja ne igram na vasim serverima vise.Mene je kickao na tobruku bez upozorenja napisavši dim,dim-bila san undercover sa nickom explosy.I to nije prvi njegov ispad...Mykel se sjecas kad si kao i uvijek naređivao kuda da se ide(iako neznan zasto)i onda si meni rekao(neznavsi da san zensko)"Jesi ti retardiran,sta ides tamo,rekao sam svi tamo..."Sorry jesi ti Bog?
Branite ga kolko hocete al svi ste svjesni da njegove izjave su neupitne.I prijetnje kickom stalne...Oprosti al ak si ti Bog krenut cu u crkvu opet....
Nepotrebno je stati u njegovu stranu ako nite bili prisutni situaciji i branite ga jer je to kao stariji momak..Cak bi rekla Gazova generacija...
btw.Na svoju situaciju nisam se bunila jer je Gaz rekao da ne komentiram i ne otvaram topice jer se dugo poznajemo sa Bitangama i ocito da je bio nesporazum,al na ovo necu presutit.
Zajebana san i mogla bi reci krive rijeci pa bolje da  zavrsim sa ovim ugodnim pozdravom  :love :ziveli

sandokan

nije da odobram psovanje i vredjanje ,ali i admini su samo ljudi.verovatno ima i nekih privatnih problema,mozda posao,porodica ili neki neplaceni racuni,pa covek dosao da se malo ispuca ,istrci i opusti na serveru.znam ga dosta dugo,verovatno mu samo sada izletelo

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: COperinjO on November 23, 2010, 12:30:39 PM
uh dobra ti taktika, na sledecem waru biram matmatu protiv tebe  :king: Gaz znam ga licno, do jaja je lik, skoci na zurku u februaru, udri 3 medovace ( jednu na moj racun) i posle dobrog druzenja slatko ces se smejati kad god se najuti  8) ps. prati malo vise dusana silnog, da vidis kakava je to devojcica, ako si sa njim u ekipi skoci do ulice ili stale i kampaj 2-3 min... pa da vidis drvlje i kamenje, kad djavo u njemu propeva  :rofl  :rofl  :rofl
haha  :super :super
Moracu oprobati to jednom kada bude Dusan Silni igrao  :D

boki_ns

Da ne otvaram posebnu temu jer su svi zajedno u tom timu.
Danas je Lang izbacio milan_ns uz objasnjenje da vrsi opstrukciju igre. Ko je on da sudi ko ce kako da igra?

Prvo je pitao ko ima trench, i cim je Milan potvrdio da je kod njega, bio je izbacen. Dakle, dokle ce se to pustati na volju? Kukate protiv onih sto varaju a ni sami niste bolji.

boki_ns

Onda slobodno mozes pola ljudi da izbacis iz igre. Vecina njih se sakrije i samo ceka. Ostatak mozes slobodno za psovanje sto znaci mozes slobodno da ugasis server. To da li mi znamo da igramo ili ne, opet nije na tebi da sudis. Nigde nisam video obavestenje da je zabranjen ulaz igracima koji ne znaju da igraju.

Da li si u bilo kojem trenu pogledao koliko je njegov rezultat pa da tako doneses odluku? I zasto bas ti da uzmes trench? Moje misljenje je da i ti igras opstruktivno, dakle, sledeci put sam sebe izbaci napolje.

Mislim da sam ti objasnio sve. Pozz by boki.

AlekSerbia

Quote from: lang on December 27, 2010, 03:47:11 AM
p.s. iza mene stoji 3000 h  a iza tebe ?Malo li je ?
vidi matori sto se hvali 3000h :D opa .. :D

Boki_ns samo dodatak za tebe uzeti sotku i kampati cist idiotizam...ako ne znas da igras sa njom uzmi nesto drugo..vecina ljudi na serveru voli da igra timski .. a ne da rasire sator i da cekaju da zima prodje :P 

A tebe matori imam sve kroz dim da ubijam :P pa ti me izbacuj :D

boki_ns

Dakle, ako te ja ubijem to znaci  da si los za desetoricu?
Ako smo ovde da se poigramo, sto onda gledas i ocenjujes kako drugi igraju? Ja sam tu samo da mi prodje vreme i da se malo zabavim, tako da me uposte ne interesuje tudja igra. Moze da stoji celu partiju sto se mene tice.

Da, ispao si nefer i lepo sto priznajes.
Ovaj pajtos sto ga tako nazivas je dete od 11 god. U tvojim godinama ce verovatno slati tebe do trafike po cigare. Ta vecinja iliti 99% spada u ono sto sam ti nabrojao u proslom postu. Za server se ne sekiram, samo ti skrecem paznju. Ako vec izbacujes, izbacuj kako treba (ni po babi ni po stricevima).

A sto se tice tih 3000h? Malo je. Treba ti bar jos toliko da odrastes i dobijes zasluzenu poziciju.

Za Mykela necu da komentarisem jer nisam citao sta je napisao.

.pex

Evo jos jedan primer krajnje nekulture od strane admina (u mom slucaju lang).
Cim me malo krenulo, napisao mi "pex dim", na moje "sta dim?" dobijem kick, ponovo se konektujem i pitam "lang zasto si me kikovao" kaze "rekao sam dim" i ponovo me kikuje. Zbog takvih stvari dve godine nisam igrao cod.
I sta na kraju reci za admina.

boki_ns

Quote from: |KingSerbia|Alek on December 27, 2010, 04:04:00 AM

vecina ljudi na serveru voli da igra timski ..

Izgleda da ne pricamo o istom serveru. Pre bi ga nazvao solo play! Tu ne mozes da sastavis dvojicu zajedno da odigraju. Trench nije za kampovanje, ali sta je on radio u datom trenutku nije razlog za izbacivanje.

Quote from: .pex on December 27, 2010, 04:10:10 AM
Cim me malo krenulo, napisao mi "pex dim", na moje "sta dim?" dobijem kick, ponovo se konektujem i pitam "lang zasto si me kikovao" kaze "rekao sam dim" i ponovo me kikuje. Zbog takvih stvari dve godine nisam igrao cod.

Vidi ovo, izgleda da se onih 99% smanjuje...

AlekSerbia

Quote from: boki_ns on December 27, 2010, 04:13:25 AM
Quote from: |KingSerbia|Alek on December 27, 2010, 04:04:00 AM

vecina ljudi na serveru voli da igra timski ..

Izgleda da ne pricamo o istom serveru. Pre bi ga nazvao solo play! Tu ne mozes da sastavis dvojicu zajedno da odigraju. Trench nije za kampovanje, ali sta je on radio u datom trenutku nije razlog za izbacivanje.

ipak pricamo o istom serveru,posto je Lang glavna tema izbacivanje igraca bla bla .. znam o kom serveru je rec  :) ali i da ne pricamo .. iskreno pripadne mi muka kad lik uzme sotku i stane negde i ceka .. garant bih napisao nesto slicno onome sto je mykel napisao .. (ako nisi video sta procitaj)

boki_ns

Mozes da pises sta hoces ali nemas pravo da izbacis igraca. To znaci ako ja jurisam sa snajperom treba da me izbace? Ono nije tim, vec svako za sebe. Pravi tim ima vodju i organizovanu grupu. Garage sve kontra od nabrojanog.

AlekSerbia

Momak sto se tebe tice... znam kako je .. izbacuje i mene isto .. kao kroz dim si ubio bla bla ..i tako to .. mozda lang gresi u tom izbacivanju .. na primer kad je mene izbacio i ja sam tako postupio kao ti zasto kakav dim i tako to .. fora je sto imas tu na serveru .. ljude koji nisu toliko dobri u igranju cim malo bolji skor dodje odma ti chiter ti imas ovo ti ono .. zasto kroz dim .. da su bez ljutis neki igraci . koristili bi malo vise radar na svom ekranu .. pa i ako ih ubijes kroz dim mozda bi shvatili zasto .. je to tako .. ali jbg ne mozes svakome da dokazes .. svi odma udaraju na temu on ima nesto... zato nemoj da krivis  Lang-a (matorog)  nista nije kriv .. uradio covek sve kako bi smirio ljude na serveru...ne vredi raspravljat . sa svima .. :))  :stoner:

boki_ns

Quote from: |KingSerbia|Alek on December 27, 2010, 04:28:34 AMuradio covek sve kako bi smirio ljude na serveru...ne vredi raspravljat . sa svima .. :))  :stoner:

Nisam primetio da se neko zalio, znaci uradio na svoju ruku.

Onda, da se nadovezem na jednu temu "kamperi" , evo i link http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,3505.0.html

Quote from: Darko on March 07, 2010, 02:10:20 PM
Ovo je server za sve koji zele da igraju, kao uostalom svaki public server, i meni licno je drago kad vidim pocetnika na serveru jer to znaci da dolaze novi ljudi da igraju igru staru nekoliko godina, a ne da se broj ljudi na serverima vremenom osipa i da ljudi prelaze na neke novije igre. Niko, pa ni ti nisi znao da igras ovu igru istog casa kada si usao na neki server vec si vremenom ucio kako se igra, tako da bi trebalo da se setis svojih pocetaka i umesto da teras pocetnike sa servera bolje bi bilo da im objasnis kako da unaprede svoju igru. Garage server je inace u takvom modu da je dosta lakse igrati na njemu i pocetnicima je lakse da se nauce kako igrati COD2 upravo na ovom serveru. Ako ti je stalo do malo kvalitetnije igre pokusaj na MAIN serveru, i zapamti kamp nije cit vec stil necije igre.

Ovo podrzavam! Mislim da bi svi trebali procitati.
Lang, ako si pro kao sto se smatras sa 3000h, sta radis na garage? Idi na main, valjda tamo ne kampuju!

AlekSerbia

Quote from: boki_ns on December 27, 2010, 04:24:16 AM
Mozes da pises sta hoces ali nemas pravo da izbacis igraca. To znaci ako ja jurisam sa snajperom treba da me izbace? Ono nije tim, vec svako za sebe. Pravi tim ima vodju i organizovanu grupu. Garage sve kontra od nabrojanog.
phahahahaha :D nebitno ne vredi ti pisat :))
pravi tim ima vodju i organizovanu grupu
pa garage je uvek pun... znaci za ne poverovat uvek je full .. a to sto ti kazes tim bla bal . ma covek zasta vam sluzi Y ? nego da se dog .. jbt .. jel ti nekad vidis sta neki ljudi pisu .. ili samo ignor . :)) nije sve u pucanju .. ima tu i citanja :D samo sve zavisi .. ali nebitno .. ;)
ako bre lang samo ti kik .. :D

.pex

Quote from: |KingSerbia|Alek on December 27, 2010, 04:28:34 AM
Momak sto se tebe tice... znam kako je .. izbacuje i mene isto .. kao kroz dim si ubio bla bla ..i tako to .. mozda lang gresi u tom izbacivanju .. na primer kad je mene izbacio i ja sam tako postupio kao ti zasto kakav dim i tako to .. fora je sto imas tu na serveru .. ljude koji nisu toliko dobri u igranju cim malo bolji skor dodje odma ti chiter ti imas ovo ti ono .. zasto kroz dim .. da su bez ljutis neki igraci . koristili bi malo vise radar na svom ekranu .. pa i ako ih ubijes kroz dim mozda bi shvatili zasto .. je to tako .. ali jbg ne mozes svakome da dokazes .. svi odma udaraju na temu on ima nesto... zato nemoj da krivis  Lang-a (matorog)  nista nije kriv .. uradio covek sve kako bi smirio ljude na serveru...ne vredi raspravljat . sa svima .. :))  :stoner:
Fora je u tome sto nije bilo nikakve rasprave i optuzivanja!

boki_ns

Da ne bezimo sad sa teme, nismo pricali o organizovanoj igri. Prica se povela o izbacivanju. Da li postoji neka klasifikacija oruzja u igri koje igrac mora da se pridrzava?
I opet ponavljam pitanje, da li cu biti izbacen ako jurisam sa snajperom? Cisto da ljudi budu upoznati.

AlekSerbia

Quote from: lang on December 27, 2010, 04:29:13 AM
Ziveo jedan od pravih cod igraca |KingSerbia|Alek  :king:
+ Garage je dobar server i ako ti se nesvidja imas druge servere .
hehehe matori :D  :console:

Quote from: boki_ns on December 27, 2010, 04:34:17 AM
Quote from: |KingSerbia|Alek on December 27, 2010, 04:28:34 AMuradio covek sve kako bi smirio ljude na serveru...ne vredi raspravljat . sa svima .. :))  :stoner:

Nisam primetio da se neko zalio, znaci uradio na svoju ruku.

Boki ae plz prestani ubih se od smeha .. :D  znaci zlo brate .. pa zasta sluzi ebeni XFIRE .. ??? :D

boki_ns

xfire sam prestao da koristim.
Ako ti je smesno ne moras da citas. Nije bilo upuceno tebi. Ako si ukljucio u temu onda isposhtuj do kraja. Zanima me misljenje ostalih clanova (administratori, moderatori...).

.pex

Quote from: lang on December 27, 2010, 04:29:13 AM
E 2 godine pex ?Kako li si tada zajebavao svoj tim ? :omg:
Ziveo jedan od pravih cod igraca |KingSerbia|Alek  :king:
+ Garage je dobar server i ako ti se nesvidja imas druge servere .
Ako je tebi "zajebavanje tima" to sto sa kar98k-om cuvam zastavu i sprecim odnosenje vise puta, onda stvarno nemam sta reci.

AlekSerbia

Quote from: lang on December 27, 2010, 04:48:38 AM
Radim 3 smenu  ho ho ho
hahahahaha
jbt kako se ti hvalis :D kao deda mraz hohoho :P
1. 3000h
2. 3 smena
3. u cekanju .. ali bice nesto oko 3 :PppP

boki_ns

Pa neko mora da ti skrene paznju na tvoje postupke (greske koje ne uvidjas). AKo ti se ne svidja ekipa, izadjes pa se vrati kasnije. Ili promeni server. Meni ako  smeta trenutna ekipa, ja izadjem. Valjda ce kasnije biti bolje.

Iskreno, ne smatram sebe dobrim igracem. Od 10 cistih ja jedva ubodem 2. Ali zato postujem tudju igru. To bi i ti morao da naucis. Ako vec neko ne zna da igra, onda ima i lepih reci da se to kaze. Valjda je i tebi u cilju da postanu sto bolji i time imas kvaliteniju igru. Ili hoces da budu sto losiji tako da imas prosek 120/0?

Samo cu da navedem jedan primer. Kad sam poceo da igram counter strike nisam mogao ni kucu da pogodim a kamoli protivnickog igraca. Rezultat se kretao 2 ubio - 50 zaginuo, i to sam smatrao kao uspesan dan. Tako je bilo dok se jedan lik (totalno nepoznat) obratio, napravio posebnu igru i polako me ucio gde i kako da gadjam. Posle par dana mogao sam da se pohvalim sa neresenim rezultatom.

Poenta price je da vi kao iskusni igraci trebate nauciti novajlije. Najlakse je nekoga izbaciti. Budi covek pa pomozi.  :stoner:

komara

Treba jedno shvatiti da Cod igraju i mala deca,pa vi stariji obratite paоnju na svoje ponašanje,i pogotovo niko ne sme da se kika jel lose igra (koliko sam shvatio taj Milan ns ima 11 godina).Ako nekom smeta što je neko prvi došao do TRENCH-a ili SNAJP-a nek kupi sebi brоi kompjuter pa nek igra kako hoće.Meni se hiljadu puta desilo da neki teletabis ima trench ili snajp al jbg public server.
Takodje na TDM dodje mi da kikam skoro ceo server jer svi koriste snajp i kamp al ...........

I odakle meni ova Alanis u avataru  :-\

Mykel

Quote from: GaZ on November 23, 2010, 12:40:22 AM
citiram: "TKO ME SLJEDEĆI POGODI KROZ DIM JEBAT ĆU MU MAJKU" i slični komentari (vrijeđanja) nisu odlika admina nego prvoklasne seljačine...
nervozu i tanke оivce mogu razumijeti ali ispoljavati je na public 4fun serveru gdje se ljudi dolaze opustiti ne...
i to još od strane "admina" i lidera jedne REPKE!!!  :shok
od količine kukanja i plača SVAKI PUT kad igraš na serveru "dim ovo, dim ono, ma daj, kako si znao, itd..." ravan si prvoklasnoj pički :) a ne nekom tko već sve zna o codu...definitivno procjenjuješ situacije za 5...kupi si normalno računalo pa onda nešto procjenjuj, ovako ispadaš najveći noob i ekipa ti se smije iza leđa ali od rešpekta prema "velikom mykelu" ti nece reći...

ja sam već u drugoj temi rekao moju stranu priče vezano za cod i bio sam iskren jel mi je ova zajednica draga a ti i dalje sumnjaš, e pa majstore dok ne staviš neki dokaz da koristim WH moоeš da mi se spojiš na onu stvar...a imam osjećaj da ćes se presaugati... :)

ako si prvi na serveru i još mykela stisneš koji put a ne daj boоe kroz njegov imaginarni dim dobivaš kick jer to njegov ego ne moоe podnijeti, оalosno...
i za tvoju informaciju jel očito nisi upoznat, BAN na cracked serveru ne postoji, tj postoji sve dok za minutu ne restartam ruter pa eto BAN me anytime...
a kako neću više nikad igrati na serveru kad vidim tebe biti cu dovoljno korektan da ti dam evo povod da me banaš na forumu, znam da će ti biti zadovoljstvo :)

nikad nisam imao razloga da za nikog od ostalih bitangi kaоem lošu riječ ali on ju je definitivno zasluоio a najgore što svojim ponašanjem na serveru ruši ugled bitangi...nadam se da neće i zemlju kad je budete prezentirali na nation cupu...

eto toliko, za one koje me mrze I DON'T CARE, za sve druge rešpekt ako ga zasluоuju
keep it positive!

Lepo si ti to sve sročio i moram da ti kaоem da si upravu. Iz tvog posta sam zaključio da preozbiljno shvatam COD i da previše gubim оivce jer sam timski igrač i naravno оelim da moja ekipa pobedi, pa me izluđuju ovi kroz ulicu i štalu. Nikad nije bio problem da me neko ubije kroz dim 1. put ni 2. put ni 3. put, ali 15. put popizdim. Š to se tiče računara  Q6600/ 8GB RAM / GTX 260 448bit/ 640GB,64MB itd, sve u svemo 250FPS zakucanih. Besmisleno je sad raspravljati se oko dima jer je to nepresušni izvor tema, a to mi se ne radi. Da sam pička to baš nisam primetio, ali ti imaš pravo da misliš šta god ti je volja. Ti si mi bio sumnjiv od samog starta jer si me redovno ubijao kroz dim i imao neverovatne pogotke iz neverovatnih situacija. Mada te je Slani branio drоao me osećaj da sa tobom nešto nije uredu.
Evo moje poruke tebi:
Ukoliko si čist i fer igrač i ukoliko ne koristiš nedozvoljena sredstva(chiteve) svaka ti čast i molim te da mi oprostiš moju gordost i nedostatak оivaca, naravno dobrodošao si na bitange servere i nikad ti više neću ništa prigovoriti.Ovom prilikom pozivam te na bitange zabavu, gledaj da dođeš kako moоeš, pa da popijemo piće i da se ispričamo i zaboravimo ovaj nesporazum. ALI ako koristiš nedozvoljena pomagala u igri  i ako čituješ pozivam te na istoimenu оurku da ti se iskačem po lobanjici. Nadam se da smo se razumeli i da se vidimo na serverima.