PERICA,tubifeks,i ostalo drustvo vs. dim

Started by casper, November 10, 2010, 12:40:59 AM

Previous topic - Next topic

spy18

Darkman Ki-Ninja

Ja mislim da ovde nema ništa,snimak perice-ne,snimak tubifeksa-tek on...  :handshake:

Talijan

Al .. :hmm..cuj..ovo ti nist ne vrijedi..ono...decki sam promjene ime i gotovo...najbolje kupis org..i igras na org srv..takvih situacije skoro pa i nema.. :stoner:

tubifeks

AlekSerbia

Quote from: Talijan on November 10, 2010, 06:22:17 PM
Al .. :hmm..cuj..ovo ti nist ne vrijedi..ono...decki sam promjene ime i gotovo...najbolje kupis org..i igras na org srv..takvih situacije skoro pa i nema.. :stoner:
pametno zbori ovaj talijan i ako je gej :D  :tease

lalaSTAR

sta je tu hax.... pa normalno je da ljudi koji malo razmisljaju pucaj bezveze po smokeu pa ako se zaljepi zaljepi...

DexonDee

Dosta nas puca na slepo kroz dim al ovo koliko vidim mozda imaju a i ne ovaj je opeli 2x i ubio te al ne znaci da ima mozda je opali pa pogodio a mozda i ne :D ko zna treba si malo vise da ih snimas pa da se bolje vidi :) :peace:

stewzoR

DexonDee

Quote from: Staljin on December 29, 2010, 12:41:06 PM
CITERCINA!!!!!!!!!!
[/quote

A stewzor jeste citercina to se zna xD salim se....ma citeri 100% ko stewzor :D

The DoctoR zSpu

Quote from: casper on November 10, 2010, 12:40:59 AM
http://www.xfire.com/video/3a77f2/

http://www.xfire.com/video/3a77ed/

http://www.xfire.com/video/3a77e2/

zanima me vase misljenje   :hat
Cek haxor da vi kaze- 1 i 2 snimak je haxorski a ovaj 3 nije vidi se-to je pub vishe igraca i dje god palis ovako noaim uvjek neko srece ima-cak i ti sam si radio nekad takve kilove.... :spiteful

$tring

Quote from: Talijan on November 10, 2010, 06:22:17 PM

Upravo tako. Kada bi ekipa pokupovala originale i pocela da se igra na MAIN 2 serveru, igrali bi jedan odlican COD2... Prostake bi lako isfiltrirali, banovali code hook citere i milina... :)

vd|cube(im)

Ma lijepo String ugasi main na par dana pa da vidimo kako će se situacija razvijati i da li će se igrati na Main2 org serveru, a ko nema org nek puca na TDM, Garage i DM serverima, pa nek postaju svaki dan ovakve gluposti na forumu za koje nema pomoći.

Znam da je bitange Main server legenda od servera, ali moоda vrijedi pokušati.

Još samo da dodam da je оalosno ući na server dok nema nikog od bitangi , pogotovo na TDM i Main server, to je kao da ste ušli u neku birtiju pijanih kretena koji jedan drugom jebu sve po spisku, da ne govorim na TDM serveru i koji se sve nickovi pojavljuju i samom svojom pojavom počinje nacionalna netrpeljivost . Jednostavno se desi domino efekt kad krene jedan da psuje majku četničku ili ustašku cijeli server krene da psuje.Jučer popodne igralo se 12 v 12 na tdm server , kad sam ušao nakon 5 minuta igralo se 5v5 sve sam ih kikao zbog nedoličnog ponašanja(SS nisam ni imao vremena da uzmem iako je to obavezno, al ja nisam jer sam spušato igru kikao dizao igru i čitao šta se piše pa kick i tako u nedogled, pa ako je to problem što nisam uzimao ss nek mi se uzme rcon).

Vaš Cube  :bye2

ToTo

Samo kikaj druze, za seljacine, koje ulaze sa takvim nikovima, nam i ne treba ss, ko ih jebe. :icon_dick:

Ostali ljudi sa rcon passwordom za TDM, molim vas, isto, odmah kick, nema potrebe objasnjavati takva kikanja.

Sto se dima, odnosno WH tice, jbg....jako je tesko to dokazati, a i znamo da postoji bug u igri za dim, tako da ....

Kako kaze Master, nisam ja punkbuster...... :rofl

tubifeks

uklonili ste mi post, lepo, samo sam se nasalio. Igraci sa garaze znaju ko sam, pa izvolite pitajte ih. Nista ne koristim, niti sam, niti cu. Stalno me rokaju kroz dim, pa eto desi se i meni nekad. Nikada nisam postavljao tako nesto, o vredjanju da ne pricam. Imam gomilu screen shoot-ova kako me vredjaju pojedini, nikad nisam postavio a oni sui dalje aktivni. Sve sve, ali kad me je peraja napusio ostao sam zaprepascen, i bas zato i nisam napravio screen shoot. Nema veze, neka misli ko sta hoce, tamo sam da se zabavim a ako mislite da koristim bilo sta, banujte...ionako ce zena u top da me stavi :) pozdrav

DexonDee

Evo danas sam igrao na MAIN i naravno dim pa dim i sta sada? Nista lepo quit i MAIN 2 bez nervoze :D a cube ako bude se ugasio MAIN na neko vremen to nece biti dobro izbice demostracije xD