News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

DexonDee

Started by vatrogasac, November 04, 2010, 09:06:53 PM

Previous topic - Next topic

vatrogasac

Ovako ovaj momak me ubio 5 puta zaredom na mapi Mere eglise znaci ja sam u crkvu 5 puta usao i on me svaki put docekao na vratima i naravno ubije me i sa snipom nas ubijao ko lud mislim da je dobio tu 15 ubistva juce mu je bio score 59/9 pa vi vidite...

coper

vatrogasac

sta je smesno? mogu da se kladim da ima neki cit

STEK

Quote from: vatrogasac on November 04, 2010, 09:15:09 PM
sta je smesno? mogu da se kladim da ima neki cit
u 40 evra?????

vatrogasac

ja vam lepo kazem lik znaci igra neverovatno pucam u njega on se okrene i ubijeme aj sad mi to objasni kako on to izvede? aj kako ces dokazati ti da on nema cit?

DexonDee

Jebote ja stvarno nemam srece u zivotu kad moram da vam pisem sa telefona upravo mi se nesto komp sjebao ne znam sta mu je i jos me ovaj lik proziva citerom pa druze jesi li ti pijan ili lud? otkud ja znam koji sam score juce imao i to sto sam tebe ili koga vec 5 puta ubio zaradom to je zato sto su svi moji otisli na jednu stranu a ja sam otisao kontra i to jos sa snajperom i samo sam vas cekao jer sam znao da ce te od tamo doci kao drugo ako ti ili ne znam ko ovde misli da ja ima WH  :rock3 onda molim vas posaljite jape-a kod mene decko zivi 200 metara od mene pa moze on da vidi i da ovo to sto si pucao iza mene i nisi me ubio pa nisam ja kriv sto ti pucas u sunce i sto ti se muva vrtela oko glave pa me nisi ubio i prepostavljam da si ti tek poceo da igras COD to je barem moje misljenje

PS pisem sa fona

vatrogasac

ma da a kako ti ne nestanu metkovi u snajperu ustvari kako tako brzo punis pusku aj mi to objasni? Davno sam poceo da igram COD i ti si verovatn debil ako mislis da cu poverovati da ti nemas cit mislim nemoj mene da farbas!!!

Eskimko

Quote from: vatrogasac on November 04, 2010, 09:50:43 PM
ma da a kako ti ne nestanu metkovi u snajperu ustvari kako tako brzo punis pusku aj mi to objasni? Davno sam poceo da igram COD i ti si verovatn debil ako mislis da cu poverovati da ti nemas cit mislim nemoj mene da farbas!!!
Daj obesi se i nemoj da smaras ovde.

Spinx!!

DexonDee citer hahhaha ma znao sam da ima nesto samo nisam znao sta......
a ono vidi moje lisice zavrsile na njegovoj ruci zakacene za snip
E moj dexon dexon pa to nisam ocekivao od tebe a lepo sam ti rekao nemoj da vrsis blud na decom pusti da te ubiju  :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

DexonDee

Momak da te pitam koliko godina ti imas?
Ti da si davno poceo da igras COD onda bi video kako ovde momci i devojke igraju COD 100 puta bolje od mene ja sam easy amater :D i to sto sam jednom ima score ( kako se vec pise ) 59/9 kako ti kazes to se desava kod mene jednom u 100 godina pa ti vidi e sace cika Dejo objasni kako se to radi ae uzmi papir i olovku pa pisi...

1) uzmes snajper
2) legnes u travu (ne na beton)
3) nanisanis (stisnes desni klik)
4) stisnes shift ( da zadrzis vazduh)
5) opalis tj pucas (kliknes levi klik)
6) kad opalis jedan metak napunis odma (za to stisnes slovo R)

E tako sam radio ( radio ne radio svirao mi radio ) :)

Spinx druze moj za sve si ti kriv samo da znas :D

Mustang.

Spinx!!

Quote from: DexonDee on November 04, 2010, 10:13:41 PM

1) uzmes snajper
2) legnes u travu (ne na beton)
3) nanisanis (stisnes desni klik)
4) stisnes shift ( da zadrzis vazduh)
5) opalis tj pucas (kliknes levi klik)
6) kad opalis jedan metak napunis odma (za to stisnes slovo R)

veoma dobro ovo bi trebalo mnogi da nauce tako da cemo Dexi da bacimo neku knjigu o tome, a sto se zarade tice 50 - 50 samo da znas

vatrogasac

imam 13 godina a neki mi kazu da imam kao 30 jako sam zreo za svoje godine evo i Spinx kaze lepo da si mu ti nesto sumljiv isto sta da kazem onda? Reci mustang sta ti nije jasno? a ti dexone nemoj ti mene da ucis kako se puca jer sam bolji od tebe!!!

Spinx!!

:suicide :suicide :suicide :suicide :suicide :suicide :suicide :suicide :suicide :suicide :suicide

ma znam ga stara je on varalica, kupio juce on za 500 dinara musicarku i krenuo da peca samo mu mapra bila tesna te ga otkrile sitne ribe

DexonDee

Hahahahahaha kao 30 god hahahahaha svaka ti dala svaka ti cast sto igras bolje od mene bas mi je drago...a to sto Spinx to mozes da bacis u vodu on se samo zeza...

Spinx knjigu pravio napisacu sve svoje taktike igranja cake bice para do krova :D

vatrogasac

ma slusaj ti mene babanu dodji na lan mamu li ti j**** pa da vidimo ko je bolji

ugly.fender

Hahahahahahah   ...  ovo  je   cirkus   ...umirem  od  smeha   ;D

Spinx!!

Quote from: vatrogasac on November 04, 2010, 10:30:17 PM
ma slusaj ti mene babanu dodji na lan mamu li ti j**** pa da vidimo ko je bolji

gde gde gde ocu i ja da ga bijem samo mi kazi gde?

DexonDee

vatrogasac

ma sta te boli uvo odakle sam ja mamute citerski

DexonDee

ovako posto me Bog stvorio kakvog me stvorio molio bi nekoga od admina ovde ko je sad prisutan da zakljuca ovo jer me vec nesto steze kod srca koliko sam se iznervirao !!!

Spinx!!

Quote from: DexonDee on November 04, 2010, 10:48:53 PM
ovako posto me Bog stvorio kakvog me stvorio molio bi nekoga od admina ovde ko je sad prisutan da zakljuca ovo jer me vec nesto steze kod srca koliko sam se iznervirao !!!

a nema sada nema priznaj da si citer i eto svima ce biti lakse

DexonDee

AJ reci druze odakle si da odigramo malo taj lan i popijemo pice nije frka ja cu sve da platim

ToTo

Bogami Dexon, i meni si postao sumnjiv. Uvek si bio low, a onda si odjednom poceo odlicno da igras, kako to? Pa nisi valjda preko noci naucio da igras?
Ni meni nije jasno, ja kad uzmem snip, imam pet metaka, a ti imas bar sedam-osam, kako to?
I sta vredi Japeta da pitamo, kad svi znaju da je on citercina najveca, a cuo sam i od nekih drugara, da je clan one gej organizacije, i da je nosio transparente na paradi u BG. Ma sve bi ja vas po guzi  :whip3:

DexonDee

Ma toto koji bre cit nema ti ja to zovi jape-a nek mi odma dodje u kucu pa nek vidi kakav bre crni cit sta vam je narode to sto deca ne znaju da igraju to nije moj problem i sto dodju ovde izmisle neku glupost i onda svi to poveruju ja lepo kazem ako mi se ne veruje nek dodje jape i nek sam decko vidi svojim ocima !!!!

Spinx!!

toto seti se onog mixa kada je imao brzo trcanje i kako nam je bezao non stop cak smo mu nasli u CFG da je imao sifru da stoji na 1 nozi i da sam puca
seti se molim te samo se seti

ugly.fender

Vatrogasac ja te u potpunosti  razumem ..i  ja ne volim  kad  me ubiju  dok  igram  ..,shvatam  tvoju  bol i muke i  svim  srcem  zelim  da ti  pomognem... Svidja  mi  se kako  razmisljasi  baratas  recima ... pravi  buduci COD-ovac  ...

Navijam  za tebe  ...

Pozdrav svim  vatrogascima iz trece smene  zeli  kolektiv Budaletina  pesmom

http://www.youtube.com/watch?v=xHXDO2EgALQ

DexonDee

Hvala hvala svima ko zeli autogram 5 evra molim

ToTo

Ma laze Dexon garant. Pa eto i na forumu laze. Pa kako mozes sa telefonom pisati po forumu? Ma znao sam da je citer, i on i taj njegov komsija sto se voli sa Clumsyem.

DexonDee

Kako se pise sa fona pa lepo sacu i tebi da objasnim

1/ otkljucas telefon
2/ odes na internet
3/ ukucas www.bitange.com/forum
4/ ulogujes se ( a meni je uvek ulogovan na fonu )
5/ nadjes topic koji te zanima
6/ ides reply
7/ napises poruku
8/ post

nadam se da si razumeo :)

sn4k3

ahahahahah smjesan ovaj neki vatrogasac...................xD

Stekara_1

Ja stvarno ne znam odakle da pocnem, ali evo probacemo ovako

DexonDee, ja kad sam u Codu (to je hvale vredna igrica) ja volim da igram poshteno, a ne kao ti, kako kaze vatrogasac, citerski.
To nije lepo od tebe, voleo bih da se izvinesh prvo vatrogascu sto si ga pet, ali pazi pet puta ubio u crkvi, i svaki put si ga uredno sacekao.
A ti vutrogasac, ako primetish josh nekog sumnjivog, odma da ga prijavish ovde na forumu, i svi ce te lepo saslusati sta imash da kazesh, pogotovo filadendron, i makicancer, njih dvojica su vishe nego sposobni da provale citera, ali ja mislim da cesh ih ti prevazici jako brzo, ako cak ne i veceras.

*Budaletine*_Stekara

filadendron

bem mu leba sve bih ja te citere u guzu dok okice ne ispadnu  :omg:,gejovi jedni bezobrazni,ma to izgorelo po glave sve
Ej a sto se ti zoves vatrogasac? Jel ti velika cuna pa vatru mozes gasiti?

DexonDee

Samo sam tebe cekao stekara...nisam mu ja kriv sto ide 5 puta na isto mesto sta da mu radim naleteo pa pao jbg

Stekara_1

DexonDee, nemoj da zavaravash ni sebe ni vutrogasca, covek je lepo video kako si ga ubio pet, ali pazi pet puta u crkvi, i to ti je po svim mogucim forumim CBS, i ABS sistemima sigurno cit. Lepo se vutrogascu izvini, i sledeci put nemoj da ga ubijash u crkvi, ipak je to sveto mesto...... kako si mogao ...... ccc

ugly.fender

Pa  dobro Dexone  ..pobogu  ...sve je  to  u redu  ,ali  zasto  u  crkvi ?   Svi  znaju  da tu  postoji  jedan  bug   sa koga mozes da  napravis i  vise od 5 killova  ..nemoj  te   jeftine  fore..molim  te  ... Vatrogasac  ..decko   sigurno  ne zna  za ta  skrivena  mesta po mapi pa  je osuo paljbu  po  tebi ..i  ja  ga razumem  

Jacⱪ Sparroⱳ™

haha  posta  :rofl :rofl :rofl  :rofl  gori je od onoga za mene.
Vatrogasac ne vredjaj druge. Dexon nema cheat, niti je ikada imao. Pa sta ako samo ceka na jednome mestu. To je njegova stvar kako ce igrati.
Stekara ne laprdaj sa time. Jeli ja mozda brojim koliko puta me Humani zvekne kundakom ili koliko me puta Fila ili Spinx ubiju. Kada bih svako radio tako kao ti, kada te neko ubije jedno 5 puta i postavi post na forumu onda Toto ne bi mogao spavati od posla.
Sledeci put snimi killcam pa postavi na forumu.

Spinx!!

aman narode kako ne razumete evo da vam objasnim malo o cemu se radi
Dexon je skupljao materijal za murtu.....murta nam se povukao nestalo mu drva za kundake te je Dexon dobio tajni zadatak od nejga da mu skupi sto vise kundaka u toj lepo crkvi negde u Francuskoj.......

Ocekujemo bozanski povratak El Muerte-a

olo-sh

slazem se sa totom (hehe da se i sa njim neko slaze) sumljiv je taj dee evo mu se i komp pokvario od chita a koristi snajp da se nebi vidio aim ubija po crkvi, otima djeci uzine, prelazi na crveno i neustaje babama u busu
slazem se vatrogascom jos ako je bilo i dima e tu i neka vatra postoji
a onda kako covjek da se neiznervira njemu je zadatak kao pozanom da obilazi gradjevine od kulturnog znacaja a dee nabija skor pa nemoze se tako u evropu. Evropa ima striktne zakone zastite od pozara pa mozete zamisliti kolika bi se steta desila da se zapali neka kuca i uhvati onu limauzinu od lokalnog privrednika pa se prosiri na samostalne prevoznike koji su iz protesta blokirali ulicu.
nebi me zacudilo da se dee-u pokvari i mobilni od chita
p.s. cim ga toliko brane mora da je kriv :tease
pp.s i onda nek dodje jape da vidi heheh mora da si od njeg :awma i uzeo taj chit za snajp  :awm

DexonDee

Hahaha koja crna evropa nece mi nikad uci u evropu samo kad bi to ljudi shvatili...a dim je uklonio vatrogasac jer je on obucen za takve stvari :) samo gde je on sada nesto ne pise????

DexonDee

Quote from: Spinx!! on November 05, 2010, 12:46:47 AM
aman narode kako ne razumete evo da vam objasnim malo o cemu se radi
Dexon je skupljao materijal za murtu.....murta nam se povukao nestalo mu drva za kundake te je Dexon dobio tajni zadatak od nejga da mu skupi sto vise kundaka u toj lepo crkvi negde u Francuskoj.......

Ocekujemo bozanski povratak El Muerte-a

Pa hvala Bogu da je neko ukapirao :) znate li vi posto je jedan kundak? tu su lepe pare pa sam cekao i cekao i docekao i nakupio sam se sad samo cekam da mu Muerte plati to sto sam skupljao sve ovo vreme  :peace:

vd|cube(im)

Ma svaka čast vatrogasac sta si ga razotkrio i mene je ubio u crkvi bar 5 puta za redom, primjetio sam da ima više metaka u snipu nego tompson, i da kad on zaustavi dah na snipu i nišani meni se nakon par sekundi puška počme da pomjera kao da ja zaustavljam dah a, njemu naravno stoji mirno ko zabetonirana  :stoner:  :no

E još da dodam da sve te chiteve šta koristi kupuje kod onog cika kureta ,a svi dobro znamo da je cika kure onaj SPINX ili kako li se već potpisuje na serverima  :baby  :baby  :tease2

vatrogasac

eto dexon-e svi tvrde da si citer tako da nema vise sta da ti pricam drago mi je da sam te uhvatio da svi znaju sada sta si !!!

ErRoR

Vatrogasac ovim zadnjim postom potvrdjujes da imas i vise od 30god.  :party2  :baby :* od sad si mi ti idol jel mi mozes dati X-fire?

Jacⱪ Sparroⱳ™

DexonDee "kikovan si" iz klana "grupa Vozd" zbog koriscenja zabranjenih stvari  :doc tj. chitova.
Ako imas neke primedbe zovni me na mobilni pa da se dogovorimo da resimo to tamo na uglu iza igraonice matrix uz  :drinks2 kao sto si me naucio :rofl  ;D

vd|cube(im)

E sad kad je razotkriven taj haxor DexonDee mogu mirno i bez straha da opišem još jedno ruоno iskustvo sa njim, ovako nekako je to bilo : ulazim ja na Main server i pogađate koja se mapa igrala naravno st.mere eglise , ulazim u crkvu i odmah padam  mrtav, u crkvi nema nikog i nema KC-a ,a piše da me ubio taj haxor DexonDee. Stisnem ja TAB i gle čuda nema njega na popisu igrača koji igraju na serveru. Sav u čudu spustim igru i pogledam na xf-u gdje igra DexonDee i tad mi sve postalo mnogo jasnije on ima novi hax, zamislite DexonDee igra na TDM serveru i ubija na Main serveru svakog tko uđe u crkvu i tako skuplja killove  :stoner:  :whistling

P.S. vatrofgasac ostavi na forumu Xfire da ti pošaljem pozivnicu za budaletine klan takvi nama trebaju pošteni i inteligentni (šta si dokazao u ovih par komentara na forumu), samo ćeš morati proći mali test  :icon_bad: sa fikusom prije ulaska u klan( to je samo onako reda radi, da ispunimo formu , jer ti si već sta se mene tiče u klanu) :icon_dick:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: vd|cube(im) on November 05, 2010, 03:33:32 PM
E sad kad je razotkriven taj haxor DexonDee mogu mirno i bez straha da opišem još jedno ruоno iskustvo sa njim, ovako nekako je to bilo : ulazim ja na Main server i pogađate koja se mapa igrala naravno st.mere eglise , ulazim u crkvu i odmah padam  mrtav, u crkvi nema nikog i nema KC-a ,a piše da me ubio taj haxor DexonDee. Stisnem ja TAB i gle čuda nema njega na popisu igrača koji igraju na serveru. Sav u čudu spustim igru i pogledam na xf-u gdje igra DexonDee i tad mi sve postalo mnogo jasnije on ima novi hax, zamislite DexonDee igra na TDM serveru i ubija na Main serveru svakog tko uđe u crkvu i tako skuplja killove  :stoner:  :whistling

P.S. vatrofgasac ostavi na forumu Xfire da ti pošaljem pozivnicu za budaletine klan takvi nama trebaju pošteni i inteligentni (šta si dokazao u ovih par komentara na forumu), samo ćeš morati proći mali test  :icon_bad: sa fikusom prije ulaska u klan( to je samo onako reda radi, da ispunimo formu , jer ti si već sta se mene tiče u klanu) :icon_dick:
:super
:rofl :rofl

PICAj3La

eh, sta ti je dokonost  :tease2

filadendron

pa ja vidim da mene neko sa TDM ubija vec 2 nedelje!!!!!!! Vatrogasni pa de si bio sva ova ljeta??????? takva budaletina se mora imati u blizini a i test nije loš! Dok te budem testirao odgudicu ti par nota  :violin:

ugly.fender

Kolega  Fikusaneru  ne zaboravite da mu  testirate i  REEEENDZ !!!   ;D

DexonDee

Hvala svim mojim fanovima :D imate svi po casu vode xD molim da se krastavac (vatrogasac) prestavi bilo bi i vreme jer ja ne znam dokle ovako !

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on November 05, 2010, 03:33:32 PM

Hahahahaha pa covece to si me ti naucio ti si za sve kriv :D

Talijan

Ooo Dexone pa zar i ti..... :omg: pa kud ovaj svijet ide...pa dokle ce to... :fighting: vatrogasac ako trazis klan uvijek ima mjesta kod mene.. :) nemoj u budaletine njima je samo do  :icon_bad: i slicnih stvari... :spiteful dojdi ti kod mene i razotkrit cemo sve citere.. P.S i ovaj gad stekara mi je u zanje vrijeme sumljiv....ko da ima zidhak..gad jedan!!  :icon_twisted:

kanda

e ljudi svakavih glupost ovde pa to je nevjerovatno...svaka cast kralju za ovaj post, oplakao sam :rofl

DexonDee

Ma daj zakljucavaj vise ovo!!! dosao ovaj mali klipan napisao neku glupost i nestao  :rant2:

ugly.fender

Nemoj  ,mozda  se vrati  kad  napuni  31 g.  pa napise jos nesto  ;D

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on November 07, 2010, 11:39:42 AM
Ma daj zakljucavaj vise ovo!!! dosao ovaj mali klipan napisao neku glupost i nestao  :rant2:

Nemoj sad da se praviš lud dexone vatrogascu je svaka na mjestu šta je napisao na forumu, da se mene pita ja bi sve teme zaključao na forumu i samo ovu bi ostavio  :tongue2

Ajde vatrogasac javi se da te primimo u budaletine takvi nam trebaju  :girl_cray

Lag

obvious troll is obvious

olo-sh

STEKARA CHITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Talijan

:yes :yes To i ja kaоem!! Gad jedan!!  :icon_twisted: treba ga dobro  :icon_bad: da se smiri malo!!  :spiteful

vatrogasac

Evo imam xfire samo sto nisam mogao ranije da dodjem morao sam uciti...hocu u clan sto da ne evo i moj user isto kao i nik "vatrogasac" vidimo se na xfire

Team.iNfamous*DrDrift

Jos jedan dokaz da je klinac (8-12god)
Ucis sa 30god,auu matore pa tti si bas ponavljao  :rofl

Darkman Ki-Ninja

Jeste!  :yikes: Čiter je! Mene je danas na St.Mere E. ubiJo kroz zid! A potpuno sam siguran da je zid na crkvi bio armiran!!! ČITER! Zahtevam da ga banujete!  :shutup:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Darkman Ki-Ninja on November 14, 2010, 05:07:12 PM
Jeste!  :yikes: Čiter je! Mene je danas na St.Mere E. ubiJo kroz zid! A potpuno sam siguran da je zid na crkvi bio armiran!!! ČITER! Zahtevam da ga banujete!  :shutup:
:rofl :rofl  :rofl :rofl
Ovstavite mi mog Dexona na miru, da vas ne bi  :whip3:  a ti Nindza dobices  :sniper na mainu
Dexone samo ti chituj ;D  ne sme ti niko nista druze  :diablo

Darkman Ki-Ninja

Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on November 14, 2010, 06:09:19 PM
Quote from: Darkman Ki-Ninja on November 14, 2010, 05:07:12 PM
Jeste!  :yikes: Čiter je! Mene je danas na St.Mere E. ubiJo kroz zid! A potpuno sam siguran da je zid na crkvi bio armiran!!! ČITER! Zahtevam da ga banujete!  :shutup:
:rofl :rofl  :rofl :rofl
Ovstavite mi mog Dexona na miru, da vas ne bi  :whip3:  a ti Nindza dobices  :sniper na mainu
Dexone samo ti chituj ;D  ne sme ti niko nista druze  :diablo
A za ovoga Davy Jones-a isto tvrdim da je čiter!! Naravno,čekam dokaze od Vatrogasca (jer jedino on ima taj dar otkrivanja čitera). Kad-tad i tebe će on uhvatiti  :diablo  Kruоe svakakve glasine o tebi,Jones  :rant2: Neki kaоu da uspevaš da pokreneš i  upaljeni tenk na Burgundiju,neki da sa Garage-a bacaš nejdove na Main i još mnogo štošta pričaju o tebi  :dummy Š ta je tu tačno,šta ne,čućemo uskoro od Vatrogasca.

Do tada... Srdačan pozdrav,kikindski Nindоa.  8)

P.S. *ON* te posmatra  :diablo

Spinx!!

vala brate imas pravo za njega.......i meni danas na TDM razbi svaku kost....da si samo video sedi u dzipu na sredini mape postavio MG i samo stekce li stekce a mi jadni oko njega ne mozemo nista da uradimo cak je i tenk pokrenuo koji se nalazi na A siteu kao i Kamion X 2 na B gazio na po mapi samo TOTO preziveo od 30 coveka pa ti vidi
CITERU BAN!!!!!! :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

ugly.fender

Neka   ti  Spinx  ...sta  ti  odmah  BAN  :rant2: ...Neka  igra jos malo  ..hocu  da ga pratim  malKo  iz Spec-a :yes ...mozda i ja naucim  kako  se pali  tenak  na Burgu  :hmm

DexonDee

Hvala vam na podrsci a tebe cu nauciti kako da palis tenk nije problem...Spinx daj mi jos malo vremena da igram pa me onda skini :)

PS video sam Spinxa kako leti na TDM dobio je krila popio RedBull  :peace:

ToTo

:rofl :rofl :rofl :rofl Nemoj neko slucajno ovu temu da zakljucava!!! Dajte ljudi jos nacina, kako ste uhvatili Dexona da vara. Spinx nisam ni ja preziveo pre neki dan. Ubio je i mene iako sam bio u spec?!?! Pa kako to moze??? Citercina jedna!!!

Jel vatrogasac primljen u budaletine ili ne, mislim hoce biti tu neke ljubavi, ili nece  :rofl :rofl :rofl

coper

Mora da ima neki mnogo zajeban hax kad je mene uspeo da skine snipom sa A rufa iako sam bio u stali u to vreme... nidje veze sto bi reko pdy  :hmm Cujem ToTo da si angazovao novih 12 subadmina na serverima  samo zbog njega... Dexon u reprezentaciju, mykel i spinx angazujte ga bez probe  8)

DexonDee

Quote from: COperinjO on November 15, 2010, 08:08:58 PM
Mora da ima neki mnogo zajeban hax kad je mene uspeo da skine snipom sa A rufa iako sam bio u stali u to vreme... nidje veze sto bi reko pdy  :hmm Cujem ToTo da si angazovao novih 12 subadmina na serverima  samo zbog njega... Dexon u reprezentaciju, mykel i spinx angazujte ga bez probe  8)
Tako je odma me u reprezentaciju ubacite bicemo prvi :)
Quote from: ToTo on November 15, 2010, 07:02:47 PM
:rofl :rofl :rofl :rofl Nemoj neko slucajno ovu temu da zakljucava!!! Dajte ljudi jos nacina, kako ste uhvatili Dexona da vara. Spinx nisam ni ja preziveo pre neki dan. Ubio je i mene iako sam bio u spec?!?! Pa kako to moze??? Citercina jedna!!!

Jel vatrogasac primljen u budaletine ili ne, mislim hoce biti tu neke ljubavi, ili nece  :rofl :rofl :rofl

E Toto ti je znanje pokazacu ti jednom u Matrix-u kako se to radi al nemoj nikome da pokazujes :D

DexonDee

Quote from: Spinx!! on November 14, 2010, 08:25:04 PM
vala brate imas pravo za njega.......i meni danas na TDM razbi svaku kost....da si samo video sedi u dzipu na sredini mape postavio MG i samo stekce li stekce a mi jadni oko njega ne mozemo nista da uradimo cak je i tenk pokrenuo koji se nalazi na A siteu kao i Kamion X 2 na B gazio na po mapi samo TOTO preziveo od 30 coveka pa ti vidi

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA jedva disem

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Spinx!! on November 14, 2010, 08:25:04 PM
Suze mi krenule od smeha  :rofl :rofl :rofl :rofl hahaha

Lag

dexon koji provodi neko vreme na jednom mestu? nemoguce, to nije on... neko mu je ukrao account i okaljao mu ime hakom.

Spinx!!

Quote from: Lag on November 17, 2010, 09:42:09 PM
dexon koji provodi neko vreme na jednom mestu? nemoguce, to nije on... neko mu je ukrao account i okaljao mu ime hakom.

:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

Darkman Ki-Ninja

Samo ga vi branite  :doc

DexonDee

Ovako posto se vidimo u Februaru ja mislim za proslavu servera cega vec imate svi pice mozete da popijete ja castim Spinx placa tako da navalite... Vatrogasac aj prihvati me na XF... :peace:

ToTo

Vatrogasac ni slucajno ga ne prihvataj za frienda, jer ce onda moci sa tvojim nickom da udje na server i vara, pa ce ljudi pomisliti da si i ti citer!!!

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

DexonDee

Necu Toto ucicu sa tvojim nikom i poceti da igram onda si ga ti nadrljao hahahahahaha

ReGy

ahahhahahahaa ala trpanjaaaaa HAAHAHAHAHHAHAAHAH  :hooray:

Nindza bolje cuti xD  Samo brukas Kikindu ! xD  :facepalm:

pozzz dexon-u Chiteru !  ;D

:yahoo :yahoo :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Jacⱪ Sparroⱳ™

Druze Dexon, pokazacemo mi njima ko je citer u nedelju u matrix-u  :rock3  :rock3

Ljusha

e slatko sam se nasmejao dok sam citao postove ovog vatrogasca ;DDD decko je kralj :D  :hooray:  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

goja777

HAHAHHAHAHHAH jel ovaj vatrogasac poremecen ili se pravi  :super

vatrogasac

djed

daj ljudi covjek ima pravo da misli da je DexonDee citer.... :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad:

JaguaR

vatrogasac for president   :whacky:   :o   

JaguaR

Bravo cika vatrogasac  :worth :worth :worth

Vrhunac 'imam 13 godina al svi kazu da izgledam kao da imam 30'  .. hahahahaha  :facepalm:

Kad sam tuzan citam ovaj topic  :rofl
 :yahoo

djed

http://www.youtube.com/watch?v=feiCtACk26w&feature=related

mozda je decko jednostavno bio zbunjen kao gospodin na videu... :yahoo

kgigor

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: vatrogasac on November 04, 2010, 10:19:53 PM
imam 13 godina a neki mi kazu da imam kao 30 jako sam zreo za svoje godine evo i Spinx kaze lepo da si mu ti nesto sumljiv isto sta da kazem onda? Reci mustang sta ti nije jasno? a ti dexone nemoj ti mene da ucis kako se puca jer sam bolji od tebe!!!

eeee sit sam se nasmejao,..su ze mi krenule ,..... :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo.......... :wah :wah :punk :punk :computer :disco :disco

ugly.fender

Nego da se vratimo  na temu ...

Dexon  je dokazani  citer ...Videlo  se u NS-u

Spinx!!

fenderko prijatelju moj ja sam to narodu davno rekao daavno davno davno ali niko ne veruje evo jedan klip koji to dokazuje

http://www.youtube.com/watch?v=s3ndAT3af7o&feature=related

Tasmara

:o Dexone,iznenadjujes me ...  ;D

tomi11

sramite se svi ,pogotovo se to odnosi na ove njubine iz budaletina.sve same njubare a najvece rugalice.

vatrogasac zajebi ti ove rugalice iz budaletina,za tebe ce bit najbolje da predjes u bitange.javi se ironu-c na xf ili bitange totu.samo pazi kako razgovaras sa totom posto je on malo stariji striko,i budel li prostacio stricek toto te nece primit u klan

ugly.fender

Jaoooooooo  :||    ko  se nasao   da  prica o ruganju ....  HAHAHAHAHAHAAHAHAH  ;D

Filozof

ja znam da Dee voli da rasiri sator pored zastave i da ceka ...ali ovo  :shok :shok da vidi sve kroz zidove to nisam znao...a predpostavio sam da je tezak njub kao ovaj Tomi11  :tease

ToTo

Ne postoji njub kao sto je nas Tomica, jaooooooooooo Tomi samo da te navatam ima da bude  :whip3: Pa jes ti normalan, i ovako ne smem vise xf da upalim, jos mi samo ovo treba  :-\

E moj Alek, ne znas ti jos nista o citerima, ovaj Dexon, ladno me zgazi tenkom, mislim sta reci vise, a suzu ne pustiti, ima neki undetected, ne mozemo da ga provalimo, ali kad ga uhvatimo, hehe....bice  :icon_bad:

Tomi sto si takav, ajde daj Dachi cfg, zar ti nije zao  :rofl

Kreowski

ja  i dalje  nevjerujem  ocima....  pa  zar  DEE... :vava

Darkman Ki-Ninja

Quote from: Kreowski on February 24, 2011, 07:23:15 PM
Ma šta bre ne veruješ?!  :rant2: Bili smo zajedno  na serveru kada je upalio tenk i počeo da nas gazi  :whip3: Nije bilo nikog da ga kika,pa kad je ušao Toto on odma /quit Ma daaaaj  :no Ja bih ga i bez dokaza banovao  :off:

DexonDee

Ljudi pocecu da vas  :whip3: pa onda  :hang

Darkman Ki-Ninja

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Darkman Ki-Ninja on February 25, 2011, 08:26:52 PM
ja  i dalje  nevjerujem  ocima....  pa  zar  DEE... :vava
Ma šta bre ne veruješ?!  :rant2: Bili smo zajedno  na serveru kada je upalio tenk i počeo da nas gazi  :whip3: Nije bilo nikog da ga kika,pa kad je ušao Toto on odma /quit Ma daaaaj  :no Ja bih ga i bez dokaza banovao  :off:
Tako slicno se desava i na lan-ovima  :vava

fanTom!

Hahahahahahahahahah

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Darkman Ki-Ninja on February 25, 2011, 08:26:52 PM
Ma šta bre ne veruješ?!  :rant2: Bili smo zajedno  na serveru kada je upalio tenk i počeo da nas gazi  :whip3: Nije bilo nikog da ga kika,pa kad je ušao Toto on odma /quit Ma daaaaj  :no Ja bih ga i bez dokaza banovao  :off:
Poceo je Dexon opet sa time  :whip3: