GRUPA VOZD-Davy Jones

Started by Luda Krava, October 27, 2010, 08:06:05 PM

Previous topic - Next topic

Luda Krava

Decko je teski kliper i uz to mnogo je i nevaspitan.U dve mape koliko sam odigrao isklipao me je 5-6 puta nisam siguran a na pitanje zasto to radi rekao mi je da cutim i da nastavim da igram,a i ostli sigraci iz clana su ga podrzavali i opravdavali to njegovo klipanje.Cinilo mi se da GRUPA VOZD pazljivo bira svoje clanove i da ne uzima napaljene klince koji su spremni da urade sve za kill nego da biraju postene i ozbiljne igrace ali izgleda da sam se prevario  :yes.

Eskimko

Klip nije cit,ako ti se ne svidja promeni server. Do sada se niko nije zalio na Davy-ja,lik je ok.  :tease

DexonDee

Druze posto sam ja odgovoran za klan grupa VOZD ovako Davy je odlican momak znam ga licno i znam kako igra igramo zajedno u LANU takodje znaju i Bitange i kao sto je rekao Eskimko ako ti se ne svidja server brate milli imas ih koliko zelis! Mi biramo samo ozbiljne igrace a ne klince...a to sto ti ne znas da igras da drzis pusku kako treba to nas ne zanima !!!!

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Luda Krava on October 27, 2010, 08:06:05 PM
Decko je teski kliper i uz to mnogo je i nevaspitan.U dve mape koliko sam odigrao isklipao me je 5-6 puta nisam siguran a na pitanje zasto to radi rekao mi je da cutim i da nastavim da igram,a i ostli sigraci iz clana su ga podrzavali i opravdavali to njegovo klipanje.Cinilo mi se da GRUPA VOZD pazljivo bira svoje clanove i da ne uzima napaljene klince koji su spremni da urade sve za kill nego da biraju postene i ozbiljne igrace ali izgleda da sam se prevario  :yes.
Pozz Luda Kravo. Kao prvo slucajno sam uradio dva puta klip u 20minuta jedne mape, drugo, isto si cmizdrio za klip a uopste nije bio jer sam te sa snipom  :sniper bez scopa sa 10m ubio.

DexonDee

Zaboravio sam da napisem dosao si ovde bez dokaza da optuzis igraca grupe VOZD covece kako te nije sramota?????? I sto toliko lazes majke ti??

Lag

davy car igram vec neko vreme sa chovekom u lanu i nemam shta da prigovorim
ljubav svima, spushtajte loptu

Luda Krava

DexonDee jadan je taj klan za koji si ti odgovoran ako tako postupas i odma vredjas,za tvoju informaciju verovatno duze igram od tebe cod2  i veruj mi da znam vrlo dobro drzati pusku,a za ovo clip nije cit je posebno zanimljivo,koliko sam ja upucen clip je ZABRANJEN i samim tim nije dozvoljeno njegovo koriscenje.DexonDee meni netrebaju dokazi suvise me dobro znaju od ranije i da sa mnom nije bilo nikakvih problema i da nemam razloga da lazem,nazalost nisam snimio ali mogu to potvrditi brojni igraci koji su bili na severu.Davy ajde iskreno reci koliko si me puta isklipao  za 2 runde(Toujan i Tobruk)???.Ja nenam nameru nikoga optuzivati niti se natezati poput nekih klinaca ovde, ovo sam samo napisao jer mi je vise od tog klipa zasmetalo ponasanje,da je rekao sry za clip ne bi bio problem ali tako otresti nekoga iako znas da si klipao i to ponoviti jos 4-5 puta to nije u redu.

DexonDee

Druze ja cu ti samo jednu stvar da ti kazem NEMOJ DA MI VREDJAS CLAN I IGRACE U NJEMU JER JA PAZIM KO KAKO IGRA I OPTUZIO SI MOG IGRACA I MOJE JE DA GA BRANIM HVALA DOVIDJENJA

Luda Krava

Prvo nema potrebe da se deres,drugo naravno da je tvoje da ga branis ali ne tako sto ces vredjati druge igrace pogotovo ako nisi upucen ko su oni jer time kaljas ugled klana svojim primitivnim ponasanjem,a za tvoju informaciju ja sam u klan VOZD bio pozvan i pre nego sto si ti bio u njemu i to od Cordobe tako da ja vrlo dobro znam kakav je to clan i nisam uopste imao nameru da vredjam clan nego samo da ukazem na ponasanje jednog njegovg clana.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Luda Krava on October 27, 2010, 08:57:44 PM
DexonDee jadan je taj klan za koji si ti odgovoran ako tako postupas i odma vredjas,za tvoju informaciju verovatno duze igram od tebe cod2  i veruj mi da znam vrlo dobro drzati pusku,a za ovo clip nije cit je posebno zanimljivo,koliko sam ja upucen clip je ZABRANJEN i samim tim nije dozvoljeno njegovo koriscenje.DexonDee meni netrebaju dokazi suvise me dobro znaju od ranije i da sa mnom nije bilo nikakvih problema i da nemam razloga da lazem,nazalost nisam snimio ali mogu to potvrditi brojni igraci koji su bili na severu.Davy ajde iskreno reci koliko si me puta isklipao  za 2 runde(Toujan i Tobruk)???.Ja nenam nameru nikoga optuzivati niti se natezati poput nekih klinaca ovde, ovo sam samo napisao jer mi je vise od tog klipa zasmetalo ponasanje,da je rekao sry za clip ne bi bio problem ali tako otresti nekoga iako znas da si klipao i to ponoviti jos 4-5 puta to nije u redu.
Tacnije 2 puta je bilo, necemo se lagati Kravo, ja sam rekao istinu.
Po tome pre bih kazao da si ti klinac. Sta sa time postizes sto si otvorio topic zbog necega nevaznog?
Gde ti vidis ovde vredjanje?
DexonDee je dobar igrac i decko. Ovaj klan je bolji nego koji ti mozes da zamislis. Meni je super klan kao i igraci na bitange serverima.
Ne vredjaj klan niti igraca, to je jedno od pravila na bitange serverima i na forumu.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Luda Krava on October 27, 2010, 09:28:30 PM
Prvo nema potrebe da se deres,drugo naravno da je tvoje da ga branis ali ne tako sto ces vredjati druge igrace pogotovo ako nisi upucen ko su oni jer time kaljas ugled klana svojim primitivnim ponasanjem, a za tvoju informaciju ja sam u klan VOZD bio pozvan i pre nego sto si ti bio u njemu i to od Cordobe tako da ja vrlo dobro znam kakav je to clan i nisam uopste imao nameru da vredjam clan nego samo da ukazem na ponasanje jednog njegovg clana.
Druze Kravo, ja nikada nisam na forumu, serveru ili u mome zivotu vredjao nekoga ili psovao i nemam nameru da to ucinim.
Vidim kako znas kakav je klan grupa Vozd.
Gde ti vidis ovde vredjanje? To mozda samo ti radis, ja ne vidim da neko drugi ovde vredja.

Luda Krava

Tacnije bilo je minimum 5 puta a za 6-ti nisam siguran tako da to sto si rekao da je bilo 2 puta NIJE ISTINA i to znamo i ti i ja.Vredjanje vidim u tome sto je rekao da ne znam da drzim pusku iako igram verovatno duze od vas svih i isto tako sto mi je rekao da lazem.To da sam klinac nisam siguran koliko ti imas godina ali ja imam 28(sto ce ti potvrditi dosta ljudi) pa ako sam za tebe i dalje klinac ok,onda ti zaista imas mnogo.Clan ni u jednom trenutku ako pazljivo procitas post nisam uvredio a ti bas i nemas pravo da mi govoris nesto o pravilima jer si ih i sam krsio time sto si klipao u igri iako to nije dozvoljeno.Kao sto rekoh nemam se nameru raspravljati  sa vama imam isuvise godina da se natezem sa vama,cilj ovog posta je bio da ukazem na tvoju danasnju igru i ponasanje,sto sam i uradio tako da ce ovo biti moj zadnj post u vezi ovoga a nezaboravi da ti vrlo dobro znas sta se desilo i da si opet propustio sansu da ispadnes covek i izvinis se i ne bi bilo problem a ovak ici iz lazi u laz je bezveze ali ok to je tvoj izbor.Ono za "Cordoba" je moja greska lose sam napisao ali veruj mi ja sam za taj clan znao i bio pozvan u njega i pre nego si ti uopste cuo za taj klan,ali to je i nebitno jer clan i nema nikakve veze sa ovim sto si ti danas radio.Pozdrav.

DexonDee

Ovako druze slusaj molim te nemam nameru da te vredjam ako sam to uradio izvini nisam hteo i ako imas neke probleme sa igracima grupe VOZD na serverima molim te obrati se meni na x-fire pa cemo sve to resiti i naravno snimi to slikaj pa mi pokazi e kad to uradis dalje je sve lako resiti jedan klik i dovidjenje ne zelim da se svadjam sa tobom nije mi zelja izvini jos jednom ako sam te uvredi ili slicno nisam imao nameru pozdrav

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Luda Krava on October 27, 2010, 09:48:21 PM
Tacnije bilo je minimum 5 puta a za 6-ti nisam siguran tako da to sto si rekao da je bilo 2 puta NIJE ISTINA i to znamo i ti i ja.Vredjanje vidim u tome sto je rekao da ne znam da drzim pusku iako igram verovatno duze od vas svih i isto tako sto mi je rekao da lazem.To da sam klinac nisam siguran koliko ti imas godina ali ja imam 28(sto ce ti potvrditi dosta ljudi) pa ako sam za tebe i dalje klinac ok,onda ti zaista imas mnogo.Clan ni u jednom trenutku ako pazljivo procitas post nisam uvredio a ti bas i nemas pravo da mi govoris nesto o pravilima jer si ih i sam krsio time sto si klipao u igri iako to nije dozvoljeno.Kao sto rekoh nemam se nameru raspravljati  sa vama imam isuvise godina da se natezem sa vama,cilj ovog posta je bio da ukazem na tvoju danasnju igru i ponasanje,sto sam i uradio tako da ce ovo biti moj zadnj post u vezi ovoga a nezaboravi da ti vrlo dobro znas sta se desilo i da si opet propustio sansu da ispadnes covek i izvinis se i ne bi bilo problem a ovak ici iz lazi u laz je bezveze ali ok to je tvoj izbor.Ono za "Cordoba" je moja greska lose sam napisao ali veruj mi ja sam za taj clan znao i bio pozvan u njega i pre nego si ti uopste cuo za taj klan,ali to je i nebitno jer clan i nema nikakve veze sa ovim sto si ti danas radio.Pozdrav.
Imam ja 19 godina(najbolje godine-studentske).
Lazove jedan. Nisam uopste 5-6 puta, nego 2 puta.
Ako hoces mogu da mi prikace detektor lazi na mene i recu dva puta i bicu u pravu, ja nisam lagao niti imao nameru da lazem nekoga.
Ne takmicim se ja u tome ko bolje zna klanove.
Meni je nebitno ko koliko ima sati u cod2, ja mogu pobediti i onog sa 2000-3000h i vise.
Ti jos nisi prosao pubertet izgleda. Sta se zalis na nesto nevazno. Koliko igraca uradi taj klip. Dok ja ovde pisem vec ih je verovatno 20+ igraca uradilo klip na bitange serverima. Koliko se secam nisam jedini kojeg si optuzio za klip tada.

DexonDee

E ovako glava me vec zabolela
1. Davy opusti se kako je lag rekao spusti loptu
2. Luda Kravo oprosti zbog ovoga kao sto sam rekao budes li imao probleme sa igracima iz grupe VOZD meni se obrati na XF pa cemo sve resiti
3.  Kako bi neki rekli udri brigu na veselje :D
4. Molio bi adimina da zakljuca ovaj topic

Izvinjavam se jos jednom pozdrav  :peace:

Luda Krava

DexonDee sto se tebe tice i ostalih iz klana sve je ok i nemam zaista nikakav problem sa vasim klanom,klan je zaista superi bas zbog toga sam i napisao ovaj post jer sam bio iznenadjen potezima i ponasanjem jednog njegovog clana,da mi se to desilo od bilo kog drugog klana ne bih ni obratio paznju.Ail kao sto vidis Davy i dalje nastavlja sa uvredama valjda zato sto zna da ja govorim istinu pa mu ne preostaje nista drugo nego da vredja ali ok to samo pokazuje ko je kakav covek.Hvala na svemu ja sam rekao svoje,nema potrebe raspirivati vatru i dalje  :stoner:

lalaSTAR

i kakve veze ima sta je on klipo ? pa meni na dan njih sto klipa i sta da im ja radim sta neznaju/ili ne zele znat da nije dozvoljeno da se klipa..... samo nastavis dalje i bok a ne smarat i prozivat momka ovdje na forumu...

DexonDee

Ne hvala tebi dalje molim te prepusti meni resicu ako bude nekih problema kao sto sam rekao javise na XF moj ti je "715065" pa cemo popricati nije frka takodje i ostalim igracima na serverima Bitange ako imate nesto da kazete ne morate kaciti ovde bezveze obratite se meni sve mozemo resiti :)

Aj pozvani ste svi na pasulj sa koobasicom cika Dexon pravio :D  :peace:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Luda Krava on October 27, 2010, 10:45:24 PM
DexonDee sto se tebe tice i ostalih iz klana sve je ok i nemam zaista nikakav problem sa vasim klanom,klan je zaista superi bas zbog toga sam i napisao ovaj post jer sam bio iznenadjen potezima i ponasanjem jednog njegovog clana,da mi se to desilo od bilo kog drugog klana ne bih ni obratio paznju.Ail kao sto vidis Davy i dalje nastavlja sa uvredama valjda zato sto zna da ja govorim istinu pa mu ne preostaje nista drugo nego da vredja ali ok to samo pokazuje ko je kakav covek.Hvala na svemu ja sam rekao svoje,nema potrebe raspirivati vatru i dalje  :stoner:
Uvredama, jeli. Ajde mi nadji neku moju uvredu ovde. Ti si dosao sa garaze tamo na main na 20mins i odma nesto si poceo sa optuzivanjem, pravis frku neku za nista. Ti govoris istinu  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl  nemoj vise.
Opet ti ponavljam: ja nikoga nisam uvredio ili slagao na forumu ili na serverima. Jos jednom ti priznajem dva puta sam klipnuo i tebe ubio u Tobruku. Ko da je to nesto.
Pozz Luda Kravo  :handshake:
Vidimo se preko nisana na mainu  :sniper