News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN 4 FUN #9 (24.okt)

Started by $tring, October 26, 2010, 06:55:22 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Dragoni vs Bitange+friends 30:11

Svaka cast na dobroj igri i lepom druzenju....  :handshake:  .... Pokusali smo da vam pariramo, ali je stvarno bilo tesko u ovakvom sastavu. Lagu svakako hvala na podrsci i dolasku u igraonicu par minuta pred sam pocetak war-a... :peace:  Jedina mapa gde smo bili egal je carentan gde je Mykel igrao umesto Lag-a... No, bez veze je traziti izgovore i pravdati se. Bili ste bolji, a nasa organizacija oko dolaska na 3 dana unapred dogovoreno igranje i trazenje cetvrtog igraca u 5 do 12 je nas problem... Lagu jos jednom hvala!

Vidimo se i sledece nedelje ako se izdogovaramo.

Statistike...

http://217.26.212.20/stats/pub/themes/bismarck/index.php?config=war026.php

Citadel of Pain

Raz se usro u nas......322 kila.....tesko izivljavanje    

Lag opravdao poziv, iako igra COD neuporedivo krace od svih nas, bio najbolji.

bitange odigrale sramotno lose! Igramo svi ovaj COD 100 godina, Cepina ispala nema veza sa ovako teskim batinama ...

Evo sta ima veze:

Moja odvratno impotentna partija, ko baba neka usrana, vezem tri kila i cekam pojacanje... :bad2

Slani - princeza na zrnu graska, potrebna je posebna konstalacija zvezda i uslova da bi on mogao da odigra onako kako zna.

String - covek manje na vecim mapama

Picajzla - uzimala snip  

+
Nijednom se u istoj postavi nismo pojavili, niti smo sada pokusali da se organizujemo  :icon_confused:

Dragoni, puno skila, dovoljno dobra organizacija. NS ekipa bitangi ce ih tesko ikada tuci.

nevertheless, jedva cekam ponovno ratovanje  :yes

SALTSTONE

Svaka cast Dragonima  :clapping2
           Ja sam odigrao kao kitom, tacnije ne secam se svoje losije partije i da sam ikada toliko trazio ritam...sto je vec Nidza jako lepo opisao.  
           DA, u sastavu koji se sklepa u 5 do 12, ni ne mozemo ocekivati bolje.
            :stoner:

PICAj3La

ma cemu pravdanje?

sabili su nas.. ni prvi - ni poslednji put.. i mi smo prosle nedelje to isto uradili :)

picajzla je prosle nedelje vise snajpom igrala nego ove - pola jedne mape.. tako da nema veze to sa tim.. ako je tim u rasulu sve je u rasulu.. uostalom, svi znamo da je falio jape :)

meni je u startu bio smor, kad sam cula da je cepa ispalio jer sam znala od samog pocetka da ce biti guzenja..  em se smaram sa putovanjem vamo tamo samo zbog igranja, zali boze para.. mogla sam batine da dobijem i iz udobne fotelje kod kuce u bgu ..
od sada dolazim samo ako se zadesim u nsu kad se igra lan..

Citadel of Pain

ma znam da nismo izgubili sto si ti pola partije imala snip, to je bila samo ilustracija da smo mogli svi bolje,
samo da smo vise hteli i da smo se malo organizovali...bzv je igrati kada se unapred predas pa svi igramo smoreni
u tisini...

A Slanom za sledeci lan selimo sobu u igraonicu, ako treba ja cu imitirati plac male Ive kako bi dobio sto bolji
utisak da igra od kuce  ;D

Moramo se naci lapo sata ranije, napraviti neke osnovne dogovore ako necemo opet da se smorimo...

$tring

A Dragoni se ne javljaju... garant se stide sto su nas sabili.....  :rofl

Citadel of Pain

Quote from: string on October 27, 2010, 01:15:33 PM
A Dragoni se ne javljaju... garant se stide sto su nas sabili.....  :rofl

Da da, blam ih ubio!!!  :super

Zasto sada cutite!!  ;D

[dragoni]Tang-su

Neko je ispalio..... :thumbdown
Mi se nadamo da ce u Nedelju igrati ''Bitange'' protiv nas  :stoner:

Grande S

Tripujete se previshe,izgubili-izgubili,shta sad da se radi,svako nekad ima losh dan... :vava
A i mislim da i da vam je Jape bio tu,pored onakve vashe igre takodje biste dobili batine...a i Lag nije uopshte tako losh,kao shto se vama ochigledno chini...
Sve u svemu,super pucanje i naravno vidimo se u nedelju valjda i naravno valjda niko nece da ispali...a i ako ispali morace da dobije  :whip3: od ostatka bande...
Sunday,same time,same place... :stoner:

PICAj3La

ma daleko bilo, nije Lag covek nista kriv, njemu svaka cast na igri i sto se pojavio kad smo ga iscimali, u poslednjem momentu! full respect! :)

al ipak, videlo se da kljucni covek fali, samim tim moral je opao.. te eto onakve igre:)

NIDJOOOOooo :))))))) ahaha plac male Ive!:))) ako nista drugo, snimicemo je kako place na fon, pa nek slusa u loopu dok se igra:))))

Citadel of Pain

Quote from: Grande S on October 27, 2010, 04:41:56 PM
a i Lag nije uopshte tako losh,kao shto se vama ochigledno chini...

Quote from: Citadel of Pain on October 26, 2010, 10:17:48 PM
Lag opravdao poziv, iako igra COD neuporedivo krace od svih nas, bio najbolji.

bitange odigrale sramotno lose! Igramo svi ovaj COD 100 godina, Cepina ispala nema veza sa ovako teskim batinama ...

Ispeci (pazljivo procitaj postove) pa reci  :yes

A i mislim da i da vam je Jape bio tu,pored onakve vashe igre takodje biste dobili batine.

Slazem se.

Mada, i mi smo vama pozajmili Tang-sua  :innocent

Sve u svemu,super pucanje i naravno vidimo se u nedelju valjda i naravno valjda niko nece da ispali...a i ako ispali morace da dobije  :whip3: od ostatka bande...

Neke kaznene mere moramo uvesti, posto dobra-stara drugarska solidarnost vise ne daje zeljene rezultate, iako sam ja mogao sa
temperaturom da dodjem a Zoca iz Bg-a...

Anyhow, moje tripovanje posle 30:11 smatram opravdanim, mada cu posle par :smoke: osecati probadajuci bol u predelu prepona
pri pomisli na rezulultat i igru  ;D

Citadel of Pain

Quote from: PICAj3La on October 27, 2010, 05:42:19 PM
NIDJOOOOooo :))))))) ahaha plac male Ive!:))) ako nista drugo, snimicemo je kako place na fon, pa nek slusa u loopu dok se igra:))))

Taj rad!  :rofl

A ti se povremeno proderi "Srdjane veeeceera!", kako bi stvorili sto verniju sliku doma  ;D

$tring

Sunday,same time,same place... :stoner:

Da rezervisem? :D Cool... onda u 16h!

Grande S

E Banovic ce mi javiti tek u petak-subotu da li ce moci,ali u svakom sluchaju ti rezervishi,pa cemo lako otkazati ili cemo u krajnjem sluchaju povesti mog burazera... :stoner:

BANA

Hehehe mozda je vama bio skenj,ali ja sam uzivao :happy :happy :happy  Prvi put da mi Slani nije pravio problema i da sam mogao normalno da se krecem po mapi a da me on ne odvali sa 1 metkom iz mp44 sa 300 m :icon_grrr: Bilo je lepo lako vas ubijati ali mislim da se ovako losa partija desi samo jednom u 5 meseci,tako da sledeci war oped isto znojanje i nerviranje :fighting: :fighting: :fighting:

Javicu se jos za nedelju,moram da radim nazalost ali mozda i ugrabim TIME!!! :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Citadel of Pain

i ako bana ne moze lako cemo neki mix da zakuvamo...

meni bilo super ono kada su Kordoba i Lag bili sa nama.

$tring

Quote from: Grande S on October 27, 2010, 11:02:42 PM
E Banovic ce mi javiti tek u petak-subotu da li ce moci,ali u svakom sluchaju ti rezervishi,pa cemo lako otkazati ili cemo u krajnjem sluchaju povesti mog burazera... :stoner:

Sve, samo ne otkazivanje... Igracemo kako se skupimo... ako  budemo jaci, mixacemo se...

SALTSTONE

Quote from: Citadel of Pain on October 27, 2010, 07:09:26 PM
Quote from: PICAj3La on October 27, 2010, 05:42:19 PM

Taj rad!  :rofl

A ti se povremeno proderi "Srdjane veeeceera!", kako bi stvorili sto verniju sliku doma  ;D

Pravi ste drugari nema sta  :happy

Grande S

Nema frke,samo ti zakazuj 16h...vidimo se... :smoke:

BANA

Dolazim!!!

:super :super :super :super :super :super

Spremite ekipu Bitange!!!!

Citadel of Pain

To sam hteo da čujem!  :clapping

Biće dobrog maranja  :hat

Lag

Quote from: PICAj3La on October 27, 2010, 03:19:09 AMod sada dolazim samo ako se zadesim u nsu kad se igra lan..
kapiram zashto si se smorila ali nema potrebe za ovim
samo javi i meni i goranu da dolazish pa da znamo da ogranizujemo neko igranje
jbg, goran nije dolazio, meni se nije igralo pa nismo ni zvali nikoga posle... tako ispalo, shta sad. nije razlog da ne dolazish na josh druzhenja :)

Lag

btw, meni bilo fun do jaja. nauchio sam neke fore (hvala mykel) i navezhbao odredjene stvari (hvala mozgu)

samo ne kontam 2 stvari od kako igram cod warove i voleo bih da mi ih neko objasni:
1. zashto se uvek tim sa kojim igram toliko smori posle 2-3 izgubljene partije da svi prestanu da javljaju stvari i ogranizuju se (znachi ne samo bitange vec i vozhdovci, repka, mixevi)
2. zashto, ako se vidi da neshto ne pali (recimo proshlonedeljni standardni "rashiri se i pushuj polako" fazon) - zashto se ne proba neka druga taktika?
realno, imam manje iskustva od svih ovde tako da za ovo drugo ne pametujem nego me stvarno zanima da li postoji razlog

Grande S

Quote from: Lag on October 31, 2010, 09:37:16 AM
btw, meni bilo fun do jaja. nauchio sam neke fore (hvala mykel) i navezhbao odredjene stvari (hvala mozgu)

samo ne kontam 2 stvari od kako igram cod warove i voleo bih da mi ih neko objasni:
1. zashto se uvek tim sa kojim igram toliko smori posle 2-3 izgubljene partije da svi prestanu da javljaju stvari i ogranizuju se (znachi ne samo bitange vec i vozhdovci, repka, mixevi)
2. zashto, ako se vidi da neshto ne pali (recimo proshlonedeljni standardni "rashiri se i pushuj polako" fazon) - zashto se ne proba neka druga taktika?
realno, imam manje iskustva od svih ovde tako da za ovo drugo ne pametujem nego me stvarno zanima da li postoji razlog

@ 1. Proshli LAN Bitange su se pomirili da ce da izgube josh pre wara,shto je mal bzv...a za ostale...pa jbg,sve ide od choveka do choveka,recimo kod nas toga nema,mi igramo za svaku flagu,rezultat nije bitan,s vremena na vreme se izderemo jedni na druge tj. Tang i ja jedan na drugog  :rant2: i to je to...idemo dalje... :aug
@ 2. Dodji danas da gledash malo nas i kako se igra bez neke posebne taktike,mora se ekipa prilagodjavati stalno situaciji na terenu i nisi uvek u situaciji da se "rashirish i pushujesh polako" kad te zabiju na spawn... :para