News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD2 CTF Ladder ClanBase TOP2

Started by MakiMDSS.rs, October 22, 2010, 05:49:09 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

Crknite dusmani ko god da je prijavio da smo imali fake match , drugari ne cinkare drugare ionako ste se sjebali ko god da je demosi ce biti uplodani a nikad necete znati da li je namesteno ili nije !!! samo cu reci jos jednom hvala !!! sta mislite zasto sam stavio UAC2 OFF i da nema IP od Servera !!! znao sam da ce doci do ovoga a i znam ko nas je PRIJAVIO , samo cu ovo reci UMRI od ljubomore da bogda ti se prsti osuslili i zaglavili na tasturi !!!

NA I SS da se zna da smo BILI TOP 2 u CTF

nemojte ovo da brisete a mozete da me banujete sa foruma ako ocete ali ocu da ovo ostane da svi vide ko oce da zna ko je taj neka me cimne na xfire - makidancer

eliii

dobro pa je ladder aktivan ko seksualni zivot babe u 70tima :D

STEK

lazirate meceve u "veoma aktivnom laderu"....hmm
8|
"nidje veze topic"...al ajde nek se  :party2

stewzoR

Quote from: eliii on October 22, 2010, 07:30:09 PM
ko si bre ti

eliii

paranoic is suspended from all ClanBase ladders until 23-11-2010 17:23 for the following reason reported by tRUStY New message:
fake clan match wid=10429112  :clapping

STEK

Quote from: eliii on October 24, 2010, 01:50:44 AM
paranoic is suspended from all ClanBase ladders until 23-11-2010 17:23 for the following reason reported by tRUStY New message:
fake clan match wid=10429112  :clapping
trusty je madjar!!!

MakiMDSS.rs

jbg opasni smo momci :D covek nas banovao u 24h zahtevanjem jednog igraca nama dobro poznatog :D a i jbm se za ovo ionako bicemo top1 na CTF u kratko vreme i bez fake meceva ko god da je uradio uradio je sada i to je to , cb propalitet kao i uvek ja sam poceo da igram cb kao pcw ne mareci da li gubim ili ne to najbolje dileriii znaju :D

[dragoni]Tang-su

razZz

Nevjerujem sto sam cuo  :fighting:
Sramota ako je to istina za njega   :girl_cray    :facepalm:

jape

Smiri se Maki !!! Diši duboko... to je samo CB !!

Edit: Stvarno strašno ... ko bi mogao tako nešto da uradi

MakiMDSS.rs

ko je reko da nisam smiren , bas opusten do kraja , dok ostali bulje u komp po ceo dan ja radim neke druge stvari osim nedelje kad imam vreme da se igram sa ovima :D

jape

I zašto ne napišeš ovde ko je ta stoka, a ne da kruоe razni tračevi po xfire-u?

don_gagi

Ovde se ne zna ko koga  :icon_bad: ...il se zna al ne sme da se prica o tome, iako je otvorena tema zbog tog cinkarosa!  :hmm
Jedino jos uvek nisam razlucio, ko je tu za  :suicide , dal vi koji ste fejkali war zarad ranga na cb-u ili taj koji vas je odrukao zbog ko zna cega ili koga!  :-\

Sve u svemu:  :yikes:

STEK

Quote from: jape on October 24, 2010, 03:21:07 PM
I zašto ne napišeš ovde ko je ta stoka, a ne da kruоe razni tračevi po xfire-u?
Pa stvarno,ko je mog'o naseg makidinja da ocinkari na CB-u hebenom!? :nervous:

VIP.er

Quote from: jape on October 24, 2010, 03:08:27 PM

Edit: Stvarno strašno ... ko bi mogao tako nešto da uradi
Da zaista, i ja se pitam ko bi nesto ovako strasno uradio... stvarno vrlo nekorektno od njega...

SALTSTONE

ReGy

Quote from: stewzoR on October 22, 2010, 08:08:38 PM
Quote from: eliii on October 22, 2010, 07:30:09 PM
ko si bre ti

nemoj da nerviras stewu on ide u teretanu   AGAGGAAGHHAHAHAHHA