Uhvacen haxor(citer) "str8 no hack" na MAIN-u

Started by _'BlackPanther'_, October 10, 2010, 12:09:41 AM

Previous topic - Next topic

razZz

ja sam isto prisustvovao par puta kada ga je kikao MULTIHACK , ali nisam stigao uzeti ss nijednom  :icon_grrr:

CAKI

DexonDee

Alo narode shvatite jednu stvar da ce uvek biti citera i tu se nista ne moze sta dobije kick ili ban i on ce se opet pojaviti verujte mi bolje idite na MAIN 2 tamo ako se pojavi citer ( a tesko da ce se pojaviti tamo ) dobice ban i kraj zato MAIN 2 i cao  :peace:

SALTSTONE

Quote from: DexonDee on October 10, 2010, 02:28:38 PM
Alo narode shvatite jednu stvar da ce uvek biti citera i tu se nista ne moze sta dobije kick ili ban i on ce se opet pojaviti verujte mi bolje idite na MAIN 2 tamo ako se pojavi citer ( a tesko da ce se pojaviti tamo ) dobice ban i kraj zato MAIN 2 i cao  :peace:

Bas tako, ako vam se toliko igra cod2 a smetaju vam chiteri....imate MAIN 2. U slucaju da nemate kljuc, a ne mozete da nadjete gde da kupite disk ili vam je isti skup, tu sam ja da vam pomognem.

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Prava reklama za Slanog.. Hhhahhaha  :yahoo  Istina je, igrajte se na main2 serveru, mnogo je lepse!

coper

jedite kod joa  :rofl  :rofl  :rofl  ( kupite org kod slanog )  :rofl  :rofl  :rofl

_'BlackPanther'_