Bitange public teamspeak unban i isprika

Started by razZz, October 09, 2010, 09:10:43 PM

Previous topic - Next topic

razZz

Nisam zbilja znao gdje da ovo napisem pa sam vidio ovaj topic i sjetio se ovoga ...
Ima vec nekih 2-3-4 tjedna kako smo igrali kao i skoro svaki dan na pubu org mainu 2, pucali se ubijali i zabavljali sve dok jednog trena meni filadendron nije poceo pisati kako sam ja citer, da beseramno haxam blabla...ja nisam mogao sutjeti na to kao i inace na takve prozivke, i uzvratio sam mu uvrijedama obitelji (priznajem nije bilo dosljedno..)...
Sutradan mi se je javio stekara pitao me je sta je to bilo i razgovarali smo i odlucio sam se ispricati filadendronu preko teamspeaka. Nasli smo se u istoj sobi i javio sam mu se, odjednom on mi je poceo psovati i za 5 sekundi sam dobio kick sa ts-a...kasnije sam pokusao doci i do njegovog xfire-a ali on nije htio prihvatiti ispriku...
Par dana kasnije, odlucili smo odigrati fun war i pokusam ja uci na ts pise : Banned by Zver : Psovanje vrijedanje filadendrona blabla
Evo, jos jednom se ISPRICAVAM filadendronu za to, istina lose sam postupio, ali ipak ne zelim da me se optuzuje za nesto bez ikakvih dokaza...
Molio bih admine Bitangi da dobijem unban sa teamspeaka, hvala unaprijed.  :flag_of_truce

dekxy!

razZz

stewzoR

coper

verujem da bi se izvinuo fili da nije bannan sa ts-a... moj savet ti je isluliraj  :-[

razZz

Quote from: COperinjO on October 10, 2010, 09:16:56 PM
verujem da bi se izvinuo fili da nije bannan sa ts-a... moj savet ti je isluliraj  :-[

Ma znam zao mi je sto sam mu to rekao, pokusao sam mu se ispricati ali on nije htio prihvatiti ispriku.... :ziveli

Stewzozornice, jel se ti nadjes bas u svakom topicu na Cheat dijelu foruma?

Odi jest pa malo nabaci cba svoj, bolje ces se osjecati....mislim da te nitko nije ovdje spomenuo i nitko te ne trea  :omg:

AlekSerbia

razZz napisao si sto si trebao .. neko ce ti se javiti valjda uvezi bana na ts ... kako ti rece coper kuliraj .. i jos jedan savet ignorisi ovu dvojicu sto te prozivaju i uzivaj  :smoke:

stewzoR

Quote from: =Alek= on October 11, 2010, 12:34:47 AM
razZz napisao si sto si trebao .. neko ce ti se javiti valjda uvezi bana na ts ... kako ti rece coper kuliraj .. i jos jedan savet ignorisi ovu dvojicu sto te prozivaju i uzivaj  :smoke:
E kad ti Alek kaze poslusaj ga,on zna sta prica,veruuj mi.

AlekSerbia

Quote from: stewzoR on October 11, 2010, 07:29:07 PM
razZz napisao si sto si trebao .. neko ce ti se javiti valjda uvezi bana na ts ... kako ti rece coper kuliraj .. i jos jedan savet ignorisi ovu dvojicu sto te prozivaju i uzivaj  :smoke:
Stewzore pa provokator si na nivou,samo cekas da neko nesto izbaci i da provociras. :stoner:

Mustang.

Quote from: razZz on October 10, 2010, 11:03:10 PM
Stewzozornice, jel se ti nadjes bas u svakom topicu na Cheat dijelu foruma?
Odi jest pa malo nabaci cba svoj, bolje ces se osjecati....mislim da te nitko nije ovdje spomenuo i nitko te ne trea  :omg:

E, neka si mu rekao.  :mafia

razZz

Moze li mi tko od admina reci dali cu dobiti unban? :handshake:

stewzoR

Quote from: =Alek= on October 11, 2010, 08:23:38 PM
Quote from: stewzoR on October 11, 2010, 07:29:07 PM
razZz napisao si sto si trebao .. neko ce ti se javiti valjda uvezi bana na ts ... kako ti rece coper kuliraj .. i jos jedan savet ignorisi ovu dvojicu sto te prozivaju i uzivaj  :smoke:
Stewzore pa provokator si na nivou,samo cekas da neko nesto izbaci i da provociras. :stoner:
a ti 24/7h cekas na forumu da ja nesto napisem  ;D

Zver

Š to se mene tiče, meni nije nikakav problem da te unbanujem, ali će to ipak zavisiti od filadendrona, jer si njegovu porodicu vređao...

komara

Razz jesi ti Razbijač,ako jesi daj čoveče smiri se malo izgleda da imaš problem sa ponašanjem.Prvo si dobio od Irona ban jer si zajebavao i vredjao mene i još neke igrače,e onda te je neko unban.Sad opet praviš sranja i nekom ko ti je rekao da si čiter izvredjao si porodicu,pa meni to non stop govore na nekim serverima,ali to nije razlog da se tako ponašaš.Da sam na mestu Fikusa ja ti ne bi oprostio,a da se ja pitam za ban još onaj prvi put ne bi dobio UNBAN,jer ne vidim razlog zašto bi se na serverima trpeli igrači sa takvim ponašanjem.

razZz

Quote from: komara on October 15, 2010, 01:51:36 PM
Razz jesi ti Razbijač,ako jesi daj čoveče smiri se malo izgleda da imaš problem sa ponašanjem.Prvo si dobio od Irona ban jer si zajebavao i vredjao mene i još neke igrače,e onda te je neko unban.Sad opet praviš sranja i nekom ko ti je rekao da si čiter izvredjao si porodicu,pa meni to non stop govore na nekim serverima,ali to nije razlog da se tako ponašaš.Da sam na mestu Fikusa ja ti ne bi oprostio,a da se ja pitam za ban još onaj prvi put ne bi dobio UNBAN,jer ne vidim razlog zašto bi se na serverima trpeli igrači sa takvim ponašanjem.

taj put isto znas, bio si tad na serveru kad sam dobio ban, olo je prvi poceo pisati na t vrijedati mene kako sam citer....ja sam reko jos prije, na to necu nikada sutjeti  :icon_grrr:

komara

Quote from: razZz on October 16, 2010, 12:04:16 PM
Quote from: komara on October 15, 2010, 01:51:36 PM

taj put isto znas, bio si tad na serveru kad sam dobio ban, olo je prvi poceo pisati na t vrijedati mene kako sam citer....ja sam reko jos prije, na to necu nikada sutjeti  :icon_grrr:
Ma znam ja to,ali ne smes ljudima porodicu vređati to su osetljive stvari.Moоda neko nema jednog ili oba roditelja,dete mu je moоda bolesno...........i sad da ne nabrajam sve.Kad sam ja dobio ban na dva(naravno TDM) servera zbog navodnog aimbot-a,nisam nikog vređao nego sam preko xf razgovarao sa adminom(jer gotovo na svim Balkanskim serverima znam bar po jednog admina,a i mene dobro poznaju na gotovo svim TDM serverima) i onda isprave grešku i još mi se izvinu.E ti bi u toj situaciji garant psovao svima majku i to je ta razlika.

lalaSTAR

sram te moze bit   :thumbdown ali ono nakon jednog duzeg perioda ces shvatit da to nema smisla i da kad te neko prozove da mu samo odvratis da haxor sam bla bla bla itd itd .... makar sam ja jucer nekom liku rekao da je majmun da sta sere bezveze da haxam kad se culo zbunje ispod long roofa a on na to meni kaze da tamo uopce nema zbunja onda ti je sve jasno kakvi ljudi ti govore da haxas kad nit mapu neznaju kak izgleda a kamoli kako se zove  :king:

lalaSTAR

znam znam :D  :stoner: :stoner: :stoner: :stoner: :stoner:
steta sto sam ja lalaSTAR a ne LalaStar :P haha

vd|cube(im)

mislim ja da ti nisi ni lalaStar niti lalaSTAR već (Famiglia) Max  :icon_dick:

lalaSTAR

e al postoji jedan problem nisam familija nego lfamiglia tako da.... a i odavno nisam s njima... a i jos jedna stvar mislim da te se to ne tice ? hmmmm da ne tice te se....  :icon_dick: :icon_dick:

razZz

Otisli ste potpuno  :offtopic    :icon_dick:
Dali je moguce kako da pridobijem unban??  :handshake:

coper

mislim da ti je zver rekao da moras popricati sa filom...  :whistling 8)

razZz

Nemogu nikako doci do njega....pokusam ga dodati na xf on ne zeli prihvatiti   :sorry
Drugi nacin ja zbilja ne znam    :facepalm:

coper

mislim da si dovoljno pametan da skapiras da ti nece prihvatiti izvinjenje?  8)

filadendron

Sto se mene licno tice, mislim da bi trebao biti zadovoljan sto nisi dobio ban na ORG i na MAIN....... jer ja nisam jedini igrac sa ovih servera koji je dobio velike uvrede od strane tebe. Zver moze da ti potvrdi da tvoje ime tada uopste nije bilo spominjano i sve sto se pisalo bilo je generalno upuceno na sve citere na MAIN-u. Zasto li si se ti osetio prozvanim hmmm....   :hmm. Dozvolio si sebi puno a to nije dozvoljeno svuda pa sad moras da snosis posledice. Da se ja pitam ne bih ti skinuo ban jos godinu dana,sto je ustvari za tvoje dobro, da ne bi dosao u iskusenje da nekog vredjas preko TS-a. Bilo bi dobro da se narednih nekoliko meseci lepo ponasas i budes uzor svim malim deckicima na serveru  :baby.
Ovo ti je odgovor na tvoje pitanje i mislim da je vreme da se ova tema zatvori da se ne bi mesecima citalo o tome kako si ti nekome vredjao porodicu jer su to ipak malo delikatnije stvari od igranja Cod-a.Naravno na adminu je ostalo da li ce ti skinuti ban ili ne.