Malisani/Mali CAKI (WALLHACK)

Started by KNjAZZ, September 20, 2010, 03:36:28 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

ma probaju samo novi su oni u ovom svetu - ponekad se pogresi pa pomisli da je CS:S ili CS1.6  :whip3:

McAfee12

Pa zar i vi Malisani :omg: .... Zao mi je ostalih zato sto nisu svi tamo cheateri. Ali sta ces... Evo i od mene...

Malisani/Mali Tvor

Nije caki sam pridruzio mu se i jos jedan zlocesti malisa  :baby

Mali Caki-kick (wallhack)
Necron-kick (Multihack)

Ko je sljedeći?   :baby :baby :baby :baby :baby :baby :baby

STEK

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 20, 2010, 03:48:49 PM
ma probaju samo novi su oni u ovom svetu - ponekad se pogresi pa pomisli da je CS:S ili CS1.6  :whip3:
:shok
hmm...SS sa "crack" servera i nije neki dokaz....moze bil oko da stavi neciji nick....tako da :shutup:

ToTo

Quote from: Malisani/Mali Tvor on September 20, 2010, 05:10:48 PM
Nije caki sam pridruzio mu se i jos jedan zlocesti malisa  :baby

Mali Caki-kick (wallhack)
Necron-kick (Multihack)

Ko je sljedeći?   :baby :baby :baby :baby :baby :baby :baby

Vodje ˝velikih˝klanova, gledajte kako to jedan malisa sa velikim srcem resava!!!

Svaka cast mali tvore, imas moje postovanje   :drinks2 :hat

CAKI

drugari,nemojte da me okrivljujete potrudicu se da vam dokazem da to nisam ja ja sam u to vreme bio na treningu i imam par frendova koji to i mogu da dokazu,neko je uzeo moj nick i teo da me sjebe,proberice se preko ip dao dam ,,mali piton" pa nek on uporedi,nadam se da nece biti lazi i prevare i da ce se sve utvditi!!!! :omg: :omg: :omg:
:icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:
Pozzz svima

sandokan

mozda je samo probao ,ako je to uospte on

Zver

RESPEKT - kriv dok se ne dokaze suprotno

CAKI

da li neko zna kako da dokazem preko IP adrese?
Ja se nadam da ce se dokazati istina i rado bih vam dokazao ali ne znam kako!!! :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr: :diablo :diablo :diablo :yikes: :yikes: :yikes:

sandokan

pitaj admine ako mogu da nadju taj ban,tj koji je guid i ip koristen tad.i u koje vreme

STEK

Quote from: sandokan on September 21, 2010, 09:19:06 PM
pitaj admine ako mogu da nadju taj ban,tj koji je guid i ip koristen tad.i u koje vreme
ma kakav gudi na Crack serveru...samo IP moze da ga spasi... :stoner:

sandokan

mislis samo ip moze da ga optuzi?  :ne_razumem
mi cak i ne znamo koji mu je ip na serveru a koji na forumu

komara

Aj mu objasnite kako da dokaze da nije on,jbg ko zna. Meni se desavalo hiljadu puta da koriste moj nik i onda prave sranja.Malo mi je idijotski da na bitange serverima koristi cit koji PB prepoznaje,garant skinut sa torrenta.A ako jeste on onda je to tezak fail!  :facepalm:

CAKI

komara ovde me jedino ti izgleda razumes :smartass :smartass :smartass

STEK

Quote from: komara on September 22, 2010, 12:21:55 PM
Aj mu objasnite kako da dokaze da nije on,jbg ko zna. Meni se desavalo hiljadu puta da koriste moj nik i onda prave sranja.Malo mi je idijotski da na bitange serverima koristi cit koji PB prepoznaje,garant skinut sa torrenta.A ako jeste on onda je to tezak fail!  :facepalm:
o tome ti i pricam...znaci moze neki indijanac iz pickovca da stavi bilo ciji nick na Crack serveru i da pravi koje kakva sranja...treba da se vidi u log file-u servera koji je IP bio kad je kikalo idola...jednostavno tome nikad kraja!Deca su to... :vava

PS:Kolko ja znam moze i Crack server da se strimuje na GV... :nervous:

sandokan

moze,bitno je da se vidi samo poslednjih osam cifara guida.

CAKI

Drustvo hvala svima koji su ucestvovali u mom spasavanju xD, ponovo sam vracen u malisane i jako mi je drago sto je istina pobedila :super :super :super

DexonDee

Quote from: CAKI on September 27, 2010, 10:00:17 PM
Drustvo hvala svima koji su ucestvovali u mom spasavanju xD, ponovo sam vracen u malisane i jako mi je drago sto je istina pobedila :super :super :super

:super :peace:

komara

CAKI

e nije meni lako tacno zbog ovih likova najeba ni kriv ni duzan,evo sad svi misle i dalje da imam cit,koje sam ti ja srece :diablo :diablo :diablo :omg: :omg: :omg: :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem,oper komlikacije zbog toga ljudi pomagaj te nekako obavesti da se to greska!!!!
PLZ :no :no :no :worth :worth :worth

komara

Sta da ti kazem,moraces to da istrpis.  Ti koji te prozivaju su garant teski noobovi ili nisu naucili da gube,a ako je dokazano da nisi ti onda ce verovatno i Bitange pomoci da se skine ljaga sa tvog nika kao i mi ostali.