danas kickovan??

Started by misirac, September 02, 2010, 10:41:18 PM

Previous topic - Next topic

misirac

danas sam kickovan sa garage servera prvi put posle 2000h od koga i zbog cega???? :hat

jockerija

Kikan si od admina zbog nepoštivanje igre!!!! Kada ti kaоu ne vraćaj fleg nemoj ga vraćati!! Nemoj se praviti pametan i slušaj instrukcije u igri od nadređenih,ok!? Razumio!?Hvala!  :flag_of_truce

misirac

nije bilo admina . rekao sam da me je s@lter dva puta ubio kroz gust dim. ne znam kome su dali rcon bitange, ali nikog od bitangi nije bilo. kad sam rekao da imam 2000h cod2 mislio sam da imam sa istim nikom MISIRAC ps novi nik stari citer.
zanam samo da: lang, ubica ki clan,pokretna meta,ludi livnicar nisu menjali nik.dali sad ovo znaci da nesmes nikom vise reci da te ubio kroz dim ,  da te je pratio kroz zid ... pa odma kick.NEPITAJTE NE ZA DOKAZ JER NEZAM NI DA SIMIM NI DA USLIKAM NI DA DAM NEKI DOKAZ MOZETE DA MI VERUJETE NA REC ILI NEMORATE VASE PRAVO.NIKAK NISAM KORISTIO NIKAKAV CIT JER NEZAM NI TO DA UKLUCIM {MOZDA ME MALO SRAMOTA JER NEMAM POJMA}PS DALI JE DOSLO VREME DA SE POSTENI IGRACI KICKUJU?????

Eskimko

komara

Quote from: Eskimko on September 03, 2010, 03:12:16 PM
Ma ko zna ko ima rcon  :whistling
Ja imam ,ali ga ja nisam kikao.Nikad ne kikam bez razloga!

MakiMDSS.rs

a sta kazes na to da ima admina po nekad sa razlicitim imenom ? nemoraju uvek da nose i da im na celo pise ADMIN sam , ja npr znam sva moguca imena admina bez BITANGE taga , ahaahah 50 evra po imenu :D

ToTo

Ja znam ko sve ima rcon za garage server, i provericu ko te je kikao, ali sam 100% siguran da nije bilo bez razloga. Jockerija, ako pokusavas biti duhovit, nisi, smiri se i pogledaj sta radi Chuk u avataru.

ToTo

Pokusaj se setiti, da li si imao ping oko 250, i da li je pisalo nesto tipa, console: sredi ping,...
Ako jeste, onda sam te ja kiko, jer ne mozes igrati sa takvim pingom, posto lagujes po mapi, i tesko te je pogoditi. Meni cesto skace ping, jer sam u lanu, i ja tada sam izlazim, da ne bih kvario ostalima igru. Znaci, ipak nije bez razloga.

Eskimko

Quote from: komara on September 03, 2010, 04:27:05 PM
Quote from: Eskimko on September 03, 2010, 03:12:16 PM
Ma ko zna ko ima rcon  :whistling
Ja imam ,ali ga ja nisam kikao.Nikad ne kikam bez razloga!
Nisam mislio na tebe nego ko zna ko sve ima rcon  :flag_of_truce

Zver

Quote from: jockerija on September 03, 2010, 02:38:29 PM
Kikan si od admina zbog nepoštivanje igre!!!! Kada ti kaоu ne vraćaj fleg nemoj ga vraćati!! Nemoj se praviti pametan i slušaj instrukcije u igri od nadređenih,ok!? Razumio!?Hvala!  :flag_of_truce

Izvini, kakvo nepostovanje igre? Ko su NADREĐENI?

Ako je ovo razlog zbog koga je covek kikovan, hoću da znam ko ga je kikovao.....     :icon_bad:

ludi livnicar

Hajde sad disi duboko komsija i smiri se. Garant si kickan zbog pinga. I ja sam pre neki dan bio dva-tri puta kickan zbog pinga i ok. Postujem. Zadnje vreme mi se desava da mi ping luduje. Neznam sta je problem. Dali SBB sere ili moj komp nemogu da tvrdim ni jedno ni drugo. Prvi sam da se kicka svako sa pingom preko 100. Neki dan sam popizdeo od Sase kampercine. Lik zalego na Tujane sa pingom oko 200 i nisani svoju zastavu, ceka ko pridje. Ako neko misli da Misirac vara, gresi. Sigurno covek ne koristi nikakva sranja. Znam kad je pocinjao da igra i kako mi je godinu dan punio glavu kako treba da probam COD2 multiplayer dok me na kraju nije i ubedio. Verujem da kick nije bio zlonameran vec da je razlog bio iskljucivo ping. A kad vec pricam o pingu ima li mozda jos neko problem da mu na SBB-u luduje ping zadnjih dana.

lang

Misirac je fer i ok igrac igrao sam tada mislim da mu je ping poludeo i da su kikani bar jos 5-6 igraca/Burgundu cini mi se / :snap
Cak je jednom bilo kik zbog bad language - console

spy18

Quote from: ludi livnicar on September 03, 2010, 08:16:24 PM
A kad vec pricam o pingu ima li mozda jos neko problem da mu na SBB-u luduje ping zadnjih dana.

Imam i ja isti problem sa smrdljivim SBB-om, zadnjih nedelju dana u večernjim satima nemogu da spustim ping ispod 125 a popodne mi je 15-40 ms. Treba ih  :whip3:

misirac

iskreno nemogu da se setim koliki je bio ping ako je to onda ok  :drinks2 :stoner:

boki_ns

Pre dva dana sam izbacen sa servera a stavrno nije bilo razloga osim sto sam natukao par likova pa im je valjda to zasmetalo. Kad mi je skor 3:30 onda nikom nista. Malo kontrolisite administratore igre.

DexonDee

Vi dodjete ovde pa kazete neku drugu verziju price 100% postoji razlog sto si izbacen ili ako te neko izbaci bez razloga imas uvek nekog admina na XF pa mu se odma obrati  :peace:

ToTo

Quote from: boki_ns on September 04, 2010, 04:35:04 PM
Pre dva dana sam izbacen sa servera a stavrno nije bilo razloga osim sto sam natukao par likova pa im je valjda to zasmetalo. Kad mi je skor 3:30 onda nikom nista. Malo kontrolisite administratore igre.

Lupetanje. Ako nemate sta pametno da napisete, nemojte ni pocinjati razgovor. Kika se veliki ping, spec, seljacenje, varanje...

Nikad niko nikoga nije kiko bez razloga.

Dexon omg, nisam tebi rekao, pisi brate sta god hoces.   :super Mislio sam na ove sto kukaju, a tvrdim i dalje da niko bez razloga ne dobija kik.

Na garage serveru postoje tri admina, koji nisu clanovi bitange klana. Licno sam im dao rcon, a sa ovom idejom i  njihovim izborom se i String slozio, i ponavljam, nisu balavci koji ce da kikaju bez razloga. Svima im je objasnjeno kako treba da se ponasaju. Ukoliko budete imali bilo kakvih problema jos na garage serveru, molim i ss sa spiskom igraca.(tab)

Mr.Glisha

ljudi i ja sam sad dobio kik ..... daj nemojte to molim vas jbt .... igram 10 sati svaki dan sve extra danas iz zezancije stavvim tag //bitange low// posto sam low :P heheheh i neko udje i kikuje me sad nemogu uci u servere sta da radim ???????? daj help zivim od ovog haha :DDDD pozzz !  :hat

Darko

Koliko ja znam Misirca sa servera, O.K. je igrac i do sada nije bilo razloga da ga neko kika ili opominje tako da verujem da i u ovom slucaju nije bilo neko krsenje pravila na serverima vec autokik zbog pinga.

Mr.Glisha, kikan si 100% zbog stavljanja naziva bitange u nik. To nije dozvoljno...

Mr.Glisha

pa dobro znam sad al kako sad da igram ?? kad ocu da udjem u server odbrojava mi onako i nista nemoze da se konektuje .... ? ?  :flag_of_truce

Mr.Glisha

Daj pomozite ??? sta da radim nemogu ceo dan da igram poludecu ... :D ovo mi je sve sto radim jbg ratijem na bitanga serverima :D HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    :hang  :awm :whip

Eskimko

Banovan si zato ne mozes,valjda ce da ti skinu to  :vava

IronC

Vidi ti njega, stavi ovako lep avatar i sad da se skine ban,cccccc
Koji ti je ip?

boki_ns

Sigurno nije bio veliki ping jer imao sam i preko 500 pa me opet nisu izbacili . Bilo bi dobro da namestite (ako je moguce) razlog izbacivanja, tako da i mi znamo o cemu se radi.

DexonDee, samo kazem kako je bilo. Nemam razloga da izmisljam.

ToTo, da se postovi naplacuju ona bi mozda i piskarao gluposti. Kao drugo, ne kukam. Ako je ovaj deo foruma namenjen primedbama onda imam pravo da iznesem svoje misljenje.

Mr.Glisha

@IronC stalno mi se menja ip adresa kad god restartujem komp ... koristim sbb cable ,,, daj sta ti moram dati da me unban :DD poludecu :) ja nemog bez ovog naviko svaki dan peglat i sad smor !

HELP  :omg:

Eskimko

Nema veze sto ti se menja ip,daj coveku ako hoces da ti skinu ban.

DexonDee

Mr.Glisha

188.2.106.14

to mi je sad ip na ruteru preko tog kompa idem na net ... :) daj pomagajte :D

IronC

Skinuo sam ban, pa nabuduce pamet u glavu a ne u d... !

Mr.Glisha

olo-sh

sumljiv je meni ovaj toto od pocetka
eto juce ga 3 puta zaredom ubijem i on me kika i to mi jos napise luzing ki pakets :yikes:

Spinx!!

Quote from: olo-sh on September 06, 2010, 10:08:25 AM
eto juce ga 3 puta zaredom ubijem i on me kika i to mi jos napise luzing ki pakets :yikes:
ako mislis ovo ozbiljno za kik ona cu se samo slatko smejati............................xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
tako te mogu kikati samo na ORG serverima da ti to pise na CRACK serverima to nije moguce

ToTo

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

olo nabijem te na l  :rofl :rofl

Po stoti put, nemam nameru da svoje slobodno vreme trosim objasnjavajuci pojedincima zasto su kikani sa servera, a i nisam ja jedini koji ima rcon, imaju ga sve bitange. Ja obicno udjem na server, pogledam, pa ako ima problema kik, s tim sto pre toga napisem, ili ne psuj, ili sredi ping, ili ....nikada niko bez razloga nije dobio kik na bitange serverima, zapamtite to. Reda mora biti, jer necemo da se pretvorimo u neke servere sa ex yu prostora, gde je bukvalno sve dozvoljeno, i sovinizam, i psovanje, i scripte, i hax, i.... Ne kazem da toga kod nas nema, ali se mi svim silama trudimo da takve igrace dovedemo u red. Postujte pravila, igrajte fer, i ne kvarite drugima igru, pa nema razloga da vas iko izbacuje. Uzivajte u igri!!!

lyudmila pavlichenko

Quote from: Spinx!! on September 06, 2010, 11:15:25 AM
ako mislis ovo ozbiljno za kik ona cu se samo slatko smejati............................xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
tako te mogu kikati samo na ORG serverima da ti to pise na CRACK serverima to nije moguce

sorry, moram te razocarati, ali desavalo se to i na vasim serverima... i mene je par puta izbacilo sa mix-a, a upozorenje je bilo "losing key packets"... obicno jednom dnevno (dok sam ranije igrao), mada sam zadnji put bio pre tri meseca...

ToTo

Quote from: lyudmila pavlichenko on September 06, 2010, 09:10:52 PM
Quote from: Spinx!! on September 06, 2010, 11:15:25 AM

sorry, moram te razocarati, ali desavalo se to i na vasim serverima... i mene je par puta izbacilo sa mix-a, a upozorenje je bilo "losing key packets"... obicno jednom dnevno (dok sam ranije igrao), mada sam zadnji put bio pre tri meseca...
:rofl :rofl :rofl :rofl