dekxY???

Started by dekxy!, September 01, 2010, 08:16:51 PM

Previous topic - Next topic

Dal vam ja smetam dok igram na bitange servere?

Da
19 (67.9%)
Ne
9 (32.1%)

Total Members Voted: 19

dekxy!

E ovako..............

Dal vam ja smetam dok igram na main/sd/garage/ ??? ako da necu dolaziti na servere

Neka cela ekipa odluci dal sam ovo ili ono i dal smetam itd............. :D

$tring

Da se nadovezem samo... Covek je dobio BAN zbog vise prituzbi da je HAX-or... Ja stvarno nemam vremena da se bavim svakim pojedincem sa servera, a niti coveka poznajem. Bolje ga znate vi koji igrate sa njim pa napisite vase misljenje...

Spinx!!

jer to onaj sto je bio na lanu u NS pa se gubio po mapama neznajuci de je levo de srednje de desno?

AlekSerbia

Dekxy par puta sam imao priliku igrat kad i ti na main -u .. previse ti je cudna igra ... ne moguci refleksi .. nevidjeno pucanje .. u pocetku sam mislio da igras ono ok veoma dobro .. gledano po skoru .. ali kasnije si postao sumnjiv .. jer svaki dan po pet mapa si prvi sa velikim skorom .. a to je ne moguce ..

STEK

Lun

Quote from: Spinx!! on September 01, 2010, 08:21:44 PM
jer to onaj sto je bio na lanu u NS pa se gubio po mapama neznajuci de je levo de srednje de desno?

To je ovaj:
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,3674.msg41626.html#msg41626

tj. ovaj:

Kills + Deaths + Razlika + Eff% + KS + DS + K:D + K:G +
Februar Veterani-KECHER 886 677 209 56.65% 11 8 1.31 15.28
Mart Veterani-KECHER 1018 636 382 61.51% 19 7 1.60 19.21
April Veterani-KECHER 2587 1652 935 61.01% 20 11 1.57 19.90
Maj puNkz:Mast3R 3603 2498 1105 59.05% 18 8 1.44 18.20
Jun puNkz:dekxY 2285 1117 1168 67.15% 21 7 2.04 20.96
Jul puNkz:dekxY 5763 3236 2527 64.03% 20 11 1.78 26.93
Avgust puNkz:dekxY 7579 3793 3786 66.64% 25 7 2.00 24.93

Tj. ovaj:

http://www.xfire.com/people_search/?q=dejan+bakovljev

Malo li je? :rant2:

Zver

Evo i ja da se nadovezem na temu, previse je sumnjiv, voleo bih ga videti na lanu....

dekxy!

Nije bitno ko sam i sta sam,vazno je da ne koristim te gluposti, a imam jako dobre reflexe tako igram od kad sam dobio nov komp....

Eskimko

dekxy!

Ako bude neki lan u NS docu,posto sam kupio stan i videcete me u gerilu... :stoner:

Eskimko

Quote from: dekxy! on September 01, 2010, 09:39:37 PM
Ako bude neki lan u NS docu,posto sam kupio stan i vidjace te me u gerilu... :stoner:
Brate ko ti predaje srpski?
:yikes:

dekxy!

Quote from: Eskimko on September 01, 2010, 09:41:16 PM
Quote from: dekxy! on September 01, 2010, 09:39:37 PM
Ako bude neki lan u NS docu,posto sam kupio stan i vidjace te me u gerilu... :stoner:
Brate ko ti predaje srpski?
:yikes:

Otisla je u penziju.......

STEK

Quote from: Lun on September 01, 2010, 09:33:58 PM
Quote from: Spinx!! on September 01, 2010, 08:21:44 PM

To je ovaj:
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,3674.msg41626.html#msg41626

tj. ovaj:

Kills + Deaths + Razlika + Eff% + KS + DS + K:D + K:G +
Februar Veterani-KECHER 886 677 209 56.65% 11 8 1.31 15.28
Mart Veterani-KECHER 1018 636 382 61.51% 19 7 1.60 19.21
April Veterani-KECHER 2587 1652 935 61.01% 20 11 1.57 19.90
Maj puNkz:Mast3R 3603 2498 1105 59.05% 18 8 1.44 18.20
Jun puNkz:dekxY 2285 1117 1168 67.15% 21 7 2.04 20.96
Jul puNkz:dekxY 5763 3236 2527 64.03% 20 11 1.78 26.93
Avgust puNkz:dekxY 7579 3793 3786 66.64% 25 7 2.00 24.93

Tj. ovaj:

http://www.xfire.com/people_search/?q=dejan+bakovljev

Malo li je? :rant2:

Sta znaci "Iskustvo"...Bravo LUN! :king:
FBI material_ftw!
:thankyou

MakiMDSS.rs

nije on bio spinx , to je bio mali pixzy a ne ovaj , ovaj samo visi na MAIN serveru i kad god ga nema a ja udjem dolazi i on na MAIN .

coper

A da budes dobar decko pa da nam kazes koji ti to drug iz odeljenja pravi haxove i da li znas os nekog osim sebe da ih testira po mainu? cista radoznalost... :doc ps. ovo naravno ne kazem iz prve ruke... nego iz druhe  8)

STEK

Quote from: COperinjO on September 01, 2010, 10:11:44 PM
A da budes dobar decko pa da nam kazes koji ti to drug iz odeljenja pravi haxove i da li znas os nekog osim sebe da ih testira po mainu? cista radoznalost... :doc ps. ovo naravno ne kazem iz prve ruke... nego iz druhe  8)
Pa jel Leva il' Desna???

dekxy!

Quote from: COperinjO on September 01, 2010, 10:11:44 PM

Ne znam ocemu pricas iz mog razreda niko ne igra cod2,oni samo vise ceo dan na fejs.

GaZ

necu optuzivati bez dokaza ali tvoja igra u zadnje vrijeme koju sam uspio primjetiti baca mi sumnju da si ga ponekad palio (wh) ali i gasio... gdje ima dima ima i vatre (ponekad)  :) ako se varam, ispricavam se i ipak je to samo sumnja  :wink:
ne smeta mi nitko tko dolazi na servere i dobro igra i zna sto je server kultura, to je i pozeljno (barem s moje strane) naravno bez dopustenih stvari.

gdje počinje hax tu prestaje igra...  let's play :)

pxzyy [@] m@x]

sniper elite

ae ne lupajte zovnite ga na lan pa vidite mene je otrsio  ;D i ne haxa 100% ... i ne lupajte ......... DOKAZ!!  to ako te ubije kroz dim , to se i meni desava 100 puta od starijih igraca imate na mom profilu  oni kazu da je to bug..pa porazgovarajte sa njima , i snimite ga kad vas ubije kroz dim i onako trazite dokaze ae zdravo !! mozda i on ima neke bugove hahahah ... ae moram da palim

dekxy!

Quote from: GaZ on September 01, 2010, 10:37:59 PM
necu optuzivati bez dokaza ali tvoja igra u zadnje vrijeme koju sam uspio primjetiti baca mi sumnju da si ga ponekad palio (wh) ali i gasio... gdje ima dima ima i vatre (ponekad)  :) ako se varam, ispricavam se i ipak je to samo sumnja  :wink:
ne smeta mi nitko tko dolazi na servere i dobro igra i zna sto je server kultura, to je i pozeljno (barem s moje strane) naravno bez dopustenih stvari.

gdje počinje hax tu prestaje igra...  let's play :)

pa moram biti sumljiv kad sam pre igrao na 60 fps i jedva sam igrao njih 26 i kad pucam 25 fps,a sad je drugacije kupio sam tutu komplet comp i sad je lakse igrati na 250 fps nego na 60.. i reflexi mi ostali od kad igram cod2

Leeman3

Quote from: dekxy! on September 01, 2010, 11:19:23 PM
Quote from: GaZ on September 01, 2010, 10:37:59 PM
necu optuzivati bez dokaza ali tvoja igra u zadnje vrijeme koju sam uspio primjetiti baca mi sumnju da si ga ponekad palio (wh) ali i gasio... gdje ima dima ima i vatre (ponekad)  :) ako se varam, ispricavam se i ipak je to samo sumnja  :wink:

gdje počinje hax tu prestaje igra...  let's play :)

pa moram biti sumljiv kad sam pre igrao na 60 fps i jedva sam igrao njih 26 i kad pucam 25 fps,a sad je drugacije kupio sam tutu komplet comp i sad je lakse igrati na 250 fps nego na 60.. i reflexi mi ostali od kad igram cod2

u ovoj igri ne cine te samo reflexi i dobar komp igracem... to bi znacilo da neki stariji likovi ne mogu da igraju dobro, a i da sva deca koja su u bilo kojoj novoj igraonici mogu da igraju extra...

tu se vidi da ne znas o cemu pricas... sa premalo "staza" si iskocio kao neki pro igrac za razliku od ekipe koja je tu godinama i gradi ime i iskustvo...

AlekSerbia

dekxY mislim da ti je sad kasno nesto radit i ovo sto si stavio da glasaju dal smetas ili ne .. svi su primetili tvoju igru.. malopre je Chika LUN dosta pokazao .. tako da sine .. idi u skolu uci nesto pametno batali cod2  i ispovedanje nije ovo crkva :) .. aj mislim da je dosta vise vodit polemiku o vama koji ne znaju fer igrat igricu    :bye2

MakiMDSS.rs

ja ne znam danas kad sam igrao sa totom na MAINu bilo je po kratkom postupku KICK i caos . a u zadnje vreme desava se da ima dosta AIMbotera sa nasim nickovima na serveru . ne znam sta im znaci da kradu ime i da igraju sa aimbotom na serveru jel to zanimljivo ? znam da ima Nick Stealer al ne kontam udje na server vidi ima lika npr lupam ToTo i ukrade njegov nick i igra zajedno na serveru sa njim i jos upali Aimbot i onda kicka ToTa za Multyhack . cemu poenta toga ?

dekxy!

ok.................. ja ovde vise necu se prepucavati i dokazivati koje hax-or ili ne............

ja cu samo da igram realno kao i svi drugi,ako vam smetam samo kazite smetam odo ja na cod4 ili cod6 i nikog necu dosadjivati sa kilovima i tid.........

na neki lan cu doci i pokazati svoje vestine i mocu mirno da spwam :P  :stoner:

AlekSerbia

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 01, 2010, 11:52:42 PM
ja ne znam danas kad sam igrao sa totom na MAINu bilo je po kratkom postupku KICK i caos . a u zadnje vreme desava se da ima dosta AIMbotera sa nasim nickovima na serveru . ne znam sta im znaci da kradu ime i da igraju sa aimbotom na serveru jel to zanimljivo ? znam da ima Nick Stealer al ne kontam udje na server vidi ima lika npr lupam ToTo i ukrade njegov nick i igra zajedno na serveru sa njim i jos upali Aimbot i onda kicka ToTa za Multyhack . cemu poenta toga ?
maki batice .. sve se to da sredit kad server predje na org .. i zavrsi se sa tim likovima ..

Spinx!!

smrc imate srece sto mi string nije na odmoru vec bi radilo dugme moje omiljneno BAN BAN BAN!!!

Aj smarate bre vise. Ako ti dodjem doma u tu kikindicu lepu i nadjem ti bilo sta na kompu jednu VSTR skriptu za jaja cu te besim zajedno sa profesorkom srpskog i jos kime pozelis!!!
Aj noc

$tring

Kako to da te nisu zvali za reprezentaciju kad si tako dobar? :) Dug je put od 56% do 64% efikasnosti.... Da znas da jeste.... (pa cak i na pub-u)

MakiMDSS.rs

lik koji cepa likove ovako i ima 73% skor a ja imam 64% i igram 3 puta duze od njega to nije normalno tebi je onda po mapi skor uvek 100+

// bitange //MasterblasteR   7   2   77.78 - 7 puta ubio mastera
TEAMHERO sh!k!   8   2   80.00 - shikija ubija ovako i svi znamo shiki duller ili sharpovac
[FTA]KisS.oF.DeaTh   8   2   80.00 - jednog od boljih igraca koje sam ja video na MAINu
budaletine|Rambo   10   1   90.91 - OCE TO KAKO DA NE

no koment - al ovo ne mora nista da znaci :D

STEK

dekxy!

pa evo imam i ss-ove sto sam slikao  :yikes:

pa zadnja 4 dana na main su mi takvi bili scores pa ti gledaj  :stoner: u avgustu kad sam imao najvise da ucim :(

http://screenshot.xfire.com/s/103382873-3.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/103329964-3.jpg

Aj ti idi na Me-sports i namesti takav skore pa se javi http://screenshot.xfire.com/s/103220318-3.jpg

uopste nemam hax

i nisam se prijavio za reprezentaciju zbog toga sto pri kajrem avgusta sam dobio net i comp,pre toga sam picio u Relax-in tj KGB igraona u KI ko oce nek dodje i nek izvoli ..... i da se uveri da nemam hax i da igram isto kao kuci i u KGB.

MakiMDSS.rs

Ma tripujemo te malo  :baby sta se pravdas odma  :scenic :ne_razumem opusteno

dekxy!

Quote from: paranoic MaKiDaNcEr on September 02, 2010, 02:55:42 AM
Ma tripujemo te malo  :baby sta se pravdas odma  :scenic :ne_razumem opusteno

sta da se ne pravdam, kad onaj LUN uvek kad sam na serveru govori kad te najdem isamaracu te itd,,,,, nek dodje ako sme u KGB.. tamo sam skoro svaki dan :peace:

kao sto i Nooz viljuska kad me zajebavao i teo da me samara kao ovaj LUN lepo sam mu rekao dodjes u KGb i videces kako se igra ,covek lepo dosao sa drugarima i opicili jedan LAN i uverio se da igram tako dobro kao i na pubs.. :tongue2

DexonDee

Moram da pitam cemu sad sve ovo? sta zelis da postignes? da svi sad znamo ko si ti? da budes "slavan"? bez ljutnje al pitam...

dekxy!

Quote from: DexonDee on September 02, 2010, 12:54:47 PM
Moram da pitam cemu sad sve ovo? sta zelis da postignes? da svi sad znamo ko si ti? da budes "slavan"? bez ljutnje al pitam...

Zelim da postignem to da me ne zovu HAX-orom tj, sto i nisam haxor, i da znam dal vam smetam na main-u posto neki se zale......

coper

predlazem da skupis te tvoje iz ekipe i opalis war vs mene i moje ekipe gde ce se sigurno naci Makidancer ( balkansko-sumadijski gonic haxora, mesanac carapana i juznoamerikanca :tease2 ), gde cemo odigrati pod UAC-om (AUC (c) stekara)... pa sta ti bog da... ja igram iz igraonice 99% vremena od mojih 630 sati, na kompu koji nema 250 zakljucano, koji ima makijev cfg,  nemam neku grafiku u igri ( dobra je graficka ali cekam Banja da mi skoci da mi pojaca to) cesto sam prvi, pa sam za godinu dana prozvan na mainu mozda svega 3-4 puta... ako neko laje o tebi dan i noc, ako dosta starijih igraca koji su ovde po 3-4 god daju misljenje da nesto koristis onda je jednostavno to tako... jednostavno imaju ljudi iskustva, vidjaju takve svaki dan...  sve u svemu Spinxe vreme ja da pocne hajka...  :vava :dummy  :icon_bad:  :diablo ... i na kraju savet od mene : ako nekoga iznerviras i  pocne to tvoje prozivanje dodji u KI slobodno da me bijes i sl. veruj mi da ces pre ili kasnije naleteti na budalu koja ce upaliti kola, napuniti ih sa 3-4 budale i polomiti i tebe i igraonu i koga jos nadju pride...  8)

DexonDee

recnik ti je za medalju "haxor"

komara

Ne znam za tebe,ali tvoj kolega Junak danas je imao cudnu situaciju.Na ST.Mary ja cucim levo u prolazu ne pomeram se ,a on direktno na mene.Kad sam ga pitao kako znas da sam tu njegov odgovor je bio cuo sam te,ja mu kazem nisi mogao jer nisam ni mrdnuo a on zatim pa tu uvek neko stoji.E sad vi prosudite pogotovo na osnovu njegovih odgovora kako me je skontao.

MakiMDSS.rs

da nisi slucajno PRDNUO ? ili ako je bilo vetrovito na mapi mozda si se zadiho ili zaslinavio ?

stewzoR

dekxy wanna be famous  :||

SALTSTONE

Da i meni je sumnjiv .... dugo se nije pojavio neko sa kime sam imao toliko problema u igri , neko ko tako lepo predvidja,....  cak sam kontao da ga pozovemo na trening repke pa da igramo sa UAC2, ali posle par sumnjivih situacija, headshot-a  kroz dim sniperom bez aim-a i sl...postajalo je sve jasnije da ipak nesto koristi ,....  potom su i ostali poceli sve vise da se zale , da bi se pojavio i topic na tu temu ,..... sve nam govori da je to onda nesto vise od 250 fps.... nesto zbog  cega bi vredelo upaltiti kola i povesti Mykela i Makarija  :icon_bad:

Staljin

cod4 i cod6,aj ti tamo sinko,pa te nece prozivat

AlekSerbia

Quote from: komara on September 02, 2010, 02:01:46 PM
Ne znam za tebe,ali tvoj kolega Junak danas je imao cudnu situaciju.Na ST.Mary ja cucim levo u prolazu ne pomeram se ,a on direktno na mene.Kad sam ga pitao kako znas da sam tu njegov odgovor je bio cuo sam te,ja mu kazem nisi mogao jer nisam ni mrdnuo a on zatim pa tu uvek neko stoji.E sad vi prosudite pogotovo na osnovu njegovih odgovora kako me je skontao.
Komara moguce da je cuo kako otvaras pivo znas i sam kako se cuje kad otvoris limenku :P

dekxy!

Quote from: SALTSTONE on September 02, 2010, 06:28:05 PM
       Da i meni je sumnjiv .... dugo se nije pojavio neko sa kime sam imao toliko problema u igri , neko ko tako lepo predvidja,....  cak sam kontao da ga pozovemo na trening repke pa da igramo sa UAC2, ali posle par sumnjivih situacija, headshot-a  kroz dim sniperom bez aim-a i sl...postajalo je sve jasnije da ipak nesto koristi ,....  potom su i ostali poceli sve vise da se zale , da bi se pojavio i topic na tu temu ,..... sve nam govori da je to onda nesto vise od 250 fps.... nesto zbog  cega bi vredelo upaltiti kola i povesti Mykela i Makarija  :icon_bad:

Pa mogli ste ali niste, ko vam kriv :) ali bicu tu uvek za bilo kakav test ili trening sa uac2 da proverite da nisam HAX-or  :doc

sniper elite

iskreno ... samo da kazem i ja se ne pojavljujem vise na forumu a i na xfire bataljujem to ... bolje bacajte se na ucenje malo a ova cod je samo zaludjivanje i bilo koja druga igra , gubljenje vremena , zivot je zajeban nije fora sedeti za kompom ceo dan i imati 50h u toku nedelje, to su ludi ljudi vecina ... ja bataljujem i pozzzzz i raspravljajte o necemu pametnijem a ne o hax i neka sranja ae zdravo !!  :bye2

dekxy!

I ja cu uskoro da batalim igrice samo mi stetu donosi kao 1. u skoli 2. samo se raspravljam sa nekim likovima (jer prvi pocnu)
3.Zivot je samo jedan.. 4.I ribe me samo zovu u grad,a mene mrzi od cod-a .

Batalicu cod2 za 1 nedleju i pozz za celu ekipu :) :yahoo :yahoo :clapping

stewzoR

Quote from: dekxy! on September 02, 2010, 11:37:04 PM
I ja cu uskoro da batalim igrice samo mi stetu donosi kao 1. u skoli 2. samo se raspravljam sa nekim likovima (jer prvi pocnu)

Mnogi pacijenti tako razmisljaju,ali im nikad ne uspe.

DexonDee

dekxy!

Quote from: stewzoR on September 02, 2010, 11:42:52 PM
Quote from: dekxy! on September 02, 2010, 11:37:04 PM

Mnogi pacijenti tako razmisljaju,ali im nikad ne uspe.

Pa ti i jesi pacijent za cod2 samo visis :)

Ja cu to i da uradim............ :scenic

S-V Nemanja77

Quote from: Staljin on September 02, 2010, 06:50:53 PM
cod4 i cod6,aj ti tamo sinko,pa te nece prozivat

:facepalm: :|| :||

sigurniji ti je crack cod4 server nego cod2  bar za duplo

komara

Quote from: =Alek= on September 02, 2010, 08:00:14 PM
Quote from: komara on September 02, 2010, 02:01:46 PM
Komara moguce da je cuo kako otvaras pivo znas i sam kako se cuje kad otvoris limenku :P
Pijem iz krigle  :yes Ma ne bi ja nista napisao samo da je lepo rekao TU UVEK NEKO STOJI nego prvo jedno pa drugo.Za ovo drugo nema problema pa i ja hiljadu puta pucam nasumice na neke polozaje jer se tu uvek neko nadje.

quard1aN loves H.G.

Haxor jedan manje  :wah :wah

Ae pozz nam te cure... I  :icon_bad: sta... Mada sumnjam

razZz

Quote from: =Alek= on September 01, 2010, 08:47:40 PM
Dekxy par puta sam imao priliku igrat kad i ti na main -u .. previse ti je cudna igra ... ne moguci refleksi .. nevidjeno pucanje .. u pocetku sam mislio da igras ono ok veoma dobro .. gledano po skoru .. ali kasnije si postao sumnjiv .. jer svaki dan po pet mapa si prvi sa velikim skorom .. a to je ne moguce ..

Moguce je  :thankyou

AlekSerbia

Quote from: razZz on September 04, 2010, 02:17:20 AM
Quote from: =Alek= on September 01, 2010, 08:47:40 PM

Moguce je  :thankyou
aj ako tako kazes .. vi pro igraci vama sve moguce..