News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

stewzor

Started by stewzoR, September 01, 2010, 05:45:45 PM

Previous topic - Next topic

stewzoR

eo neki praistorjiski ss-ovi  8)

flejm on /off

quard1aN loves H.G.

Stavi onaj sa Wa-Wa haha :P  :fighting:

STEK

Dobri  :aug...jel to kad si furao po "evropi"!? :peace:

[TNT]AL PACiNO

hahaha ... slusaj steka .... furao po evropi xDDDDDD ...  stewu .. mrzi me da stavljam sliku sa cba kako je moj klan odvalio tvoje drugove iz evrope :)

Labello

MakiMDSS.rs

Quote from: s1ck(L)AL Pacino___ on October 11, 2010, 11:51:36 PM
hahaha ... slusaj steka .... furao po evropi xDDDDDD ...  stewu .. mrzi me da stavljam sliku sa cba kako je moj klan odvalio tvoje drugove iz evrope :)

ko kaze to da je njegov klan ? a drugo nisam cuo da si ti igrao sa njima ili sam pogresio ? kad pobedis nekoga direktno ti a ne indirektno preko nekoga , ja tad mislim da treba da se javis , ne shvati pogresno :D

stewzoR

AL pacino,nesto ne ide furiSov demo jel da? eh pa da,javi mi se danas lik,onaj vans i kaze da se lik smorio kolko je furiS haxo,a stek i labello jbt jel morate biti tolki fanovi pa da upadate u svaki moj topic?  8|

STEK

Quote from: stewzoR on October 12, 2010, 07:33:21 PM
AL pacino,nesto ne ide furiSov demo jel da? eh pa da,javi mi se danas lik,onaj vans i kaze da se lik smorio kolko je furiS haxo,a stek i labello jbt jel morate biti tolki fanovi pa da upadate u svaki moj topic?  8|
hmm,ovde mi je prvi komentar na tvoj topic,valjda imam prava da pisem kome hocu...a jos mi je i smesno to sto si umislio da imas fanove....i ne vidim da si ti ikome zanimljiv,vec "pain in the ass".

PS:moj pas na "facebook-u" ima vise fanova nego sto ti imas fps-a... :baby
:rofl

AlekSerbia

Quote from: STEK on October 12, 2010, 08:29:15 PM
hahahahahahahahahahahaahaahahaha  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

STEK

STEK

Quote from: stewzoR on October 12, 2010, 08:59:07 PM
Quote from: STEK on October 12, 2010, 08:29:15 PM
Quote from: stewzoR on October 12, 2010, 07:33:21 PM
hmm,ovde mi je prvi komentar na tvoj topic,valjda imam prava da pisem kome hocu...a jos mi je i smesno to sto si umislio da imas fanove....i ne vidim da si ti ikome zanimljiv,vec "pain in the ass".

al si me zajebo ,krmace se najebo
da li ces ikada odrasti,mali veseljace....

MakiMDSS.rs

alo obojica ajde dajte preterujete nmg vise da citam ovo prepiranje , batalite malo nadjite zajednicki jezik u ovoj igri , stek sakupljaj igrace za SRB a stewo ti nalazi nam ekipe kao sto su EVO , RAGE , Aktrona itd ekipe da oni igraju protiv njih . ajde malo aman za aman - a onaj alpacinov nece uplodati demo jer ga nije recordao kao sto i kazu sami njegovi igraci da je haxao i da nema ceo demo . a za alpacina nadji igrace samo jedne nacionalnosti kao sto smo mi uradili i onda pozovi da igraju sa nama , ako pobedis tako ja cu prvi reci gg momci do tada ta tvoja mix ekipa moze samo da pocne da dobija ban ban ban jel polovina su returned a veruj mi ne ulazim u to a mogu i poceti da namestam banove , opusti se pacino i dalje si nov u cod2 i cb . bez ikakvog dokaza mogu da ti smestim ban za returned jer si 2010 na cbu . ovo se kaze gg bb banned

Labello

Vcrs oko 9 - pola 10 okupljanje repke da opalimo koji war!  ;D

MakiMDSS.rs

pozdravljam na treningu sam :D uzivajte

[TNT]AL PACiNO

furis uplaodao demo <3 ..... igrali smo mi protiv aktrone 20:20 :/ .. jbg malo je falilo da dobijemo ... trece ... nisu mixeri .. to su mi sve dobri frendovi itd ... moj problem .. kako cu ja i sta da radim sa svojim klanom <3

MakiMDSS.rs

pacino ne davi kad dodjes na LAN i pokazes sta znas onda se javi nesto ili kad budes ti igrao mec sa jakom ekipom i pritom dobijes isto vazi tad se javi . al znam jednu tuznu istinu ti nikad neces doci na LAN jer MAMA ti nece dati  :baby

stewzoR

Quote from: s1ck(L)AL Pacino___ on October 16, 2010, 01:43:27 AM
furis uplaodao demo <3 ..... igrali smo mi protiv aktrone 20:20 :/ .. jbg malo je falilo da dobijemo ... trece ... nisu mixeri .. to su mi sve dobri frendovi itd ... moj problem .. kako cu ja i sta da radim sa svojim klanom <3
matori,kakve crne aktrona o cemu ti pricas?daj link ajde da vidim,i LU ocu isto da vidim...zbog onog insulta furis je vec banovan,a vi gubite 120 poena,aj cao.

quard1aN loves H.G.

Ne znam gdje da stavim ovo, tako da cu ovdje postaviti....
Nas (ne)dragi bilder, StewzoR, stewa ili kako vec... Vjeciti pljuvac Familije i 'ulazim u guzu Makiju' covjek je usao u Familiju... HAahahahahah  :suicide:
With respect, Guard1aN