News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Poker majstori

Started by Staljin, September 01, 2010, 03:37:51 AM

Previous topic - Next topic

Staljin

fold poker 2

straight flush

coper

e zeljo pusta... Staljo, tomi, Zoka i coper... kes game..  8)

Spinx!!

MakiMDSS.rs

nisam video ovo ovde pa sam napravio bzv topic :(

al evo i ovde cu da ostavim

ahahaha danas sam izlupao nekoliko likova na stolu za PKR poker 10 centi

kako to uraditi samo ovako

jel ima neko slicno da mu desilo ikad na PKR pokeru ?

linkovano na ovom mestu - http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,4450.0.html

Staljin

evo jos dva dobra online pokera  

Noiq.com  : freeroll----- 25 ili 50  $ NL ovisno o danu,u 17h svaki dan osim subote  i nedjelje(start 1500 cipova + rebuy 25c)

freeroll----- 100 $ u 16:15 i u 20:15 svaki dan,registracija pola sata prije pocetka turnira (start sa 1000 cipova+ rebuy 50c)

Cash tables---- min  0.80 c

Betfair.com : freeroll ----- 50  svaka dva sata(start 2000 cipova no rebuy) + turniri od 0.01 - 50 $ + welcome ticket 2500 $ freeroll

Cash tables---- min  1.4 $
   Rekao bi da je Betfair nekako najposteniji poker koji sam igrao. Isplati se probat Betfair

MakiMDSS.rs

ajde da se organizujemo u subotu svi mi koji igramo PKR i da idemo da igramo neki turnir na istom stolu ili da igramo neki veci turnir pa da vidimo ko ce dokle da dogura ? ako ste za ima jedan kup prima 250 igraca pa mozemo da se tamo nadjemo sta mislite o tome?

prvo na ts3 da se svi skupimo a posle da igramo taj kup?

Staljin

cini se da samo ti i ja ovo citamo

MakiMDSS.rs

ma jok citaju dosta njih , tu je coper , axwel , ja , ti , tomi - 5 ko zna ko jos moze da igra nacicu ja jos igrace

coper

Tu je coper ne brini staljo ti za mene  :console: Sinoc sam igrao najduzi turnir na pkr, od 4 do 6 ujutru... ulaz 30 centi osvojio 1.25 prvo mesto.. ali bilo je tesno  :hooray: kad organizujete tur javi mi dolazim obavezno, mislim da na pkr moze da kreira private table, samo da provalim kako  8)

MakiMDSS.rs

koji sam ja loodak danas igram ceo dan PKR i nabijem 5$ i odem na sto za 0.10-0.25$ i igram ono dodjem do 7$ i skenja me lik na dva KK a ja imam dva AA neverovatno izadje mu 5ta karta na stolu K i neka ide sve u K nemam vise nista $

srecom nisam uzeo SS da mi se smejete :D

Staljin

to ti je granica na Pkr-u. Da si uplatio,vjerovatno bi dobio na dva asa,ali ovako..............ne znam tko je presao 7 $ a da nije uplatio. NAMJESTENO

MakiMDSS.rs

pa lako moze da se dodje do 5$ i na vise ima fazona al ako te kenja ko ludoga - coper i ja smo nasli uplatis 0.25$ i igras kup ako osvojis kup - dobijas 105$ a nikad vise od 150 igraca nije bilo :D  :hooray: problem je osvojiti 0.06$ i to po 4 puta uzastopno . ima dosta nacina za brzo osvajanje velike cifre novca .

Za_Ginisa

zivite zivote batalite se pokera pro momci idite u real life

Staljin

Coperu,ne mores napravit private room na pkr

Coyot

Quote from: Za_Ginisa on September 20, 2010, 09:08:03 AM
zivite zivote batalite se pokera pro momci idite u real life

rece jedan momak koji igra CoD 2 ....  :suicide

coper

ma turnir na pkr je prost da prostiji ne moze biti... osvojio sam 80% turnira koje sam igrao... fora je samo izbeci namestanje programa samog.. jer kad tad dobijes 2 kralja, a lik pored tebe dva keca... to ako izbegnes turnir je prost za osvajanje... danas ja 2 trojke flop dama 3, 3 .... ja all in, lik all in sa dve dame izlazi mu 4ta u riveru... smesno zar ne?  :rant2:

Staljin

Free 50$ if u pass the quiz on   http://www.pokerstrategy.com/u25L19      prvo registracija pa po pare :)

i mala pomoc pri odgovorima  http://pokerembassy.net/pokerstrategy-quiz-answer/

Staljin

samo da prijavim da su mi uplatili 50$ na Full Tilit poker

coper

da potvrdim stalju, takodje uplaceno 50$... ali AAAAAALLLLLIIIIIII  :bad2 mi se vise od online pokera, od danas coper igra samo iz zajebancije, a ako je ozbiljno samo uzivo.... ukratko namestanje programa opet puklo po mojoj tikvi... popnem se do 70$, i to na jacem stolu, cepam ih, blefam, ubijam... dolaze dva kralja, dizem na flopu 5$, lik prati, flop K 5 5 (rucni full, apsolutan na flopu), dizem 10$ lik radi allin 55$, pratim naravno,  lik vadi par asova... i pogodite... MISTERIOZNO U RIVERU IZLAZI JEBENI ASSSSSSSSSS, dve PIIIIP karte su mu igrale iz celog PIIP spila i bas je jedna PIIIIIIP izasla!!!!  :bad2  :bad2  :bad2  :||  :||  :|| ps: pored svega toga kao budala sam igrao jutros do 5, a od 10 radim AAAAAAAAAAA  :jump  :jump  :jump

MakiMDSS.rs

ahahahahah NOOB eheheheh zao mi je al tako je i meni bilo ali na 7$

Staljin

bravo,ja mislio da sam najgori sto se pokera tice kad ono coper ahahaha,pa jbt 50 $ u jednom danu,jesi lud?

coper

ma sta je bilo bilo je... uspeo sam juce da sa zadnjih 1.5 laganom igrom i beznamestanja servera za nekih sat vremena napravim 20tak skoro.... tako da radim do 18h, pa bi bilo pozeljno da budes tu posle 18h dami pokazes kako preko ortaka da uzmem jos 50$... 8)

Staljin

Staljin

Uploaded with ImageShack.us

eve ga,nakon ovoga se skupilo 30 $ :)

coper

bravo da namesti program i tebi nekog:)  :hat

Staljin

mislim da je najposteniji online poker

coper

http://www.youtube.com/watch?v=Jx2yQejrrUE&feature=topvideos

u 3cem minutu spota lik baca poker dama... drugovi pokerasi pa jer moguce da postoji riba zbog kojeg se ovakva karta baca?  :suicide

acke83

Staljin

http://img842.imageshack.us/i/uzashahaha.jpg/

jebote ovo je trebalo dobit    :hooray:

coper

sreco moja.... al ih namesti program  :D

Staljin

Uploaded with ImageShack.us

3.mjesto Rush 1.10$ buy in