News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pripreme reprezentacije Srbije u COD2 CTF

Started by Spinx!!, August 23, 2010, 10:35:18 AM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Radi ostvarenja cilja koji smo ove godine postavili, odlucili smo da nista ne prepustimo slucaju...
Tako, po prvi put na nasim prostorima organizujemo pripreme reprezentacije Srbije u COD-2.
Termin priprema, koje ce se odrzavati u Novom Sadu, bice dogovoren u skladu sa mogucnostima vecine igraca a trajace tri dana (jedan vikend)

Plan priprema:

1. Petak vece: upoznavanje, trening, slobodno vreme, spavanje

2. Subota: dorucak, rad na taktici, trening, slobodno vreme, upoznavanje grada, rucak, odomor, trening, analiza treninga, rad na taktici, slobodno vreme, spavanje;

3. Nedelja:dorucak, rad na taktici, trening, slobodno vreme, rucak, odomor, fotografisanje u reklamne svrhe, trening, analiza treninga, rad na taktici, slobodno vreme, spavanje;

ponedeljak: dorucak - razilazenje

Svi reprezentativci i strucni stab dobijaju trenerke, majice i ostale rekvizite sa simbolima i obelezjima Republike Srbije...

Nocenje i dorucak je obezbedjeno u hotelu Gymnas, dok ce se rucati u hotelu Arhiv...

Sponzor dogadjaja: Res-Trade i Res-Media

selektor
                                                                       Spinx!!

coper

Definitivno sam resio da te uzimam za kuma kad se budem zenio  :clapping2 
Svaka cast   :king: si!

Al_Capone

Mi smo osvojili 2 mjesto, jer se Paddy zajebao i rekao da će nas častiti, ako budemo pobjedjivali. Naravno mi njega nismo htjeli razočarati :hooray:

Kaze Paddy: "Ako pobijedimo Estoniju častim vas. "
Nakon pobjede: "Svaka čast samo tako nastavite."

Kaze Paddy: "Ako pobjedite Madjare častim vas i ćevapima (a veli u sebi da je Madjare nemoguće pobjediti)"
Nakon pobjede: "J#$%" li vam sve po spisku..."

Moja poenta je da vam je Spinx dao finu motivaciju za osvajanje :D

SALTSTONE

Jednim okom gledam , drugim ne verujem  :shok    Da li je moguce da se kod nas ovako nesto desava  ? Posle ovoga  Serbian Gaming Community podigao bi se na mnogo veci nivo , a sa eventualnim uspehom repke verovatno usao u istoriju kao svaki drugi sportski uspeh nase zemlje....
          Svaka cast i veliko HVALA Spinxu a prvenstvano Kordobi na ovakvim uslovima i vaznosti koje nam pridaju ... :worth

kordoba

Nismo dodali jos neke dogadjaje koji su u pregovorima, ali budite sigurni da cete imati sve uslove...
Bice organizovani intervjui u novinama koji prate ovu tematiku, kreirace se profil na soc.mrezama, gosti u jutarnjem programu RTS-a itd

pored firmi ciji sam direktor, sponzori su naravno - BITANGE (jer bez njih nicega od navedenog ne bi bilo), kao i Matrix gde ce se odrzavati treninzi...

Toliko za ovu godinu, od sledece cemo se truditi da to preraste u pro odnos...

Ziveli!

Spinx i KordobA

URS-mike

u jeee,pa vi imate bolje pripreme od anticeve ekipe u austriji!
samo bi bilo steta da pozovete nekog igraca koji lako moze opet biti banovan

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Ne znam sta reci...   :o  Svaka cast ORGANIZATORU I SPONZORIMA!!!   :clapping2   :clapping2  Nadam se da cete to sve izgurati do kraja.. Stvarno za svaku pohvalu...      :worth   :worth

cod.Gaming_Quicker

Quote from: URS-mike on August 23, 2010, 04:18:01 PM
u jeee,pa vi imate bolje pripreme od anticeve ekipe u austriji!
samo bi bilo steta da pozovete nekog igraca koji lako moze opet biti banovan

Koji je tvoj problem?!JEsi ti uvek tako negativan?!

STEK

Steta sto ovakav tretman nema za SD ekipu...al SVAKA CAST za CTF!

MAKE US PROUD!!! :hooray:

AlekSerbia

Quote from: STEK on August 24, 2010, 01:44:43 AM
Steta sto ovakav tretman nema za SD ekipu...al SVAKA CAST za CTF!

MAKE US PROUD!!! :hooray:
Stek mozda bude i za vas .. ;)

NastyyBoi

Maki ovde pisem preko nastyevog accounta jer nisam jos u Krusevcu vec sam jos u Novom Sadu , spinx sutra sam na mom xfireu cimaj me tamo ili na mob kad ti zatrebam da znam kad da dodjem na xfire :D posto mi pxzy slao poruke da dodjem na xfire a ja bio u spensu da uzmem cod4 igru :D

svaka cast mogu samo da kazem i da ovo bude nesto najbolje za sada ikada sto smo uradili . samo jos vreme kad ce to biti neka neko ostavi te informacije da znamo ili u sredu da se na treningu dogovorimo kad to moze .

Axwell

Svaka cast,Spinx!Lepo je videti nesto ovako, vraca veru u bolje sutra.  :) :super

SpawnieEe

Iskreno lomio sam se igrajuci za BiH CTF repku samo da bih dobio od Paddya 10 cevapa. A ovo me toliko impresioniralo da stvarno nemam rijeci. Svaka cast na tome i sretno vam bilo u NationsCupu. Ako bude trebalo se ugiravati slobodno zovite (iskljucivo CTF :D).

$tring

Samo sam hteo da pohvalim celu ovu akciju koja se sprovodi pod dirigentskom palicom Kordobe, i da dam punu podrsku. Ovako nesto se definitivno nije dogodilo nikada u nasoj zemlji, a pogotovo ne na domacoj COD sceni....
:worth

Hajde, pa da se naprave i razultati kako bi opravdali sve ovo sto je priredjeno za reprezentaciju. Go,go,go....  :icon_twisted:

ToTo

U pravu si String, a ako bude dobrih rezultata, eto razloga za jos jednu zurku  :drinks2

komara

Samo da kazem da su reprezentacije odlicne, kao da sam ih ja birao  :) Sve u svemu puno srece i mirne ruke :drinks2

$tring

Quote from: komara on September 29, 2010, 06:59:10 PM
Samo da kazem da su reprezentacije odlicne, kao da sam ih ja birao  :) Sve u svemu puno srece i mirne ruke :drinks2

Trudicemo se u svakom slucaju! Pa do pobede....  :hooray:

MakiMDSS.rs

mogli bih smo i majce srbije da nabacimo imam ideju kako da izgledaju , samo da ne budu nesto upadljive ili tako slicno , da budu prelepe ali gamimg majce ja sam odradio sa nastyem za moju ekipu majce pa ako vam se svidja mozemo nesto da odradimo ovo je samo ideja

STEK

SALTSTONE

Quote from: M.MaKi.C on October 13, 2010, 06:38:00 PM
mogli bih smo i majce srbije da nabacimo imam ideju kako da izgledaju , samo da ne budu nesto upadljive ili tako slicno , da budu prelepe ali gamimg majce ja sam odradio sa nastyem za moju ekipu majce pa ako vam se svidja mozemo nesto da odradimo ovo je samo ideja

:handshake:

komara

Svidja mi se sto na rukavu pise Call of duty-da se zna cega reprezentativci,i lepo izgleda  :super

MakiMDSS.rs

e da samo da se zna ako imamo sponzore molim da mi se dostave njihovi baneri ili logo od firme da mogu da stavim i njih na majci , posto imam ideju a na rukavu ce ostati cod2 logo , da isto treba da izmislim GRB reprezentacije za sada imam samo ovako nesto

e sada bih da se na levu stranu stavi GRB srbije a na desnu da pise Srbija Team ili Tim kako god , a na ledjima Prezime igraca ako moze ?

ili da bude na ledjima Prezime igraca ispod toga slike od sponzora (jedna ispod druge ali sa jednim detaljom) na rukavima CoD2 logo , a napred GRB na levoj i na Desnoj Nick iz igre ? a majca da bude u bojama zastave ?

ajde ideje trebaju mi da vidimo sta mozemo i kako ce mo da uradimo  8)

.:Chunky:.

Ajde ako napravite majice,stavite u prodaju da i ja uzmem 1! :) Bas mi se dja!  :yahoo

stewzoR

Ako se naprave ,ima se prodaju u Batajnici  :D NO ZRE :D

coper

maki popricaj sa zverkom oko majica za repku, on ti je tu glavni baja... i glavni distributer... a sto se tice paranoica ja bih jednu sa autogramom swettozara ako moze, nek kosta koliko kosta ali zelim je uramljenu u sobi  :hat  :hat  :hat

STEK

Quote from: COperinjO on October 14, 2010, 09:04:09 PM
maki popricaj sa zverkom oko majica za repku, on ti je tu glavni baja... i glavni distributer... a sto se tice paranoica ja bih jednu sa autogramom swettozara ako moze, nek kosta koliko kosta ali zelim je uramljenu u sobi  :hat  :hat  :hat
opa...to je to,kad je i Swetozar doziveo da ima fana...nek crknu dusmani :happy

BANA

Svaka cast ljudi samo cepajte!! Ako nesto treba tu smo da pomognemo!!!! :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping

coper

tebe cemo zvati ako nas neko bude dirao  :vava  :hat  :hat

sandokan

jel i dalje trenirate ili ste nas samo lozili od pocetka? :shok

stewzoR