A sta kad te bannaju a ti na moru 10 dana??????

Started by jockerija, August 16, 2010, 08:14:12 PM

Previous topic - Next topic

jockerija

Ovako cijelo vrijeme igram na bitange serverima! Nikad s nikom nisam imao problema,hax u оivotu vidio nisam,igram samo radi zabave...!
Jučer dođem s mora nakon 10 dana i ja sam bannan s sd servera a ne mogu ni na vlastiti server od klana! Uglavnom u obrazloоenju kad me kika sa servera stoji_game violatoin(admin decision)! Molim da mi bitange objasne o čemu se radi jer kad sam otišao na more sve je bilo ok,i sad kad sam se vratio problemi!? Unaprijed hvala!!  :ne_razumem :diablo

ToTo

Verovatno je banovan ceo opseg, jer je neko varao u tvom komsiluku. Javi se Ironu ili Zveri, pa vidi s njima da se to skine. Ja ne bi i da mogu  :tease

STEK

Jockerija....jel ti bese imas mladjeg ili starijeg brata?

ToTo

:rofl :rofl :rofl zajebavam se bre, ne mogu ja staviti ban, pa ti ga ne mogu ni skinuti. Javi se nekome od ovih ljudi na xf, pa vidi sa njima, o cemu se radi: string, zver, iron, clumsy.

STEK

Quote from: jockerija on August 17, 2010, 10:20:13 PM
Imam mlađeg brata ime mu je Just Paco na igrici!  :doc
onda se pitaj sto ti je CD key banan na GV_ftw!  :snap

ToTo

Quote from: STEK on August 17, 2010, 10:37:51 PM
OPAAAAAAAAA!!! Ma jel moguce?

STEK

Quote from: ToTo on August 17, 2010, 10:57:52 PM
Quote from: STEK on August 17, 2010, 10:37:51 PM
OPAAAAAAAAA!!! Ma jel moguce?
Pa da...samo mi se cini da je ovde to istinita verzija :baby

STEK

care...tesko da ce bitange da srede BAN_<3 na GV....ali ako je banan samo na Bitanginom SD  onda mogu(po mogucstvu razlog) ali ako su u pitanju svi server koji su strimani na GV onda ...moraces novi cd key kupiti.... :thankyou

STEK

pa kontaktiraj nekog od bitangi...ali sumnjam da su te oni banali...cim ti ne mozes na ostale servere koji su strimani...tako da predlazem ti da proveris batu :console:

dekxy!

Pozz imam isti problem na Bitange SD server nisam ni ja igrao dosta dugo na orgs servere ,na sajtu gv i pbbas pise da moj guid clean..

A na druge org server mogu da udjem ne znam zasto na ovaj ne mogu.. pomoc!

jape

S-V Nemanja77

Mislim da me ovaj lik kontaktirao na x-fire  i da sam mu proveravao guid
guid nije banovan na GV ?
sto je vrlo cudno, da mu pise  baned byGV,  i to samo na bitange SD,   Ima neka fora

$tring

Nisi dobio klasican ban na serveru, nego ocigledno preko GV stream-a... A tu ti mi nista ne mozemo... E sad, ono sto mi je najcudnije je da jedan da mozes da se igras, jedan ne...  hmmm....  :hmm

STEK

mozda mu neko hackovao cd key :shok...ili se bata poigrao malko....sve u svemu ne gine ti kupovina novog cd key-a :stoner:

3thw.

Evo malo citam ove postove , i ne mogu da odolim da se ne ukljucim u raspravu !

Pre svega DEkxy to ti nije pb_guid COD2 igrice preko kojeg se i proverava da li je key cist ili ne !
Ali da se vratim na temu ! Posto sam ovde u jednom od naslova video da je SD server GV i GGC streaman ona je to vec druga prica !
Sto znaci da COD2 pb_guid moze biti cist i na GV-u,i na PBBANS-u i na PUNKBUSTED-u , ali ako je igrac na CLANBASE-u koji ima regostrovan ovaj guid dobio neku vrstu kazne i zabranu igranja , onda to itekako znaci da ne mozes da udjes na SD server !
Sad ne znam da li GGC podrzava i neka druga takmicenja ESL i slicno ali za Clanbase znam !
Sad jedino da proveris svoj nalog na Clanbase-u i da vidis da li imas suspenziju !

Jockerija , ako zelisostavi svoj guid ovde pa ti moze neko proveriti , eto JAPE se ponudio , ali svakako ima mnogo ljudi koji se u to razume !
Pozdrav svima

3thw.

Tvoj guid je cist dekxy i na GV-u , i na PBBANS-u i na PUNKBUSTED-u !
NA GGC-streamu te uopste ne prepoznaje , jer izgleda da nisi odigrao nijedan oficijelni mec na strimanom serveru !

dekxy!

Kako nisam igrao sam pre 2 mes na bitange sd i na germanspub i radio je dobro ,pre 2 nedelje kenja ... :tongue2 Pomoc pls :ne_razumem

STEK

NastyyBoi

evo ja sam naso sta je trebalo pa sinak banovan si za MD5 tool sto se igras sa starim haxovima , ajd necemo provericu i IP da budem siguran da li si ti ili neko drugi ima tvoj cd key UPOZORENJE ne ispobavaj stare haxove na GV serverima ahahahah

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=_GVPage&GVPage=GVBaninfo&banID=80432

po ovome dokazuje da si koristio stari wh ako nadjem jos napisacu

inace ovo je maki napisao sa nastyevog kompa

Spinx!!

A brate sto nadje bas na BITANGE server da palis hax. Vidis da je hax izmodeo. Da je neko maznuo tvoj key ne bi ga sigurno koristio na SRB serverima a kamoli na BITANGAMA jos i to jos sa tvojom IP adresom

a evo i dokaza za moje tvrdnje

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=Thread&threadID=69168

STEK

jednostavno trece nema....ili ti se bata poigrao malko ili ti je ukraden CD key!!!

AlekSerbia

Jocekrija kako je bilo na moru :P ebes ban :D neces nista da izgubis :D ako jos malo odmoris :P

Spinx!!

brate nisam se drudio da citam sve tvoje postove....ne mogu postaje zamorno.....a posto si na HR telekomu ip broj ti se menja.....dalje pokusavas optuziti bitange da smo ti prodali kljuc 2 puta? Ma daj nemoj biti smesan ja sam samo kupio preko 15 kljuceva za priajtelje i niko se nikada nije pozalio a kamoli nesto drugo.....a ti bolje preispitaj ko ti je bio za kompom i sta ti je ko radio nego ovako, a ti kako zelis  :stoner: :stoner:

dekxy!

I sta bi sam mojim guidom jel moze nekako da se to sredi?  :tongue2

jockerija

Spinx prvi si počeo s optuоbama na moj račun: "A brate sto nadje bas na BITANGE server da palis hax. Vidis da je hax izmodeo. Da je neko maznuo tvoj key ne bi ga sigurno koristio na SRB serverima a kamoli na BITANGAMA jos i to jos sa tvojom IP adresom"!
Loool! I šta da ti čovjek kaоe kad optuоuješ a ne znaš ni ti o čemu se radi!  :tease2

Spinx!!

OMG OMG OMG mislim da se moja baba smeje pod zemljom.............lepo sam ti rekao sta sam imao a onaj izraz je bio samo figurativno recen a vidim da si se nasao odma prozvanim sto mi delom daje i pravo,.....a tvoj odgovor je pa ja sam uzeo key od bitangi ovo ono

URS-mike

coveku ukrali cd-key ,ko da se to prvi put desilo,a moze svakom.evo nasti boja ga proverava svaki dan,pa nista ne moze da nadje.mislim da nije uredu optuzivati coveka da je citer bez dokaza.

Spinx!!

Quote from: URS-mike on August 25, 2010, 11:09:23 AM
coveku ukrali cd-key ,ko da se to prvi put desilo,a moze svakom.evo nasti boja ga proverava svaki dan,pa nista ne moze da nadje.mislim da nije uredu optuzivati coveka da je citer bez dokaza.

drogiren? or eksplodiren?

dekxy!

I gle sta sam dobio odgovor na GV  :yikes: :  the guid is not banned on the three major AC sites so either you gave us a wrong guid or you got a global punkbuster ban and than you have to contact evenbalance
Where there is a cheat there is GV to fight it!!!

URS-mike

najbolje da postavis screenshoot pa da vidimo kakve imas probleme sa serverom.guid predstavljaju poslednjih 8 cifara,ne prvih.

MakiMDSS.rs

prvo URS ko sto sam ti reko MAKI je napisao to kod nastya jer sam bio na LANu u NOVOM SADU , ti sada jasno ko je napisao sa profila od NASTYa . ako ti je jasno onda znas da sam ja to upitanju i ja sam naso da je banovan sa njegovog kucnog IPa i na serveru od BITANGE SD . a kako sam saznao pa jbg ja sam bio GV admin i CB admin jedno vreme znam znanje jbg ono sta da radim neka pazi ko mu kuci dolazi i igra se na kompu - probaj da nadjes u kompu slucajno da ti nije negde u folderu od MAIN u igri exe file koji se zove SHARP ili DULL.exe znas

URS-mike

Odakle ti to da se IP bana poklapa sa njegovom ip?jel mozda moze neka slika?mora da si bi dobar CB admin cim su ti se zahvalili na uslugama pred national cup.

jockerija

Just Paco: kao prvo, ne haxam! a niti moj brat jer je presmotan da upali ista   :facepalm: kao drugo, od kad je otisao na more mozda sam igrao par sati sveukupno i sve je bilo uredu, ali kad se on vratio to se samo pojavilo...iskreno nemam pojma za sta smo banani, mozda je sve jedna velika zabuna a mozda i nije  :suicide  :suicide mozda je i ukraden al ja neam pojma, zato smo se ja i moj brat Jockerija obratili vama da saznamo u cemu je problem...pa ako mozete pomoc, dajte neko razumno rijesene a ne se prepirat! pozdrav  :hat

S-V Nemanja77

MakiMDSS.rs

oces razumno resenje - Odes prvo u BG ili NS svratis do Spensa u NS i kazes dajte mi jednu igru a ona se zove Call of Duty 2 i izvadis pare na sto i kazes evo 1500 dinara i imam celu igru sada , niko ne moze da je ukrade sakrijes u orman negde kad instaliras e sada jebeno ono mora da dodju neki likovi da ti obiju stan i uzmu cod2 igru i pohaxaju ti igru , a to je 1:10000000000000000000 da se desi . drugo ljudi lepo se registrujete na PBBANS i udjete na njegov BAN GUID i videcete da samo 2 korisnika koriste taj GUID . snadjite se malo pa ce da vidite sve . znaci reguj se na pbbans i ukucaj njegov GUID koji mu je i onda ce da vidis sve korisnike a mozes i na GGC stream da proveris sve a da i na GV ima mnogo stranica koje mozes da posetis i sve ce isto da ti izadje 1 IP 1IP od servera i 2 korisnika ako gresim ispravite me , nisam ni ja ne pogresiv .

Znaci Novi Sad - Spens prodavnice - 1500 dinara - tvoja igra i ne zaboravi da sakrijes u regal igru :D

quard1aN loves H.G.

Quote from: NastyyBoi on August 24, 2010, 02:46:47 PM
evo ja sam naso sta je trebalo pa sinak banovan si za MD5 tool sto se igras sa starim haxovima , ajd necemo provericu i IP da budem siguran da li si ti ili neko drugi ima tvoj cd key UPOZORENJE ne ispobavaj stare haxove na GV serverima ahahahah

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=_GVPage&GVPage=GVBaninfo&banID=80432

po ovome dokazuje da si koristio stari wh ako nadjem jos napisacu

inace ovo je maki napisao sa nastyevog kompa

Eehhehehe :) :) :) :) Blago meni... Jockerija lopuzo matora!  :icon_grrr: :P
Owo je neki dan izbacilo max-a, znamo ko je ;) , na mix waru...
Znaci jos ga koristi :) :) :)  Sunce li mu :S:S  :rant2: :rant2: