Lun Kikindjane

Started by Brother in Arms, July 27, 2010, 02:52:26 AM

Previous topic - Next topic

sta se pravis prost????

ja HAKUJEM
5 (38.5%)
JA HAKUJEM
5 (38.5%)
JA HAKUJEM
3 (23.1%)

Total Members Voted: 8

Brother in Arms

el si nenormalan ili da se potrudim i pronadjem te????

STEK

Lun

Kad već hoćeš da me nađeš imaš PP.

Ako nekog od onih što ne igraju na Garage zanima zbog čega me traоi, u pitanju je igrač Brother In Arms Alone. Leteće svaki put kad ga/je vidim tamo, razlog je varanje.
Demo jedne od njegovih partija:
http://#cenzura#.com/files/409285925/Alone1.dm_1

Darkman Ki-Ninja

Quote from: Brother in Arms on July 27, 2010, 02:52:26 AM
el si nenormalan ili da se potrudim i pronadjem te????
FAIL. Aj lideru,stavi onu tvoju sličicu...

darkbgd

Quote from: Lun on July 27, 2010, 04:01:33 AM
Kad već hoćeš da me nađeš imaš PP.

Ako nekog od onih što ne igraju na Garage zanima zbog čega me traоi, u pitanju je igrač Brother In Arms Alone. Leteće svaki put kad ga/je vidim tamo, razlog je varanje.
Demo jedne od njegovih partija:
http://#cenzura#.com/files/409285925/Alone1.dm_1
Na tom nicku izgleda igraju tri igraca. Kako sam ja razumeo tata,mala Jovana(moj favorit volim je citati kako psuje sa svojih 14-15 godina) i sad se pojavio neki sestric koji je jedino sumnjiv neko vece je ima skor preko 120. Malo mi je bilo cudno za Alone da odigra toliko. Ranije nisam primetio da Alone ima cit ali ovde se ocgledno nikad ne zna...

ludi livnicar

Cisto preventivno, za dobro kolektiva glasam da se razapne

dekxy!

sam rekao da taj lik hakuje, pre neki dan?

i vidi provalili ga :P :clapping2

Ali ja stvarno nemam haxove i niti sam haxor,meni je cod samo zabava i nista drugo  :tongue2

ludi livnicar

Mali smrad se pojavio opet na garage. Sta mislis sad kaze nema nista sto % izbrisano je HAHAHAHAH

komara

Slobodno mu opicite ban,kikajte ga kad ga god vidite,mene je izludeo dve partije dok se nisam odlucio da ga pratim.Mislio sam kamper ko kamper pa ne mogu da pridjem njihovoj zastavi a ono teski WH.Evo ja zivim u Balzakovoj 7 pa dodji uši da ti izvučem i deset po turu.

olo-sh

eh kad bi ja krenuo da izvlacim usi ekipi pa nebi imao vremena da se napijem kod saje (mada mi dodje ponekad al me brzo prodje hehehe) :ziveli

redov rajan

jeli se kaоe kikindjane ili kikinđaninu  :hmm  :P

ugly.fender

Quote from: redov rajan on November 14, 2010, 06:29:23 PM
Pitacemo  Vuka  :smartass

Lun

Quote from: redov rajan on November 14, 2010, 06:29:23 PM

Ni jedno ni drugo nije pravilno u kontekstu u kom je on napisao. Kad je 3. padeо (kome,čemu) onda je kako si ti napisao a to što je on radio je 5. padeо (dozivanje) i pravilno je Kikinđanine.

:drinks2

redov rajan

ReGy

oohoooo Gle ti sta je Kikindjana xDDDD  :super

kgigor

slučaj je izgleda zastareo :ok2

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: komara on October 26, 2010, 10:31:21 AM
Slobodno mu opicite ban,kikajte ga kad ga god vidite,mene je izludeo dve partije dok se nisam odlucio da ga pratim.Mislio sam kamper ko kamper pa ne mogu da pridjem njihovoj zastavi a ono teski WH.Evo ja zivim u Balzakovoj 7 pa dodji uši da ti izvučem i deset po turu.
Druze Komara, ja sam u Balzakovoj 73 trenutno u stanu  :D :D

Jo[)za

Nemoj niko da dira kikindjane  ;D