News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

DOW vs Red Roosters ( 15 : 5 )

Started by Paddy, April 17, 2008, 11:18:14 PM

Previous topic - Next topic

Paddy

Moram napomenuti da se nije igrao 2. half na carentanu, jer su 3 igraca rr izasla sa servera. A o njihovom ponasanju  ne treba trosit rijeci. :-[   :wink:

Zver

Ova pobeda se ne racuna zato sto je RR klan 1 sq diskvalifikovan sa turnira

*SPARTANAC*

sry, IGRACI (to je mnozina), IGRAC (to je jednina) da se napomene, da ne bude traceva... :wink:

Hmmm, jesmo diskvalifikovani, ali pre toga ste pitali lideera da li odustajemo od tturnira, sto smo naravno i uradili, jednostavno CTF nije nas fah... :wink:
sve u svemu sa srecom svima na turniru.... :ziveli

Citadel of Pain

Nije njihov fah!?!

a jaoo keseee  ;D  ;D

chicken  ;D

Zver

To je kao kad te poslovodja otpusti, a neko kad te pita ti kazes da si dao otkaz. Sta bi sa onim sa pocetka turnira Sreca nam nece trebati?

Paddy

Ma ne treba se zamarati s glupostima, bolje što ih nema, manje problema za sam turnir.Spartanac svaka čast tebi , ali pojedinci u tvom klanu nek se malo skuliraju, nađi im šta nek po..bu. POZDRAV   :wink:

Simke

Ako cemo tako mogu i ja da povucem ekipu sa turnira  posto CTF takodje nije nas "fah" ...
Ali nije u tome poenta,bas me interesuje dokle mozemo da doguramo,posle onog poraza od juce ambicije su nam naglo pale...

Rawentk

Paddy

Ma nije ni mom klanu CTF fah, pa igramo to radi druzenja i zabave, ali mislim da je ta rijec NIJE NAS FAH samo izgovor za los rezultat, volio bih da grijesim.  :camper

eX1T

Quote from: Paddy on April 18, 2008, 05:10:29 PM
Ma nije ni mom klanu CTF fah, pa igramo to radi druzenja i zabave, ali mislim da je ta rijec NIJE NAS FAH samo izgovor za los rezultat, volio bih da grijesim.  :camper

To su dve razlicite igre CTF i SD,,,SD igra 90% igraca,a ostalo CTF,DM,TDM...Tako da ........... :ziveli

A i svima iz 1sq i svima iz 2sq je to bio 1 CTF war ...

A ono DOW vs Budaletine...Ne bih rekao da je bio pravi sudija(ironC) Vidi se po pingu 30:(  ;D   ;D   ;D   ;D   ;D

*SPARTANAC*

Quote from: Zver on April 18, 2008, 10:49:13 AM
To je kao kad te poslovodja otpusti, a neko kad te pita ti kazes da si dao otkaz. Sta bi sa onim sa pocetka turnira Sreca nam nece trebati?
evo da pocenem da odgovaram, posto vidim tema se bas dobro razvija...

igrali smo sa najjacim timom na turniru, tako da smo zanli da ce da izgubimo, potrudili smo se ali eto bolji su.
a sreca nam ne bi ni trebala protiv ostalih timova. :wink:
eto odgovora na ovu provakaciju  ;D

*SPARTANAC*

Quote from: Simke on April 18, 2008, 11:45:17 AM
Ako cemo tako mogu i ja da povucem ekipu sa turnira  posto CTF takodje nije nas "fah" ...
Ali nije u tome poenta,bas me interesuje dokle mozemo da doguramo,posle onog poraza od juce ambicije su nam naglo pale...
drago mi je da si se i ti umesao....ako prodjete dalje igracete protiv DOW-a pacete videti....usput za oni koji nezaju par stavri
DOW ima 2 clana bivseg merc$-a, posle ovog turnira se merc$  vraca sa starom ekipom, tako da ce DOW malkice da oslabi.

bilo kako bilo jedva cekam da gledam demo, SRBIJA - DOW 1 : 30 :wink:
uzivajte

*SPARTANAC*

Quote from: Paddy on April 18, 2008, 05:10:29 PM
poz poz neznance, R1 tim koji ne moze ni da se poredi sa nama, je odustao licno sma ih pitao zasto, odgovor je zato sto CTF nije njihov fah, i da bi najverovatnije izgubili....tako da molim vas to nije izgovor za rezultat nego jednostavno nije nas fah, ali slabije timove poput SRBIJA bi mogli da pobedimo i zmureci. :wink:

*SPARTANAC*

i jedan slobodan post, pre pocetka turnira sam naglasio da cemo anjverovatnije da odustanemo, to su zanli dosta njih koji su igrali turnir, ono sto pise "Red Roosters 1sq# izbačeni sa turnira zbog seljačkog ponašanja i prostačenja." jednostano nije nasa krivica, vec krivica samo jednog naseg clana koji se iznervirao zbog laga pri kraju prvog poluvremena druge mape, a to sto je pricao necu da komentarisem.
Definitivno DOW svaka vam cast perfektna organizacija, takodje i skill. :wink:

pozdrav

eX1T

Quote from: *SPARTANAC* on April 18, 2008, 07:36:43 PM
i jedan slobodan post, pre pocetka turnira sam naglasio da cemo anjverovatnije da odustanemo, to su zanli dosta njih koji su igrali turnir, ono sto pise "Red Roosters 1sq# izbačeni sa turnira zbog seljačkog ponašanja i prostačenja." jednostano nije nasa krivica, vec krivica samo jednog naseg clana koji se iznervirao zbog laga pri kraju prvog poluvremena druge mape, a to sto je pricao necu da komentarisem.
Definitivno DOW svaka vam cast perfektna organizacija, takodje i skill. :wink:

pozdrav

Ma DOW pre pre pre pre pre pre pre pre pre pre pre pre prejjjjjjjjjjjjjjakk ... LoOOoL.....KADA S I M K E pocne da vadi olovo iz dupeta posle wara sa DOW-om.......ccc

:camper :aug :awm

clumsy

da, legiji smeta i kada mu muva sleti na monitor posto non stop sere. nije prvi put da je srao, ali sada je preterao  :-[

eX1T

Quote from: clumsy on April 18, 2008, 07:52:31 PM
da, legiji smeta i kada mu muva sleti na monitor posto non stop sere. nije prvi put da je srao, ali sada je preterao  :-[

Potpisujem.. 8) 8) 8)

tihi

Rdjavom k*rcu i dlake smetaju ;D

Kako cika Ron nema takvih problema  :love

eX1T

Quote from: tihi on April 18, 2008, 08:02:14 PM

Rdjavom k*rcu i dlake smetaju ;D

Kako cika Ron nema takvih problema  :love

:)

Simke

Quote from: *SPARTANAC* on April 18, 2008, 07:30:13 PM
Quote from: Simke on April 18, 2008, 11:45:17 AM
drago mi je da si se i ti umesao....ako prodjete dalje igracete protiv DOW-a pacete videti....usput za oni koji nezaju par stavri
DOW ima 2 clana bivseg merc$-a, posle ovog turnira se merc$  vraca sa starom ekipom, tako da ce DOW malkice da oslabi.

bilo kako bilo jedva cekam da gledam demo, SRBIJA - DOW 1 : 30 :wink:
uzivajte
Ovako :
1.Napisao si 3 posta u roku od 5 minuta sto znaci da spamujes,imas opciju MODIFY pa dodas sta oces ...  :wink:
2.Verovatno cemo igrati protiv DOW-a ali u svakom slucaju necemo plakati i zaliti se da CTF nije nas "fah" (to izmedju ekipe raspravljamo)
3.Velike ekipe se nikada ne predaju,NIKADA  :wink:

"bilo kako bilo jedva cekam da gledam demo, SRBIJA - DOW 1 : 30 "
To ce verovatno biti u 2. fazi ili u cetvtfinalu do koga vi necete doci ...

clumsy

$tring

Quote from: *SPARTANAC* on April 18, 2008, 07:36:43 PM
i jedan slobodan post, pre pocetka turnira sam naglasio da cemo anjverovatnije da odustanemo.

Čemu prijavljivanje na turnir ako u startu znaš da ćes odustati??? Ok, moоda je moja greška što pre početka turnira nisam napravi formular koji svi klanovi treba da popune koji bi otprilike izgledao kao standardna web forma sa jedno 15 check box-ova tipa:
  • potvrdjujem da znam da se prijavljujem na CTF turnir (ovo se vise na EXIT-a odnosi)
  • potvrdjujem da cu zavrsiti turnir iako dobijem batina
  • potvrdjujem da cu pre turnira prevaspitati nevaspitane clanove klana
  • potvrdjujem ....

jel tako treba? pa to mi nije problem da napravim, nego smo mislili da je ekipa malo zeljna bar jednog CTF turnira u regionu bas iz razloga sto svi igraju SD. Kakvo je sad to pravdanje 'nije nas fah, i 90% je SD' ....
    I uopste ne razumem igrace koji se prijave na CTF turnir i nakon toga pitaju : a sto nije SD?! .... kao da odes u prodavnicu kupis jogurt i na kasi pitas : 'sto unutra nije mleko?'.... smesno.

Ali ok.... klanovima na cast.