News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Trebam pomoc s FPSima u dimu!

Started by //LoneWolfs//kamiX, July 01, 2010, 10:20:26 PM

Previous topic - Next topic

//LoneWolfs//kamiX

Posto se vec 2 dana jebem i nije mi jasno zasto mi FPS u dimu (centru dima) padne na neigrivih 60 - 70, dok mi prilikom igranja bez dima FPSi stoje na 250 lock, nadam se da ima neko pametno objasnjenje da mi pomogne ...
Konfiguracija - Maticna - Gigabyte M52L-S3P S-Series
                       RAM memory - 4GB
                       GPU - ATI HD 5400 (1 GB DDR3)
                       CPU - AMD Athlon 2.9GHz X3
Uistinu mi nije jasno koji K se desava i zasto mi igra tako naglo padne u dimu, driveri za graficku su instalirani, DX je instaliran, sve je kako treba bit i sve bi trebalo LETIT ...
Usporedjujuci GForce 9600 s ATI HD 5400 - ATI ubija nasprem GF 9600, no opet na drugom kompu di je 9600 igra je lockana 250 ...

LJUDI POMAGAJTE :))

Lun

Pretpostavljam da znaš da je u COD-u dim najzahtevniji za obradu, prema tome najviše i muči grafičku karticu. Š to se tiče performansi grafičkih kartica neko je tebe pogrešno informisao kako se meni čini. Kao prvo, ne postoje modeli kartica koje si ti naveo. Postoje od nVidie 9600GSO i 9600GT a od Ati-ja iz serije 5400 u desktop varijanti ima 5450. Poređenja radi, taj 5450 je preko tri puta sporiji od 9600GT. bojim se da je rešenje za tvoj problem samo nova grafička kartica.

//LoneWolfs//kamiX

buraz mi je kupovo dijelove dok sam ja bio na moru, neam pojma koje je dijelove kupio i nisam se raspitivao ... THX Lun - bum smislio nekaj :) :)

PS Htio sam napisat 5450 :) :) Al lapsus =)

Eskimko

normalno je da padne u dimu,to se svima desava  :whip3:

stewzoR