GLASANJE!BITANGE SD PREBACITI OPET NA CRACK

Started by [TNT]AL PACiNO, June 27, 2010, 02:30:23 AM

Previous topic - Next topic

Da se prebaci BITANGE SD NA CRACK

DA
11 (25%)
NE
33 (75%)

Total Members Voted: 33

[TNT]AL PACiNO

Mislim da bi bilo bolje da opet bude CRACK.Jer imalo bi vise ljudi,bila bi bolja zabava i vise druzenja.Slazem se sa tim da bi mozda bilo i haxera,ali mislim da bi vecina bila uhvacena.Eto toliko od mene.   :hat

tomi11

stek ko je ovaj??????

nikad cuo za njega ,a vidim covjek dobro upucen u problematiku sd servera :ne_razumem

STEK

Quote from: tomi11 on June 28, 2010, 12:58:30 AM
stek ko je ovaj??????

nikad cuo za njega ,a vidim covjek dobro upucen u problematiku sd servera :ne_razumem
ma pre neki mesec dana instaliro 1.3 pa mu se pucka na Crack!odakle znam koje... :snap

[TNT]AL PACiNO

Kao prvo 1.3 v igram godinu dana.. a kao drugo..ne igram po bitangama iz prostog razloga sto mi se ne svidja ctf...a na SD nema nikoga....sem sto se skupe dva klaan pa kao pune server...eto  8)

tomi11

nemoj se ti ljutit samo ti igraj di ti pase

jbg stek ti sve zivo znas ,kad vec jape ne posjecuje forum,moram tebe gnjavit.ocekuj jos ovakih pitanja :)

Eskimko

Quote from: AL Pacino on June 28, 2010, 02:02:22 AM
Kao prvo 1.3 v igram godinu dana.. a kao drugo..ne igram po bitangama iz prostog razloga sto mi se ne svidja ctf...a na SD nema nikoga....sem sto se skupe dva klaan pa kao pune server...eto  8)
imas izonu SD a kad kupis org vrati se ovde da igras

jape

Quote from: tomi11 on June 28, 2010, 03:32:39 AM
nemoj se ti ljutit samo ti igraj di ti pase

jbg stek ti sve zivo znas ,kad vec jape ne posjecuje forum,moram tebe gnjavit.ocekuj jos ovakih pitanja :)
Kako ne posecujem, svaki dan sam tu :)
A ko je lik, pojma nemam :)

STEK

ovih 7 sto su glasali za Crack...su haxori.... :yikes:

URS-mike

mislim da sam ga vidjao na mixu pre 2-3 meseca.a dolazio je i na Da**a i drugari( ***da ne reklamiram server).

$tring

Kako god da se izglasa, SD se nece vratiti na crack. Nama nije cilj da imamo sto poseceniji server po svaku cenu. Da jeste, skinuli bi i punkbuster potpuno.

Dva puta smo probali sa SD crack-om i zavrsilo se tako sto je od 20 igraca pola bilo sa hax-om. Nema svrhe dizati takav server i bacati bandwith da bi se citeri igrali. MAIN je crack samo iz razloga sto ima uvek bar 2-3 bitange pa prave reda, inace bi i nejga prebacili.

Ko voli COD2, kupice za 9 eura KEY i uzivati kao i pre... ne vidim sta je tu problem.

$tring

Quote from: Eskimko on June 28, 2010, 10:27:47 AM
imas izonu SD a kad kupis org vrati se ovde da igras

I zona je original btw... i njima je dopizdela borba sa hax-orima...  :whistling

[TNT]AL PACiNO

sta koji k**** hocete od mene....verovatno vam je svima u glavama da imam neki wh ali takvo nekakvo sranje...ako hocete ajde da bude neki lan u bg-u pa da vas vidim...ako nemam pare da kupim org ne znaci da ne zelim da ga kupim .... i oni koji nemaaju org ne znaci da haxaju..codehook lista je sve pokazala :rant2:

STEK

Quote from: AL Pacino on June 28, 2010, 09:58:27 PM
sta koji k**** hocete od mene....verovatno vam je svima u glavama da imam neki wh ali takvo nekakvo sranje...ako hocete ajde da bude neki lan u bg-u pa da vas vidim...ako nemam pare da kupim org ne znaci da ne zelim da ga kupim .... i oni koji nemaaju org ne znaci da haxaju..codehook lista je sve pokazala :rant2:
jos jedan u nizu sa ovim LAN-ovima....lepo ti kazem da se vratis na 1.0 i bez nervoze.... :console:

[TNT]AL PACiNO

Quote from: STEK on June 28, 2010, 10:03:13 PM
jos jedan u nizu sa ovim LAN-ovima....lepo ti kazem da se vratis na 1.0 i bez nervoze.... :console:

zasto ti volis da se uplices u svadje..evo kunem vam se ajde da bude neki lan u srbiji u beogradu eto najblize svima....a stek jesi ti isao negde na lan neki a...a sa svojim titansima ..jesi prepostavljam..aha da...ja imam klan koji ima sve clanove ex yu..i icicemo na gjcet lan u zagreb..i eto voleo bih da bude u bg-u bilo kakav..prvo da vidim kako izgledate . . a onda kako igrate..eo kunem vam se cim bude nesto eto me...ima na celu da napisem ime i prezime i nick! i sad stek idi se svadjaj sa nekim drugim  :smoke:

STEK

[TNT]AL PACiNO

meni nik one drma kavez..nego vidim da se tebi drma kuca . .. verovatno si nevaspitan a u porodici ti rasulo pa si tako svadljiv  :tease2

Lider

Quote from: AL Pacino on June 28, 2010, 10:07:56 PM
zasto ti volis da se uplices u svadje..evo kunem vam se ajde da bude neki lan u srbiji u beogradu eto najblize svima....a stek jesi ti isao negde na lan neki a...a sa svojim titansima ..jesi prepostavljam..aha da...ja imam klan koji ima sve clanove ex yu..i icicemo na gjcet lan u zagreb..i eto voleo bih da bude u bg-u bilo kakav..prvo da vidim kako izgledate . . a onda kako igrate..eo kunem vam se cim bude nesto eto me...ima na celu da napisem ime i prezime i nick! i sad stek idi se svadjaj sa nekim drugim  :smoke:
Sto se tice izgleda....ja sam macan 8)
A ono usput... Pitaj je l' nas zanima taj lan, tvoj klan, njegovi clanoci i tvoje ime i prezime?!  :smoke:

sniper elite

STEK bas volis da seres sa nekim postovima. Koliko imas godina? +25?

STEK

[TNT]AL PACiNO

titansi umisljeni codehookeri koji ne igraju vise cb od kada je uac izasao!  :rock3

sniper elite

Stek koliko imas godina? Imas ruke valjda da napises

tomi11

Labello

Quote from: AL Pacino on June 29, 2010, 01:36:29 AM
titansi umisljeni codehookeri koji ne igraju vise cb od kada je uac izasao!  :rock3
E P I C   F A I L  :suicide
Hahahahaahahah  :wah

Coyot

Quote from: Lider on June 28, 2010, 11:48:39 PM
A ono usput... Pitaj je l' nas zanima taj lan, tvoj klan, njegovi clanoci i tvoje ime i prezime?!  :smoke:

hahahahahahahahahahahaha ....
ruzan si ko stekov ker

SOLID

SOLID

komara

Quote from: Lider on June 28, 2010, 11:48:39 PM
Quote from: AL Pacino on June 28, 2010, 10:07:56 PM

Hahahaha  :rofl  :rofl E uvek ga dobro odvališ

wOo3cA

Quote from: AL Pacino on June 29, 2010, 01:36:29 AM
decko da si malo pametniji bio bi glup... :diablo

Stash

Pacino... ako bolje upotrijebiš svoj IQ kojeg zapravo skoro da i nema, shvatit ćeš da je Š tek lijepo pristupio razgovoru bez ikakvih tenzija i provokacija, na što si ti njega startao kao da ti je prozvo cijelu familiju.
Scarface, ti si očito neki advokat na forumu a...

De oladite malo..

Nisam znao da nas toliko pratiš Pacino, čim znaš da nismo igrali CB dugo.. ako budeš vjeran fan, moоda ti isfuramo i autogram na dojke.

sniper elite

MRZIM STEKA COVEK MI STVARA NEGATIVNU ENERGIJU SA NEKIM NJEGOVIM KOMENTARIMA KAO
Quote from: STEK on June 28, 2010, 10:12:12 PM
:facepalm:
ko ti drma kavez!?

i tako nesto

Stash

O ljudima koje ne poznaješ se ne sudi tako...

tomi11

digli se titansi na noge ko nekada WC predvodjena kiklopom :)

Lider

Quote from: tomi11 on June 30, 2010, 03:34:06 AM
digli se titansi na noge ko nekada WC predvodjena kiklopom :)
Ja sam Mire!
On mi je uvijek bio idol.  :D :D

sniper elite

Quote from: Stash on June 30, 2010, 01:54:47 AM

Meni se nesvidja i ne bi ni da ga upoznam!!!

URS-mike

sniper elite

Quote from: URS-mike on June 30, 2010, 12:31:13 PM
ti da cutis,bolje da se ne javljas

MIKE ko si ti??? nevidim te na serverima ili si neka kenja sto nije stavila real nic i ovde nesto kenjas?????

[TNT]AL PACiNO

solid je najjaci i najbolji lik u titansima...verujem da ne haxate ali se ponasate veoma nervozno...stek se bez ikakvih razloga doliva ulje na vatru . . msm ne razumem

dexnsk

Tipican recnik za nekog klinca od 15-18 godina, i koji ima jedva 50 fps-a.

Lider

Quote from: AL Pacino on June 30, 2010, 04:39:02 PM
solid je najjaci i najbolji lik u titansima...verujem da ne haxate ali se ponasate veoma nervozno...stek se bez ikakvih razloga doliva ulje na vatru . . msm ne razumem
Wooooowww...wooooooowww....... ceeekajjj. AAAAAAA JAAAAAAAAAA??????????? :shok :shok
  :D :D

Eskimko

Quote from: Lider on June 30, 2010, 08:14:22 PM
Quote from: AL Pacino on June 30, 2010, 04:39:02 PM
Wooooowww...wooooooowww....... ceeekajjj. AAAAAAA JAAAAAAAAAA??????????? :shok :shok
  :D :D
ti imas najbolju sliku na forumu  :yahoo

Labello

Quote from: $carFace on June 30, 2010, 12:23:15 PM
Quote from: Stash on June 30, 2010, 01:54:47 AM

Meni se nesvidja i ne bi ni da ga upoznam!!!
Slazem se sa kolegom iz klana! :)))
A sto se tebe scarface tice, mani se ovih igrica i zaludjivanja oko postova... Prvo idi skolu zavsi i nauci da pises, posto si ocigledno nepismen...
(Meni se nesvidja i ne bi ni da ga upoznam!!!) --> "nesvidja"     :girl_cray       --> "ne bi"  :worth
Bolje na vreme nauci kako se pravilno pise, da te ne bi pratilo kroz zivot... :) imas jedan vreli poljubac sa Matmate od mene, Steka i ostalih Titana! :)

sniper elite

Ja sam vrlo dobar djak i nezaludjujem se ovakvim govnima. Nisam nista menjao na kompu od kako sam ga kupio, a kupio sam  ga pre vise od 6 god. ne znam tacno 2002-03 godina nzm tacno ... i ovo ja se nezaludjujem bolje ti idi radi nesto nego zevati ovde na forumu i mene uciti o necemu imam roditelje koji me uce netrebas mi ti ni bilo ko drugi ... To sam tako napisao zato sto se iznerviram i napisem brzo ...

I boli me ***** sta ko misli o meni ja sam rekao da ne volim STEKA jer nesto lupa '' ko ti drma kavez''  :yikes: ili tako nesto slicno, to me izludjuje ... septembar- jun, skola. Pa do 1 septembra radim sa caletom privatno, pomazem mu ... nepada mi napamet da se zaludjujem luzerima racunara mozete me i mrzeti i voleti i raditi sta hocete samnom preko ovog foruma to me ne zanima ... ja sam rekao sta imam. Odo da se okupam pa da idem na neku zurku. Pozz  :bye2

Zver

Ovaj topic je izgubio smisao posle stringovog posta gde je on lepo objasnio da sd server vise nikada nece biti cracked, ostala naklapanja su cist  :offtopic:ne_razumem zasto se nastavlja. Prema tome LOCK

over and out