xteam hog a.k.a. debeli aimbot

Started by casper, June 23, 2010, 01:39:30 AM

Previous topic - Next topic

ugly.fender

giljotina,vesala,odsecanje testisa...cupanje noktiju... :violin:

Spinx!!

Quote from: elite on June 23, 2010, 10:41:51 AM
kick/ban sa x-fire?  :hat

mozda je samo probao...

se ti jarane pravis toliko pametan ili si toliki bolid te ti sada sledi opomena pred ban!!!!

casper

al govoris ka da nema veze sta je samo pokusa..

Al_Capone

elite je banovan. Ljudi sa po 1 post sto misle da znaju nesto, pa pametuju po forumu govori mi da su vec banovani, tako da kao na CB-u, ide ban & reason "Returned"  :smartass

Sto se tice debila, nick mu odgovara i nacinu igre (grudva se bombama s aimbotom  :rofl :rofl ) Ismijao sam se pravo  :super

paklenistroj

mudro zboris!
+1
taj elite mi oduvek bio sumnjiv,a lowara najveca

Darkman Ki-Ninja

Quote from: paklenistroj on June 23, 2010, 04:59:56 PM
mudro zboris!
+1
taj elite mi oduvek bio sumnjiv,a lowara najveca
Ma to je Domo....A i ti si sumljiv  :wink: 2 posta...  :wink:

paklenistroj

ma ne ja sam stari ovde sam od jos pre 6 meseci nego se promenijo klan pa zato da mogu ljudi da me prepoznaju

don_gagi

A sto je najgore ni ne pokusavate da bar malo sakrijete sumnju na nove profile...ili vas zaista ne mrzi da se malo malo pa ponovo registrujete, otvarate nove mail naloge samo radi foruma...  :facepalm:

paklenistroj

pa sta meni pricate a vidite ovog caspera sto je napravijo post i ovog fake citera.i on ima 2 posta pa mu niko nista ne kaze.ni vi se niste registrovali sa 518 posta

don_gagi

Quote from: paklenistroj on June 23, 2010, 05:49:48 PM
pa sta meni pricate a vidite ovog caspera sto je napravijo post i ovog fake citera.i on ima 2 posta pa mu niko nista ne kaze.ni vi se niste registrovali sa 518 posta

:-\

ToTo

Casper i pakleni stroj, procitajte pravila foruma. Posle toga moze rasprava, hvala.

paklenistroj

jel za ono da se predstavimo?
jel moze u temi Igrac trazi klan ili kako? :hmm

ToTo

Moze i u temi, gde raspravljate. Ove nikove ne koristite u igri, ako uopste igrate, pa je red da znamo s kim pricamo.

paklenistroj

ali ja ne igram cod2,samo cod4.
al to i nije bas neki problem?
mislim,mogu da instaliram ako hocete,sacu da vidim na netu jel ima da se skine :nervous:

ToTo

ugly.fender

ovaj  momcic  nije  normalan   :D

trololo

ma vidi se da je retard neki ne znam kako je uspeo da resi antibot pitanje sigurno je imao pomoc :)