iNfamous-clan.com | CITERI

Started by pxzyy [@] m@x], June 13, 2010, 08:22:04 PM

Previous topic - Next topic

pxzyy [@] m@x]

e ovako igrali smo onda je njihov ADM uso u spec i na tsu govorio svojim igracima gde su evo slike , JOS NIJE ULAZIO NEGO SE SAMO PREMESTIO U SPEC...Onda onaj FilipV sto je kikan iz klana vracen je igra warove ali nije u rosteru  sa 2 xf: ivo3003 sada se zove Verbatim , cak su ukljucili i mombot

pxzyy [@] m@x]

A jos je M@GE koji je potpisan bio kao low nestao u 19:35 posto je korstio AIMBOT da ga nebi smarali axaxxaxax
evo moj igrac sta je reko
[19:30] Ac1d `.': low ima aimbot..
[19:30] Ac1d `.': puca po jednom liku
[19:30] Ac1d `.': i ja mu doden iza leda i cim izletin on se okrene ono brzo
[19:31] Ac1d `.': i falia me jer nije namisten na head nego na torso

AlekSerbia

koliko ja vidim .. na kraju leta . ostace par klanova .. svi ostali il ce bit banovani .. ili ignorisani .. sto se tice ovog klana .. ostajem bez komentara .. DRIFT zna moje misljenje :)

pxzyy [@] m@x]

Team.iNfamous*DrDrift

M@X  LOGICNO DA SI TO NAPISAO JER SI KIKAN  IZ KLANA (ZBOG NEKOG KUR*A STO IMAS ...)

DRUGA STVAR !!!!! IZGUBILI STE ..i ZNATE DA GUBITE.....

TRECA : u vezi filipa ....DECKO JE KIKAN I NIKAD SE NECE VRATITI.....samo je nekad sa nama na TS ali kakve to veze ima....nidje nista veze sa vezom

CETVRTA I NAJBITNIJA !!!!!!!!!!!!!!!!    ISPO SI TAKVO GOV*O STO OVO POSTAVLJAS.....POKAZALO SE KAKAV SI COVEK....JEDAN MALI BALAVAC...KOJI SVOJE MOMACKE DANE  PROVODI NA KOMPU..mada nije ni to bitno....bili smo super i sve do jaja....a ti ovako...da pljujes i lazes....SLUSAJ AKO TE NEKAD SRETNEM NA ULICI ....JOJ...ma necu sad ovde da pretim.....

Izvinjavam se BITANGAMA zbog  VELIKIH SLOVA

MuNzE

Pod prvo ne kapiram sta poztizes time sto stavljas sliku gde sam ja u speku...mislim omg nidje veze....ne razumem...to jel znaci niko nikada nije bio u speku tokom wara...drugo dobili smo war jer je  na nasoj mapi bilo mapi 13-7...logicno da ti je krivo ne samo zbog wara vec pogotovo zbog toga jer sam te kiko iz klana...trece ti navodis da smo mi imali nesto..ne bi ja reko seceru.....naprotiv ja mislim da je neko od vasih imao cit jer ste nas ubijali kroz smoke i svaki put prefire...i da evo i moj screenshot gde je vas igrac u speku i govori vama gde smo mi i tako je ostao u speku skoro punu minutu ....tako da Maxi stvarno mislim odrasti malo i izadji u svet.
Screenshot

Uploaded with ImageShack.us

pxzyy [@] m@x]

kao prvo tek je uso a posto nemate razlog i sada se izvlacite ... onda ste ga kikali da bi dobili i decko vise nije uso tako ta pst, sto se tice drift kiko si me iz klana zato sto si mi reko da imam 10 min. da napustim UN1TED koji nikad necu napustiti i ti si me kiko i sada tu ubacujete neke price ... daj bre citeri ste ... e pst !!!

pxzyy [@] m@x]

Sto se tice filipa video sam da nosi nick i igra war za vas ...

pxzyy [@] m@x]

sto se tice ulazenja u spec to ste radili i kad smo bili u klanu... Sync je uso u igru i bio u spect dok je birao oruzije i tim !!! a ti si u toku igre presao i pricao na TS gde se nalazimo ... a sad cu ja ispasti kriv sto sam u pravu... vi izmisljajte sta ocete !!! Ja znam sta je istina!!!TAKO CE I OSTATI !!! A pogle sta pise dole 0:02 jos nije ni krenula runda tako da PST!!!

pxzyy [@] m@x]

a i reci cu samo driftu Ljubomorne duse mogu da mi pu*e !!!

pxzyy [@] m@x]

Da nisam u pravu nebi ovo ni kacio na web !!!

MuNzE

Pod prvo max nisi samo kikan zbog UNITED-a vec i zbog toga sto su svi u klanu pricali da si u poslednje vreme palio wh i pratio po zidovima....sad se pravdaj koliko hoces da si posten boli me kurac kikan si i nisi vise moja briga jer nisi u mom klanu. E zato si kikan seceru samo da znas ako nisi skontao do sada, dalje taj vas je bio u speku CITAJ STA SAM NAPISAO SKORO PUNU MINUTU, znaci nije tek usao pa birao oruzje vec je bio duze u speku pa sam ga onda kikao jer nije htio da predje kod vas. Izgubili ste war posteno i kraj price...a to da smo mi citeri...pa seceru sto onda nisi odavno izasao iz klana dok si bio kod nas, video si da smo posteni i kako igramo....da smo nesto imali ti bi odavno posumnjao i komentarisao i nekome pricao o tome...nego ma jok....cim si kikan iz klana odmah smo citeri...tipicno za tebe krivo ti je jer si kikan i napadas.....Dalje Filip ne igra sa tagom nigde nemoj da lazes....dalje nece se nikada vratiti u klan kunem ti se...i nije igrao warove za nas od kada je kikan niti ce igrati...toliko....necu se vise raspravljati pisi sta hoces.....

pxzyy [@] m@x]

Ja pricam samo istinu :)... i Nista osim istine nabavi dokaze radi sta oces ... BRATE ZNAM DA NEXAAM I BMK za druge... ja znam za sebe za one koji mislie da hackam boli me kurac ... nek idalje misle !!! JEDNOM CITERI UVEK CITERI! !! !

STEK

pxzyy [@] m@x]

Sync1995

e de lik sta ti glumis tu nekog heroja na ss se vidi jos runda nije ni pocela. Ja imam rama 512 u cod2 iam jedva 60-100 fpsa treba mi barem 1 minuta se  konektam na srv i kad  se konektam treba 10 sec da se odmrzne lag ja sam vidio na monitoru pise SPEC SPEC i folowing btw nismo uopce bili na ts tj.barem ja nisam i nisam im nista mogao rec cim se odmrznila slika dobio sam kick zato stfu a st ose tice prvog ss mi smo tebe molili da izadjes iz specta  a ti si namjerno usao u njega i nisi izaso cijlu rundu zato bolje se poklopi usima. Ja mozda nisam neki pro 2000+ kao ti npr ako jesi... ali znam kad neko ima aimbot ili koncept isti shit a dobro sam to vidio i imam demo kada je Low=nick samo se okreniosa 360 i odma poceo pucat... zato bolje suti...btw nisam ja kriv sto roditelji nedaju da kupim novi komp.

||_iNfamous_eRRor

Ae max samo gledas kako da nas sjebes..Kaze iNfamous-clan.com | citeri zato sto je MuNzE bio u spec hahaha  :tease i da mombot hahaha nez ja ko je kod nas na war neki dan koristio taj mombot! :omg:

pxzyy [@] m@x]

||_iNfamous_eRRor

Da da..I on a i ti si onda upalio... potvrdice i LuCkeR i Drift a moze i Filip tako da FOF! :whip3: :whip3:

Team.iNfamous*DrDrift

Izvini max....jel bi ja treba da budem ljubomoran na tebe...haha...zbog cega...zbog cod-a ...ne ne sine

Ja ovo igram iz zajebanicije...meni nije ovo zivot ....

Drugo kad nadjes picku ...bilo kakvu ^_^  ..javi se

Trece  i sam znas da si debil..al ne mozes to da podneses...

OVO JE OFF TOPIC .... IZVINJAVAM SE !!!!

DexonDee

Sto se stalno svadjate? Sa tom svadjom nigde necete stici,a i ovde na Forumu okacite nesto i nista!!! Ako imate neki problem lepo idite na X-fire i kazite adminu to je bar moje misljenje  :peace:

sniper elite

Ko o cemu DRIFT o ribama   :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :hat

Team.iNfamous*DrDrift

Jbga za RIBE zivim    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ;D 

Dexon  Svadjamo se ...zbog nekih gluposti...to si potpuno u pravu i slazem se sa tobom....postoje mnogo vaznije stvari u zivotu  od nekog lika u specu itd ..

aa Scare   "Moras biti mirodjija u svakoj corbi"  © // bitange // ToTo   ;D

ToTo

Quote from: DexonDee on June 14, 2010, 12:59:13 PM
Sto se stalno svadjate? Sa tom svadjom nigde necete stici,a i ovde na Forumu okacite nesto i nista!!! Ako imate neki problem lepo idite na X-fire i kazite adminu to je bar moje misljenje  :peace:
+1

R@mzes

Ko je onaj ELVIS :D sto je  :icon_bad: United  :yahoo :yahoo  :super

Max ti si klinjo i zbog ovakvih stvatri sto radis i zbog onoga sto radis na warovima si kikan i nemoj vise da se isfuravas sa glupim temama, nego igraj cod2 ako znas  a ako ne znas imas i drugih igara  npr. savjetujem ti da  predjes na super maria.  :tease2

Ali kad bolje razmislim to je pretesko za tebe uzmi ti ipak nesto jednostavnije.  cao  :baby :baby :baby

sniper elite

Quote from: ||_iNfamous_DRIFT on June 14, 2010, 05:54:54 PM
Jbga za RIBE zivim    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ;D 

Dexon  Svadjamo se ...zbog nekih gluposti...to si potpuno u pravu i slazem se sa tobom....postoje mnogo vaznije stvari u zivotu  od nekog lika u specu itd ..

aa Scare   "Moras biti mirodjija u svakoj corbi"  © // bitange // ToTo   ;D
AHHAHAHA !! Ma smesno mi cela ova stvar i ovaj cod2 i sve na ovom glupom internetu porepiremo se ko bolesnici neki, a mirodjija sam jer volim ovu rubriku cheats/Prijave nedozvoljenog ponasanja .... tu kad udjem i kad pocnem da citam moram posle najmanje 2 puta da idem u wc sve mi je nekako detinjasto aaa ali sta da se radi! Drift cimni cim zavrsim prijemni idemo da rokamo ribe povescu i Kechera i on je sexualni manijak  :rofl  :rofl  :rofl

Team.iNfamous*DrDrift

Kecher ^^   seksualni manijak za kompjuterom  :rofl :rofl :rofl :super

ZNam da mislis gotovi smo,nema nas,IPAK dolazi  INFAMOUS sada jaci nego ikad.
Sedimo za stolom, u stabu infamous-a,
zakljucana vrata, brat do brata, tri sata,
kujemo plan nasheg sledeceg napada.
©BS

Darkman Ki-Ninja

Jacⱪ Sparroⱳ™

DexonDee

Sace reci bio sam pijan pa nisam znao sta pisem :P :peace:

pxzyy [@] m@x]

MA BMK znao sam sta pisem, nego me mrzi da se prepirem sada sa svima ...

ToTo

Quote from: m@x] on June 16, 2010, 01:02:01 PM
MA BMK znao sam sta pisem, nego me mrzi da se prepirem sada sa svima ...

Jbg Max, preterao si, sta da ti kazem

KNjAZZ

Max je mali s....a (PPPPPPP) krivo mu je zato sto je kikan zbog mombota,

a sto se tice riba ja sam driftu odavno reko da ix pojede on ne slusa :) :) :) :) :) :yes :( :thumbdown :super :D :rofl :o 8| :down ;D :o :shok 8) :|| :happy :ok2 :this :jump :icon_dick: :rant2: :suicide :-[ :diablo :-\ :-* :-* :dummy :wah :rnr :punk :scenic :icon_eek: :icon_exclaim: :icon_twisted: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :icon_bad: :violin: :violin: :violin: :violin:

sniper elite

Knjaz da li ima neki smiley koji nisi stavio  :rofl  :rofl  :rofl

pxzyy [@] m@x]

axaxaaxax Max je kikan zato sto nije hteo da napusti UN1TED a sad a pricate sta ocete axaxaxaxaxax ...

pxzyy [@] m@x]

Mozete da pricate sta ocete , Nabavi mi dokaz i prestajem igrati COD2 !!!

KNjAZZ

Quote from: $carFace on June 17, 2010, 02:41:27 PM
Knjaz da li ima neki smiley koji nisi stavio  :rofl  :rofl  :rofl

ne znam xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Team.iNfamous*DrDrift

Slusaj max...pi*durino mala(izvinjavam se clanovima foruma zbog psovanja...al pun Kur*c mi svega) ne smes da se javis na fejsu...a ovde nesto se*es

Nama ne treba dokaz ...jer mi imamo oci i usi ...i sam si rekao jedom meni na TS-u ...da ga imas ...i da si ga dao filipu(eto objasnjenja odakle filipu cit)
da da rekao si:
Ti-"Imam mombot,ali NE KORISTIM GA"
Ja-"Koji ce ti to?"
Ti-"Pa nekad mi FPS padne ,pa ukljucim (smeh u pozadini)"
i onda sam ja rekao munzetu...pa ste vi nesto pricali neam pojma...i da  u ostalom i jedan od sporednih razloga je sto nisi hteo da izadjes iz United Tima ..mada ne bitno...BITNO JE DA SI CITER mali raspali ...Koji vise ne zasluzuje ni trenutak paznje na ovom forumu
Mozes samo da se pokrijes usima i da cutis .
Svaki dalji tvoj komentar bice suvisan .

Ako JOS NESTO  pri*eres  meni ili nekom od clanova klana "||_iNfamous_" ... Videces  sta ce biti (ne zelim o tome ovde)Najbitnije je da zivimo u istom gradu,sreca po mene,ne srece po tebe.(ovo ne shvataj kao pretnju vec samo ti kazem sta ce biti)
Zbog takvih de*ilaaa kao sto si ti...Klanovi propadaju,tacnije ja i munze se mucimo 1 godinu da nesto izgradimo i napravimo,a onda dodje par citera poput tebe i zase*e sve.
OD SAD KLAN INFAMOUS ZA REGANJE TRAZICE I BRIS IZ GRLA I KRVNU SLIKU .
A sad uzdravlje i uzivaj u mombotu dok te ne provale.

pxzyy [@] m@x]

Decko ovako za fps nisam reko... Nemoj da lazes.... na facu ti se nisam javio zato sto sam bio afk video sam tek u 2h uvece i koga ces bre ti da zoves malim kad sam stariji od tebe... !!!

pxzyy [@] m@x]

Drift znas kako kazemo mi... Hrabar na recima, Kukavica na delu !!!

Team.iNfamous*DrDrift

hahah ta ti je dobra...dobro si sebe opisao...
ovaj kakve to veze ima sto si stariji.Ti si za mene mali jer..po citave dane blejis kuci u ekran(mada nemam nista  protiv takvih ljudi..i ja sam nekad bio takav,nego imam protiv ljudi koji su takvi a budale su).Nisi usto sa te stolice od Nove Godine.
Ja sine treniram kick box 4 god  ..i dobijam i dajem batine svaki dan..i navikao sam na to.
Nista max doci cu ti pojasnim par stvari posle prijemnog,msm ne zelim preko foruma.

BITANGE MOLIO BIH DA OVE POST-ove SVE IZBRISETE(jer su  :offtopic i ne potrebni su) Hvala Unapred!!!

pxzyy [@] m@x]

lol 4 godine kick box to opet neka laz ko da ti je brat vodja radovca jeli axaxaxxaaxaxxax de nemoj molim te tresem se sav

Team.iNfamous*DrDrift

idi leci komplekse negde drugde...

S-V Nemanja77

S-V Nemanja77

predlazem ovome malom da dodje u jagodinu, Cika Palma ima odlicam Kick boks klub

pxzyy [@] m@x]

stewzoR

Internet cini cuda, i najvece pi*ke imaju muda  :tease
No offense  8)