News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

dokle?

Started by DexonDee, June 06, 2010, 06:04:26 PM

Previous topic - Next topic

DexonDee

Ovako ne vredi vise igrati samo se covek nervira vecinom igram na MIX serveru i samo trpim vredjanja. Nikad nikome nisam rekao losu rec stvarno ima dobrih igraca na MIX-u i kad igram sa njima niko nikoma ne kaze losu rec,a ovih par kojih sam slikao nikako da prestanu!

Evo Vam slike ima ih par dosta je ako zelite jos dobicete.

AlekSerbia

Dobro . aj ovo opalim . te g**** .. to je standardna stvar . to ce ti rec i drug izadje ko sala . ali ono bem ti sve muslimansko . e to vec je ruzno ali . jbg . deca su deca . sa malo kulture ..

DexonDee

E pa ti igras isto na MIX-u i sam vidis koliko puta dodje neko tako i pocne da nas vredja,a to za nacionalnost stvarno nije ok.

AlekSerbia

Quote from: DexonDee on June 06, 2010, 06:20:41 PM
E pa ti igras isto na MIX-u i sam vidis koliko puta dodje neko tako i pocne da nas vredja,a to za nacionalnost stvarno nije ok.

Dobro to je istina . pisu svasta .. ali uvek imas resenje za to . ja na primer odma . cim neko napise nesto u fazonu psovanja  odem na xf . nadjem zverka ili gvozdenog .. napisem nik .. i covek nestane .. sa servera .. ne vredi ti nista pisat ovako na forumu iskreno . jer  svi mi to znamo pa cak i bitange kako . i sta se pise .. i niko ne moze da dezura i za svako psovanje da izbaci .. to ce uvek biti prisutno na svim serverima .. i moze samo trenutno da se sankcionise . nista vise ..

DexonDee

Quote from: =Alek= on June 06, 2010, 06:26:43 PM
Quote from: DexonDee on June 06, 2010, 06:20:41 PM

Dobro to je istina . pisu svasta .. ali uvek imas resenje za to . ja na primer odma . cim neko napise nesto u fazonu psovanja  odem na xf . nadjem zverka ili gvozdenog .. napisem nik .. i covek nestane .. sa servera .. ne vredi ti nista pisat ovako na forumu iskreno . jer  svi mi to znamo pa cak i bitange kako . i sta se pise .. i niko ne moze da dezura i za svako psovanje da izbaci .. to ce uvek biti prisutno na svim serverima .. i moze samo trenutno da se sankcionise . nista vise ..
Da znam al ovim momcima nije prvi put da nekome tako psuju majku pa nek vide admini ovde ko su pa da znaju!

AlekSerbia

DexonDee  dobro :) naravno da je ovo ok sto si ostavio :) uradice valjda nesto u vezi ovoga :D nego ajmo mi na mix sad :D ako neko pocne psovat ja cu da ispisem tj da im ispricam celju bajku Snezanu i sedam patuljaka cisto da im skrenem paznju :) a mozda i da ih uspavam :D .. hahaha :)  :bye2

Eskimko

batali taj mix i garage to ti je shit serv igraj na mainu

ugly.fender

Quote from: Eskimko on June 06, 2010, 06:52:22 PM
MAIN  nazalost polako ali sigurno, pocinje da lici  na  tu istu  garazu i mix  :hmm

Eskimko

Quote from: ugly.fender on June 06, 2010, 07:13:50 PM
MAIN  nazalost polako ali sigurno, pocinje da lici  na  tu istu  garazu i mix  :hmm
ne brini uskoro prelazi na org tako da ce samo kulturni da ostanu    :hat

AlekSerbia

Eskimko Sta fali Mix i Garage ??? ....

Eskimko

garage- imas onaj power mode ako se tako kaze pa se lakse pogadja covek,to ne valja,drugo sto svi bacaju one bombe ko debili,bace vise bombi nego sto ispale metkova,a mix ne valja imas one zajebancije lecis se krvaris,nemas onaj x-ic kad pogodis nekoga,i da ne zaboravim za garazu da tamo uvek neko cituje i psuje ko lud jer tamo nikad nema admina

AlekSerbia

Quote from: Eskimko on June 06, 2010, 10:09:19 PM
garage- imas onaj power mode ako se tako kaze pa se lakse pogadja covek,to ne valja,drugo sto svi bacaju one bombe ko debili,bace vise bombi nego sto ispale metkova,a mix ne valja imas one zajebancije lecis se krvaris,nemas onaj x-ic kad pogodis nekoga,i da ne zaboravim za garazu da tamo uvek neko cituje i psuje ko lud jer tamo nikad nema admina
Hahahahahahahahahahahahahaha ESKIMKO :D :D :D :D :D :D   dali lud si ti .. pa mix je zbavan ..  jbt vidi se da ne znas da uzivas u igrici .. ti to sve . ono ozbiljno ... a da ti odg samo na ovo "nemas onaj x-ic kad pogodis nekoga"  pa ako je tebi to problem . onda batice moj ti si LOW .p.s."nemoj da se uvredis"  :wink: a garaza "tamo uvek neko cituje i psuje ko lud" pa psuje se i na main ... i isto ima chitera koliko ja znam ..  :stoner:

sniper elite

:rofl  :rofl  :rofl  :rofl evo ga Acke83, jao taj lik je bas ... dobar ... (malo sutra)  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl

ToTo

Jos jednom, nemozemo biti na pet servera, svi stalno. Imate xf, cimajte, kikacemo. Nevaspitane decurlije ce biti stalno, to se ne moze resiti dok serveri ne budu org. Moj xf: zftoto, pa cimajte kad sam tu. Molim i ostale bitange, da ostave xf, kako bi ih ljudi mogli cimnuti za kik u ovakvim slucajevima.

DexonDee

Vazi Toto hvala na XF :super

Eskimko

Quote from: =Alek= on June 06, 2010, 11:00:05 PM
Hahahahahahahahahahahahahaha ESKIMKO :D :D :D :D :D :D   dali lud si ti .. pa mix je zbavan ..  jbt vidi se da ne znas da uzivas u igrici .. ti to sve . ono ozbiljno ... a da ti odg samo na ovo "nemas onaj x-ic kad pogodis nekoga"  pa ako je tebi to problem . onda batice moj ti si LOW .p.s."nemoj da se uvredis"  :wink: a garaza "tamo uvek neko cituje i psuje ko lud" pa psuje se i na main ... i isto ima chitera koliko ja znam ..  :stoner:

u al je mix zabavan ubija u pojam,ajde majke ti objasni sta ti znaci to low kad si toliko pametan,vidis tu sta ostali pisu pa pises i ti da li bi nekad reko omfg??? razmisli malo sta pises

AlekSerbia

Quote from: Eskimko on June 07, 2010, 07:50:26 PM

u al je mix zabavan ubija u pojam,ajde majke ti objasni sta ti znaci to low kad si toliko pametan,vidis tu sta ostali pisu pa pises i ti da li bi nekad reko omfg??? razmisli malo sta pises
ne zelim da se raspravljam sa tobom . lepo sam ti napisao bez uvrede .. i okani se ti mix -a i garage .. a i na main -u te vidim jednom u mesec dana ... i ne moram da razmisljam nista . sto bih . to ti treba da radis ....

Eskimko

Quote from: =Alek= on June 07, 2010, 07:52:41 PM
Quote from: Eskimko on June 07, 2010, 07:50:26 PM
kako da me vidis kad igras na mix-u ahahhah
ne zelim da se raspravljam sa tobom . lepo sam ti napisao bez uvrede .. i okani se ti mix -a i garage .. a i na main -u te vidim jednom u mesec dana ... i ne moram da razmisljam nista . sto bih . to ti treba da radis ....

ugly.fender

rasprav(k)i nikad kraja   ;D

AlekSerbia

ToTo

Drzite se teme, otisli ste  :offtopic, mada ne znam sta bi se ovde jos moglo reci, a da vec nije receno  :ne_razumem

AlekSerbia

Quote from: ToTo on June 07, 2010, 10:54:04 PM
Drzite se teme, otisli ste  :offtopic, mada ne znam sta bi se ovde jos moglo reci, a da vec nije receno  :ne_razumem
Razumemo Chika TOTO :D

darkbgd

dexon dee policajac?

Spinx!!

darkbgd

onda da se nadam nekon dobrom mestu tik uz njega :super :yahoo

acke83

Quote from: sniper elite on June 06, 2010, 11:07:44 PM
:rofl  :rofl  :rofl  :rofl evo ga Acke83, jao taj lik je bas ... dobar ... (malo sutra)  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl
:icon_grrr: Imas ti drugar pametnija posla u zivotu? Sta si navro' na mene...mani me se, dosta sam ja bio dezurni krivac. Ja se samo iznerviram kada su citeri u pitanju, ali sam naucio da se suzdrzavam  :stoner:  A da sam bolji od tebe, to je sigurno  :tease2 Pitaj malo momke kao sto su Dokini, Propas i Kreowski, posto se sa njima igram svaki dan, a i privatno se druzimo, tako da  :whistling
Pozdrav, dodji bolje na MIX da prangijamo, tj da te prangijamo  :hooray: