||_iNfamous_FilipV

Started by dU Lee, June 06, 2010, 03:41:54 PM

Previous topic - Next topic

dU Lee

Dok sam igrao na garage serveru jedan lik pod nikom Kulijana je poceo da haka!I poceo je da menja nick Kulijana rename ||_iNfamous_FilipV pa ||_iNfamous_FilipV rename  Kulijana!

Evo snimka gde se vidi da ima NO RECOL I WH:http://www.xfire.com/video/2ce8ee/  :yikes:

Evo i slike gde on priznaje da je Kulijana: http://www.xfire.com/profile/stdusan/screenshots/?view#98709855  :yikes:

I dok sam gledao njegove slike na profilu video sam da koristi WH RADAR http://www.bitange.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3526.0;attach=1027;image  :yikes:

Toiko od mene! ;D

Eskimko

a di je ta slika kad on to priznaje?

STEK

a ko je uopce taj filipv!? :shok

dU Lee

Da,da sad ga niko ne poznaje!  :icon_grrr:

Team.iNfamous*DrDrift

sunce vam vase....pa lik  jedva puske zna drzat...( nekad bude prvi ..mnogo ga sere ) .....bez konkretnih dokaza...ne postavljate glupe teme...kad bi imao wh..itd...on bi bio uvek prvi kod nas na war-u itd..a obicno bude zadjni....tako da  :tease   ...nego to sa tim ss i glupostima mozes da se po*eres na to ....jer opet tu ima dosta pitanja... mozda neko je koristio tag itd ...a to sto je priznao da nosi kulijana tag...pa to je glupost....kad ga uvatis sa ip ..javi se :D ....samo da vam kazem on ima STATICKU IP ...lako je to proveriti

Team.iNfamous*DrDrift

joj boze...samo da imam malo vise vremena...i para...pa doveo bih svih 23 clana nase ekipe Na neki LAN da dokazem...ko smo i sta smo...

ne moze se ovako vise ...danas svako svakog naziva citerom ...sto je mozda i ok ..jer se ispostavilo da dosta "PRO" igraca sa nase scene imaju WH ..itd ....

ako se ovako nastavi....za par godina ako se bude uopste igrao cod2.... IGRACE SE SAMO  LAN

FilipV

E Drift samo opusteno brate vidis da su ovi debili,kad vec moram tako da se izrazim. Neka pisu i neka namestaju sta hoce i ako me banaju ja znam da sam cist i da nemam nikakvih cheatova, a to mogu i drugi potvrditi koji me poznaju. Vec su me smorili sa tim cheateru i tako. Neznam samo ko je na listi iz onih korisnika codehooka samo znam da niko iz infamousa nije... A oni mogu da pricaju sta hoce...  

pxzyy [@] m@x]

Ja ovde nista ne provaljujem za no recoil :)

Coyot

Quote from: m@x] on June 06, 2010, 05:21:07 PM
sta je uopce no rcoil ??

Eskimko

Quote from: Coyot on June 06, 2010, 06:14:00 PM
Quote from: m@x] on June 06, 2010, 05:21:07 PM
sta je uopce no rcoil ??
pa sama rec kaze,to ti je kad ti puska uopste ne trza

STEK

Quote from: FilipV on June 06, 2010, 05:00:25 PM
E Drift samo opusteno brate vidis da su ovi debili,kad vec moram tako da se izrazim. Neka pisu i neka namestaju sta hoce i ako me banaju ja znam da sam cist i da nemam nikakvih cheatova, a to mogu i drugi potvrditi koji me poznaju. Vec su me smorili sa tim cheateru i tako. Neznam samo ko je na listi iz onih korisnika codehooka samo znam da niko iz infamousa nije... A oni mogu da pricaju sta hoce...  
Miran KER!

sniper elite

ahhahahaha cist no recol i pogledajte video na 0:35 kako ga nisani kroz zid!!!Bez pravde hahah a sjos gledaj kako puca puska mirna sine qq lele :rofl  :rofl

Sta bitange kazu na ovo, da cujemo kad je kecher stavio da ima onaj radar isto je bila glupost a ovde se cisto vidi da mu puska ne mrda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :yikes: Jos su se u tom trenutku cela garaza zalila na njega da ima no recol hahaah

ToTo

Quote from: FilipV on June 06, 2010, 05:00:25 PM

O.K. evo mi smo svi debili. Nosio si nik kulijana, to je jasno. Pogledao sam video, i sad meni i ostalim ˝debilima˝objasni, zasto ti se ne mrda MP44, kad pucas? Ja znam zasto, znam i komandu za to, ali zelim tebe da cujem, bas me zanima odgovor?

dU Lee

Nema raspravke to je NO RECOL i  jasno se vidi i zato predlazem BAN!!! :icon_dick: :icon_dick:

Team.iNfamous*DrDrift

Filip je kikan iz klana.....(zato sto je bu*ala) ....mada moram da kazem na war-u nikad nista nije imao...barem ja tako mislim.....veroratno se zajebavao pa ukljucio....priznao mi je sinoc na teamspeak-u da je usao iz zajebancije sa no RECOL-om....et  i odbi mu se od glavu ....al sta je tu je ...

ko ce ga znati vise  mi dopizdilo.....ponavljam niko za niko nemoze 100% da tvrdi da je cis.....tako da se ja uopste vise i ne bunim kad me neko prozove citerom......sto i nisam...i voleo bih da dokazem....
Ajd uzdravlje  !!!

STEK

Quote from: ||_iNfamous_DRIFT on June 07, 2010, 02:24:01 PM
Filip je kikan iz klana.....(zato sto je bu*ala) ....mada moram da kazem na war-u nikad nista nije imao...barem ja tako mislim.....veroratno se zajebavao pa ukljucio....priznao mi je sinoc na teamspeak-u da je usao iz zajebancije sa no RECOL-om....et  i odbi mu se od glavu ....al sta je tu je ...

ko ce ga znati vise  mi dopizdilo.....ponavljam niko za niko nemoze 100% da tvrdi da je cis.....tako da se ja uopste vise i ne bunim kad me neko prozove citerom......sto i nisam...i voleo bih da dokazem....
Ajd uzdravlje  !!!
uso iz zajebancije... :o

pxzyy [@] m@x]

tebi krivo zato sto ti nedaju roditelji !!!!  :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :stoner: :stoner: :stoner:

ToTo

Sve sto je bilo  :offtopic, je pobrisano. Scare moras li biti mirodjija u svakoj corbi? Ajde probaj da se, u bar jednoj temi, ne posvadjas sa nekim!!! Drift, svaka cast na potezu, tako odgovorni ljudi postupaju. Infamous, uvek ste dobrodosli na nase servere  :hat

sniper elite

Toto nisam mirodjija ... negoo su nas optuzili da SEREMO kada je Kecher postavio topic da ima neki radar neko sranje, i sta sad ... buc ... ALI NEMA VEZE ...  :*  :rofl

i max to pitaj kechera da li mu daju ili ne, ja jos nisam polozio tako da nemam s cim da idem do smedereva ili negde drugde

ToTo

Quote from: $carFace on June 07, 2010, 10:59:15 PM
Toto nisam mirodjija ... negoo su nas optuzili da SEREMO kada je Kecher postavio topic da ima neki radar neko sranje, i sta sad ... buc ... ALI NEMA VEZE ...  :*  :rofl

i max to pitaj kechera da li mu daju ili ne, ja jos nisam polozio tako da nemam s cim da idem do smedereva ili negde drugde
O.K. postavili ste topic, nahvatali citera, ovo, ono.... reseno je i nema potrebe da se posle nasladjujete takvim stvarima, pogotovo sto je Drift reagovao ko covek, i pogotovo sto se ovde o tome oglasio. Mislim da je posle njegovog posta, svaka dalja rasprava nepotrebna.

stewzoR

Evo ga,FilipV se oglasava ponovo,chat s' njim

[22:23] EUNET stewzoR__: hi
[22:23] Stek[M]aker: HY
[22:23] EUNET stewzoR__: do i know ya?
[22:23] Stek[M]aker: yes men
[22:23] EUNET stewzoR__: hmm
[22:23] Stek[M]aker: Serbia
[22:23] EUNET stewzoR__: ya?
[22:23] EUNET stewzoR__: and u are?
[22:23] Stek[M]aker: i ja
[22:24] EUNET stewzoR__: ko si ti ?
[22:24] Stek[M]aker: ma samo sam te add da budemo prijatelji novi sam i tak
[22:24] EUNET stewzoR__: ok...
[22:24] Stek[M]aker: 1vs1
[22:24] Stek[M]aker: hoces
[22:24] EUNET stewzoR__: cb?
[22:24] Stek[M]aker: ok link
[22:25] Stek[M]aker: you server
[22:25] Stek[M]aker: ???
[22:25] EUNET stewzoR__: link me
[22:25] Stek[M]aker: just second
[22:26] EUNET stewzoR__: fuck off haxor
[22:26] Stek[M]aker: molim
[22:26] Stek[M]aker: ???
[22:26] EUNET stewzoR__: cb link fast
[22:27] Stek[M]aker: samo sec da se ulogujem odavno nisam igrao cb
[22:28] Stek[M]aker: zaboravio sam pass
[22:28] Stek[M]aker: sad cu samo sec
[22:34] Stek[M]aker: uff nasao sam
[22:34] Stek[M]aker: http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid=8842321&wars=1
[22:35] EUNET stewzoR__: a to si ti haxoru
[22:35] EUNET stewzoR__: huhuh
[22:35] Stek[M]aker: ko hahor
[22:35] EUNET stewzoR__: provalili su te na bitange forumu
[22:35] Stek[M]aker: sta pricas ???
[22:35] EUNET stewzoR__: FIlipV
[22:36] Stek[M]aker: neeee
[22:36] Stek[M]aker: omg
[22:36] EUNET stewzoR__: nego?
[22:36] EUNET stewzoR__: sto se sad izvlacis?
[22:37] Stek[M]aker: ne izvlacim se ne znam o cemu pricas

STEK

jos mi ukro NICK :yikes:...jebo je jeza u ledja  :fighting:
:rofl

Team.iNfamous*DrDrift

ma moze on pravit 200 profila....al nema nazad.

ima statisticku ip adresu(za one koji ne znaju,adresa koja se ne menja). tako da se moze vrlo lako proveriti da li je on.

sniper elite

Quote from: ToTo on June 07, 2010, 11:25:32 PM
Quote from: $carFace on June 07, 2010, 10:59:15 PM
Toto nisam mirodjija ... negoo su nas optuzili da SEREMO kada je Kecher postavio topic da ima neki radar neko sranje, i sta sad ... buc ... ALI NEMA VEZE ...  :*  :rofl

O.K. postavili ste topic, nahvatali citera, ovo, ono.... reseno je i nema potrebe da se posle nasladjujete takvim stvarima, pogotovo sto je Drift reagovao ko covek, i pogotovo sto se ovde o tome oglasio. Mislim da je posle njegovog posta, svaka dalja rasprava nepotrebna.

Okey Toto, izvinjavam se! Drift  :flag_of_truce  :tongue2

KNjAZZ

Ma vi ste svi lowsi ko sme 1v1 samnom da ga pokidam xDDDDD

||_iNfamous_eRRor

To knjazz matoriii hahahahaha...

stewzoR

Quote from: KNjAZZ on June 08, 2010, 04:13:28 PM
Ma vi ste svi lowsi ko sme 1v1 samnom da ga pokidam xDDDDD
Optimista  :super

pxzyy [@] m@x]

Spartanac

Quote from: STEK on June 07, 2010, 11:54:39 PM