News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Lan for Fun (Dragoni,Grupa Vozd i Bitange)

Started by Raz, May 27, 2010, 07:58:47 PM

Previous topic - Next topic

Raz

Pozdrav Bitange...
Moja ekipa i ja bi hteli da vas izazovemo na LAN war u igraonici Matrix u Novom Sadu,uslovi su jako dobri,shto vam je nadam se poznato.
Pa ukoliko ste zainteresovani skupite 5 ljudi pa se javite da se dogovorimo...
xf:razbijam

$tring

Quote from: Raz on May 27, 2010, 07:58:47 PM
Pozdrav Bitange...
Moja ekipa i ja bi hteli da vas izazovemo na LAN war u igraonici Matrix u Novom Sadu,uslovi su jako dobri,shto vam je nadam se poznato.
Pa ukoliko ste zainteresovani skupite 5 ljudi pa se javite da se dogovorimo...
xf:razbijam

Skupljeno! :D Nisam pricao sa ostalima, ali kapiram da ce hteti... Samo da definiesmo mesto zlocina. Neka subota/nedelja bi bila ok.

Raz

Mesto  :whip je igraonica Matrix,Futoska 1...
A mozhe nedelja?

cod.Gaming_Quicker

Ovi su neki opasni cim imaju hrabrosti da izazovu bitange  ;D.Srecno junaci.

$tring

Quote from: Raz on May 27, 2010, 08:06:58 PM
Mesto  :whip je igraonica Matrix,Futoska 1...
A mozhe nedelja?

Cujem se sa ostalima pa ti javim! :)

Spinx!!

Bit ce jebeno brijem klanje :DDDDDDDD  :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting:

Raz

Quote from: cod.Gaming_Quicker on May 28, 2010, 12:26:56 AM
Ovi su neki opasni cim imaju hrabrosti da izazovu bitange  ;D.Srecno junaci.
Hvala matori :super Ali sreca bas nema nikiakve veze sa onom sto ce da usledi. tj. :whip

$tring

Za sada sigurnih 3, ali skupicemo.... Trebalo bi rezervisati onda igraonicu. Samo da potvrdim da nas ima 5.
Nego jel vam odgovara recimo 17-21? :) Opicimo 4-5 sati.... (sa pauzama izmedju da malo odmorimo prste) ... 

PICAj3La

jejj lan igranje:)

nadam se da nece niko ispaliti u nedelju, ne poteze mi se iz BG-a samo da bih videla vrata igraonice :)

Raz, please samo potvrdi najkasnije u subotu vece, da li ostaje dogovor za nedelju?

$tring

Nas ima 5 za nedelju u 17h. Rezervisite igraonicu i potvrdite dolazak pa da se vidimo tamo... Takodje bilo bi dobro da neko od vas ostavi mobilni telefon (private message) pa da se vidimo preko nisana...  :clapping2

Raz

Igraonica je zakana od 5 do 8.  :super Mi dolazimo . Spremite se za  :whip3:          ;D     Vidimo se sutra  :bye2

$tring

Quote from: Raz on May 29, 2010, 11:58:07 AM
Igraonica je zakana od 5 do 8.  :super Mi dolazimo . Spremite se za  :whip3:          ;D     Vidimo se sutra  :bye2

Predlazem da se nadjemo u 16:30 kako bi se svi namestili, instalirali PAM i tako te stvari.... :) Vidimo se i cujemo...

Grande S

Odlichno,jedva chekam...bice dobra zaebancija!!! :super

Raz

Momci i Picajzlo, dobra partija. Nadamo se da cemo igrati sledece nedelje opet!?  :whip
;D

SALTSTONE

Quote from: Raz on May 30, 2010, 11:01:40 PM
Momci i Picajzlo, dobra partija. Nadamo se da cemo igrati sledece nedelje opet!?  :whip
;D

Bilo je lepo pucanje :D  Vidimo se opet iskoro  :clapping2

Spinx!!

moze li neki SS da vidimo rezultat koji je bio

Spinx!!

hello moze li rezultat statistika nam nista ne znaci  :stoner: :stoner: :stoner: :stoner:

[WC]=MaN UtD FaN=

I..ko je na kraju dobio? Preko statistika se ne moze videti  :)

Grande S

Eo ovako,poshto nisam uzeo SS sa iz igraonice,rezultati su sledeci:

Burgundy  7-4 za Dragone
Toujane   6-5 za Bitange
Matmata  4-4
Carentan  7-4 za Dragone
Leningrad  16-15 za Bitange

Znachi to mu dodje:38-34 za Dragone... :super

SOLID

Quote from: Grande S on May 31, 2010, 10:55:07 AM
Eo ovako,poshto nisam uzeo SS sa iz igraonice,rezultati su sledeci:

Burgundy  7-4 za Dragone
Toujane   6-5 za Bitange
Matmata  4-4
Carentan  7-4 za Dragone
Leningrad  16-15 za Bitange

Pa zato i nema SS-a  :D

Grande S

Otprilike...  :super

Citadel of Pain

Potvrđujem...kada se restartuje komp u igraoni, sve se briše pa nema ni SS-ova...

GG Dragoni  :clapping

Sledeći put dobijate batina!!!  :icon_grrr:

:P

MakiMDSS.rs

ni jedna slava ne traje vecno eheheeh samo napred :D

Al_Capone

ccc nista bez mene ne mozete tragedijeeeee :rofl :rofl

Grande S

Mi smo raspolozheni da s vama igramo bar jednom nedeljno,ipak nam je ovo bio tek drugi LAN war u zhivotima  :)  
Bice tu josh svashta u buducim LAN-ovima...

p.s. Mi ne volimo da tuchemo,mi samo  :whip3:

:P
[/quote]

Grande S

E da...onaj Leningrad je totalno neravnopravna mapa i inache na serverima,a kamoli u war-u i skill uopshte ne igra neku veliku ulogu,tako da msm da u buducim LAN-ovima ne bi trebalo da se igra,svaka druga je bolja,nadam se da se slazhete...

Citadel of Pain

Quote from: Grande S on May 31, 2010, 04:40:01 PM
E da...onaj Leningrad je totalno neravnopravna mapa i inache na serverima,a kamoli u war-u i skill uopshte ne igra neku veliku ulogu,tako da msm da u buducim LAN-ovima ne bi trebalo da se igra,svaka druga je bolja,nadam se da se slazhete...

Carentan  7-4 za Dragone
Leningrad  16-15 za Bitange

:hmm

Grande S

$tring

Quote from: Grande S on May 31, 2010, 07:15:07 PM
Ne kontam shta si hteo reci s tim... :hmm

Pa da verovatno da mapa nije neravnopravna... :) Posto ste i vi, i mi rusi. A zavrsilo se 16:15 ... No, ako bas necete ne moramo.... ali Libiju nemojte da eskivirate! :D

$tring

Inace, nedelja i nama savrseno odgovara... godinama smo nedeljom isli u igraonicu...  :punk

Al_Capone

Leningrad na LAN-u, pa nema bolje mape fkt...

BANA

Pozzz svima!!! Svaka cast za war,u zivotu se nisam tako namucio,bilo je pravo pucanje!!! Nadam se da ce i u buduce biti sve fer i korektno kao sto je bilo u nedelju!!! Pucanje je bilo HC tako da jedva cekam sledeci mec!!! Pozzzzz :icon_bad:

Fair Play FIRST!!!!!!!! :yes :yes :yes :yes :yes :yes

Grande S

E String batice,pogreshno si me razumeo,neravnopravna je mapa jer se zna da ce Rusi sigurno da pobede,samo je pitanje ko ce vishe flaga da odnese sa Rusima,a to je stvarno shit,jer u bilo kojoj drugoj mapi mozhe da pobedi bilo koja od dve ekipe...
Jes bilo neizvesno kad smo igrali,ali opet ja sam se smorio ko dzoger,samo cepanje sa PPSH i to je to...BZV!!! :icon_grrr:

$tring

Quote from: Grande S on June 01, 2010, 10:13:35 AM
E String batice,pogreshno si me razumeo,neravnopravna je mapa jer se zna da ce Rusi sigurno da pobede,samo je pitanje ko ce vishe flaga da odnese sa Rusima,a to je stvarno shit,jer u bilo kojoj drugoj mapi mozhe da pobedi bilo koja od dve ekipe...
Jes bilo neizvesno kad smo igrali,ali opet ja sam se smorio ko dzoger,samo cepanje sa PPSH i to je to...BZV!!! :icon_grrr:

Delimicno i jesi u pravu.... Ja lenigrad ne volim samo zato sto se moze doneti jako puno zastavica. Rusi jesu nadmocniji, ali ako dobro naucis da igras leningrad nemci cesto mogu ruse staviti u polozaj da ovi ne mogu mrdnuti sa spawn-a. Isto to sto rusi u vecini slucajeva urade nemcima. Mi smo mapu igrali davno, pa smo jedno vreme prestali da je igramo i sada se ponovo vratili. Meni je ok mapa za LAN. Inace se izbegava na takmicenjima samo zbog mogucnosti da neki klan moze lako cheat-ovati, odnosno tesko je provaliti da li neko ima WH. Nas rezultat 16:15 samo pokazuje koliko smo bili ravnopravni. Mi smo doduse mogli znatno bolje odigrati kao nemci, ali sta sad....

U svakom slucaju, super druzenje i naravno da ga treba ponoviti!  :handshake:

Grande S

Ako vi hocete mozhemo opet u nedelju da zakazhemo,ili neki drugi dan ove nedelje?

Citadel of Pain

Quote from: BANA on June 01, 2010, 02:57:16 AM
Pozzz svima!!! Svaka cast za war,u zivotu se nisam tako namucio,bilo je pravo pucanje!!! Nadam se da ce i u buduce biti sve fer i korektno kao sto je bilo u nedelju!!! Pucanje je bilo HC tako da jedva cekam sledeci mec!!! Pozzzzz :icon_bad:

+1

I ja jedva cekam!  :icon_grrr:    :P

Nikada do sada lan war u NS nismo izgubili, malo smo potcenjivački ušli u meč i odmah dobili packe  :whip3:

Revanš će biti sjajan  :clapping

Pronaći dva klana u Novom Sadu koji vole da baci drugarski LAN za bitange je neprocenjivo  :)

Još samo da nam VOнD STIGNE, odnosno da ih Kordoba malo zategne, a na dobrom je putu,
i eto nama mini turnira nedeljom!   :wah

Citadel of Pain

Quote from: Grande S on June 01, 2010, 10:13:35 AM

Ovo je prihvatljiva primedba, ali je opet subjektivna, stvar je igračkog ukusa.

Ja volim posle par mapa štekanja, malo da se bacim u rush lenjingradski.

Ne kapiram kako ti je moglo biti dosadno u nedelju, meni mal' čuka nije otkazala. :o

Naravno ako je čitavom klanu to bilo smarno, mi je nećemo forsirati, mada je bzv da se mape izbacuju zbog ličnih preferencija.

A što se mene tiče mogu samo citirati presvetlog faraona:

Quote from: Al_Capone on May 31, 2010, 11:51:03 PM
Leningrad na LAN-u, pa nema bolje mape fkt...

BANA

Aloha :)   Sto se mene tice,mi biramo jednu mapu,vi birate jednu mapu pa sve i da izaberete Brecourt ja to postujem!!!

A mi takodje nismo nikada izgubili mada smo slabo igrali protiv Srpskih klanova,tukli smo Turke,Nemce,Holandjane i mnoge druge!!! Ali u zivotu se nisam ovoliko napatio!!! Mislim da smo nasli 2 ekipe koje cepaju pun gas,tako da se radujem svakom narednom susretu!!!

COD2 RULES  :rock3  :worth

Grande S

PICAj3La

drage volje bih se sjurila iz bga opet za ovo lan druzenje.. al mislim da necu biti u prilici.. (a verovatno ni u srbiji).. no jedva cekam sledece waricanje :)

apsolutno nisam imala predstavu kakvi ste kao protivnici.. i da budem iskrena nisam uopste mislila da cemo izgubiti.. kad ono medjutim  :o  :>

super ste igrali, mi smo malo kiksnuli, ali bice bolje sledeci put!:)