Vredjanje

Started by kordoba, May 12, 2010, 01:58:38 AM

Previous topic - Next topic

kordoba

Cestitam momcima iz klana Titans na sjajnoj igri... i pobedi naravno!

Ipak, sledeci put necu tolerisati psovanje na moj racun i na racun moje ekipe, jer razgovor izmedju mene i Zmije je prijateljski, sala, ... Covek me maestralno ubio i ja sam se nasalio na racun PB... uz dodavanje osmeha na kraju i cestitanju na potezu...
A to ne daje za pravo drugima da VREDJAJU

Ono: "Hoces jedan kompliment?" ... "Pandurcine, JEBEM VAS U NIKOVE..."  nije u redu...

To sto si se izvinuo sam shvatio kao ironicno izvinjenje, samo da me skines s` one stvari...

To sto ne znamo da igramo, ne znaci da nas treba vredjati...
Ako imaas problem sa uniformom, policijom to su vec druge stvari, ali ti ja za to nisam kriv...

Ali da ne umanjujem protivnikovu pobedu, koja je bila postena - jos jednom cestitam!

KordobA

Zver

QUOTE : PRAVILO

Kao sto vec znate Bitange klan ne tolerisu bilo kakvu vrstu vredjanja na svojim turnirima i serverima. Ovo pravilo bice vrlo strogo sprovodjeno i svaki klan koji ga se ne bude pridrzavao ce biti iskljucen sa turnira. Nas savet vam je da se u slucaju bilo kakve sumnje u regularnost meca ne obracate protivnickom klanu na say all vec mec odigrate do kraja i slucaj prijavite administratorima koji su ovlasceni da procene da li je mec odigran po pravilima i ukoliko procene da je bilo neregularnosti oduzimaju bodove klanu.

Just say the word....

domohomo

Quote from: kordoba on May 12, 2010, 01:58:38 AM

Ipak, sledeci put necu tolerisati psovanje na moj racun i na racun moje ekipe, jer razgovor izmedju mene i Zmije je prijateljski, sala, ... Covek me maestralno ubio i ja sam se nasalio na racun PB... uz dodavanje osmeha na kraju i cestitanju na potezu...

Ono: "Hoces jedan kompliment?" ... "Pandurcine, JEBEM VAS U NIKOVE..."  nije u redu...

To sto si se izvinuo sam shvatio kao ironicno izvinjenje, samo da me skines s` one stvari...

Ako imaas problem sa uniformom, policijom to su vec druge stvari, ali ti ja za to nisam kriv...

Ali da ne umanjujem protivnikovu pobedu, koja je bila postena - jos jednom cestitam!

KordobA
Ma znaš pisat ali neznaš brate pakete namjestit nikako haahaha  :flag_of_truce

STEK

Kolko sam ja upoznat nikakvog vredjanja nije bilo od strane TiT@nS klana...tako da... :drinks2

kordoba

Quote from: STEK on May 12, 2010, 04:06:12 AM
Kolko sam ja upoznat nikakvog vredjanja nije bilo od strane TiT@nS klana...tako da... :drinks2
Tako da - Nisi upoznat...

Al` rekoh ne umanjuje pobedu koja je bila postena, te je slavlje opravdano. Zelim Vam uspesan nastavak takmicenja...

kordoba

Quote from: domohomo on May 12, 2010, 03:32:36 AM
Quote from: kordoba on May 12, 2010, 01:58:38 AM

KordobA
Ma znaš pisat ali neznaš brate pakete namjestit nikako haahaha  :flag_of_truce

Kada bih se ja pravdao svima za sve sto napisu, gde bi kraj bio...
Ne znam ja Bogu hvala mnogo toga, zato sam i tu rad da naucim...

MakiMDSS.rs

ja se izvinjavam kordobi jer nisam mogo da budem sudija i da sam bio prisutan bilo bih kikovanja ali i dok sam bio bilo je pravedno i zanimljivo 7:7 prva mapa sto znaci bilo je borbe i ako je bilo nekih reci nadam se da nece neko da svata preozbiljno a i ima dosta dece ovde od 15-xx godina , tako da izleti i po neki put nesto tako razumemo ih . :D

Leeman3

bolje nek se sam javi, nego da se log cita :D

ToTo

Javio se, ali u drugoj temi. Coyot, sledeci put dobro razmisli, pre nego sto nesto napises. Da sam usao par minuta ranije da sudim, ili da si umesto Kordobe naleteo na nekog idiota, tvoj klan bi igrao sa cetvoricom do kraja, i verovatno bi izgubio. Ipak, posto svi znamo da su i Kordoba i Solid extra momci, stvar je resena. Cestitam vam na pobedi, Woo3ce, extra partija na drugoj mapi, cestitke. Potrudite se da do kraja turnira igrate fer, onako kako Titansi inace i igraju koliko ja znam. Na serverima nema rasprava, za te stvari, tu je forum.

SOLID

Meni je stvarno zao sto je iz neke decije zajebancije ili cega vec doslo do ovolikog problema. Kao sto sam vec rekao , niko nije imao lose namere, ali isto tako ta zajebancija nije bila na mestu. Meni je licno muka od cele ove situacije, a verujem pogotovo i vama, ali ne znam sta vise da se uradi. Voleo bih kad bi se ova sva rasprava prekinula i da uzivamo u igri zajedno  :drinks2  :hat