News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

humani

Started by Eskimko, May 05, 2010, 04:46:52 PM

Previous topic - Next topic

Eskimko

neka kikuje neko onog zelenog humanog lagera ne moze da se igra od njega

zlenzlla

Quote from: Eskimko on May 05, 2010, 04:46:52 PM
neka kikuje neko onog zelenog humanog lagera ne moze da se igra od njega

Humani je maskota servera i time ima imunitet  :whistling

Spinx!!

El Muerte

Humani je jako dugo tu, posten je igrac nikada probleme nije pravio, a odlican je kada pocne nervirati klince i citere.
Moze se igrati kada god hoce, ma kakav mu ping bio.

ToTo

Quote from: El Muerte on May 05, 2010, 06:10:49 PM
Humani je jako dugo tu, posten je igrac nikada probleme nije pravio, a odlican je kada pocne nervirati klince i citere.
Moze se igrati kada god hoce, ma kakav mu ping bio.
Nisi u pravu. Pravio je probleme, provocirao, cak i mene, ali ne zna da sam ja cool tip, i da je potrebno malo vise od jednog indijanca da bi me izbacio iz takta. Ja sam ga ovih dana kikao par puta, ali tek kad vise igraca pocne da se zali na njega. Niko nije lud , upalicu i ja torente, pa da vidim kako ces me nanisaniti Muerte??? Takodje sam opominjao seljake, koji ne znaju na kulturan nacin da mu kazu da resi problem s lagom, nego odmah krenu s psovkama. Pre pola godine, dok jos nisam bio u klanu, i mene je jedna Bitanga kikala, i to bez ikakvog upozorenja, zbog laga. Ja kad lagujem, izadjem sam, toliko o tome.

VIP.er

Slazem se sa totom, stvarno kvari igru i narusava mi uzitak kad meci prolaze kroz njega, dok on naravno thompsonom ispuca ceo okvir pa neki metak mora pogoditi.

sniper elite

ma ovaj humani je botina ziva, resite nesto sa njim ping mu je iznad 130 uvek i laga ko ... sa karom nema sanse da ga pogodis  :omg:  :facepalm:  :||  :||

ugly.fender

Ja verujem  da neko  ima idola  u obliku  muzicara,glumca,sportiste i  sta  ti ja znam...ali  da je idol ili sta ti  ja znam ''heroj'' nekome lik  koji   vec  X  dana  igra  na  serveru  ''pod punim''  lagom ,,,  to  ne razumem  ...mene  licno  zabole ...  ali  ima   bar 60%  ljudi  kojima  ovo  ide  na  ''K''...  tako  da  ono  ''ne dirajte  HUMANOG'' ,  ''HUMANI  MASKOTA SERVERA'' ...  to  ne pije vodu  ...  ende

ludi livnicar

A zsto Bitange ne naprave na severima da automatski ide kick svakome kome je ping preko 100?

Spinx!!

Bilo je jedno vreme to ali desi se da ti net nesto prsne ili bilo sta ping na sekind ode preko 100 i odam kik

ludi livnicar

Aha. A jel moze da se to napravi da recimo neide odmah kick nego recimo hajde ako ti je bing preko 100 lupam pola minuta minut?

thosl

cim to naprave,izlazi anti-ping cheat!   :tease

domohomo

sloth dodaj me na xf... trebas mi nesto. quick021

thosl

ma da,pa da mi ubacis neki codehook  :-[