I kolo - Dutch Special Forces - [CRO] Clan 4FUN * 0 - 10

Started by Spinx!!, May 05, 2010, 01:19:26 PM

Previous topic - Next topic

Spinx!!

Dutch Special Forces - [CRO] Clan 4FUN|Army=    *    0 - 10

vale

posto moj dragi ili vama poznat kao GaZ aka insanity je trenutno vani  :drinks2,pa sam se ja ulogirala da vas zamolim ako moze da se pomjeri war malo kasnije ,ako moze u 8,jer neki nemogu prije iz privatnih razloga(npr gledati dijete na prvoj djecjoj predstavi  :clapping2).zahvaljujem

MakiMDSS.rs

mislim da nece da moze jer ima i drugih meceva u ovoj grupi tako da vreme ostaje :D

vale

a nis onda,vidit cu onda za danas...nisan bas sigurna da budem skupila 5 ljudi  :suicide nevjerojatno da su nama od svih tih nabrojanih warova cak njih 4 u 18h sta je jako tesko izvedivo...kod nas su sve stariji ljudi koji rade neki cak i s djecom...

vale

kako da skupim ljude koji rade do 9 navecer...gaz koji je skupio ekipu za prijavu ima 10-godisnjicu od mature,prolega ima djetetu predstavu gledat,painkilleru riknuo komp,komuniste isto nema zadnja 2 dana,a 2 mi rade do 9...da zaplacem  :nervous: :'(
btw =) mi nismo [CRO] Clan 4FUN|Army= ^^

vale

jedino ako postoji šansa da se zamijene 2 igrača sa prijave :innocent

MakiMDSS.rs

bilo je vremena za zamene , iako ste for fun morali ste da znate pravila a i plus cim ste se prijavili za kup prihvatili ste sva pravila ovog turnira zato , vreme ostaje skupite se ako vas bude bilo ako ne vise srece na sledeci mec , dobicete IP i PW od servera 20min pre meca

vale

ok nema problema :)

GaZ

šteta za no show, mi smo se usprkost obavezama uspjeli skupiti i imali оelju ali eto...  :stoner:
admin je bio prisutan, cekali smo 15min, javio je da ovi neće doći, ss je tu, tako da je sve po propisima :)

a sada subota ftw (10 godina od mature  ;D , uzivajte, case closed  :)

Scorpie

Sorry we were not there guys... I wasn't around and nobody took over my task..

Goodluck in the next scrims and we hope to play versus you guys in the future ;).

<3 Scorpie.