News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Xfire - kradja passworda

Started by $tring, April 28, 2010, 09:17:37 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Ne nasedajte na ovakve stvari...

[20:03] aćo: e
[20:03] aćo: http://xfire-fast.110mb.com/index.html
[20:04] // bitange // $tring: pa sta sam ja lud? :>>>
[20:05] // bitange // $tring: jeli?
[20:05] aćo: a

... to su tipicni sajtovi za kradju passworda...

Lik me startovao sa hakovanog LABELOVOG naloga....

Al_Capone

I ja sam isto to htio napisati, uglavnom nemojte to skidati, a za ovo se treba krivicna prijava podnijeti.
Lik je totalni retard i misli da ce tek tako lako proci s ovim, a nije svjestan.

I da , ovo nije hakerisanje, ovo su djecja posla od "wannabiija" , pravi hakeri ih nazivaju iz sprdnje "skidies"  :rant2:

To su vam pravi no liferi !!

93deki

hmm taj lik je prost... vidi se da je link od xf www.xfire.com a ne http://xfire-fast.110mb.com/index.html (jos free host).

Ovaj sto posto je ima nesto protiv bitange kad su igrali u smederevo... Jer je taj iz Smedereva.. treba ga prijaviti jer je to ofical firma...

DzoNN:)

Lik je hakovo xf labellu i trazio mu cod4 org  key  :yikes:.....u toku price mi je reko da ima preko 100 hakovanih xf-a  posle toga svasta sam mu reko pa je covek od muke otiso offline....  :suicide :suicide

Coyot

Quote from: DzoNN:) on April 28, 2010, 09:53:50 PM
Lik je hakovo xf labellu i trazio mu cod4 org  key  :yikes:.....u toku price mi je reko da ima preko 100 hakovanih xf-a  posle toga svasta sam mu reko pa je covek od muke otiso offline....  :suicide :suicide
pa koga ce sjebati ako nece labela   :D :D :D  :rofl

Labello

Ja se i ne secam da sam kliknuo na tako nesto! :)
Ladno mi lik uze xf hahahahah ali sva sreca pa je glup i ne shvata da su administratori iznad njega, tako da dobijam svoj acc za 24h , ako se nekom desi slicno nek posalje poruku na support@xfire.com sa sledecim podacima:

email koji ste koristili pri registraciji xf acc-a nick koji vam je bio i u koji je sad promenjen... i jos neke detalje kojih se setite... :)

Eskimko

Labello

Quote from: Kecher on April 28, 2010, 09:51:48 PM
hmm taj lik je prost... vidi se da je link od xf www.xfire.com a ne http://xfire-fast.110mb.com/index.html (jos free host).

Ovaj sto posto je ima nesto protiv bitange kad su igrali u smederevo... Jer je taj iz Smedereva.. treba ga prijaviti jer je to ofical firma...

O cemu ti pricas keve ti? Kakav lik iz Smedereva hahahah, o boze moj.... bambi za tebe! :)

Ovaj aco je neki hrvat ili sta vec, klosar najobicniji...

Eskimko

Quote from: Labello on April 28, 2010, 10:17:00 PM
Quote from: Kecher on April 28, 2010, 09:51:48 PM

O cemu ti pricas keve ti? Kakav lik iz Smedereva hahahah, o boze moj.... bambi za tebe! :)

Ovaj aco je neki hrvat ili sta vec, klosar najobicniji...
pise mu u profilu da je iz sd?

Labello

Hahahahahahahahahahhaha  :super :yahoo pa to je moj xfire o boze! Meni je hakovao xfire...

Lider

Jebo ga XF, dacu mu ja svoj ako mu to toliko znaci, ako cu tim gestom uveseliti nekog usamljenog deckica pred kompjuterm, bez prijatelja i real life-a.
  :drinks2

Eskimko

Quote from: Labello on April 28, 2010, 10:19:25 PM
Hahahahahahahahahahhaha  :super :yahoo pa to je moj xfire o boze! Meni je hakovao xfire...
ou zaebo sam se   :smartass

Labello

Ma np, sledeci put lepo procitaj i pogledaj pre nego sto napises nesto...

Lideru on verovatno ima 123kg, bubuljicavo lice, nema drugove, ne ide u skolu, keva mu se obesila, cale ubio brata i sestru i sad se nama "sveti" :(...
Kakav mozak trebas da budes, jos mi lik kaze daj mi org i vratim ti acc hahahahaha  :yikes:

93deki

joj  :yikes: zeznuo sam se .... za  :hooray:

Ma treba mu iskljuciti net ... :doc ... takve budale su samo iz cro...  :omg:  :facepalm: :facepalm: :facepalm:

domohomo

Quote from: Kecher on April 29, 2010, 12:29:24 AM
joj  :yikes: zeznuo sam se .... za  :hooray:

Ma treba mu iskljuciti net ... :doc ... takve budale su samo iz cro...  :omg:  :facepalm: :facepalm: :facepalm:
ovo je primjer kako se ne smije ponasati na forumu

vd|cube(im)

E moj domo taj kecher(prije 10-ak dana kopirao cijeli web od bitangi) nije nikakav primjerer,tako da ne obraćaš paоnju na to šta taj mali balavac piše na forumu , jer spada u istu vreću govana kao i ovaj šta krade passworde.

93deki

hmm nisam balavac :thumbdown ai sta ti smetam ? necu da se svadjam... :stoner:

Zver

Ovo je kečeru zvanično bio warn, sladeći war, dobiće ban i sa foruma i sa servera....

Labello

Eto vratio sam svoj account!  :smartass

Ljusha

a da i meni se to desilo isto sa tim acom......malo kreten ima 10 godina i ja mu kazem vrati stojku xf on kaze daj ti meni org pa cu da mu vratim ili cu i tebi da haxam xf....-.-

kordoba

Primali smo ljude u klan i tako... ostadoh bez passworda  :facepalm:

Ko god Vam se javi kao "korceba" - nisam ja !!!

Naravno, u toku je vracanje istog... A kada nadjem izvrsioca, prsti ce mu biti na rasprodaji... Postavicu oglas: "Prsti na prodaju"

Zver

Posaljite ga meni da hakuje xfire...., brzo ćemo saznati ko je u pitanju.

Luda Krava

Ma klinac je retardiran,nazalost bio je mesec dana i u istom clanu samnom i par puta samo bili na ts-u zajedno i mogu vam reci da je decko zaista napacen.Sad ga svi znaju kao haxera pa mu ne ostaje nista drugo nego da se bavim ovim glupostima tipa haxanje x-firea.Ali to ce mu se kad tad odbiti o glavu neko ce se zainatiti i naci ga a onda mu niko nece pomoci,netreba mu to zaista,posto je klinac i verovatno ne bi bio u stanju ni da se odbrani od 12-godinje devojcice.

Lider

Odma sad po usima dok je klinjo, da zapamti lekciju. Kasnije ce biti kasno, sad jos uvijek ima lufta de se koriguje kao licnost.
Biti ce on jednog dana nama zahvalan.  :mafia :mafia

kordoba

Quote from: Lider on May 07, 2010, 06:14:20 PM
Odma sad po usima dok je klinjo, da zapamti lekciju. Kasnije ce biti kasno, sad jos uvijek ima lufta de se koriguje kao licnost.
Biti ce on jednog dana nama zahvalan.  :mafia :mafia

Slazem se... Ali ako je punoletan, snosice posledice u skladu sa zakonom