News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Veza sa serverima.

Started by Mustang., April 01, 2010, 12:22:47 AM

Previous topic - Next topic

Mustang.

:ne_razumem
Nije mi jasno zašto mi ne moоe ostvarit vezu sa serverima iz Srbije, konkretno Bitange serverima, a Hq server koji je koliko vidim prijavljen kao u Njemačkoj sve lijepo učita, uđem i igram. Jesam ja popio neki ban il' nešta ?! :shok
Kada gledam info servera na stranici Bitange klana vidim da se igra i da drugi nemaju takav problem.
Također ni dečko koji je 100m od mene ne moоe ući, samo odbrojava awaiting connection do iznemoglosti . . .

Zver

Ceo opseg 78.0 je banovan zbog 3 cheatera koji zajednu upadnu na 3 nasa servera i isprazne ih koristeci aimbot i namechanger script.

Nadam se da cemo uskoro resiti taj problem, prema tome do daljnjeg je ovakva situacija.

STEK

Quote from: Zver on April 01, 2010, 12:53:22 AM
Ceo opseg 78.0 je banovan zbog 3 cheatera koji zajednu upadnu na 3 nasa servera i isprazne ih koristeci aimbot i namechanger script.

Nadam se da cemo uskoro resiti taj problem, prema tome do daljnjeg je ovakva situacija.
sto se mene tice i svih dobrih ljudi koji dolaze na servere...do daljnjeg...BB!

Mustang.

Quote from: STEK on April 01, 2010, 01:23:13 AM

Misliš da je u redu da ja ispaštam zbog 3 debila ?

STEK

Quote from: Mustang. on April 01, 2010, 01:28:11 AM
Quote from: STEK on April 01, 2010, 01:23:13 AM

Misliš da je u redu da ja ispaštam zbog 3 debila ?
JBG!takav ti horoskop....saznaj ko su pa im sredi neki fajt!

Mustang.

Neće bit potreban nikakav fajt. Problem riješen, hvala.  :)

STEK

Quote from: Mustang. on April 01, 2010, 02:51:56 PM
Neće bit potreban nikakav fajt. Problem riješen, hvala.  :)
JBT...udjem danas malo de se ispuckam...kad ni dve runde nisu prosle...ETo ga:jedan AIm..drugi "ve ha' treci skripta.... :shok :shok....pa dokle vise...pa kako ne treba fajt... pa ja bi im :vava :vava :vava :vava :vava....iscupao bi im graficke i maticnu...i po neki RAM! :whip3:

Mustang.

Od jutros opet isti problem. Je l' opet cijeli opseg banan?

EDIT: Riješeno, hvala Toto.  :yes

komara

Samo jedno pitanje a gde se nalazi opseg 78.0.....jel to moguće utvrditi? Jer ja takodje najviše citera kikam sa tog opsega,čisto pitam bezveze da znam.

Mustang.

Kada je kikan 78.0 opseg ja također nisam mogao igrati . . ne znam točno kako to ide ali ja sam u selu pokraj Vinkovaca, istok Hrvatske. Ne znam da li pod 78.0 spada grad Vinkovci i uоa okolica, ja sam na 10km, ili i šire.

komara

Ok hvala,jer stvarno mi se najčešće dešava da kikam sa 78.0.....    78.1......     78.3......