News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Brakus genije...

Started by Darko, March 26, 2010, 11:26:30 PM

Previous topic - Next topic

Darko

kordoba

Ovakvih pesama, po tri albuma dnevno cu da napisem...
Muka mi je od citave te sprdacine...
Emina je davala 150 hiljada jos u septembru  :|| ali se prevarila, usli grandovci u trku...
Posle se naljutila, mada zena ni uslov Drzavljanstva ne ispunjava  :doc ali koga je to briga... ovo je Balkan...

zlenzlla

Mrak mi padne na oci kad cujem ove "kreativne" tekstove.  :suicide

Uzas  :||

tihi

Ma brega je poznat kao lopovcina ,nista on sam ne napise,on covek samo obradjuje (ako cemo sikeno cuo sam neke staljinove obrade koje mogu da se takcime sa bragom u svako doba).

Sto se ostalih tice,ne znam zasto vise nema beovizije,da moze da ucestvuje ko i sa cime hoce nego ovako...

Lider

Ma boli Bregu neka stvar za sve. On kad se trebao dokazati se dokazao, sad samo ubire plodove. Ide po svijetu, mlati pare i uziva u svom "brendu".
Meni on nikad nije bio nesto, ali opet kontam zasto citav svijet slini za njim, a jedino mi ne. Onda logicno si postavim pitanje da nisam mozda subjektivan.
Sve u svemu Brega je genijalac za napraviti paru.  :handshake:

Darkman Ki-Ninja

Quote from: Lider on March 27, 2010, 07:49:15 PM
Ma boli Bregu neka stvar za sve. On kad se trebao dokazati se dokazao, sad samo ubire plodove. Ide po svijetu, mlati pare i uziva u svom "brendu".
Meni on nikad nije bio nesto, ali opet kontam zasto citav svijet slini za njim, a jedino mi ne. Onda logicno si postavim pitanje da nisam mozda subjektivan.
Sve u svemu Brega je genijalac za napraviti paru.  :handshake:
Snalazi se co'ek  :wink:

kordoba

Onda je genijalac svako ko zaradi tako sto ukrade a ne uhvate ga...
Kada bi isli redom o njegovom stvaralastvu (cuo sam pricu od ljudi koji su sa njim radili - Ambasadori, ciji sam pevac bio devedestih), malo sta bi na kraju ispalo potpuno njegovo. Sve od neke sirotinje raje, koja je dobijala par stotina maraka...
Kazu da je tako kupio i "Kad zaboravis juli", "Sve ce to o mila moja..." i "Sanjao sam nocas da te nemam"... pesme koje su po meni obelezile jedan citav period stvaralastva u staroj Jugi...
Bog dragi zna... Ali ja ga licno ne volim, mislim i osecam da je lopov...
Ipak, ima pravu minutazu i uvek zna kome da se "ulize"...  :thumbdown

Lider

Quote from: kordoba on March 27, 2010, 10:12:08 PM
Onda je genijalac svako ko zaradi tako sto ukrade a ne uhvate ga...
Vrlo moguce

VIP.er

Ma sve 3 pesme su za peglanje( u sustini su sve 3 iste ) ali ja kapiram da ce ovo 'balkane' dobro da se kotira na eurosongu.