kriminalac scripta za m1garand

Started by ChIrOooKee^-, March 19, 2010, 12:38:57 PM

Previous topic - Next topic

ChIrOooKee^-

kriminalac,no coments krimi i tako nesto ima 3 nicka koristi m1garand scriptu i to tesku...puca ko mp44 i lici mi da ima kao neki nzm sta je to polu aim nije bas svaka head al mu 100% samo gadja...uz to chamanga je cheater, ima ono da mu se mis ne pomera za mp44 i thompson(neki kazu da je to neki recoil hack) ...mogu da post video za kriminalca al za chamangu nmg sad da nadjem,al imam takodje ako je pozeljno stavicu...nadam se da ce biti regulisano...btw garage

Zver

sniper elite

Kriminalac nema sigurno nista!Poznajem lika igra odavno!neverujem da ima ikakvu skriptu ali proverite :bye2 . A da li si video kako puca MaN UtD FaN sa m1garand, mislis li da on ima skriptu ili samo dobar fps?

shonEEE

Iz mog iskustva koliko sam prosvjedocio, vise od pola igraca na SD-u koristi skriptu za M1.

zlenzlla

Ljudi ovo je stara igra i serveri nisu original. Samim time je jako tesko kontrolisati ko ima sta. Postavi video

Lider

Ma nek' imaju sta hoce. :smoke:
Kad su spali na to da varaju u nekoj igrici koja bi ti trebala biti nesto usputno u zivotu, gdje ces ubiti neko vrijeme i malo se druziti sa ljudima, neka im onda. Jbga ako im je do varanja neka varaju, ali to samo dokazuje koliko oni ustvari nemaju svog zivota, kad im je glavna preokupacija u zivotu bit prvi po skoru i prvi na statistikama i nekome reci da je njub, a on neki PRO. Zalosno
:thankyou

nyxe

Upravu je decko, Chamanga ima no recoil je rmu mp44 puca skroz u mestu i skrozje seljacka skripta....msm providna je  :||

darkbgd

i a svim prevarama nisu bolji od LIDERA. :super :clapping.Uvek su mu iza ledja tako lideru cuvaj to maleno dupence da ti ga neko ne zavuce :icon_bad: :D

dexnsk

Quote from: Lider on March 20, 2010, 09:05:09 PM
nekome reci da je njub, a on neki PRO. Zalosno

Vidim ja svi se pale da su PRO, ali niko da pokaze taj ugovor i koliko zaradjuje od toga.

razZz

Nije u redu ni da ima skripte, ali ipak, bolje da koristi skripte nego hax   :icon_confused:

Stash

Quote from: Lider on March 20, 2010, 09:05:09 PM
Ma nek' imaju sta hoce. :smoke:
Kad su spali na to da varaju u nekoj igrici koja bi ti trebala biti nesto usputno u zivotu, gdje ces ubiti neko vrijeme i malo se druziti sa ljudima, neka im onda. Jbga ako im je do varanja neka varaju, ali to samo dokazuje koliko oni ustvari nemaju svog zivota, kad im je glavna preokupacija u zivotu bit prvi po skoru i prvi na statistikama i nekome reci da je njub, a on neki PRO. Zalosno
:thankyou

Pa to ti je to, u stvarnom оivotu kad te nitko ne primjećuje, ne odskačeš, običan si, čak jadan, neprimjetan, lijen i NEdosljedan stvarima kojima se počneš bavit... sve su to razlozi takvog ponašanja ljudi koji igraju igrice i haksaju.
Mislim, to je čisto ono "kako da dođem do cilja al uz što manje truda, vremena itd"...

Quote from: shonEEE on March 20, 2010, 07:52:42 PM
Iz mog iskustva koliko sam prosvjedocio, vise od pola igraca na SD-u koristi skriptu za M1.

=)

"Premal mi je fps, pa moram koristit skriptu" i izgovori slični tome..

Heh..

Bijedaaa. =)

S-V Nemanja77

Jedno pitanje za admine,
vezano za ove skripte i ostale detect gluposti
zasto ne strimoujete servere na Gameviolation i GGC STREAM