25 custom mapa na MIX eXtreme serveru

Started by $tring, March 14, 2010, 03:29:11 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Nakon testiranja oko 180-200 mapa, izabrali smo 25 custom mapa koje su juce postavljene na eXtreme server. Server je jos u vek beta fazi, sto znaci da jos uvek sredjujemo cfg fajlove.

Konacni spisak svih mapa na serveru izgleda ovako:

Belltown
Beltot
Bernay
Bizerte
Boneville
Brecourt
Brest
Bretteville
Carentan
Carentan Ville
Desert Dawnville
Destroyed Village
Dock Assault
Draguignan
Farm Assault
Mancheville
Mirage
Montelimar
Neunen
Ramelle
Schultz Bunker
Stalingrad
Subharbor
Tigertown
Treguennec
Tunis
Valence
Villers-Bocage
Waterfall

Vidimo se preko nisana na 217.26.75.58:28962  ........  :clapping2

Darkman Ki-Ninja

:super :yahoo super,samo treba da stavis malo vise metkova  :wink: za snip najvise  :flag_of_truce

sniper elite

ja sam igrao ovu mapu belltown mapa jebe kevu  :worth

komara

Jedan predlog da bi se napunio server,mozda prvo ubaciti standardne mape pa onda polako ubacivati nove.BTW nisam uspeo da skinem neku mapu odmah me na pocetku download-a izbaci

$tring

Quote from: komara on June 13, 2010, 04:32:38 PM
Jedan predlog da bi se napunio server,mozda prvo ubaciti standardne mape pa onda polako ubacivati nove.BTW nisam uspeo da skinem neku mapu odmah me na pocetku download-a izbaci

hmmm...hajde seti se koju mapu? mislim da server dobro radi, ali me ne bi cudilo da ima i bagova... posto sam 25 mapa poubacivao...

komara

Quote from: string on June 14, 2010, 03:13:56 AM
Quote from: komara on June 13, 2010, 04:32:38 PM

hmmm...hajde seti se koju mapu? mislim da server dobro radi, ali me ne bi cudilo da ima i bagova... posto sam 25 mapa poubacivao...
Ne mogu da se setim kako se zove,ali preko ekrana su bile neke plavo bele kockice a na sredini je pisao naziv mape.Videcu sledeći put koja je tačno.

komara

Lun

Ta mapa je ispravna. Ako nisi probao da je skineš direktno idi na:
http://cod2.eastgameservers.com

Iz direktorijuma /main preuzmi fajl sa nazivom k31_mix.iwd i sačuvaj ga kod sebe u \Call of Duty 2\main\

:drinks2

komara

$tring

komara

E ovo mi izbaci za svaku mapu koju pokusam da skinem ,a to se pre nije desavalo.

Lun

a5.iwd je Boneville a z4.iwd i k31_mix.iwd su jedna ista mapa, Tunis.
Hmm, ovo je izgleda generalno problem na svim Bitange serverima a razlog je pretpostavljam promena domena koja nije uneta u cfg fajlove servera. Malo pre sam probao da pobrišem sve custom mape i ne mogu ni sa Main ni sa Wawa servera da skinem custom mape. Verovatno je i sa Garage isti slučaj.

komara

Quote from: Lun on June 16, 2010, 08:03:28 PM
a5.iwd je Boneville a z4.iwd i k31_mix.iwd su jedna ista mapa, Tunis.
Hmm, ovo je izgleda generalno problem na svim Bitange serverima a razlog je pretpostavljam promena domena koja nije uneta u cfg fajlove servera. Malo pre sam probao da pobrišem sve custom mape i ne mogu ni sa Main ni sa Wawa servera da skinem custom mape. Verovatno je i sa Garage isti slučaj.
E to ne mozes skinuti ni jednu mapu,mozda je i to razlog sto je malo igraca na mix.Ajde Bitange resavajte problem!  :||

Atila The Mighty

Iskreno,redovno sam na mix serveru i ne postoji bolji.Nadam se da cete u skorije vreme ubaciti i burgundy posto je to omiljena mapa mnogih...nadam se da cete  ovaj predlog prihvatiti.Pozz  :hooray:

acke83

MACEDON

zdr decki ! da ve prasam , dali moze da vratite nekoi od postarite mapi ma ovoj server (anzio,murmansk,matmata...) ? i onaka okolu 7-8 mapi od ovie 25 ne se igraat voopsto ! pozdrav

Srba

podrzavam ubacivanje jos mapa - ovih 7-8 sto ima na raspolaganju dojadise i bogu i ljudima

bubba

ljudi  ako nije problem bi li mi netko mogao pomoci da mi kaze kako da se rjesim punk bustera??? (ono da bude izmedju 60 i 250.. da me vise ne izbaciva) hvala :DD

bubba

Quote from: Atila The Mighty on February 06, 2011, 01:00:09 PM
Iskreno,redovno sam na mix serveru i ne postoji bolji.Nadam se da cete u skorije vreme ubaciti i burgundy posto je to omiljena mapa mnogih...nadam se da cete  ovaj predlog prihvatiti.Pozz  :hooray:

bubba

ljudi server je stvarno super.... bi li mi iko magao reci sta da napravim da me ne izbaciva zbog punk bustera? pls pomozite

dokini

Prvo u pitanju je daljina a drugo iskljuci sve prigrame tipa torent i sve ostalo za skidanje kada igras i ne bi trebalo da imas problem sto se tice pinga .A sto se tice Pb probaj da ga osvezis i onda ne bi trebalo da bude problema !!!!!!!!!!!!
:super :super :super :super :super

||NooOooZ||CAKI

videcemo koliko se igra pa ce mo znati kakve su mape!!!! ;D ;D ;D

Kreowski

Quote from: ||NooOooZ||CAKI on August 03, 2011, 12:03:42 PM
videcemo koliko se igra pa ce mo znati kakve su mape!!!! ;D ;D ;D

igra  se dosta,  a tebe sam rjetko vidjo.......    to mozda  STRING  zna kolko se  u prosjeku igra na MIXU... i na kojem smo mjestu za razliku od ostalih servera  po igracima!!  Bilo bi fora  da izda statistiku  servera koji se najjvise igraju u protekli mjesec  il 3mjeseca....  nevjerujem  da je  zadnji a kamo jos predzadnji...

||NooOooZ||CAKI

nevidjas me zato sto najvise igram sd, a slabije mix, ali po nekad udjem!!!