Polufinale *War Dance iZon4 - eTigers *21 - 12

Started by Slax, February 27, 2010, 09:32:17 PM

Previous topic - Next topic

Slax

War Dance iZon4 - eTigers     *21 - 12 ( 15 - 5, 6 - 7 )

Viscera

hilfiGer

GG za wardance ^^

al admini na ovom waru.. ahahahahhaah..

za slijedecu ligu se potrudite naci admine koji znaju radit svoj posao kako spada.. a ja cu se potrudit da svaki normalan klan sazna o kakvoj je ligi rijec.. pa ce te onda i dalje imat klanove kakvi su bili na ovom cupu ^^
Krece sniper bash, jedan od hax brothersa dobije prvu rundu , i dodje admin.. aj birajte mapu hahaha
a sta je sa ovim : Igra se sniper bash dakle 1v1 u 3 pobede( 3 dobijena basha) a pobednik bira cija mapa se prva igra kao i stranu, na drugoj mapi stranu bira drugi tim. ???
I on kaze, pa nemamo vremena bas , moramo skratit igranje pa smo odlucili igrat samo na 1 dobiveni bash.. :)
tko je nas obavjestio o tome? wp @ brain

jos jednom gg za wardance , sretno u finalu... al admini :)) hahahahah funny boys... svaki svoje kolo vodi ..

Znas kak se kaze, dobar glas daleko se cuje.. a los glas jos dalje :)

hansonja

Samo cu rec da je zalosno sto se svaki war igra po razlicitim pravilima, nema nikakve konstante, ali bas NIKAKVE. Isto je jadno i smijesno i od strane admina i od strane wardance klana da se ne moze izaci u susret sto se tice servera ako igrac ima ping konstantno vise od 130.

Slax

Svi su igrali po istim pravilima a za server je to pravilo, a imali ste prava zamene to jes 3 izmene.

hilfiGer

Ma lako za izmjene.. to je najmanji problem.. :D al ovo ostalo.. kao sto rekoh, detaljan post ce ici na sve vaznije forume da se cuje za vasu ligu :)

hansonja

Ne kazem nista u vezi servera, bilo je po pravilima. Al sada, u polufinalu da admini izigravaju baje i da protivnicki klan ne izade u susret? Zalosno. A sto je sa onim pravilom bashanja ko prije 3? O tome se suti? Isto tako, na jednom waru tim bira stranu na svojoj mapi, a na drugom waru, na protivnickoj.

Lukyinho demo up both maps
rockstar both maps

Viscera

dobit cete demo navecer jer su otisli na tekmu , dodu poslje...

hansonja

i sto ce nama to navecer nakon sto ce se odigrat finale? wp

Viscera

eX1T

Wow hansov hax ovde nije pomogao  :yahoo

Svaka cast momcima iz wardanca... :hooray:

STEK

Quote from: hilfiGer on February 28, 2010, 04:12:16 PM
Ma lako za izmjene.. to je najmanji problem.. :D al ovo ostalo.. kao sto rekoh, detaljan post ce ici na sve vaznije forume da se cuje za vasu ligu :)
ma u novinama objavi(da'l me zanima 8|) :scenic,slazem se da je bilo tu i tamo propusta,ali jbg sve se to nekako brzo odvijalo...bice bolje drugi put :drinks2
"sve je ovo bila samo igra,dok neko ne izgubi" :whip3:

hansonja

Quote from: eX1T on February 28, 2010, 06:04:40 PM
Wow hansov hax ovde nije pomogao  :yahoo

Svaka cast momcima iz wardanca... :hooray:
lega tiho budi ;) Si naucio stogod?
Sto se tice wardance-a, gg sto se tice igre, al fer i korektno ponasanje nije bilo (server, bashanje). Ono sto je hilfiger napiso je bilo malo u afektu nakon sto smo se iznervirali. Sve u svemu dobra liga, pohvalno je ovako nesto organizirat. Sto se iduci put moze poboljsat:
1.) znam da su sponzori lige, ali ovo je egs-u bila samo losa reklama, jer radije bi na homemade serveru igro nego njihov dzabe dobio. Znaci ili novi sponzor ili bez sponzora, nego na klanskim serverima.
2.) odrediti tocno pravila, i da se svi warovi igraju po istim pravilima, a ne jedan admin govori jedno, drugi nesto sasvim razlicito. Takoder, ukoliko admini moraju bit prisutni na serveru, neka to vrijeme ne provode u windowsima.
3.) biti vise fleksibilni sto se tice odigravanja warova (znaci, barem 2 dana da imamo za odigrat war)

Zver

Stara narodna poslovica glasi: rdjavom k...u svaka dlaka smeta, mislim da se to moоe primeniti na ekupu što ovde na glas plače po forumu.
Moоeš da pišeš šta оeliš, i gde god оeliš ali moram citirati još jednu narodnu poslovicu: ko gubi ima pravo da se ljuti, ovo se moоe direktno primeniti na tebe sa tolikim brojem zamerki.

Na kraju ono što se moоe primetiti jeste da vas je izona nadigrala, niste vi izgubili war zato što je admin rekao 1 pistol bash ili nešto drugo, nego što su oni bili bolji od vas, i čak i da je sve bilo pod konac, vi biste svakako izgubili, prema tome NO WHINE, podnesi poraz dostojanstveno a ne kao neka tetkica.

hansonja

Pogledaj reportove, pa vidi sto se od pocetka lige o serverima. Ma i ja kreten, sto pokusavam dat nekakav uvid u sve ovo i napisat sto se moze popravit.

Slax

sta se moze popraviti zna se mogli ste i pp poslati i rekli zamerke i sve ce se lepo srediti za ubuduce!!!

dzeks

makar su vas posteno dobili....ni hans vam nije pomog'o :OOO...steta pravo...tako dobar klan...a samo whine :)

tomi11

vidis zverko svi cvile kad izgube,jedni su izgubili zato jer je neki jurgen na cb haxo,drugi pak cvile da su izgubili zbog pistol basha.to je isto kao da spljugas na pingacu pa kazes da si izgubio jer te xy sjebo kad ste igrali za servu.

ma majstore mogu sve prihvatit i da vam server nije dobar i da su admini kako bi vi gameri rekli low al nemoj skretat s teme.jbg momci su vas malo nagazili a vi ste uredno skinuli gace,kvalitetno se naguzili i ovi vas poderali bez pardona.

hilfiGer

Cek cek, ti pametni.. :) di je netko osporavao pobjedu wardance-a? da, kvalitetniji su i zato su pobjedili.. ja sam samo govorio vama adminima da bi mogli biti malo sposobniji.. nista drugo :)

hansonja

Upravo to pokusavamo rec, nemamo nista protiv wd-a, lijepo odigrano, dobili nas zasluzeno. Mi samo pokusavamo pomoc, sto da se uradi za iduci puta kada budete nesto organizirali. Npr. sada protiv nForce, admin opet nije bio ili za kompom ili u vindowsima jer se opet cekalo duze od runde za fast restart.

tomi11

ma dok je razgovor konstruktivan nema nikakih problema.nemam nista protiv kritika,al kad se krene sa spikom tipa ja cu te tuzit mami i tati zlo mi bude,kao sto je vas kompic krenuo sa pricom o forumima i dobrim losim reklamama

zutii

gg od strane wd-a...momci su posteno razvalili,nema sta....nema razloga za ljutnju i prepucavanja,kao ni tome da je hans haxor ovo ono...sva dema su tu....
Moje misljenje je da je bila dobra organizacija sa naravno propustima,al to je normalno jer im je ovo prvi organizirani turnir.
Pod pohvalama organizatorima naravno mislim na spinxa jer je momak stvarno dao sve od sebe...
To bi bilo od mene :)
Pozdrav od eTigers FUN squada :)

hansonja

Quote from: tomi11 on March 01, 2010, 04:04:11 AM
ma dok je razgovor konstruktivan nema nikakih problema.nemam nista protiv kritika,al kad se krene sa spikom tipa ja cu te tuzit mami i tati zlo mi bude,kao sto je vas kompic krenuo sa pricom o forumima i dobrim losim reklamama
Rekoh da je to bilo u afektu napisano nakon poraza ;) GL za iduci CTF turnir.