//BaD Boys//STEFAN_BG PB HACK!!!

Started by KNjAZZ, February 25, 2010, 03:36:55 AM

Previous topic - Next topic

Eskimko

ma treba ceo klan da se banuje i gotovo

Lider

Pa bad boy, sta se cudite.  :scenic
God boy gona bad!  :D

$tring

Bad boys su zavrsili igranje na serverima....

KNjAZZ

Ja se slazem za njih ali //Bad Boys//igor nema nista,ne psuje na serverima.....

IronC

tnt74

Quote from: IronC on February 25, 2010, 02:42:13 PM
" ne pcuje "  :shok
Sta to znaci ?
Moje misljenje je da je knjazz pobegao sa casa srpskog jezika,a razlog je bio taj imao je zakazan war protiv lokalnog klana.Zato je u njegovoj glavi psovanje=pcovanje;ovcetina =ovcovina itd.Da sam roditelj tako "pismenog"deteta tuzio bih bitange,zato sto je moje dete dzeparac za uzinu potrosilo za tamo neki wh,aim,codehook itd.Jedna od stavki tuzbe bi bila ugrozavanje zivota potencijalnog "PRO" igraca,jer kada bi to nase "pismeno" dete bilo regrutovano u pravom ratu jurisalo bi na neprijateljske linije ali glavna misao naseg deteta bi bila"ako poginem spawn ce biti desno od njihovih linija tako da onda mogu  da im dodjem iza ledja".Mogle bi da se ponove scene iz istorije NINBERG=HAG=NOVI SAD jer koliko se ubistava desilo na bitanginim serverima mislim da neko mora da odgovara :tease(moje misljenje je da gurneta Lojera kao zrtveno jagnje  :tease2)

KNjAZZ

Ja Koliko Znam Nisam  Otiso Ni Na Jedan Cas Srpskog Jezika Kao Ni Moj Brat EviLM@N   :yahoo

Eskimko

Quote from: KNjAZZ on February 25, 2010, 04:25:27 PM
Ja Koliko Znam Nisam  Otiso Ni Na Jedan Cas Srpskog Jezika Kao Ni Moj Brat EviLM@N   :yahoo
vidi se

EviLM@N-.-

Au bre sto si me sad obruko a???? :icon_twisted: zez se ma ko jos danas ide u skolu msm stvarno  :tease

A sto se tice ovog Stefana treba banovati ceo njegov klan sve do jednog  :suicide