tutifruti Warrior CIter

Started by // bitange // Wulle, February 24, 2010, 04:50:44 PM

Previous topic - Next topic

// bitange // Wulle

Tutifruti Warrior koji je prvi na sd statistikama....

Eskimko

Coyot

A kakav je ovo cit ???????

opet onaj len=2048 ?? sta je to  ??????????

// bitange // Wulle

A vidis da pise cod2magic WH.dll valjda je tu sve jasno..... :baby

Coyot

Quote from: _wulle_ on February 24, 2010, 05:26:45 PM
lol nisam primetio ;)

taj lik je iz prijedora pa pitam... znam da dobro igra ...ali slika govori svoje  :fighting: :fighting: :fighting:

:stoner:

.:Chunky:.

Wulle danas sam ja lepo rekao da je to hax, a neki decko rekao da je to md5 tool....i jos usput mi je rekao da sam low..prema tome sad se vidi da je on LOW a ne ja..:)

mrav

Quote from: Coyot on February 24, 2010, 06:49:14 PM
Quote from: _wulle_ on February 24, 2010, 05:26:45 PM
lol nisam primetio ;)

taj lik je iz prijedora pa pitam... znam da dobro igra ...ali slika govori svoje  :fighting: :fighting: :fighting:

:stoner:
pa iz Prijedora svi haxaju nabrajam redom: mARCHELQ, Dz3ks, ENFY, Ryan, rYchy, pa mora haxati i on svi su u Prijedoru cheateri....

93deki

lol kaki pacenik :)

Nego sto su opste pustili da igraju na VWL10?

i skoro su bili do kraja .....citeri sve bi vas u moru strpao  :fighting:

HeadHunter

I jaoooooooo ... Ha ha ha !!! Noobina mrtva, jos proziva sve redom kako su low i noobovi, a vidi ga on JADNIK ...  :shok
Pa znao sam ja, on retard pre par meseci nije znao da hoda u cod-u, a ne da puca... A vidi ga sad !!! :)))) Ha ha ha ... Opet kazem, NE VERUJEM !!! Ma sve to tutifrutiii i te fore ... c c c

||_iNfamous_eRRor

Aj sta vam je igra iz igraonice znam ga nema wh..Mozda je neko imao Undetect wh pa stalno mjenja nickove.. :doc :scenic :bad2

Spinx!!

kako mozete reci neko citer ovo ono a ni ne znate dal je on????
Uzmem nick neciji odem na neki server tima evo WC Counter X i kik me PB sa citom i odma hax ajmo SS brze bolje!!!!
Ako je uhvacen na SD pregleda se lepo bazica ... ili sta vise uzme IP i vidi se!!!!

@Kecher daj molim te nemoj mi pricati za Prijedor da su haxori!!!!

shonEEE

Te klince sto si nabrojao iz Prijedora ne mora znaciti da su SVI sad iz Prijedora "haxori". Ima ljudi koji igraju CoD2 a ni sam ih ne znas... -_-
A za Wariora, da igra iz igraonice gdje dolazi brdo klinaca(kao u svakog igranici bilo gdje u bilo kojem gradu), instalira ili skine se WH, i dodje neko drugi za racunar, uplati i igra(i ne zna nista o tome sta je prethodno instalirano na racunaru), i evo kikuje ga kao sto je Wariora.

Warior nebi znao ni instalirati WH, kamoli ga koristiti...

ENFyzoR

warrior je old school , istina je da igra iz igraonice gdje retardi instaliraju haxove i ostave ih unutar cod2 . sa njim sam igrao stalno zajedno dok je bio prvi na bitangama statistici uvijek smo 1 pored drugog bili kada sam ja nekad isao u igaronicu i stavrno ima debila koji bi stavili njegov nick ili podmetnuli hack , al 1000000000% on nije haxor , i kao sto shoneee kaze warior nebi hax znao ni instalirat a kamo li pokretnuti.

@mrva : pa iz Prijedora svi haxaju nabrajam redom: mARCHELQ, Dz3ks, ENFY, Ryan, rYchy, pa mora haxati i on svi su u Prijedoru cheateri....

Kao 1. nadji dokaze za sve nas koje si nabrojao... sve su to neke namjestaljke a za mene daj dokaz ja cu odma quitat cod2 ... ionako ga vise neigram 10ak h u 1mjesec .. i ko si ti uopste? samo mi ovde ostavi dokaze i nista vise ... bezveze da okrivljujete warriora vi sa interneta kad ima nas koji znamo kako lik igra ...

@mrva : l2p

3thw.

Ne mogu da se ne ukljucim jer sam iz Prijedora !!!

Kao prvo znam skoro sve igrace iz Prijedora ,nikad nisam igrao u klanu sa njima osim sa Dzeksom koji je sa mnom na CB-u u mom klanu, i sad skoro svi igraju od kuce , nekad dodju u igraonicu  i igraju , ali retko !
Pojedinci sa foruma sto prozivaju delimicno imaju pravo za pojedince ali ne treba sve ljude da prozivate i etiketirate cheater-ima , jer niste u pravu !
Kao prvo za sve moraju postojati dokazi !
Dovoljno je da odete na stranicu clanbase-a i vidite ko je banan a ko ne (jedan od nacina) !
Znam da su haxali i Sn@ke,Thomy i Marchelo , neki su kaznjeni neki nisu !
Takodje za Dzeksa garantujem da ne haxa kao i za Richyja , ostali su manje vise ili neki novi klinci ili njubare !
Ne znam na kom serveru je izbacio hax tog igraca za kog navodite da je iz PD !
Sto kaze Spinx danas moze svako da ti uzme nick i stavi i da ga izbaci hax neki a ti da budes optuzen , jer se meni slicna stvar i desila !
Igrao sam dugo iz jedne igraonice kod prijatelja,imao svoj komp. na kojem sam igrao uvek kad dodjem i tu je bio i ukucan moj key !
Dodje klinac od 11 godina sedne za komp,skine hax sa neta udje na server cak i ne promeni nick i kika ga PB !
Ispade da sam ja citer al ajd sad ti to dokazi drugima !!!

Zato dok nemate neki cvrst dokaz , nemojte pljuvati po ljudima bezveze je , jer mozda se bas slicna stvar desi nekad vama !

Veliki pozdrav svima !