News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Problem sa Laptopom

Started by Labello, February 22, 2010, 05:58:50 PM

Previous topic - Next topic

Labello

E ovako imam HP Compaq 610 laptop, kupljen pre 3 meseca, radi super ali pre neki dan iz cista mira nece da reprodukuje zvuk sa njegovih zvucnika koje ima na sebi. E fora je sto kad prikljucim slusalice ili druge zvucnike, radi preko njih normalno. Ako je neko imao slican problem ili zna sta moze biti uzrok neka napise nesto!  :down Hvala!

Zver

Pogledaj da li imaš hardwerski prekidač na laptopu (fn taster + neki od gornjih tastera)

Labello

Pa ima ono dugme za mute i pojacavanje i smanjivanje... Sve je dobro namesteno.. Jel postoji mogucnos da su riknuli zvucnici?

Darkman Ki-Ninja

Quote from: Labello on February 22, 2010, 07:17:25 PM
Pa ima ono dugme za mute i pojacavanje i smanjivanje... Sve je dobro namesteno.. Jel postoji mogucnos da su riknuli zvucnici?
kako da  ne... :wink:

Coyot

:facepalm:

pa nemogu da verujem da nisi probao zvucnike .....pa to je nesto sto prvo pane na pamet  8)

:dummy

zlenzlla

Quote from: Coyot on February 23, 2010, 03:19:51 PM

pa nemogu da verujem da nisi probao zvucnike .....pa to je nesto sto prvo pane na pamet  8)

Ti bi stvarno trebao da malo i procitas pre nego napises. Zar ne vidis da je covjek fino napisao da su mu prestali raditi pre par dana?!

Moze biti da su ti crkli zvucnici.

Coyot

Quote from: zlenzlla on February 24, 2010, 12:54:13 PM
Quote from: Coyot on February 23, 2010, 03:19:51 PM

Ti bi stvarno trebao da malo i procitas pre nego napises. Zar ne vidis da je covjek fino napisao da su mu prestali raditi pre par dana?!

Moze biti da su ti crkli zvucnici.
jao zlen   :facepalm:

uopste nisam mislio na to ,nego da nije probao druge zvucnike ... :vava

meni kad nesto prestane raditi (mis ,tastatura ,sluske ) ja odem od nekog uzmem druge i probam na svoj komp ,a svoje odnesem na drugi komp.... provera dali radi ....
uopste nisam mislio da nije probao zvucnike ....msm da ih nije probao kako bi znao da nesto nije u redu  :baby

lyudmila pavlichenko

da ne bih otvara novu temu, postavicu pitanje ovde... zna li neko gde mogu da nadjem driver za graficku kartu ATI Radeon HD 4200 za win XP? gde god da odem samo mi izbacuje za os vista i win7...

jape

lyudmila pavlichenko

tu sam prvo potrazio, ali naisao samo na jedan veliki sipak...  :no