SpeedlinkX

Started by Mustang., February 18, 2010, 11:18:49 PM

Previous topic - Next topic

AlekSerbia

vorior ok . vidim nije to lepo sto ti je ovaj lik pisao . ruzno je . mnogo . ali . ono kad pogledas ako budu tako isli za svaku psovku .. zabranjivali ljudima da se pojave na serveru .na serveru bi ostalo malo ljudi ..
fora je u tome sto ovo moze da se desi i meni .isto . dodjem u igraonicu nadrkan . `ebo bi svima redom sve i svasta . i pocnem pisat tako .i ti izbacis ovde to sto sam ja pisao . i oni udare ban i tako ostatak moje ekipe ispusi i jos desetinu ljudi da igraju igricu na serveru
pazi ne branim lika uopste . ali . kad bi svi radili tako izbacimo . ko je sta psova .. bila bi katastrofa . zato nekad stvarno treba ignorisat ljude koji to pisu.. neka ga smirice se . ne moze doveka tako da pise i radi . tj sam ce da prekine kad vidi da ga svi igonorisu . to ti je kao u realnom zivotu kad jedan ne zatvara . i pocnu ljudi da ga zibegavaju . jer je alapaca . i onda sam stane i kaze sebi a dosta sam ja radio gluposti . vreme je da se opametim svi me izbegavaju .. 

zlenzlla

@ Aleksa,

sve je to fino sto ti govoris i to postoji u nekom idealnom svijetu. U stvarnosti daleko je od toga. Jeli ja treba da pustim nekoga da mi psuje mater i da to kuliram? Nikad nisam i nikad necu. Naravno necu poceti da odgovaram na to, ali cu napraviti ss i poslati nekom od administratora ili na kraju postaviti ovde. Takvi likovi zasluzuju ban i to ne sa servera nego sa interneta. Mislis da bi nekome ko je izgubio nekog od porodice svejedno sto mu neki maloumni debil psuje sve sto stigne?

A to sto si naveo primjer kad ti dodjes "nadrkan" i jebes sve i svasta, pa sta mislis da zasluzujes time? Da ti neko prostre crveni tepih? Cisti ban.

AlekSerbia

ZELENI . OK . mozda ja gresim evo IZVINJAVAM SE >>> GRESKA<<

Mustang.

Nema to veze 'nadrkan' ili ne. Kad ti neko tako nešta kaоe baš ti i nije najdraоa osoba na serveru. A to što on svoje frustracije rješava psovanjem, a šta mu ja mogu.  :whip3:

domohomo

cg_chattime 0
cg_teamchatsonly 1

vd|cube(im)

Alek, ma pusti ti Zelenog on je ljubomoran šta ne dođeš kod njega kad si nadrkan i tamo se isprazniš  :icon_bad:

Lider

:omg: Cube na forumu  :facepalm:    :D
:ziveli
P.S. IVK samo metaj. Ne mora ga niko banovati, al' nek' ljudi vide s kime imaju posla. Jer poslje ovoga vise nece imati virtuelnih prijatelja na serveru  :yes

potpredsednik Rambo

Plus na karmu mom najdrazem cudovistu.

elem, meni ovaj speed kao nesto poznat... odakle je on?

i da...
CUBE NA FORUMU? :shok

AlekSerbia

Quote from: vd|cube(im) on February 19, 2010, 10:05:11 AM
Alek, ma pusti ti Zelenog on je ljubomoran šta ne dođeš kod njega kad si nadrkan i tamo se isprazniš  :icon_bad:
hahaha
Cube ne zelim da se  mesam gandiju u poso . on voli da ide u  :icon_bad:  sa zelenim .

zlenzlla

Quote from: |KingSerbia|Alek on February 19, 2010, 02:34:48 PM
hahaha
Cube ne zelim da se  mesam gandiju u poso . on voli da ide u  :icon_bad:  sa zelenim .

:suicide

Mustang.

Quote from: Lider on February 19, 2010, 10:52:25 AM
Ne mora ga niko banovati, al' nek' ljudi vide s kime imaju posla.

Upravo tako, ne traоim ja nikakav ban sada, al' nek se zna.  :peace:

coper

Quote from: |KingSerbia|Alek on February 19, 2010, 02:34:48 PM
hahaha
ma bitno je da se ljudi volU:)