I kolo *Voltage - Medvjedova Druzina *20 - 20

Started by Slax, February 17, 2010, 06:41:46 PM

Previous topic - Next topic

Slax

21.00 - 00.00
Duzni ste se dogovoriti preko xfire-a sa ili bez prisustva admina o tacnom vremenu odigravanja wara unutar datog prijedloga 21.00 - 00.00.
Nakon toga ste duzni obavijestiti admina ili postati u ovaj topic (uz dokaz ) da ste postigli medjusobni dogovor.

hajae

GG
21-18
za Voltage

line up; head,hajae,frizy,lavv,ceki

Mislim da je jedini problem bio taj caen
i nadam se da ce slijedece godine postojati cup mape bez ovakvih :)

Dobar match i vidimo se na cbu :)

Ako trebaju screenshotovi nabacit cemo i demoi su tu a vasi nam nisu potrebni za sada.

mD ' nagY

Demo up Lavv, Frizy, Head

Nepostivanje pravila Team-saya više puta, vrijedjanje admina....

Uopce nije odigran Sniper Bash a admin je stavio njihovu mapu prvu i da biraju strane (jos 1 pravilo prekrseno)
Adminima mozemo poslat citav demo ak treba da vide sta se desavalo...

deno!?

нelio bih samo naglasiti da su decki stalno pisali na t mada ih je admin upozorio..... By mD ' Deno!?

hajae

Quote from: mD ' nagY on February 19, 2010, 11:48:58 PM
Demo up Lavv, Frizy, Head

Nepostivanje pravila Team-saya više puta, vrijedjanje admina....

Uopce nije odigran Sniper Bash a admin je stavio njihovu mapu prvu i da biraju strane (jos 1 pravilo prekrseno)
Adminima mozemo poslat citav demo ak treba da vide sta se desavalo...

molim lijepo rup time je bio
i sniper bash se ne odnosi na nas
admin nam nije niti rekao da sniper bashamo nije on htio rupat tako da;S

MD demos: nagy deno zmaj both UP!

Suba22

Quote from: hrvy on February 20, 2010, 10:16:29 AM

MD demos: cijeli tim caen UP!

Ti molis lijepo dobro samo da kazem ako se mi u mD mozemo pridrzavati pravila kojih ocigledno ima ,a ti sto nisi ih procito to nije na nama i za prvo : citat iz pravilnika

"Protivnicki klan ima pravo zatraziti demo od najviše 3 igraca u roku od 24 sata nakon zavrsetka meca!"
"Team say

Kao sto vec znate Bitange ne tolerisu bilo kakvu vrstu vredjanja na svojim turnirima i serverima. Ovo pravilo bice vrlo strogo sprovodjeno i svaki klan koji ga se ne bude pridrzavao ce biti iskljucen sa turnira"

I sad reci od koga demo oces , kao sto smo mi naveli gore vec "Demo up Lavv, Frizy, Head"

hajae

Quote from: Suba22 on February 20, 2010, 12:12:31 PM
Quote from: hrvy on February 20, 2010, 10:16:29 AM

MD demos: cijeli tim caen UP!

Ti molis lijepo dobro samo da kazem ako se mi u mD mozemo pridrzavati pravila kojih ocigledno ima ,a ti sto nisi ih procito to nije na nama i za prvo : citat iz pravilnika

"Protivnicki klan ima pravo zatraziti demo od najviše 3 igraca u roku od 24 sata nakon zavrsetka meca!"
"Team say

Kao sto vec znate Bitange ne tolerisu bilo kakvu vrstu vredjanja na svojim turnirima i serverima. Ovo pravilo bice vrlo strogo sprovodjeno i svaki klan koji ga se ne bude pridrzavao ce biti iskljucen sa turnira"

I sad reci od koga demo oces , kao sto smo mi naveli gore vec "Demo up Lavv, Frizy, Head"

demoi su navedeni
i uvrede kao hebanje mame i takvih stvari nije bilo
molim te onda ako racunas da ces dobit match na temelju 2 "uvrede" onda si stvarno neki gadan pro
zaljepit cu ja vama vase bindove moze tako?

Shaggy

Ovako..

Kao prvo bash je bio...
znaci bash koji sam ja gledao i uzeo kao vazeci...bash sa scopom..naravno
woltage je dobio bash...i birao prvi mapu
ja sam podsetio momke iz oba tima osnovna pravila..znaci nema vredjanja ..varanja..public chata..i naravno da ide record
a svi su imali obavezu da procitaju pravilnik....ja vas nemogu za svaku banalnost podsecati
ako side..nije izabran kako treba...zasto ste rupali ?
nedovoljno razloga..da bih ja tek tako uzeo bodove voltage...timu..ili ponovio mec

sto se SS-ova uvreda..i spamanja tice...Spinx ce da odluci...po tom pitanju

hvala

Shaggy

Kao prvo Demo-e i SS-ove sto pre da postavite

drugo..nista manje bitno..

znaci u Spinxovo ime..pise..ovo je njegov..stav....procena itd

citiram:

"pregledao sam SS-ove i zeleo bih da naglasim pre svega da se sve ovo desavalo u pauzi..ready up time-u...
kao drugi..nista od ovoga nemogu uzeti u obzir kao neku uvredu vrednu pomena..ili nekih sankcija..
ovo se mogu okarakterisati nista vise nego kao neumesni komentari...

Stoga glavna odluka je...da pobeda zasluzeno ide..timu "woltage"

HF&GL u nastavku SPINX "

mD ' nagY

Quote from: Shaggy on February 20, 2010, 03:20:38 PM
Ovako..

Kao prvo bash je bio...
znaci bash koji sam ja gledao i uzeo kao vazeci...bash sa scopom..naravno
woltage je dobio bash...i birao prvi mapu
ja sam podsetio momke iz oba tima osnovna pravila..znaci nema vredjanja ..varanja..public chata..i naravno da ide record
a svi su imali obavezu da procitaju pravilnik....ja vas nemogu za svaku banalnost podsecati
ako side..nije izabran kako treba...zasto ste rupali ?
nedovoljno razloga..da bih ja tek tako uzeo bodove voltage...timu..ili ponovio mec

sto se SS-ova uvreda..i spamanja tice...Spinx ce da odluci...po tom pitanju

hvala

1.Kakav je to sniper bash ako mi ni nismo znali da je poceo, zasto ti nisi rupao pa da se moze normalno bashat na 3 dobivene runde, a ne odjednom kazes voltage bira prvi mapu....wtf ...
2.Mi smo rupali zato sto si nam prijetio No Show-om ako se nesjecas -.-

tihi

Ako ste imali primedbe trebali ste ODMAH na pocetku reci da se niste lepo podelili nego ste svi RUP. Samim time sto ste RUP vi ste dali saglasnost da igra krene. Ne vidim problem ovde.

deno!?

znaci vrijeđanje admina se smije.....to nisam znao.....

mD ' nagY

Quote from: tihi on February 20, 2010, 04:13:34 PM

Ako ste imali primedbe trebali ste ODMAH na pocetku reci da se niste lepo podelili nego ste svi RUP. Samim time sto ste RUP vi ste dali saglasnost da igra krene. Ne vidim problem ovde.

Quote2.Mi smo rupali zato sto si nam prijetio No Show-om ako se nesjecas -.-

Dakle bili smo prisiljeni tako igrat iako smo se bunili sve se moze vidit na demo-u

deno!?

evo moj demo http://#cenzura#.com/files/353342953/BitangeCUP.dm_1.html  
By mD ' Deno!?  :stoner:
evo i od nagy-a DEmo http://www.megaupload.com/?d=IADH81GJ  :peace:

hajae

Da vam objasnim decki. Vidim cb niste igrali kao niti ESl a tu pravilo na VWL nije navedeno. Na rup time se raspljavljat moze koliko zeli a kada vi rupate prihvacate uslove servera i to znaci da nemate nista protiv svega do taga odlucenog. No show vam je bilo receno kada vam je 5 falio i molim lijepo da ne whinate jer ste em uzeli mapu koja se igra 1 u 100 matcheva i onda jos sada whinate za nesto sta se whina prije rupa. Priliku ste imali i propustili.

deno!?

decko ta mapa nam je home mapa...a tebe briga cija je koja mapa znaci mi moramo igrat samo par mapa zamisli brate mili svatko ima svoju home mapa zbog toga ste i vajnali....zato pst....

mD ' nagY

ahahahhahahah , ja ti preporucam da pogledas demo prvo

P.S. Kakve veze ima koju smo mi mapu uzeli, caen je mDu home mapa vec godinama i vi se cudite, btw stavili su takva pravila da se moze cak i tobruk igrat, tako da to nemoj ni spominjat kad nije uopce bitno a kamoli presudno...

hajae

ajde ne zanimate me vise  :icon_grrr: :icon_grrr:
samo cete me isprovocirat tipicni whineri koji kada izgube onda uvijek imaju vremena nac nesto a kada pobjede onda nista nista

mD ' nagY

hahahhaha hrvy pa imas pravo i ne treba te zanimat kad mi imamo primjedbe i to MI trebamo sa Adminima rijesit, tvoji komentari su suvisni, za sve sto kazem mogu pokrijepit ss-om, i za sve sto sam rekao proturijecilo se navedenim pravilim tako da nebih bas rekao da smo whineri, i vi ste whinali kad smo mi rekli da nam je mapa caen pa nikom nist mi smo sutili, btw rekao sam vasem lideru da nam je mapa ili dw ili caen zasto se onda cudite?  :shok

$tring

Nakon konsultovanja sudija i glavnog sudije MakiDSS.rs dosli smo do finalne odluke:

mD - zbog nedozvoljenog postovanja i igranja sa SKRIPTAMA gube match
Voltage - zbog nedolicnog ponashanja na SERVERU i protestovanja protiv admina , malo vise uvreda i WHINE-a gube mec

ali posto nece da damo svima NO SHOW , dobicete mec DRAW 1 poen za svakoga i ZUTI KARTON za oba tima.  :off:

Zalbe na ovu temu nisu moguce, pa bolje ne otvarajte nove teme i ne nastavljajte raspravu.

ODLUKA JE KONACNA.