News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Problem Sa XF

Started by sithlord, February 17, 2010, 03:42:02 AM

Previous topic - Next topic

sithlord

ako moze neko da mi pomogne .
xfire mi se ugasio da se sam updejtuje i kad je trebao ponovo da se uloguje NOD 32 mi kaze da je neki virus na njemu i neda mi da se ulogujem... pa sam obrisao xf ! i ponovo hteo da pokrenem instalaciju . i nece da instalira . a nod 32 mi je dosta fajlova od xf  spakovao u karantin  :rant2: ja stvarno   ne znam sta da radim  :down :down

$tring

Meni se ista stvar desila, ali sam ipak uspeo da se logujem na Xfire... isto NOD32 javi da je pronasao virus... Bar ga tako prepozna...

sithlord

blago tebi.ja sad ne mogu nista da uradim cak sam i Aleka  iscimao da mi pomogne on mi reko da dodjem ovde da vas pitam jer ni on ne zna sta moze biti problem sto nece da instalira sad   :down

AlekSerbia

Quote from: sithlord on February 17, 2010, 03:53:48 AM
blago tebi.ja sad ne mogu nista da uradim cak sam i Aleka  iscimao da mi pomogne on mi reko da dodjem ovde da vas pitam jer ni on ne zna sta moze biti problem sto nece da instalira sad   :down
no frx :) resice se prbolem :D

Mustang.

I meni se prije 2 min dogodila ista svar, ugasio se da se update-uje i iskoči NOD32 i kaоe 'infected file' .
Samo što meni uopće neće da pokrene xf. Ne moоe naći Xfire.exe  :icon_grrr:

vd|cube(im)

ista stvar se i meni dešavala , pa sam isključio NOD32 i xf je napravio update i sad normlno radi,a i nod32 sam nakon tog ponovo uključio

Eskimko

ista prica kod mene,samo ugasite antivirus instalira se upadate,i gotovo,onda upalis opet antivirus,to je to

:ok2

Lesane