*** Bitange Tournament 1 - PRIJAVE ***

Started by $tring, April 04, 2008, 04:19:14 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Sa zadovoljstvom obavestavam sve bitange i one koji se tako osecaju da pokrecemo prvi turnir u CTF. Na turnir se mogu prijaviti svi klanovi i pojedinci. Potrebno je da se prijavi 16 klanova koji bi ucestvovali na turniru. Broj igraca po timu je 5 (+2 rezervna u slucaju je neko odsutan). Potrebno je prijaviti sve igrace koji ce igrati (+2 rezervna) i navesti klan lidera koji ce biti odgovoran za sve dogovore u vezi war-a. Klanovi sami medjusobno dogovaraju war-ove i salju snapshot-ove odigranih partija. Svi war-ovi se igraju na nasem war serveru 80.74.160.88:28965 ...

Svaki klan bira svoju mapu, a igraju se dve mape. Ne postoji limit na poene, nego sami time limit. Igra se 30 minuta (15+15) . Sabiranjem prvog i drugog rezultata dobija se konacni rezultat war-a. Nepojavljivanje na dogovoreni war = izgubljen war. Klanovi mogu prijaviti i vise svojih timova (squad-ova)

Nakon prijavljenih 16 timova, timovi se rasporedjuju u 4 grupe. Prva dva najbolja klana iz grupe idu dalje i tada se igra na ispadanje. To je ukratko to. Oko ostalih pravila i nedoumica cu jos naknadno napisati.

Igra se na PAMD 1.05 modu, i dozvoljen je dim. Dozvoljene su sve zvanicne mape + harbor i tobruk.

U ovoj rubrici se klanovi mogu prijaviti.

Ime klana :
Leader klana (xfire) :
Prijava Igraca :
1.
2.
3.
4.
5.

Igraci za zamjenu :
1.
2.

Viper edit:

Vazna stvar je da se flag razlika NE RACUNA po grupama, a kad se prodje dalje i kad krene da se igra na ispadanje, od tada se flag razlika RACUNA. U slucaju neresenog rezultata, 2 klana se dogovore oko 3. mape, a AKO  I SAMO AKO ne mogu da s dogovore, mi  ( bitange ) cemo im odrediti 3. mapu i nema dalje polemike. Zamene nisu neopxodne, mada licno mislim da su pozeljne.Za otkriveni cheat se klan automatski diskvalifikuje, bez obzira na pojedinosti cheta, ako mislite da ste bolji od naseg pb-a, samo izvolite experimentujte i probajte, pa sta bude Wink , salim se naravno . Texnicki nema prava da se pise na "say all ", ali ako drugom klanu ne smeta, ne smeta ni nama Smiley . Uvek ( potrudicemo se da uvek ) bude neki sudija prisutan na waru, pogotovo na onim warovima posle grupa .  SS-ovi su obavezni, demo snimajte, nije obavezan UKOLIKO neko ne trazi demo odredjenog igraca, pa da se ne biste nasli u prilici da nemate demo kad vam je potreban. snimajte za svaki slucaj. Mislim da su pravila jasna, ako nesto nije receno, izvinjavam se unapred i kazem da slobodno pitate, da nemate neke nedoumice zbog kojix cete eventualno biti diskvalifikovani.

*** BILO KOJE KRSENJE OVIX NAVEDENIX PRAVILA OD STRANE MENE I OSTALIX BITANGI, REZULTIRACE DISKVALIFIKACIJOM***

clumsy

ne bi bilo lose da svako snima DEMO jer moze doci do nesporazuma da je neko chiter itd. ja sam za to da svi moraju da snime demo i da se posalje sa SS.

Zver

Naravno, demo je obavezna stvar za svakog igraca, i u slucaju nekog nesporazuma, demo se gleda  :-[

VIP.er

Zaboravio si da napomenes vrlo vaznu stvar, a to je da se flag razlika NE RACUNA po grupama, a kad se prodje dalje i kad krene da se igra na ispadanje, od tada se flag razlika RACUNA. U slucaju neresenog rezultata, 2 klana se dogovore oko 3. mape, a AKO  I SAMO AKO ne mogu da s dogovore, mi  ( bitange ) cemo im odrediti 3. mapu i nema dalje polemike. Zamene nisu neopxodne, mada licno mislim da su pozeljne.Za otkriveni cheat se klan automatski diskvalifikuje, bez obzira na pojedinosti cheta, ako mislite da ste bolji od naseg pb-a, samo izvolite experimentujte i probajte, pa sta bude :wink: , salim se naravno . Texnicki nema prava da se pise na "say all ", ali ako drugom klanu ne smeta, ne smeta ni nama :) . Uvek ( potrudicemo se da uvek ) bude neki sudija prisutan na waru, pogotovo na onim warovima posle grupa .  SS-ovi su obavezni, demo snimajte, nije obavezan UKOLIKO neko ne trazi demo odredjenog igraca, pa da se ne biste nasli u prilici da nemate demo kad vam je potreban. snimajte za svaki slucaj. Mislim da su pravila jasna, ako nesto nije receno, izvinjavam se unapred i kazem da slobodno pitate, da nemate neke nedoumice zbog kojix cete eventualno biti diskvalifikovani.

*** BILO KOJE KRSENJE OVIX NAVEDENIX PRAVILA OD STRANE MENE I OSTALIX BITANGI, REZULTIRACE DISKVALIFIKACIJOM***

Stefan

Svaka cast za ideju!!!
sve je ovo u redu samo jos da objasnite kako se snima demo! ;D ;D ;D

Snipe

Izderes se na cod2 - SNIMI DEMO!!!!!

I da vidis kako odma pocne :D

[CRO]BRAVEHEART

e decki kad to pocne i dal mozete ostavit mjesto jer lidera nema trenutno online za [CRO]klan ak nije problem :)

clumsy

Quote from: [CRO]BRAVEHEART on April 04, 2008, 10:14:43 PM
e decki kad to pocne i dal mozete ostavit mjesto jer lidera nema trenutno online za [CRO]klan ak nije problem :)

polako nece jos poceti tek su danas pocele prijave :) ali za cro klan uvek ima mesta  :wink: 8)

[CRO]BRAVEHEART

hvala decki sutra il danas navece bu lider se javio

Podpredsednik

Odlicna ideja drugari, kod mene u timu polovina ima problema sa pingom, ali NIJE VAZNO POBEDITI NEGO UCESTVOVATI.
Napisite kad i kako bi se to igralo pa da znam kome to vreme odgovara i da napravimo ekipu koja ce da igra!

Pascal

Evo [CRO] se prijavio, ali nagovorit ću ja još drugi naš squad da se prijavi. :D Ako će trebati extra server naš je na raspolaganju.
82.96.113.37:29060, bilo kakav problem ili zastoj mi smo spremi pomoći, odlična ideja oko lige :) Nadam se da je ovo prva od mnogo nadolazećih :D

KIKI

ohoho vidim ja zahuhtava se neki rat  :ziveli

Simke

I [SERBIA] se prijavla !!!
Prijatno sam iznenadjen odzivom s obzirom da se igra CTF ali nema veze,nadam se da ce biti organizovan i neki SD gde bi se odma prijavilo vise od 20 ekipa.
Posto se u takmicenju po grupama ne racuna flag razlika u slucaju neresenog rezultata mislim da bi bilo najbolje da se odigra TDM od 10 minuta(npr Toujane) i tako bi se odredio pobednik.Mislim da bi to bilo najbolje resenje sad vi to razmotrite...

Podpredsednik

Auuu koliko se ekipa vec prijavilo, pa ovo ce da traje godinu dana!!! :)

Leeman3

VIP.er

Quote from: Simke on April 05, 2008, 12:30:01 PM
Prijatno sam iznenadjen odzivom s obzirom da se igra CTF ali nema veze,nadam se da ce biti organizovan i neki SD gde bi se odma prijavilo vise od 20 ekipa.
Posto se u takmicenju po grupama ne racuna flag razlika u slucaju neresenog rezultata mislim da bi bilo najbolje da se odigra TDM od 10 minuta(npr Toujane) i tako bi se odredio pobednik.Mislim da bi to bilo najbolje resenje sad vi to razmotrite...

LooooL Simke, pa vi igrate Toujane :wink: lukavi lisac  :) . Ne, bice onako kako sam rekao.

Zver

clumsy

ma nece biti toga. samo se ctf igra i nista vise.  :wink:

Simke

Quote from: VIP.er on April 05, 2008, 01:44:32 PM
Quote from: Simke on April 05, 2008, 12:30:01 PM

LooooL Simke, pa vi igrate Toujane :wink: lukavi lisac  :) . Ne, bice onako kako sam rekao.

Quote from: clumsy on April 05, 2008, 02:39:55 PM
Ma ok vi ste organizatori,nek bude i HQ .. lol
ma nece biti toga. samo se ctf igra i nista vise.  :wink:
Lool Viperu provalio si me  :|| Nego sam mislio da se brze zavrsi ne mora toujane da bude ali npr na 1.0 ako na SD bude nereseno igra se Toujane TDM posto svaki retatd zna tu mapu ...
Ma ok neka bude kako ste zamisli...

$tring

Ma ne... ako se prijavi i neki uvrnut broj tipa 23 klana, napravicemo veci broj grupa i grupu sa vise klanova.... :)

Zver

Naravno, moze 20 ekipa u 4 grupe po 5 ekipa i prve 2 idu dalje, sasvim normalno. Sto se tice zlih majki, pitanje je bilo da li mogu da prijave rezervu vise zbog toga sto ne mogu da garantuju da ce im uvek svi clanovi biti dostupni zbog obaveza, posao i fax.

Simke

Ma ajd moze da se prosiri na 3 rezerve sto se mene tice ...
A kad je krajnji datum za prijave ?

Stefan

Quote from: Simke on April 05, 2008, 03:39:00 PM
I ja se slazem sa tim da se prosiri na 3 rezerve!
:rnr :rnr :rnr :rnr

Pascal

ok, onda ću ja dodati našu treću zamjenu

Simke

domohomo

pascal kad ti imas tako lijep vokabular uzivat cu dok budes vadio metke iz glave........

//LoneWolfs//kamiX

Stvarno bi bilo super kada bi imali mogucnost 3 rezerve -
molim ako je moguce da editate pravilnik sa 2 rezerve na 3  :love
hehe

Pascal

PsiHoman

IronC

Turnir nije strogo ogranicen na 16 timova, prijave jos uvek traju tako da sto se vise timova skupi to ce pocetna liga biti interesantnija...datum kraja prijava kao i pocetka turnira ce nakndano biti objavljeni.

PsiHoman

A dal moze vise od 7

PsiHoman

Podpredsednik

Ako hocete nagrade, onda bi svaki tim trebao da uplati odredjenu svotu na ziro racun BITANGI a nagrade ce biti naknadno obljavljene!
Na primer,
prva nagrada: 7 dana na kopaoniku za ceo tim, svako ce gratis dobiti po jednu motiku i tri vrste na parceli.
druga nagrada: 500 kg Novosadske Tri Cetvorke i voznja u traktoru John Deere 8030
sa sejalicom za kukuruz.

plonky

Nismo se prijavili iz razloga što nikako ne moоemo sakupiti 5 sigurnih igrača, jedino smo ja i DC ajmo reć' sigurni. Cyclop od sad ima guоvu na poslu, Mire isto, Eye radi dva posla od toga jedan vikendom, Cr4zY se zaljubio pa skoro i ne igra  :love. Budite sigurni da bi se prijavili da nije tako. Ali hey, moremo odigrati war sa pobjednikom  :wink: .

Husky ne razumijem tvoj bjes prema WC-u, daj čovječe, to je samo igra. Da "kemp"? svašta.

Pozz svima i sretno.

eX1T

Quote from: Pascal on April 05, 2008, 06:55:30 PM
...pravo na vrijeđanje i zajebavanje ostalih do idućeg turnira...

A kakvu bi ti nagradu.. mislim stvarno... ovo se organizira za zabavu, ako ti treba nagrada odi si kupi 512 RAMa ako pobijediš, ako izgubiš nemoj ništa kupiti. ccc. djeca

OMFG Pascal zavrisi ce ti kundak u buljiiiii....  :dummy

Simke

Sta bi,jel mogu da se prijave 3 izmene ???
19 timova se prijavilo ! 8)

PsiHoman

Quote from: Simke on April 06, 2008, 09:13:28 PM
Sta bi,jel mogu da se prijave 3 izmene ???
19 timova se prijavilo ! 8)
Pa lone wolfs su  prijavili

wOo3cA

string,napisao si da mogu i pojedinci....??? kako to??? ;D

Zver

Pa ne mora biti klan, mogu da se skupe ekipe pojedinaca i da se prijave, bez nekog posebnog imena klana

Cika Velja

Zanima me kako će se riješavati kada pb počne ludovati i kickati igrače, jer kada pb kicka momčad automatski ostaje zakinuta dok se lik ponovo spoji a i kada se spoji morat će čekati da završi krug.

VIP.er

Quote from: husky on April 06, 2008, 08:05:55 PM
Hehe, ma nemam ja nis protiv vas, sprdam se jer imate smijesno ime, dobri ste inace, al Cyclops igra ko pussy, sta je je. Igram stvarno puno, krecem se natprosjecno, i znam ko kako igra. Cyclops igra za statistike. Momcad u kojoj on igra, nema nikakve koristi od njegovih bodova, on igra za sebe. O tome se radi. Cuci iza neceg i ubija ljude. Prvi je po statistikama svaki mjesec, a u NIJEDNIM STATISTIKAMA STO SE ZASTAVA TICE, nije medju prvh 20. Pogledajte sami. Djabe onda CTF, kad on igra TDM. Za TDM postoje serveri. O tome se radi. A to admini i sami ljudi ne primijete. Zato mi se gade takvi igraci. Mene se proziva da kempam, ali uvijek sam u vrhu u flag assists i flag returns. Zato jesam pri vrhu, jer sam to specijaliziro, pomazem i vracam zastavu, ne volim nositi, jer me uglavnom niko ne pokriva, pa ja onda to cinim drugima. I to ljudi ne vide, ali probaj uzet zastavu, pa ces vidjeti tko ce te naci.  8)

Moram priznati da se sa huskyjem slazem sto se tice cylopa.  Razumem zasto su ljudi na njegovoj strani..... dosta zna o cod-u i o drugim stvarima sto pokazuje postovima na forumu, ali husky je veoma lepo docarao njegov stil igra: like pussy ! ! ! Ima dosta igraca koji igraju njegovim statistickim stilom igre, ali nisu dovoljno dobri da bi ostale to zivciralo. On ruku na srce ima skilla, ali ga koristi na pogresan nacin, tako sto igra za sebe i koristi svome timu sa oko 20 % onoga koliko bi stvarno mogao da igra lepo. Nista licno Cyclop, ali istina je ! ! !

*PS* Koliko li njix sad smislja odgovor na ov  :wink: .

Izvinjavam se sto pisem ovaj post na ovom mestu koji nije za to ali husky je tu zapoceo, pa eto i ja sam malo upotpunio .

X_ice_X

hmmm, prijavilo se vec 19 ekipa....

a pisalo je 16 timov, zanima me kako ce se to rijesiti,. da li ce se onda povecati broj prijava na 20 pa cete napraviti i dodatnu grupu ili ...?

[WC]=CyClops=

Nemam se volje natezati sa Huskijem i sličnima, ali jedan odgovor će dobiti, a i zadnji što se mene tiče.

1) ne igram za nikakve statistike, bar ne u smislu kako to rade točno oni koji me prozivaju (Pogledajte koji je 1. i sve do sada jedini post na forumu koji je Husky napravio, tip priča kako je on u prva 3 na statistici, koji jad i bijeda). Od kada sam došao na ovaj server se zalaоem za ukidanje statistika, smanjenje broja bombi i još mnogo drugih stvari koje po mom mišljenju popravljaju CTF gameplay.
Sreća s vremenom se neke stvari gibaju u pravom smjeru i zadovoljsvo mi je vidjeti da su neke dobre stvari moоda i potekle iz mojih postova.

2) ne mislim da sam najbolji COD igrač, ali sam svakako među onim boljima, pa koga smeta nek ga smeta, ja igram kako znam i mogu i igram pošteno. Niti mi je COD primarna igra, niti sam toliko uоivljen u COD kao u mnoge druge igre koje sam do sada igrao. Zapravo je to jedini FPS koji nisam igrao za natjecanja i ne namjeravam iz više razloga, a prvenstveno jer imam obitelj i stvarni оivot o kakvom Husky samo na televiziji moоe gledati. Ta ko bi оelio neodraslog iskompleksiranog prištavog pubertetliju sa izgledom Michael Jacksona? Sreća tvoja Husky tu su uvijek dame noći za takve poput tebe, čujem da ih je u zadnje vrijeme pun Zagreb, vjerojatno neke od njih niti tebe neće odbiti ako dovoljno para ponudiš.

3) ne igram svaki dan dobro, nekad rasturam, nekad jedva mogu sam sebe u nogu pogoditi. Ali bez obzira na to ama baš svaki put igram najbolje što mogu za tim u danom trenutku i nikad ne napuštam brod koji tone niti mijenjam nickove (sve to radi vrla junačina Husky kojeg eto statistike ne zanimaju, to njibinhovo pseto izađe ili promjeni nick čim ovaj nije na serveru, primjeren nick s jedne strane iako vrijeđa plemenitu pasminu alii još bolja dresura s druge strane. Zna li rollover trik?).

4.) kad god sam mogao, neke koji su htjeli slušati sam naučio štošta o CTF-u i spawnovima i sl. pa sad igraju sigurno bolje sa znanjem koje opet podiоe ukupnu kvalitetu i sliku na serverima. Š to se opet za vrlog Huskija ne moоe reći, taj samo zna svom timu srati da su n00bovi a protivničkom da su kemperi. Kladim se da ima masu ljudi koji su ovo od njega čuli, a od mene niste sigurno nikad čuli da nekome išta serem u igri osim moоda kad bi taj učestalo gnjavio mene, koliko mene sječanje sluоi, prava rijetkost. Ja u igri pokušavam ljudima objasniti kako da igraju a da ne najebu na nekim mapama, neki slušaju, neki ne, ali nikog nisam vrijeđao.

5) ja ne koristim niti jedan oblik varanja, nemam niti jednu skriptu. Programer sam po zanimanju i mogu napisati što оelim kad bi htio, ali toliko prezirem varanje da bi prije sebi ruku odrezao nego to koristio. Naravno s druge strane Husky bi mi vjrejatno prvi ponudio lovu za to da mu napišem koju, pa poslušajte malo te garande ljudi koji su na popisu Huskijevog tima i sve vam je jasno, ai Citadel je negdje napisao nešto na tu temu već, ali izgleda da se ovima to ipak tolerira, no to je već stvar bitangi a ne mene). Moоda to neki od vas koji bi trebali vidjeti i biti nadleоni, ne vide. Ali ja dovoljno dugo igram FPS igre online da znam neke stvari.

6) stalno mi neki igrači dolaze sa pričom kako ja varam jer oni znaju što se u COD-u moоe, a što ne. E gospodo draga, kako je to moj brat jednom prilikom fino rekao, postoji velika razlika između onoga što VI moоete, i onoga što SE moоe.

7) There is no I in team. Dakle kad cijeli tim ne radi skladno, niti ja, niti bilo tko ne moоe izaći iz baze da se na glavu postavi, onda barem ubijem tonu ovih koji poput Huskija specijaliziraju ne nošenje zastave, dakle dolaze spawn kill raditi. E tad ti on i slični seru o štekanju jer junačine nisu navikle da ih netko moоe oderati kad oni dođu u branje groоđa. Zanimljivo je kako nitko nema muda prisrati Dušanu ili nekom drugom od bitangi ništa kad pobije gamad koja mu uđe u bazu.

8) kamperi ne mogu pobijediti rundu, niti mogu išta pametno. A igraču koji zna igrati i nisu dugoročan problem. Ako znaš gdje je, i znaš igrati, moоeš ga i ubiti. E sad pogledajte koliki omjer pobjeda i poraza ima Husky, pa ocijenite koliko onda on to poboljšava svoj tim, te koliko sere svima da su kamperi u odnosu na nas druge, pa procjenite sami ko je u stanju ubiti tog kampera i dobiti rundu, a koliko samo sanja o jednom i o drugom (zaboga ne mogu se prestati smijati od kad sam pročitao da je napisao
Quotekrecem se natprosjecno, i znam ko kako igra
.

9) što se tiče optuоbi huskija o mom ili WC ne igranju CTF-a? Pa dajte pogledajte malo prošli mjesec CTF stats/games. Evo ja ću staviti mene i Huskija usporedno, a vi provjerite ako hoćete ostale WC igrače i vidite koliko se ljudi trude.
Primjetite iznosim vam podatke u omjeru na broj partija a ne apsolutni iznos u kojem je bolji onaj koji više partija odigra, dakle nije bitno koliko ste ih odigrali, pa evo malo usporedbe:

Poredak po skill poitima je:                              CyClops 1.   -   Husky  5.

Award Listing for Best with flag assists:             CyClops 6. omjer 1.41 assist/game  -  Husky  34. omjer 1.04 assist/game  P.S. prvi je moj brat Crazy, dakle WC

Best with flag captures:                                   CyClops 15. sa 1.12 captures/game  - Husky ROFL, nema ga u prvih 150 koliko mu je mali omjer.

Best with flag defends:                                    CyClops 6. sa 4.09 defends/game    -   Husky 23. sa 2.99 defends/game    P.S. prvi je Mire, također WC

Best with flag pickups:                                     CyClops 61. sa 2.55 pickups/game   -   Husky, suprise suprise, opet ga nema u prvih 150, a stalno kempa u neprijateljskoj bazi, koja šaka jada.

Best with flag returns:                                     Husky 23. sa 1.54 returns/game   -  CyClops 43. sa 1.43 returns/game   eto da i on ima nešto u čemu je bio bolji, ipak se on SPECIAJLIZIRAO sa svojim NATPROSJECNIM KRETANJEM da postigne ovih 0.1 return/game više od mene kampera.

Best with flag takes:                                        CyClops 78. sa 2.01 takes/game    -   Husky , LMAO treba li reći da ga opet nema u prvih 150, pa kad ste Huskija vidjeli da uzima zastavu sa postolja iz baze?

Oh da jednako je glasan i drugi wartribe a.k.a hooligan, njegove CTF statse se smiješno komentirati, a svi znate da tip leоi u mraku sa SG većinu runde. Jadan Sluоba je izopčen za puno manje.

Evo sad nakon ovoga suma mojeg viđenja Huskija, otuоan mula kojeg smeta svatko bolji od njega, tip puši u svim osim u jednoj CTF statistici, puši ukupno u svemu ostalom, puši i za lovu (jebiga skupe će mu biti one dame noći) ako koga zanima.

Stvarno nemam običaj biti bezobrazan i srati ljudima u facu, ali što je previše je previše. Zar je moguće da je dovoljno ja jedan polupismeni debil dođe i krene blatiti pristojne igrače, i da masa tek tako popuši tu njegovu otrcanu spiku i ko glupe papige ponavljaju to njegovo sranje kao da je istina?
Zapravo kad razmislim, sama povijest pokazije na оalost da je moguće, masa sljedi obično kretena koji glasno kenja, a ne normalne ljude koji suviše drоe do sebe da bi se spuštali na taj nivo svakodnevno.

Eto imate moje obečanje da je ovo drugi (prvi je bio Vip.er, koje eto na moje veliko zaprepaštenje misli ko Husky, ne mogu sebi doći od čuda, ne bi nikad pogodio) i zanji put da se objašnjavam s nekim, jednostavno sam morao nešto reći pa da se ipak neki ljudi koji su u stanju misliti svojom glavom, malo i zamisle kakvim kretenima i čijim izjavama daju kredibilitet.

Još jedan odgovor onima koji pitaju zašto WC igra zajedno. Prvo pogledajte prošli mjesec koga sam najviše puta poslao na odmor 10 sec i vidjet ćete da su to mahom WC igrači. A drugo, uоivam igrati sa WC ekipom jer su mi prijatelji i jer igraju CTF ma što vi kenjali po njima.

Te konačno, na svima vama na radost koji imate iz nekog razloga nešto protiv mene ili jednostavno vjerujete Huskijevim glupostima, vijest da me nećete više često vidjeti kao do sada.

VIP.er

OMG cyclope, ti si shvatio od poente jedno 30 %

1) ja nisam nikad rekao nista za WC igrace, samo za tebe

2) ja nisam nikad vredjao ni provocirao tebe ni ikoga iz WC-klana (a ne mogu se setiti niti ikoga drugoga )

3) znam da si dobar covek i da ne vredjas,( nisam znao da si pomagao igracima oko spawna,bombi...itd....) , ali, pogledaj me (metaforicki naravno ) u oci i reci da nisam bar delimicno u pravu

I za kraj mi nije jasno zasto se cudis da delim huskyjevo mislenje o tvom stilu igre ??? Pa zar nisam upravo ja taj koji te je jos kad si poceo da dolazis na ovaj server optuzivao i smarao kako igras ??? Da ja sam taj i tada su mi zacepljena usta od tvoje strane i strane tvojix saigraca. Tada nisam postovao dobre stvari koje si rado, sada postujem tvoje pomaganje ljudima na forumu, serveru....itd.... i ja nisam nista rekao da moras da prekines da dolazis, samo sam otvoreno pred svima izrazio svoje mislenje...

*PS- mozes, a i ne moras da odgovaras na ovaj post, ocekivao sam odgovor na prosli, ali ne od tebe nego od ljudi kojima si drag, ocekivao sam da neces obratiti paznju, sto je i logicno ako stvarno pricas istinu a mi trabunjamo*

PoZz cyclope, toliko od mene

IronC

Ljudi, da niste malo promasili temu na pismenom?
Ajde nemojte da mi pravite posao da brisem postove na forumu...aman kakvi kamperi kakvi stekeri kakvi ovi i oni?  :-\
Pisite ovde iskljucivo na temu turnira.

domohomo

ja mrzim stumf gumicu....... svejedno se wc ne peru......

Podpredsednik

Sto se tice turnira, mora se odabrati neka mapa koju ni jedan tim ne zna i da se njeno ime ne objavljuje do pocetka. Tu mapu bi trebalo da testira neka ekipa koja ne ucestvuje na turniru, da bi se znalo da li je ok i da li se menjaju spawn-ovi!

Pascal

Neznam za vas, ali mi znamo sve mape i sve spawnove napamet..

ovako bi moj prijedlog izgledao..

1.Mapa jednog tima (15min poluvrijeme) (ovo je CB default)
2. Mapa drugog tima
3. u slučaju izjednačenja igra se bash, pistol bash te pobjednički tim ima pravo odabrati trecu mapu, odigra se i treca mapa.
4. ako bi treca mapa završila izjednačeno onaj tim koji je izgubio bash/pistol bash sada ima pravo izabrati jednu mapu.

.. ovo se moоe nastaviti dok se ne pojavi pobijednik, makar sumnjam da će doći do izjednačenja čak i ako dođe treća mapa bi to trebala riješiti.

Simke

Quote from: Pascal on April 07, 2008, 08:41:39 AM
Neznam za vas, ali mi znamo sve mape i sve spawnove napamet..

ovako bi moj prijedlog izgledao..

1.Mapa jednog tima (15min poluvrijeme) (ovo je CB default)
2. Mapa drugog tima
3. u slučaju izjednačenja igra se bash, pistol bash te pobjednički tim ima pravo odabrati trecu mapu, odigra se i treca mapa.
4. ako bi treca mapa završila izjednačeno onaj tim koji je izgubio bash/pistol bash sada ima pravo izabrati jednu mapu.

.. ovo se moоe nastaviti dok se ne pojavi pobijednik, makar sumnjam da će doći do izjednačenja čak i ako dođe treća mapa bi to trebala riješiti.

Mudro zboris Paskale i u potpunosti podrzavam tvoj predlog !

Mislim da bi posle 20 ekipa trebalo zatvoriti prijave,posto 19 ekipa stoji vec duze vreme.
Onda 4 grupe po 5 ekipa ... :awm

$tring

Quote from: Pascal on April 05, 2008, 02:47:45 AM
Evo [CRO] se prijavio, ali nagovorit ću ja još drugi naš squad da se prijavi. :D Ako će trebati extra server naš je na raspolaganju.
82.96.113.37:29060, bilo kakav problem ili zastoj mi smo spremi pomoći, odlična ideja oko lige :) Nadam se da je ovo prva od mnogo nadolazećih :D

Hvala Pascal na ustupljenim serverima, ako bude potrebe igrace se i na vasim serverima.  :ziveli

$tring

Quote from: Zver on April 05, 2008, 03:34:43 PM
Naravno, moze 20 ekipa u 4 grupe po 5 ekipa i prve 2 idu dalje, sasvim normalno. Sto se tice zlih majki, pitanje je bilo da li mogu da prijave rezervu vise zbog toga sto ne mogu da garantuju da ce im uvek svi clanovi biti dostupni zbog obaveza, posao i fax.

Moze... :) To nece biti problem.

$tring

Quote from: Simke on April 05, 2008, 03:39:00 PM

Zapravo, krajnji datum i ne postoji. Bilo bi odlicno kada bi se ukupno 24 klana prijavilo.... Turnir ce poceti najverovatnije sledece nedelje, recimo 14.aprila.. .pa ko se prijavio - prijavio se. Mozda i pre... :)

$tring

Quote from: wOo3cA on April 06, 2008, 09:59:13 PM
string,napisao si da mogu i pojedinci....??? kako to??? ;D

Pa lepo.... ne moras imati klan koji vec postoji. Mozes skupiti svojih 5 igraca (+ rezerve) i prijaviti se.... Jedino ako si mislio da igras sam?!  :D

$tring

Quote from: Cika Velja on April 06, 2008, 10:40:16 PM
Zanima me kako će se riješavati kada pb počne ludovati i kickati igrače, jer kada pb kicka momčad automatski ostaje zakinuta dok se lik ponovo spoji a i kada se spoji morat će čekati da završi krug.

Pa s obzirom da se to desava na kratak vremenski period, i da je random - bice kako koga zakaci. Ne znam kako bi drugacije resio taj problem.

Simke

@husky i : [WC]=CyClops=
Khm khm tema ... Re: *** Bitange Tournament 1 - PRIJAVE ***
Jbt imate milion programa za dopisivanje (MSN,Skype,x fre ...) a ne ovde da gusite temu ...  Otvotite temu u svastari pa se dopisujte do mile volje ...
Ajde se prestanite da se svajdate  :-* da je ne bi morao  :dummy   :wink:

Aha koliko sam razumeo cekao 24 ekipe tj jos 5 ekipa da se prijavi,ja na svom statusu ostavljam link od ovog CTF turnira posto imam dosta frendova na listi pa ko se prijavi ...
Ijao string spameru ccc  ;D

$tring

NIsam bio preko vikenda u gradu pa nisam stigao da blagovremeno odgovorim na sve post-ove.
Ako je nekom klanu tesko da nadje dve zamene (zbog nedolaska igraca ili nekog drugog razloga), mogu prijaviti i 3 zamene. To nece biti problem.

Cekamo jos uvek da vidimo koliko ce se ekipa prijaviti, pa cemo na osnovu broja prijavljenih ekipa napraviti adekvatne grupe. Kada liste budu zakljucene napisacemo jos par pravila koja treba postovati u cilju fer igre. Mnogi se interesuju za eventualne nagrade. Nagrade nismo smislili a sasvim je izvesno da ih nece ni biti. Ukoliko se situacija promeni, obavesticemo vas.

Drago mi je da ste se prijavili u ovolikom broju.  :rnr

$tring

Quote from: Simke on April 07, 2008, 11:47:43 AM
@husky i : [WC]=CyClops=
Khm khm tema ... Re: *** Bitange Tournament 1 - PRIJAVE ***
Jbt imate milion programa za dopisivanje (MSN,Skype,x fre ...) a ne ovde da gusite temu ...  Otvotite temu u svastari pa se dopisujte do mile volje ...
Ajde se prestanite da se svajdate  :-* da je ne bi morao  :dummy   :wink:

Aha koliko sam razumeo cekao 24 ekipe tj jos 5 ekipa da se prijavi,ja na svom statusu ostavljam link od ovog CTF turnira posto imam dosta frendova na listi pa ko se prijavi ...
Ijao string spameru ccc  ;D

Za pocetak, nismo prijavili prvi tim bitangi...  :dummy ... cekamo da izdefinisemo zamene.... :aug

Simke

Da vidim da niste prijavili ali sam racunao da i sa vasom prvim timom ima 19 ekipa,sto se tice izmena jel definitivno da mogu 3 ?

$tring

Quote from: Simke on April 07, 2008, 11:54:53 AM
Da vidim da niste prijavili ali sam racunao da i sa vasom prvim timom ima 19 ekipa,sto se tice izmena jel definitivno da mogu 3 ?

Mogu... da ne cepidlačimo.... :)

clumsy

jbt i proliv nekada prestane, ali vi NIKADA.  gori ste od sluzbe

Simke

Heh otisao sam malopre na CRO CTF i pustio bind o turniru i vec su mi se  2 klana su se javila,od toga se 1 vec prijavio !  :D
edit:evo ga i drugi !

[WC]=CyClops=

Quote from: clumsy on April 07, 2008, 12:19:07 PM
jbt i proliv nekada prestane, ali vi NIKADA.  gori ste od sluzbe

Nemoj u mnoоini, imam samo jedan post kao odgovor na učestale provokacije, i vjeruj mi zadnji je javno.

"Gori od sluоbe", uh kakva kletva, dodaj odmah tamo na onaj thread o bitanga kletvama   :D

djubre

Mozda bi bilo u redu, da se treca mapa ,ako dodje do nerjesenog rezultata...odabere unaprijed prije pocetka wara...ili od strane ekipa ili od bitangi....smatram da je tako bolje ,nek se zna ranije!

Zver

Ja ipak mislim da se mapa izabere od strane sudije na licu mesta, tako da nema navezbavanja dodatne mape, nego da se obe ekipe iznenade posteno.

eX1T

Quote from: VIP.er on April 07, 2008, 12:48:22 AM

2) ja nisam nikad vredjao ni provocirao tebe ni ikoga iz WC-klana (a ne mogu se setiti niti ikoga drugoga )

3) znam da si dobar covek i da ne vredjas,( nisam znao da si pomagao igracima oko spawna,bombi...itd....) , ali, pogledaj me (metaforicki naravno ) u oci i reci da nisam bar delimicno u pravu

I za kraj mi nije jasno zasto se cudis da delim huskyjevo mislenje o tvom stilu igre ??? Pa zar nisam upravo ja taj koji te je jos kad si poceo da dolazis na ovaj server optuzivao i smarao kako igras ??? Da ja sam taj i tada su mi zacepljena usta od tvoje strane i strane tvojix saigraca. Tada nisam postovao dobre stvari koje si rado, sada postujem tvoje pomaganje ljudima na forumu, serveru....itd.... i ja nisam nista rekao da moras da prekines da dolazis, samo sam otvoreno pred svima izrazio svoje mislenje...

*PS- mozes, a i ne moras da odgovaras na ovaj post, ocekivao sam odgovor na prosli, ali ne od tebe nego od ljudi kojima si drag, ocekivao sam da neces obratiti paznju, sto je i logicno ako stvarno pricas istinu a mi trabunjamo*

VIP.er sta se ti javljas ???  :-[ :-[ :-[ :dummy

xD

eX1T

Quote from: eX1T on April 07, 2008, 03:55:11 PM
Quote from: VIP.er on April 07, 2008, 12:48:22 AM

VIP.er sta se ti javljas ???  :-[ :-[ :-[ :dummy

xD

Izvucen je prvi par turnira:::

eX1T vs VIP.er GL & HF

xD  ;D

Pascal

Kao što sam prije komentirao, sudac moоe izabrati bilo koju mapu ali mi ih znamo sve, i dalje smatram da je najpoštenije dopustiti PistolBash/Bash nego da se sudac petlja u odabir mapa.

Al_Capone

Quote from: Zver on April 07, 2008, 02:57:17 PM
Ja ipak mislim da se mapa izabere od strane sudije na licu mesta, tako da nema navezbavanja dodatne mape, nego da se obe ekipe iznenade posteno.

Jedni pozitivno, drugi negativno, te da odabir sudije utice na rezultat odn. pobjednika.NE.
Pistol bash, pobjednik pb-a bira 3 mapu. Jednostavno i posteno.

Ak se ne varam ima 19 ekipa prijavljenih jos 1 i objavljujete daljnje podatke o takmicenju ili se broj dozvoljenih prijava povecao ?

5i5a

A kad ce biti izvlacenje grupa.I koja ce televizija prenositi i da li ce biti direktno ili u snimci. 8)
Ko ce biti u kom sesiru,ko su nositelji grupa. 8)

fyex

kad cemo doznat koce s kime igrat? i koje su nagrade

domohomo

pitaj pascala koje su nagrade, reko je coek da ce odvojit od svojih usta (ili kompa) da nagradi onoga ko dobije cro  klan  :camper :wah

Simke

Quote from: Al_Capone on April 07, 2008, 04:42:11 PM
Quote from: Zver on April 07, 2008, 02:57:17 PM
Pistol bash, pobjednik pb-a bira 3 mapu. Jednostavno i posteno.
Ja takodje mislim da je to pravo resenje.

Za sad ima prijavljenih 20 ekipa + crvene bitange,mislim da je 24 sasvim dovoljno za turnir.String rece da bi turnir mogao da pocne 14.aprila ja sam za to da turnir sto pre pocne (dok su svi napaljeni  ;D) cim se prijave 24 ekipe i cim se izvuku parovi !

fyex

a di cemo birati protiv koga da igramo  :dummy

Simke

Quote from: fyex on April 07, 2008, 09:02:11 PM
a di cemo birati protiv koga da igramo  :dummy
Izvucice se parovi grupa,nista se ne bira... :dummy

Shumaher

Ja takodje mislim da je 24 ekipe sasvim dovoljno , i da je najbolje sto pre poceti sa ligom dok su ljudi "zagrejani" ...   8)

eX1T

Quote from: Shumaher on April 07, 2008, 10:20:11 PM
Ja takodje mislim da je 24 ekipe sasvim dovoljno , i da je najbolje sto pre poceti sa ligom dok su ljudi "zagrejani" ...   8)

Ma prvo kolo :

[SERBIA] vs eX1T 5vs1  ;D

Rezultat:Toujane(Od serbie mapa) 20:0 za eX1T-a
Rezultat:Matmata(eX1T-ova mapa)19:0 za eX1T-a

Morao sam pustiti SIMKETU i VULLETU jednu rundu u mojoj mapi,skontao sam da SIMKE place  8|

XD  ;D :D :wink: :) :ziveli :aug :camper :awm

Shumaher

To bi trebalo da bude smesno, ili ja nemam smisao za humor ?  :-\ :wink:

//LoneWolfs//kamiX

24 ekipe je taman ... Ali mene zanimaju zamjene
KOLIKO JE DOPUSTENIH zamjena na kraju - 2 ili 3?!!

Simke

String se smilovao  :) i dozvoljene su 3 izmene !
edit :
23 ekipe + crvene bitange za sad ! ! ! ! !

Zver

MAKARIJE

Podpredsednik

Jel moze da se zna ko je sudija pre pocetka turnira, moja ekipa i ja smo hteli malo da ga pocastimo!  :-*

Pascal

sudac se nebi trebao znati prije pocetka okršaja....

Zver

Te detalje ce organizovati ORGANIZATOR turnira, ne morate da se brinete oko toga.

Simke

Zna!!!!

Moji vjeоbaju svako jutro, trče po hladnoj Moskwi i to bosi po snijegu, a za ručak imaju koru od drveta....,samo se čuvajte...,Djubre izgubilo 5 kila i dobio deset u olovu,sad je još veče Đubre........

Shumaher

Simke

Joj ljudi kad cemo da pocnemo da se istresem malo ...
off topic :
ZASTO ANTI FUDBAL MORA DA PRODJE ??? ZASTO ?
Ajd babani su pa nek igraju tako ali zasto sudije moraju da im pomognu breeeeeeeeee ?
Neka neka sve ce im ARSENAL vratiti, SVE !!!

Shumaher

Ja mislim da treba banovati simketa zbog off topica, bez obzira sto smo u istom kllanu ...  :wah  :ziveli
Quote from: Simke on April 08, 2008, 11:50:11 PM
Joj ljudi kad cemo da pocnemo da se istresem malo ...
off topic :
ZASTO ANTI FUDBAL MORA DA PRODJE ??? ZASTO ?
Ajd babani su pa nek igraju tako ali zasto sudije moraju da im pomognu breeeeeeeeee ?
Neka neka sve ce im ARSENAL vratiti, SVE !!!

Simke

E sad ... 26 ekipa  :||
Najbolje da sacekamo da se prijave 32 ekipe pa cemo lako onda.
Sad cu da objasnim malo bolje
Ovo su grupe :

Grupa A       Grupa B    Grupa C       Grupa D   Grupa E      Grupa F  Grupa G      Grupa H 
1.                 1.              1.                1.           1.               1.           1.               1.
2.                 2.              2.                2.            2.               2.           2.               2.
3.                  3.              3.                 3.          3.               3.              3.               3.
4.                  4.               4.                 4.           4.              4.              4.                4.

Naravno prolaze po 2 najbolja iz grupe i idu u osminu finala.
1/8 finale :
A1-B2 , A2-B1 , C1-D2 , C2-D1 , E1-F2 , E2-F1 , G1-F2 , G2-F1
1/4 finale:
A1-B2 , A2-B1  pobednici , C1-D2 , C2-D1 pobednici ,  E1-F2 , E2-F1 pobednici,G1-F2 , G2-F1pobednici

I tako nadam se da ste shvatili,ovaj sistem se svuda primenjuje,od sporta pa nadalje .,.,.

EDIT :
Mada cisto sumnjam da ce se jos 6 ekipa prijaviti,ja sam sve koje znam zvao,isao na hrvatske ctf servere,stavljao na x fire da se odrzava turnir ...
32 ekipe jeste najbolje resenje ali nisam bas siguran da ce se skoro prjaviti toliko ekipa.
Ovako od 26 ekipa,napraviti 4 grupe od po 4 tima i 2 od po 5 timova ...

Zver

JA PREDLAZEM DA SE ZADNJE 3 PRIJAVLJENE EKIPE BORE ZA ULAZAK NA POSLEDNJE 24TO MESTO NA TURNIRU

TO BI BILO NESTO KAO PRED KOLO

Stefan

Quote from: Zver on April 09, 2008, 02:01:32 PM
JA PREDLAZEM DA SE ZADNJE 3 PRIJAVLJENE EKIPE BORE ZA ULAZAK NA POSLEDNJE 24TO MESTO NA TURNIRU

TO BI BILO NESTO KAO PRED KOLO
E da! To bi bilo dobro! Nesto kao baraz za bitange turnir! :D  :D

Zna!!!!

eX1T

Quote from: zna!! on April 08, 2008, 09:07:36 PM
Moji vjeоbaju svako jutro, trče po hladnoj Moskwi i to bosi po snijegu, a za ručak imaju koru od drveta....,samo se čuvajte...,Djubre izgubilo 5 kila i dobio deset u olovu,sad je još veče Đubre........

xD ;D ;D ;D

eX1T

Quote from: Simke on April 09, 2008, 10:11:29 AM
E sad ... 26 ekipa  :||
Najbolje da sacekamo da se prijave 32 ekipe pa cemo lako onda.
Sad cu da objasnim malo bolje
Ovo su grupe :

Grupa A       Grupa B    Grupa C       Grupa D   Grupa E      Grupa F  Grupa G      Grupa H 
1.                 1.              1.                1.           1.               1.           1.               1.
2.                 2.              2.                2.            2.               2.           2.               2.
3.                  3.              3.                 3.          3.               3.              3.               3.
4.                  4.               4.                 4.           4.              4.              4.                4.

Naravno prolaze po 2 najbolja iz grupe i idu u osminu finala.
1/8 finale :
A1-B2 , A2-B1 , C1-D2 , C2-D1 , E1-F2 , E2-F1 , G1-F2 , G2-F1
1/4 finale:
A1-B2 , A2-B1  pobednici , C1-D2 , C2-D1 pobednici ,  E1-F2 , E2-F1 pobednici,G1-F2 , G2-F1pobednici

I tako nadam se da ste shvatili,ovaj sistem se svuda primenjuje,od sporta pa nadalje .,.,.

EDIT :
Mada cisto sumnjam da ce se jos 6 ekipa prijaviti,ja sam sve koje znam zvao,isao na hrvatske ctf servere,stavljao na x fire da se odrzava turnir ...
32 ekipe jeste najbolje resenje ali nisam bas siguran da ce se skoro prjaviti toliko ekipa.
Ovako od 26 ekipa,napraviti 4 grupe od po 4 tima i 2 od po 5 timova ...

SIMKE ZA VREME RATA,,PISAO KEVI PISMO :

DRAGA KEVO ZNAJ DA CE TE UVEK VOLETI I POSTOVATI TVOJ SIMKE,MADA AKO MI KUNDAK ZAVRSI U BULJI,ZVER CE TI RECI TU TUZNU VIJEST,ZNAJ DA SAM UMRO ZA SERBIU I DA CU TE SE UVEK SECATI...

TVOJ VERNI S I M K E ...

;D ;D ;D

Simke

E kako nam je duhovit nas "dragi" Exit ...toliko je duhovit da sam vec nabacio trbusne misice od smejanja ko u Rendi Ortona ...
Ni slucajno nemojte da se zblizite sa Exitom jer i sami znate da on preferira osobe istog pola,da ne bude da nisam upozorio !
(Ostali forumasi,ne obracajte paznju na njega ,samo stavite smajli i picite dalje)
Elem dosta je bilo offtopica,drago mi je da smo ustanovili datom pocetka CTF lige i jedva cekam ali jedva cekam da igram protiv exita koji ne zna da hoda a kamoli da drzi mis ,proci ce kao Majk Tajson protiv Ivandera Holifilda ...
ARSENAL 4EVER ! ! !

Shumaher

Tolko je smesno, da sam cak zaboravio da se smejem  :-\ ... Jedve cekam, kad budem naterao exiTa da klestima vadi olovo iz guzova ...  8) 8) 8)  :()

Simke

Sale bre exit jedva ceka da dobije olovo u dupe,znas kad ce da izvadi ... NIKAD !Zato nas i provocira pa da mu nabijemo kar i bren u dupe ali neee mi smo pametni,ako bismo to uradili samo onda b on  bio nadahnut i srecan pa bi nas razbio na turniru.
Edit:
Daj ljudi angazujte se malo da nadjemo jos 6 ekipa ...

car

eto [CRO] clan Teal sq. se prijavio...ja cu se osobno probat jos potrudit skupit jos koji klan...dat cu sve od sebe...nadam se da ce sve proc najbolje...ako treba jos koji server ili bilo kakva pomoc javite se na xfire 99exodus / silent.hr / pa cu pomoc kolko mogu...

eX1T

Quote from: Simke on April 09, 2008, 09:06:32 PM
E kako nam je duhovit nas "dragi" Exit ...toliko je duhovit da sam vec nabacio trbusne misice od smejanja ko u Rendi Ortona ...
Ni slucajno nemojte da se zblizite sa Exitom jer i sami znate da on preferira osobe istog pola,da ne bude da nisam upozorio !
(Ostali forumasi,ne obracajte paznju na njega ,samo stavite smajli i picite dalje)
Elem dosta je bilo offtopica,drago mi je da smo ustanovili datom pocetka CTF lige i jedva cekam ali jedva cekam da igram protiv exita koji ne zna da hoda a kamoli da drzi mis ,proci ce kao Majk Tajson protiv Ivandera Holifilda ...
ARSENAL 4EVER ! ! !

ZAVRSI CE TI KUNDAK U BULJI,,,,NEMOJ DA SE IGRAS !!!  :-[ :'( :dummy :camper :aug :awm :|| :-[

eX1T

X_ice_X

e, a najvise sam se nasmijao kada su |otpisani| poceli najavljivati svoj pohod na turniru. Lool, dajte decki ohladite se, ima ovdje puno jacih klanova koji mnogo duze igraju zajedno i uigrani su. a vi ste se pokrpali na brzinu na serveru...

string ce pokusati posloziti grupe da budu ravnopravne, ali tesko da ce vama nac ravnopravnu skupinu.   :rnr :wah :awm

Staljin

Nista,nema cekanja. Necemo zavrsit do nove godine.A Wolfse obavezno sa I-Zonom u grupu :)

Labello

Quote from: X_ice_X on April 12, 2008, 01:22:01 AM
e, a najvise sam se nasmijao kada su |otpisani| poceli najavljivati svoj pohod na turniru. Lool, dajte decki ohladite se, ima ovdje puno jacih klanova koji mnogo duze igraju zajedno i uigrani su. a vi ste se pokrpali na brzinu na serveru...

string ce pokusati posloziti grupe da budu ravnopravne, ali tesko da ce vama nac ravnopravnu skupinu.   :rnr :wah :awm
clan smo sastavili cisto da bi igrali i ucestvovali na turniru, ne vidim razlog zbog cega bi se smejao... :-\ :-\
ne razumem sta si time hteo da kazes...

X_ice_X

Quote from: Labello on April 12, 2008, 01:06:25 PM

string ce pokusati posloziti grupe da budu ravnopravne, ali tesko da ce vama nac ravnopravnu skupinu.   :rnr :wah :awm
clan smo sastavili cisto da bi igrali i ucestvovali na turniru, ne vidim razlog zbog cega bi se smejao... :-\ :-\

nisam nikoga htjeo vrijedati, ali posto je moj brat u klanu(lol) sam se morao malo na njegov racun sprdati, nisam nikoga htio uvrijediti osim svoga brata(warrior).
a to sta ste se okupili da bi sudjelovali pozdravljam i nadam se da se necete raspasti, ali kada mi je buraz rekao da cete(valjda je govorio u svoje ime posto je balavac od 12. god) rasturiti na turniru(to je rekao nasred servera) pa sam morao da malo komentiram ispade |otpisani|-h.

Labello

Quote from: X_ice_X on April 12, 2008, 03:23:59 PM
Quote from: Labello on April 12, 2008, 01:06:25 PM

nisam nikoga htjeo vrijedati, ali posto je moj brat u klanu(lol) sam se morao malo na njegov racun sprdati, nisam nikoga htio uvrijediti osim svoga brata(warrior).
a to sta ste se okupili da bi sudjelovali pozdravljam i nadam se da se necete raspasti, ali kada mi je buraz rekao da cete(valjda je govorio u svoje ime posto je balavac od 12. god) rasturiti na turniru(to je rekao nasred servera) pa sam morao da malo komentiram ispade |otpisani|-h.
ok... :ziveli