News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ESHITZ - Prijava odbijena

Started by jura_4u, February 13, 2010, 02:33:00 PM

Previous topic - Next topic

jura_4u

Ime klana:ESHITZ
Tag klana:eshitznewedition
Kontakt (min.2):jura4us, hitler0
Web stranica:http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1871246
Link xFire klana:http://www.xfire.com/communities/dr3k/
NickName igraca koji ucestvuju na turniru (5 + 3 izmene):KUXJE, demzy, vrdA, tomyyye, iVEK, M1crO, NUMB, homie
Guids igraca koji ucestvuju na turniru:
           guid:          xf:
KUXJE -[365791c8]- hitler0
demzy -[deafee62]- warfare4god
vrdA -[7712dd34]- vrda93
tomyyye -[dba944b7]- thompson19933
iVEK -[25b96618]- banic91
M1crO -[6091131d]- lukamajetic
NUMB -[f1f5f901]- vrsa7
homie -[2425ba9d]- jura4us

Spartanac

jura_4u

:S
nismo ni znali za ovo..ispričavamo se
nadam se da moоe onda umjesto tomyeeea uletit pajo [6ce1040b] xf:djpajo

tomyyye

e ljudi moji!!! sozz za sve to mi je banan guid na fcg serveru zato sto smo na dawnvillu igrali i smoke je na midu bio..i ja sam stao na stupic i bzv rokao po smokeu i 3 hsa dao,te su mi tada srali da sam haxor i da imam aimbot!! kraljine su decki i adm FCG-a me je banao sa svih fcg servera..to mogu i dokazat zato sto su moji frendovi biili samnom!! niti na jednom dr serveru nisam banan radi "HAXANJA" a sto god drugi govore da sam haxor nemojte im vjerovat...ako ocete pregledajte comp i sve!! jos jednom SOZZ

creapYYYZJEH

Quote from: tomyyye on February 13, 2010, 08:00:04 PM
e ljudi moji!!! sozz za sve to mi je banan guid na fcg serveru zato sto smo na dawnvillu igrali i smoke je na midu bio..i ja sam stao na stupic i bzv rokao po smokeu i 3 hsa dao,te su mi tada srali da sam haxor i da imam aimbot!! kraljine su decki i adm FCG-a me je banao sa svih fcg servera..to mogu i dokazat zato sto su moji frendovi biili samnom!! niti na jednom dr serveru nisam banan radi "HAXANJA" a sto god drugi govore da sam haxor nemojte im vjerovat...ako ocete pregledajte comp i sve!! jos jednom SOZZ

kako si malouman vidi se da imas 7 godina....ako nisi haxo kako te evenbalnce onda bano...admin te kiko hahhah ida te je banaao nebi se pojavio na MBI-u...i saa recenicom "ak ocete pogledajte comp i sve"-dokazuje koliko si malouman klinac kao i vecina cb "pro" djece na cb-u

tomyyye

decko ti si ocito malouman!! ja vam kazem da nisam zasluzio ban sa jebenim haxanjemmmmmmmmmmmmm...dizete mi tlak...pun mi vise kurac o tome sto mi stalno seru da sam haxor i sve!! ide mi na kurac sve loware samo seru!

tomyyye

creapYYYZJEH ae pls daj xf da sve rijesimo tamo!! ovo nema smisla slikaj razg i uploudaj sliku!! neda mi se cekat zato sto mi zivci pucaju!!

tomyyye

e i da decki kad sam j aimo 00 benx ime ajde? imam ili tomyyye@mp3 ili tomyyye wnb. team ephix ili od eshitza ali nekad i lowara i to su stalno imena nikad druga nikad!! mozda mi netko ima cd-key ja se kunem svojom mamo da nisam to ime nikad imao!! kunem se  :(

jura_4u

http://ip-address-lookup-v4.com/lookup.php?ip=78.3.252.16

tomi je inace iz zga(sesvete)..neki majmun mu koristi key iz nasica.

KUXJE

ajde nemojte se svadati ovo tomy sigruno nije viidm da je banan sa fcg servera a on nemoze na fcg server jer ga je admin banao tako da je nemoguce da se on mogoa pojavati na tom serveru, inace on je banan prije 2010 sa tog servera tako da nepostoji sansa da je on dobio ban vec neko drugi. I ovaj je ban od 4.2.2010 zato nemojte srati previse.

ziziee

Quote from: KUXJE on February 13, 2010, 08:44:18 PM
ajde nemojte se svadati ovo tomy sigruno nije viidm da je banan sa fcg servera a on nemoze na fcg server jer ga je admin banao tako da je nemoguce da se on mogoa pojavati na tom serveru, inace on je banan prije 2010 sa tog servera tako da nepostoji sansa da je on dobio ban vec neko drugi. I ovaj je ban od 4.2.2010 zato nemojte srati previse.

svejedno ima prijavljen guid koji ima ban na bmiu...nema kupa za taj guid

KUXJE

ma oke sad za taj cup nije problem sto nece moci igrati nego je sve ovako glupo ispalo i ocemo imati mi sanse da upadnemo na ovaj cup?
i jel mozemo umjesto tomya paju staviti xfire:djpajo [6ce1040b]

Labello

Quote from: KUXJE on February 13, 2010, 09:05:07 PM
ma oke sad za taj cup nije problem sto nece moci igrati nego je sve ovako glupo ispalo i ocemo imati mi sanse da upadnemo na ovaj cup?
i jel mozemo umjesto tomya paju staviti xfire:djpajo [6ce1040b]
hahaha jel ima sanse, pa posle ovoga tesko..